LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Κάτι τέτοιο δηλαδήΝαι μεν αλλά Αθήνα δεν έρχεστε να με δείτε!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα
Με ένα, δυο άντε τρία ραντεβού τη μέρα δε γίνεται!
Κάτι τέτοιο δηλαδήΝαι μεν αλλά Αθήνα δεν έρχεστε να με δείτε!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα
Ολα θα γινουν.Ολο και κατι μπορει να μας κρατα πισω.Και δεν εννοω εσενα φυσικα...Ναι μεν αλλά Αθήνα δεν έρχεστε να με δείτε!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα
Ο συναγωνιστής που είναι από κάτω σου, πρέπει να πέρασε καλά....Καλησπέρα αγάπες! Καλό μήνα με υγεία!
τεζα ειναι ο φιλος!!!!!!!!!Ο συναγωνιστής που είναι από κάτω σου, πρέπει να πέρασε καλά....
Του είπες να γράψει κριτική???Απ' ότι είπε ναι πέρασε πολύ καλά!
Για σήμερα θα είμαι διαθέσιμη έως τις 21:45
Κανένα βίντεο θα ανεβάσεις να σε δούμε επί το έργο...;Απ' ότι είπε ναι πέρασε πολύ καλά!
Για σήμερα θα είμαι διαθέσιμη έως τις 21:45
Είσαι δύναμη ,,,,ωραία φώτο !Καλησπέρα αγάπες! Καλό μήνα με υγεία!
Του το είπα, αλλά κι αυτός δε γράφει γενικά κριτικές απ' ότι είπε!Του είπες να γράψει κριτική???
Άντε να δω εσύ ποτέ θα κανονίσεις!!! ΧαχαχαχαχαχαχαΓια να είναι τεζα ο συναγωνιστής μάλλον κάτι κάνεις καλά.
Δεν πειράζει. Τουλάχιστον κινείται το πράγμα, υπάρχει κίνηση.Του το είπα, αλλά κι αυτός δε γράφει γενικά κριτικές απ' ότι είπε!
Δεν είναι ο μόνος δυστυχώς. Έχω βρεθεί με αρκετούς από εδώ μέσα αλλά μόνο δύο έχουν γράψει!
Κανένας άλλος από εσάς δε με έχει συναντήσει; Γιατί δε γράφετε;
Εγω πάντως την Lina θα την συναντήσω και χωρίς κριτική ,τα τυπικά της ώρας είναι πρόβλημα για εμένα λόγω περίεργου ωραρίου που έχω κ δεν θέλω να της ακυρώσω κανονισμένο ραντεβού .Όσοι την έχουν δεί καλό θα ήταν να γράψουν γιατί υπάρχουν κ αναποφάσιστα μέλη .Του το είπα, αλλά κι αυτός δε γράφει γενικά κριτικές απ' ότι είπε!
Δεν είναι ο μόνος δυστυχώς. Έχω βρεθεί με αρκετούς από εδώ μέσα αλλά μόνο δύο έχουν γράψει!
Κανένας άλλος από εσάς δε με έχει συναντήσει; Γιατί δε γράφετε;
Ναι του το είπα φυσικά αλλά λέει ότι δε γράφει. Είδα το προφίλ του, είμαι από το 2011 εδώ μέσα κι έχει μόνο μια κριτική.Του είπες να γράψει κριτική???
Έχω πει στο διαχειριστή να μου φτιάξει το προφίλ μου αλλά δε πήρα καμία απάντηση τόσο καιρό ούτε έχουν κάνει κάτι. Τι άλλο να κάνω; Του έχω στείλει αρκετά μηνύματα κι δεν απαντάειΔεν πειράζει. Τουλάχιστον κινείται το πράγμα, υπάρχει κίνηση.
Φρόντισε άμεσα να φτιαχτεί καρτέλα, τουλάχιστον να βρίσκουμε εύκολα τις κριτικές...
Πάντως στην υπογραφή σου βάλε οτι είναι για ξενοδοχείο και μάλιστα συγκεκριμένα!!!Έχω πει στο διαχειριστή να μου φτιάξει το προφίλ μου αλλά δε πήρα καμία απάντηση τόσο καιρό ούτε έχουν κάνει κάτι. Τι άλλο να κάνω; Του έχω στείλει αρκετά μηνύματα κι δεν απαντάει
Ξαναστείλε....Έχω πει στο διαχειριστή να μου φτιάξει το προφίλ μου αλλά δε πήρα καμία απάντηση τόσο καιρό ούτε έχουν κάνει κάτι. Τι άλλο να κάνω; Του έχω στείλει αρκετά μηνύματα κι δεν απαντάει
Δυο μέρες πριν έστειλα τελευταία φοραΞαναστείλε....