AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.784
- Πόντοι
- 4.546
Κι δε μπερδεύω τη δουλειά με τα προσωπικα. Βασικός κανόνας αυτός!
Όχι απλά βασικός, ΑΠΑΡΆΒΑΤΟΣ!
Κι δε μπερδεύω τη δουλειά με τα προσωπικα. Βασικός κανόνας αυτός!
Ξεχνάς ότι δεν είμαι ελεύθερη;
Αυτα μπορουν να σου τυχουν όμως!Ξεχνάς ότι δεν είμαι ελεύθερη; Κι δε μπερδεύω τη δουλειά με τα προσωπικα. Βασικός κανόνας αυτός!
Εγώ έχω καταλάβει ότι αρκετές το κάνουν μια χαρά αυτό.Όσο είσαι πάντως σε αυτή την δουλειά, πολυυύ δύσκολο να έχεις προσωπική ζωή, πόσο μάλλον και σχέση δλδ.
Πρακτικά αδύνατο να δουλέψει κάτι τέτοιο.
Σοβαρά; Είσαι στη δουλειά κι το ξέρεις; Έχεις σχέση με κοπέλα της δουλειάς;Όσο είσαι πάντως σε αυτή την δουλειά, πολυυύ δύσκολο να έχεις προσωπική ζωή, πόσο μάλλον και σχέση δλδ.
Πρακτικά αδύνατο να δουλέψει κάτι τέτοιο.
Αυτα μπορουν να σου τυχουν όμως!
Πολλοι ψαχνουν γυναικα για σπθτωμα.
Αν δεν εισαι ελευθερη , ωραιο αντρα διαλεξες. Μηπως τον ταιζεις κιόλας?
Σωστός ο νέος!για πάρτι σου...!!!
Και είσαι σίγουρος ότι δεν είμαι η γυναίκα σου κι σε ταϊζω κι σου δίνω χαρτζιλίκι να πηγαίνεις να γαμας; Είσαι σίγουρος μεγάλε;
Oτι θέλει ο κοριτσαρος...Σωστός ο νέος!
Άντε να μου φτιάξεις το κέφι που μου το χάλασαν οι παραπάνω!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα έχουμε κι Μητροπάνο μετά;
Καλησπέρα και από μένα λοιπόν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άμεση και ιδιαίτερα ευγενική και σαφή απάντησή σου στο πρώτο μήνυμά μου. Εύχομαι να κάνεις πολλά και καλά ραντεβού...Καλό σου βράδυ.Έτσι μπράβο τα αγόρια μου!
αλλά δε βλέπω να γράφουν κάποιες ψυχές που μιλάμε με μηνύματα!!!
Γράψτε κι εσείς κάτι δημόσια δε χάλασε ο κόσμος χαχαχαχαχα
Παρε και τιποτα στη πλακα Λινα ή προσπερασε οτι δε σου κανει,μην εισαι με το σπαθι εξω συνεχειαΤραβάς κανένα ζόρι εσύ?
Σοβαρά; Είσαι στη δουλειά κι το ξέρεις; Έχεις σχέση με κοπέλα της δουλειάς;
Είναι εκνευριστικο να εκφερετε γνώμη για θέματα που ούτε καν τα γνωρίζετε.
Σοβαρευτείτε αγόρια, σοβαρευτείτε!!!!
Άμα δεν ήταν ο εγκεφαλος σου καμμένος από τα ναρκωτικά που περνεις και σκεφτόσουν λίγο πως είναι δυνατόν μια αλλοδαπή να έχει τέτοιο τέτοιο συνειρμό, ολοκληρωμένη και δομημένη σκέψη και γραφή ισως να καταλαβαινες ότι η υποτιθέμενη φιλί της που την βοηθά να απαντάει στο νήμα είναι ο σύντροφος της τον οποίο δεν έχεις κανένα λόγο να προσβάλεις. Και στην τελική ρε εσείς τι ψάχνετε εδώ μέσα κάποια που να σας παρέχει ερωτικές υπηρεσίες η γυναίκα να παντρευτείτε ;;;; Και εσύ ρε Λίνα ((και καλά εσύ που απαντάς )) ξεκινάς ένα νήμα με την ερώτηση ((Θα βρεθούμε με κανέναν σε καμία ερημικη παραλία της Αττικής τέλος Αυγούστου παιδιά?))Αυτα μπορουν να σου τυχουν όμως!
Πολλοι ψαχνουν γυναικα για σπθτωμα.
Αν δεν εισαι ελευθερη , ωραιο αντρα διαλεξες. Μηπως τον ταιζεις κιόλας?
Πλακιτσα κάνουμε αλλά επειδή δεν ξέρεις καλά ελληνικά δεν την καταλαβαίνεις, μην ανοίγεσαι λοιπόν σε συζητήσεις άμα δεν σε παίρνει, μείνε στο καλησπέρα καλημέρα, 100 χωρίς κωλο.Τραβάς κανένα ζόρι εσύ?