Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με κατάλαβες μωρή κουφαλίτσα; :P
Αν δεν ψηθούν οι άλλοι,να περιμένεις αύριο τηλέφωνό μου.Και πάμε όπου θες. :grin:

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά εμένα αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι να έχω όσοτ δυνατόν πιο ακυλιάρικο χορό με την κοπέλα με όσο το δυνατόν λιγότερα. :grin:

Ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Σάββατο θα πάω μάλλον Lido για τα γεννέθλια του κολλητού αλλά μετά παίζει να τσεκάρω μία και το Moulin. :P

Ρε φιλε μαθε να γραφεις σωστα.!!!  Δεν υπαρχει ακυλιαρικος χορος. Χωρις κοιλια θες να γραψεις; χαχα
Ευκαιρια να πας Λιντο που θα κερασει ο κολλητος.. Αντε και μετα στον γυρισμο τρως και μια μοσχαρισια στο Moulin..

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sorry μου ξέφυγε αυτό και μετά δεν πρόλαβα να του ρίξω μια τροποποίηση να το κάνω σωστά. :headbang:

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Sorry μου ξέφυγε αυτό και μετά δεν πρόλαβα να του ρίξω μια τροποποίηση να το κάνω σωστά. :headbang:

Δεν εχει sorry την επομενη φορα θα φας ban, χαχα.. Οκ δεν τρεχει τιποτα, πλακα κανουμε..
Αντε καλη καταθεση σημερα οπου κι αν πας!

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Μάγκες, έγραψα και κριτική.Προσοχή εκεί μέσα από όλες τις απόψεις...

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Πήγα χθες με τον αδερφό μου στο εν λόγο μαγαζί-μπουρδέλο (γιατί πλέον μπουρδέλο είναι και εκεί μέσα οι περισσότερες κοπέλες είναι ιερόδουλες και όχι στριπερς) και μετά από λίγο μία καριόλα έκατσε στον αδερφό μου.Όλα καλά μέχρι στιγμής.Του λέει ότι από κάπου τον ξέρει αλλά δεν θυμόταν από που.Ο αδερφός μου εν το μεταξυ δεν την είχε δει ποτέ στην ζώη του μιας και δεν συχνάζει σε τέτοια μαγαζιά...Μετά από λίγο ξαναέρχεται και του λέει με άσχημο ύφος ότι τον θυμήθηκε και σηκώνεται και φεύγει αποκαλώντας τον μαλάκα...Ο αδερφός μου τα έπαιξε γιατί ο κακομοίρης δεν έχει κάνει τίποτα κακό είδικα σε κοπέλα από τετοια μαγαζιά...Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η συγκεκριμένη καριόλα έπιανε κάθε συνάδελφό της και τους έδειχνε τον αδερφό μου κάνοντας του χειρονομίες και τέτοια...!
Σύμπτωση να μου πείτε...Μπορεί...Αλλά αυτή δεν είναι συμπεριφορά...και η κοπέλα δεν φαινόταν πιωμένη...Είπαμε να πάμε να της μιλήσουμε μπας και λυθεί η παρεξήγηση, αλλά προτιμήσαμε να φύγουμε.Τώρα τι να πω για την εμφάνιση των κοριτσιών,τους χορούς και κολοκύθια και την εξυπηρέτηση...Νομίζω ότι είναι περιττό.Απλά δεν ξαναπατάμε εκεί πέρα και πάμε να ακουμπήσουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια κάπου αλλού.Δεν χάσανε μόνο δύο πελάτες αλλά και πολλούς φίλους αυτών που τους ακολουθούνε...Άντε για Λίντο...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πήγα χθες με τον αδερφό μου στο εν λόγο μαγαζί-μπουρδέλο (γιατί πλέον μπουρδέλο είναι και εκεί μέσα οι περισσότερες κοπέλες είναι ιερόδουλες και όχι στριπερς) και μετά από λίγο μία καριόλα έκατσε στον αδερφό μου.Όλα καλά μέχρι στιγμής.Του λέει ότι από κάπου τον ξέρει αλλά δεν θυμόταν από που.Ο αδερφός μου εν το μεταξυ δεν την είχε δει ποτέ στην ζώη του μιας και δεν συχνάζει σε τέτοια μαγαζιά...Μετά από λίγο ξαναέρχεται και του λέει με άσχημο ύφος ότι τον θυμήθηκε και σηκώνεται και φεύγει αποκαλώντας τον μαλάκα...Ο αδερφός μου τα έπαιξε γιατί ο κακομοίρης δεν έχει κάνει τίποτα κακό είδικα σε κοπέλα από τετοια μαγαζιά...Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η συγκεκριμένη καριόλα έπιανε κάθε συνάδελφό της και τους έδειχνε τον αδερφό μου κάνοντας του χειρονομίες και τέτοια...!
Σύμπτωση να μου πείτε...Μπορεί...Αλλά αυτή δεν είναι συμπεριφορά...και η κοπέλα δεν φαινόταν πιωμένη...Είπαμε να πάμε να της μιλήσουμε μπας και λυθεί η παρεξήγηση, αλλά προτιμήσαμε να φύγουμε.Τώρα τι να πω για την εμφάνιση των κοριτσιών,τους χορούς και κολοκύθια και την εξυπηρέτηση...Νομίζω ότι είναι περιττό.Απλά δεν ξαναπατάμε εκεί πέρα και πάμε να ακουμπήσουμε τα ωραία μας λεφτουδάκια κάπου αλλού.Δεν χάσανε μόνο δύο πελάτες αλλά και πολλούς φίλους αυτών που τους ακολουθούνε...Άντε για Λίντο...

Ποία  ξεκωλιάρα  ήτο ?
Έτσι  για  να  ξέρουμε  και οι υπόλοιποι συναθλητές .

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Εχεις απολυτο δικιο για οσα ειπες φιλε.. Η πιο λογικη εξηγηση που υπαρχει για αυτο που εγινε κ εφοσον δεν ηταν μεθυσμενη η πουτανα, ειναι οτο ο αδερφος σου εμοιαζε με αυτον που ηξερε αυτη. Και προφανως κατι θα ειχε παιχτει με αυτον (οχι καλο) για να κανει χειρονομιες και να τον πει μαλακα τον αδερφο σου. Φιλε δεν την παλευουν μια, σε αυτα τα κωλομαγαζα.

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Δεν ξέρω ρε παιδιά.Δεν συγκρατήσαμε όνομα...Ξανθιά Ρουμάνα μάλλον με πιασμένα τα μαλλιά κότσο, με λίγο πεταχτά μπούτια.Βυζί μέτριο και φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα...Να ναι καλά η κοπέλα...έχει ο καιρός γυρίσματα όμως...θα τα πούμε...γιατί κανείς δεν ξεχνά,τίποτα δεν ξεχνιέται

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν ξέρω ρε παιδιά.Δεν συγκρατήσαμε όνομα...Ξανθιά Ρουμάνα μάλλον με πιασμένα τα μαλλιά κότσο, με λίγο πεταχτά μπούτια.Βυζί μέτριο και φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα...Να ναι καλά η κοπέλα...έχει ο καιρός γυρίσματα όμως...θα τα πούμε...γιατί κανείς δεν ξεχνά,τίποτα δεν ξεχνιέται

Δεν  ποντάρατε  καμάρια  μου  στα  σιγουράκια !!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η βαλέρια ελένα η ομορφη αυτη ρουμάνα ξέρει κανεις τί κάνει στο κουρτινάτο?αυτη με το στρογγυλό τατού(στυλ ήλιου με αχτίδες) στο μπράτσο ψηλά?

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
η βαλέρια ελένα η ομορφη αυτη ρουμάνα ξέρει κανεις τί κάνει στο κουρτινάτο?αυτη με το στρογγυλό τατού(στυλ ήλιου με αχτίδες) στο μπράτσο ψηλά?

Και εγώ θα ήθελα να ήξερα αυτή την πληροφορία..είναι από τα λίγες αξιόλογες εκεί μέσα η Βαλέρια...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Μια μελαχρινη που πριν κανα διμηνο εβαλε καινουργιους βυζους  :tits: λες? Αυτη που παλιοτερα ηταν στο Κλεοπατρα?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τί Λωζάνη , τί Κοζάνη

Stories