Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Είχε τεθεί η ερώτηση στο τοπικ για Χαγιατε αλλά δεν υπήρχε απάντησηεγω θελω να ρωτησω για αρετακη απο χαγιατε αν ξερουμε τιποτα?
Ε λογικό οταν είναι 2 μέτρα,150 κιλά αλλά έχω ακούσει ότι ηταν κ αρχηγός των οργανωμένων του ιωνικού ή κάτι τεοιοΟ Λευτερακης μαγκες μοιραζει και σφαλιαρες. Τον Τζανετο τον εβαλε στη θεση του. Οποιος ασχολειται ξερει για τι μιλαω. Ουτε χαγιατε μπορεσε να τον κρατησει ουτε αερακης ουτε κανεις. Ο αλλος εκανε το κοτοπουλο,του εφυγε το νταηλικι ετσι ξαφνικα.
Ο αρχηγος και ο τζανετος ειναι οι κλασικοι μαγκες που μπαινουν οπου τους παιρνει. Δεν ξερω τι ηταν. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο Λευτερης πηγε μονος του στο μπιλιαρδαδικο και τους εβαλε ολους στη θεση τους.Ε λογικό οταν είναι 2 μέτρα,150 κιλά αλλά έχω ακούσει ότι ηταν κ αρχηγός των οργανωμένων του ιωνικού ή κάτι τεοιο
του τζανη το αξιζε γτ ειχε προκαλεσει στο παρελθον με τσουρια ..οσο για τον μιχαλη δεν ειναι ανθρωπος που θα τσακωθειΟ Λευτερακης μαγκες μοιραζει και σφαλιαρες. Τον Τζανετο τον εβαλε στη θεση του. Οποιος ασχολειται ξερει για τι μιλαω. Ουτε χαγιατε μπορεσε να τον κρατησει ουτε αερακης ουτε κανεις. Ο αλλος εκανε το κοτοπουλο,του εφυγε το νταηλκι ετσι ξατι
Ισχυει. Νομιζε για καποιο λογο οτι ηταν αφεντικο παντου. Κατι τετοιοι ειναι μεχρι να βρεθουν Λευτερηδες να τους βαλουν στη θεση τους.του τζανη το αξιζε γτ ειχε προκαλεσει στο παρελθον με τσουρια ..οσο για τον μιχαλη δεν ειναι ανθρωπος που θα τσακωθει
Υπήρχε απάντηση.Είχε τεθεί η ερώτηση στο τοπικ για Χαγιατε αλλά δεν υπήρχε απάντηση
Πλήρωσες 50 ευρώ στον ταριφα για να πας να δεις από κοντά το τσίρκο;Καλο παιδι ο χαγιατε σε γενικες γραμμες εχω παει και σε stream του. Red dragon και Vardos ειναι οπως τους βλεπετε και πισω απο τις καμερες. Δεν υποδυονται,εχω και βιντεο,αχαχα.
Κάνει βίζιτες η Αρετάκη;;;Υπήρχε απάντηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πλήρωσες 50 ευρώ στον ταριφα για να πας να δεις από κοντά το τσίρκο;
Τώρα είναι με τον Ορέστη, ζουν τον έρωτα τους.Κάνει βίζιτες η Αρετάκη;;;
Aυτοι δεν εχουν χωρησει?Τώρα είναι με τον Ορέστη, ζουν τον έρωτα τους.
Αν πηγαινεις στο Φλοίσβο, μπορεί να τους πετύχεις κανένα απόγευμα
100 παίρνει την ώρα εδώ Login • InstagramΞέρουμε τιμουλα απ το χθεσινό ταλέντο του Λευτέρη????
Όχι και μουναρα τυπε.100 παίρνει την ώρα εδώ Login • Instagram
Μουναρα τα δίνει όλα την έχω πάρει 3 φορές μέσα στον περασμένο μήνα
μουναρα οχι,ομως καθολου ασχημο για 100 ε!100 παίρνει την ώρα εδώ Login • Instagram
Μουναρα τα δίνει όλα την έχω πάρει 3 φορές μέσα στον περασμένο μήνα
Εμένα μαρεσειΌχι και μουναρα τυπε.
Ξεκωλο ναι. Αλλά μουναρα δεν την λες. Περιττά κιλά έχει και κυτταρίτιδα.
Εμένα μαρεσειμουναρα οχι,ομως καθολου ασχημο για 100 ε!