Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.307
- Πόντοι
- 4.546
Αυτά που στέλνει η μαμά, αλλά δεν ήξερα ότι έχει και άλλες πηγές εισοδήματος....ποια κόρη?Εννοείς αυτά που στέλνει η μάνα,ο πατριός ή η κόρη;
Αυτά που στέλνει η μαμά, αλλά δεν ήξερα ότι έχει και άλλες πηγές εισοδήματος....ποια κόρη?Εννοείς αυτά που στέλνει η μάνα,ο πατριός ή η κόρη;
οσα και να του στελνουν ενας καθυστερημενος για λυπηση ειναι,απορω ποιος τον εβγαλε πορνομεταναστη,το πορδομεταναστης που λες εσυ πιο πολυ του κολλαει.Εννοείς αυτά που στέλνει η μάνα,ο πατριός ή η κόρη;
Bλέπεις, είναι πολύς κόσμος που του στέλνει λεφτά ώστε να τον έχει όσο
το δυνατόν πιο μακριά του.
Εν τω μεταξύ μετά τις 2 τεράστιας επιτυχίας μεταμοσχεύσεις μαλλιών,
αυτή η Ζωζώ Σαπουντζάκη των ΑΜΕΑ,πήγε και έβαλε νήματα στο πρόσωπο
Αυτά που στέλνει η μαμά, αλλά δεν ήξερα ότι έχει και άλλες πηγές εισοδήματος....ποια κόρη?
ε καλα μωρε,μην πιστευεις οτι γραφει ο βλαμμενος. μπορει να τα λεει ετσιΝαι, έχει υπάρξει γυναίκα που δέχτηκε να τελειώσει μέσα της αυτός ο μόγγολος
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα - Page 970
To ότι έχει κόρη είναι σίγουρο,για τα λεφτά όντως δεν ξέρουμε.ε καλα μωρε,μην πιστευεις οτι γραφει ο βλαμμενος. μπορει να τα λεει ετσι
Νομίζω ατάκα του πιτσιλιστη ήταν το πορνομετανάστης. Όπως και πολλές άλλες που έχουν γίνει viral δεξιά αριστεράοσα και να του στελνουν ενας καθυστερημενος για λυπηση ειναι,απορω ποιος τον εβγαλε πορνομεταναστη,το πορδομεταναστης που λες εσυ πιο πολυ του κολλαει.
οτι πιο ομορφο εχω δει.. για τα 150 που ζηταει ειναι τζαμπα.. εδω κατι θειεςκαι θελουν 100 και οι ανωμαλοι πανε και τα δινουν! εχεις και αλλο υλικο;PalePinkLibra (onlyfans)
Τι 150 ρε παιδια? Εδώ με 170 με κώλο και cim είναι η Αριανα που είναι 50 επίπεδα πάνω και σε κορμι και σε φάτσα και σίγουρα και σε υπηρεσίες.οτι πιο ομορφο εχω δει.. για τα 150 που ζηταει ειναι τζαμπα.. εδω κατι θειεςκαι θελουν 100 και οι ανωμαλοι πανε και τα δινουν! εχεις και αλλο υλικο;
Τι 150 ρε παιδια? Εδώ με 170 με κώλο και cim είναι η Αριανα που είναι 50 επίπεδα πάνω και σε κορμι και σε φάτσα και σίγουρα και σε υπηρεσίες.
Με 140 υπάρχουν υπερτούμπανα απο Ανατολικο μπλοκ.
Το κοριτσάκι ειναι ταβάνι για 100 και αυτό επειδή ειναι ελληνίδα. Αν ήταν κανα Ουκρανακι με τετοια εμφανιση θα ήταν για στουντιο μονο.
Ρε μάγκες τι 150€ εμένα μου έστειλε 50€ μισαωροΤι 150 ρε παιδια? Εδώ με 170 με κώλο και cim είναι η Αριανα που είναι 50 επίπεδα πάνω και σε κορμι και σε φάτσα και σίγουρα και σε υπηρεσίες.
Με 140 υπάρχουν υπερτούμπανα απο Ανατολικο μπλοκ.
Το κοριτσάκι ειναι ταβάνι για 100 και αυτό επειδή ειναι ελληνίδα. Αν ήταν κανα Ουκρανακι με τετοια εμφανιση θα ήταν για στουντιο μονο.
η συνομιλια εγινε μεσω ινσταγκραμ;Ρε μάγκες τι 150€ εμένα μου έστειλε 50€ μισαωρο
100€ 1 ώρα
Κ έξτρα 30€ τελείωμα πρπσωπο!
Αν μιλάμε για τον μαξιμο (την ξανθιά με την κωλαρα και τα σπυριά στην μάπα)
Μεσω ΕΛΤΑ....η συνομιλια εγινε μεσω ινσταγκραμ;
Αφού ανεβαίνει η ζήτηση...ανεβαίνει και η τιμή....Είναι να μην αναφερθεί κάποια εδώ στο bou... γίνεται (την κάνουμε) διάσημη και μετά όπου σε πιάσειΣήμερα που μίλησα μαζι της μου είπε πως η ώρα είναι στα 150.
Εν μέρει καλά κανει και κοστολογεί τον εαυτό της όσο θέλει, από την άλλη όπως είπε και ο backpacker υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα
η πληροφορια μαλλον ηταν... μια φωτοβολιδαΕιναι τσεκαρισμενο αυτο που λες; Δεν φαινεται κατι δημοσια καμια συσχετιση με τον Ορφεα Περιδη
να υποθεσω το ειδες και εσυ παιχτη η' στο ειπε κανας αλλος ?ειδε η τρελη που ρουφαει κλανιες,οτι δεχεται παραπανω μηνυματα απ'το standard και σου λεει η πονηρη ρουφοκλανιδα,δεν το ανεβαζω στα 150...αφου μπορω.
Ο λιονταρης μου το ειπε. Παντως το βιντεο που χεζει μετα απο μιλκο και τυροπιτα,υπαρχει εδω. Ας βρει ενας το κομματι αυτο στο βιντεο,να το εχουμε εδω στο μπουρδελοαρχειο.να υποθεσω το ειδες και εσυ παιχτη η' στο ειπε κανας αλλος ?