Νέα

Λετονία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα magoyras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοιτα τωρα με την κριση οι τιμες να ανεβουν δεν προκειται πουθενα το αντιθετο θα παιφτουν.ανθελεις να αγωρασεις σε χωρα της Ευρωπα'ι'κης Ενωσης οπως ειναι πια οι χωρες της Βαλτικης δεν εχεις κανενα προβλημα.για εκτος ΕΟΚ εξαρταται απο τη χωρα?τα ποσα που γραφεις ειναι τα νορμαλ ποσα για ενα διαμερισμα.στιςανεπτυγμενες χωρες ο κοσμος αγωραζει ενα διαμερισμα και ενα εξωχικο σπιτακι.στις υπαναπτυχτες οπως Ρωσσια,Ελλαδα,Τουρκια,Βουλγαρια,Μαυροβουνιο κλπ. ολοι επενδυουν τα χρηματα τους σε ακινητα χτιζουν και χτιζουν......το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπεις στο εξωτερικο ενα διαμερισμα να εχει τιμη το 1/3 ή ακομα και το 1/4 απο ενα αντιστοιχο στην Ελλαδα.ενα αλλο συνδρομο των κατοικων των υπαναπτυκτων χωρων ειναι οτι δεν μπορουνε να μεινουν στο εξωτερικο για αυτο και δεν αγωραζουνεκει τιποτα.Π.Χ. ο Ελληνας θα μπορουσε ανετα να παρει στη Νοτια Ιταλια διαμερισμα ή εξωχικο στο 1/4 της τιμης απο οτι στην Ελλαδα αλλα προτιμαει να παρει στην Ελλαδα και να το πληρωσει χρυσο.ο Ρωσσος παλι εχει και το προβλημα της Βιζας.οποτε ειναι αυτες οι τιμες στης μη ανεπτυγμενες χωρες.η συμβουλη μου ειναι να πας ενα ταξηδι εκει που θελεις να αγωρασεις να δεις αν σου αρεσει και αν σε ευχαριστει το μερος και μπορεις να μεινεις ανετα 2-3 μηνες το χρονο να το παρεις.αν ειναι να πηγαινεις λιγοτερο απο ενα μηνα το χρονο δε νομιζω οτι σου χρειαζεται.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες αν και δινω προτεραιοτητα για τουρισμο στην ταιλνδη ενας κολητος μου που ζει ολλανδια ειχε σχεση με πολωνεζα λιθουανη και τωρα εμ μια λετονη καλη κοπελα απο οτι μου ειπε.του εστειλα μυνημα για να παμε λετονια του χρονου.απο οτι ακουω καλοκαιρι ειναι γεματο λιγουρηδες ιταλους οποτε δεν λεει.εγω σκεφτομαι μαρτιο αν μπορεχω να παω με παρεα με το φιλο μου και την κοπελα του αλλιως ποιος ξερει ισως βρω καποιον απο εδω που να εχει εμπειρια.να υπενθυμισω οτι δεν θελω να μου φυγουν ενα σωρο λεφτα σε στριπτιντζαδικα και να σας πω την αληθεια δεν γουσταρω καθολου να παω.πριτμω τις ντοπιες τις κανονικες που ειναι κουκλαρες.ομως παιδια εχουν καλη γνωμη για εμας?γιατι ειμαστε και εμεις λιγο καλθτερα οικονομικα απο οτι αυτοι.αν δεν ειχαμε το ευρω θα ειμασταν και εμεις πτωχευεμκνοι τωρα μαλλον.επισης προτιμουν πιο πολυ τους ιταλους που κανουν συνεχεια το γνωστο λιγουρικο επιμονο καμακι τους με τις γνωστες παπαριες και τα παραμυθια τους και τις παντρευονται κιολας?εμας μας προτιμουν καθολου η γουσταρουν αλλους?το λεω γιατι δεν θελω να παω εκει και αν πιαστω κοροιδο.δεν ειμαι πλουσιος το αντιτηετο μαλιστα.απλως θελω οπως ολοι μας να βρισκω οσο το δυνατον ωραιοτερες γυναικες χωρις να χαλασω ενα σωρο λεφτα.φιλικα συντροφοι περιμενω σχολια σας.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Κι εγω περιμενω πληροφορηση για λετονια αλλα με το σταγονομετρο...
Δεν εχουμε καλους ανταποκριτες απο αυτο το μετωπο μαλλον...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απο οτι διαβαζω εχει καπιους ανταποκριτες καλους.ελπιζω να συνεχισουν να μας δινουν πληροφοριες.αυτο το thread δεν πρεπει αν σταματησει.πρεπει να αυξηθει τοσο σε μελη που ενδιαφερονται για λετονες οσο και σε δασκαλους εραστες της βαλτικης και οχι μονο που ειναι προθυμοι να μας δωσουν τα φωτα τους... :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
απο οτι διαβαζω εχει καπιους ανταποκριτες καλους.ελπιζω να συνεχισουν να μας δινουν πληροφοριες.αυτο το thread δεν πρεπει αν σταματησει.πρεπει να αυξηθει τοσο σε μελη που ενδιαφερονται για λετονες οσο και σε δασκαλους εραστες της βαλτικης και οχι μονο που ειναι προθυμοι να μας δωσουν τα φωτα τους... :rockon:
ακριβώς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φωνή βοώντος εν τη ερήμω....
παπαπα...νέκρα...εκεί κανείς δεν πάει μάλλον...

fg13

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ήμουν πρόσφατα στην Ρίγα για 5 μέρες.Είναι πανέμορφη πόλη,θεωρώ πως μαζί με το Μπρύζ είναι η πιο όμορφη που έχω δει.Λοιπόν,το κύριο σημείο ενδιαφέροντος είναι η παλιά πόλη.Είναι όλο πλακόστρωτο και εκεί μέσα έχει όλα τα μουσεία και κτίρια που θέλει ένας τουρίστας να δει αλλά και την πλειοψηφία των εστιατορίων,μπαρ και κλαμπ.
Γενικά η νυχτερινή ζωή είναι καλή,ακόμα και μεσοβδόμαδα.Σ'αυτό βοηθάει και ο τεράστιος αριθμός ξένων ταξιδιωτών.Στα περισσότερα κλαμπ δεν θέλει είσοδο ενώ αυτά που θέλουν δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ.Τα ποτά είναι όμως φθηνά,μια μπύρα κάνει 1,5-3 ευρώ ενώ μια βότκα 2-5.Το Essence είναι το καλύτερο κλαμπ,κοντά στο Radisson SAS.
Οι Λεττονές είναι αρκετά όμορφες γυναίκες,φιλικές,ψηλές και οι περισσότερες μιλούν Αγγλικά.Το πρόβλημα είναι όμως πως πολλοί,κυρίως Άγγλοι πήγαιναν και πηγαίνουν ακόμα εκεί μόνο να γαμήσουν και φέρονταν με πολύ προκλητικό τρόπο,αυτό έχει κάνει πολλές ντόπιες να είναι επιφυλακτικές προς τους ξένους.Η Ρίγα έχει και πολλούς Ρώσους αλλά δεν είναι συμπαθείς εκεί και δεν συχνάζουν στην παλιά πόλη,ενώ τα Ρωσικά μαγαζιά είναι κακόφημα.
Η πορνεία είναι παράνομη εκεί.Όμως στην κεντρική οδό ανεβοκατεβαίνουν παρέες 2 ή 3 κοριτσιών που σταματούν ξένους ζητώντας τσιγάρο και στην συνέχεια ζητάνε αν θέλει "παρέα".Δεν είναι φθηνές.Επίσης προσοχή στα μαγαζιά κοντά στα McDonalds.Είναι κονσομασιόν ουσιαστικά και προσπαθούν να φάνε τα λεφτά των ξένων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ καλη περιγραφη.Οι γκομενες που μιλανε Αγγλικα ειναι αυτες που συχναζουν στο κεντρο και θελουν τους ξενους ειναι 300-400 γκομενες θα ελεγα.ο πειρσσοτερος πλυθισμος Αγγλικα δεν μιλαει.Οχι απαραιτητα σαν πουτανες αλλα πολλες με την ελπιδα να φυγουν απο'κει.Ρωσσοι ειναι το 50%+ του πλυθισμου.Ειναι αληθεια οτι δεν τους συμπαθουνε πιο πολυ τους φθονουνε θα ελεγα.Οι γκομενες παντος πολυ κομπλεξικες.Σε καθε δευτερη κουβεντη λενε ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ 'ΔΩ!Παντος αν πας με καποιον που ξερει ειναι παμφτηνα ολα

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Πολυ σωστα απαντησαν οι προηγουμενοι συναδελφοι! Οπως ειπε και ο Δημητρακης εχει πολλους Ρωσους που δεν τους αναγνωριζουν σαν Λετονους και αυτοι σπανια μιλανε αγγλικα. Υπαρχουν οπως σου εγραψα σε πμ πολλες ωραιες γυναικες αλλα θελει λιγο προσοχη.Παντως ειναι σχετικα φθηνα ολα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν, ολιγοήμερη διαμονή στη Ρίγα....

Η πόλη είναι όμορφη και περπατιέται: μεγάλο συν
ουσιαστικά μπορείς να πας παντού με τα πόδια (μιλάμε πάντα για τα μέρη διασκέδασης)
όντως το επίκεντρο είναι η παλιά πόλη από πλευράς να δεις κάτι. Αλλά εγώ την επόμενη φορά δεν νομίζω να ξαναπάω εκεί ιδιαίτερα.
Κυκλοφορούνε όντως παρέες κορτσιών που ζητάνε παρεούλα, αλλά όχι να έρθουνε μαζί σου στο ξενοδοχείο. Θέλουνε παρέα στο ποτό (και σπόνσορα). Προσοχή: ΔΕΝ θα σου κάτσουνε σίγουρα, πιο πιθανό να σου τα φάνε και να σου πούνε μπάι.
Μιλώ ως παθών. Επίσης, συνήθως θα προσπαθήσουνε να σε πάνε σε μπαράκι εντός της παλιάς πολης, οπότε καλό να το αποφύγετε - εξηγώ πιο κάτω.

Πού να φάτε: αμέσως έξω από την παλά πόλη έχει 2-3 γκαλερίες που στους πάνω ορόφους έχουνε όμορφα εστιατόρια και φτηνα. Προτείνω ανεπιφύλακτα το ιταλικό στην Γκαλερία Ρίγα στον 7ο όροφο (είναι λίγο χωμένο, αλλά το βρίσκεις - cirus λέγεται)
Ποτά: στο εσσένσιαλ πάνε μικρές ηλικίες και αρκετοί ξένοι - θα δείτε πολλούς άγγλους
Προτείνω radiobar και cuba και mad house. Δεν προτείνω το Babylon.
Γενικά οι λετονές απαντάνε εύκολα στο δρόμο αν και θα τύχετε και σε κάποιες που σκύβουνε το κεφάλι φοβούμενες τους Άγγλους.

Οι οποίοι Άγγλοι πάνε παντού και μεθάνε και κολλάνε σε ό,τι κυκλοφορεί γυναικείο φωνάζοντας.
Μου έκανε εντύπωση πόσο πολλοί ήταν εκεί.

Δεν θα έμπαινα σε μπαρ που είναι πολλοί άντρες από έξω και καπνίζουνε - τουλάχιστον όχι χωρίς παρέα. Αλλά γενικώ δεν είχα την αίσθηση φόβου ούτε είδα κάτι που να με κάνει να θεωρήσω πως υπάρχει εγκληματικότητα. Αστυνομία παρούσα άλλωστε.

3-4 μαγαζιά με μασάζ βγάζουνε και έξω κοπέλες για έσκορτ, αλλά η τιμή τσούζει. Παίζει από 60 μέχρι 150 λατς (1 λατ = 1,4 ευρώ). Δηλαδή με 80-200 καθαρίζεις (και σου καθαρίζεται και η τσέπη).

Η παλιά πόλη είναι πανακριβη. Τα κοκταίηλς έχουνε 8-15 Λατς και η μπύρα 3,5 λατς.
Στα εμπορικά κέντρα έχει πολύ όμορφα μαγαζιά και τουλάχιστον μισή τιμή. Με δεδομένο πως οι τύπιοσσες είναι νεροφίδες και παίρνουνε τα ακριβότερα...προσοχή πώς θα χειριστείτε το καμάκι.

Για όσους έχουνε πάει Μολδαβία, δυστυχώς η Λετονία ΔΕΝ είναι Μολδαβία. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Εσθονία σαν στόχο καλύτερο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και αν κάποιος θέλει να δει αξιοθέατα είναι όμορφη πόλη...
εγώ κοιτούσα τις γκόμενες

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπόν, ολιγοήμερη διαμονή στη Ρίγα....

Η πόλη είναι όμορφη και περπατιέται: μεγάλο συν
ουσιαστικά μπορείς να πας παντού με τα πόδια (μιλάμε πάντα για τα μέρη διασκέδασης)
όντως το επίκεντρο είναι η παλιά πόλη από πλευράς να δεις κάτι. Αλλά εγώ την επόμενη φορά δεν νομίζω να ξαναπάω εκεί ιδιαίτερα.
Κυκλοφορούνε όντως παρέες κορτσιών που ζητάνε παρεούλα, αλλά όχι να έρθουνε μαζί σου στο ξενοδοχείο. Θέλουνε παρέα στο ποτό (και σπόνσορα). Προσοχή: ΔΕΝ θα σου κάτσουνε σίγουρα, πιο πιθανό να σου τα φάνε και να σου πούνε μπάι.
Μιλώ ως παθών. Επίσης, συνήθως θα προσπαθήσουνε να σε πάνε σε μπαράκι εντός της παλιάς πολης, οπότε καλό να το αποφύγετε - εξηγώ πιο κάτω.

Πού να φάτε: αμέσως έξω από την παλά πόλη έχει 2-3 γκαλερίες που στους πάνω ορόφους έχουνε όμορφα εστιατόρια και φτηνα. Προτείνω ανεπιφύλακτα το ιταλικό στην Γκαλερία Ρίγα στον 7ο όροφο (είναι λίγο χωμένο, αλλά το βρίσκεις - cirus λέγεται)
Ποτά: στο εσσένσιαλ πάνε μικρές ηλικίες και αρκετοί ξένοι - θα δείτε πολλούς άγγλους
Προτείνω radiobar και cuba και mad house. Δεν προτείνω το Babylon.
Γενικά οι λετονές απαντάνε εύκολα στο δρόμο αν και θα τύχετε και σε κάποιες που σκύβουνε το κεφάλι φοβούμενες τους Άγγλους.

Οι οποίοι Άγγλοι πάνε παντού και μεθάνε και κολλάνε σε ό,τι κυκλοφορεί γυναικείο φωνάζοντας.
Μου έκανε εντύπωση πόσο πολλοί ήταν εκεί.

Δεν θα έμπαινα σε μπαρ που είναι πολλοί άντρες από έξω και καπνίζουνε - τουλάχιστον όχι χωρίς παρέα. Αλλά γενικώ δεν είχα την αίσθηση φόβου ούτε είδα κάτι που να με κάνει να θεωρήσω πως υπάρχει εγκληματικότητα. Αστυνομία παρούσα άλλωστε.

3-4 μαγαζιά με μασάζ βγάζουνε και έξω κοπέλες για έσκορτ, αλλά η τιμή τσούζει. Παίζει από 60 μέχρι 150 λατς (1 λατ = 1,4 ευρώ). Δηλαδή με 80-200 καθαρίζεις (και σου καθαρίζεται και η τσέπη).

Η παλιά πόλη είναι πανακριβη. Τα κοκταίηλς έχουνε 8-15 Λατς και η μπύρα 3,5 λατς.
Στα εμπορικά κέντρα έχει πολύ όμορφα μαγαζιά και τουλάχιστον μισή τιμή. Με δεδομένο πως οι τύπιοσσες είναι νεροφίδες και παίρνουνε τα ακριβότερα...προσοχή πώς θα χειριστείτε το καμάκι.

Για όσους έχουνε πάει Μολδαβία, δυστυχώς η Λετονία ΔΕΝ είναι Μολδαβία. Προτείνω ανεπιφύλακτα την Εσθονία σαν στόχο καλύτερο.
επιτελους κατι κινηθηκε...δηλαδη στην φτωχη λεττονια το κοκτειλ εχει απο 11 μεχρι 21 ευρω?και η μπυρα 5 ευρω?ρε σεις πιο ακριβα απο μυκονο?και με τις περισοστερες γκομενες να μην μιλανε αγγλικα αλλα να μιλανε μονο οσες θελουν να στα αρπαξουν και να μην γαμησεις κιολας?και βαλε και τους μεθυστακες τους αγγλους?οποτε μαγκες λεει να πας πολωνια και απο εκει να φυγεις ενα διημερο να δεις τα αξιοθεατα της λεττονιας οπως καταλαβα...να το συνδυασεις με ενα ταξιδι στην πολωνια δηλαδη.ετσι κρινω με βαση οσα εγραψες τυπε οκ?δεν εχω ιδιοις ομμασοι αποψη να εκφερω.πιστευω να συμφωνουν μαζι μου οι περισσοτεροι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επιτελους κατι κινηθηκε...δηλαδη στην φτωχη λεττονια το κοκτειλ εχει απο 11 μεχρι 21 ευρω?και η μπυρα 5 ευρω?ρε σεις πιο ακριβα απο μυκονο?και με τις περισοστερες γκομενες να μην μιλανε αγγλικα αλλα να μιλανε μονο οσες θελουν να στα αρπαξουν και να μην γαμησεις κιολας?και βαλε και τους μεθυστακες τους αγγλους?οποτε μαγκες λεει να πας πολωνια και απο εκει να φυγεις ενα διημερο να δεις τα αξιοθεατα της λεττονιας οπως καταλαβα...να το συνδυασεις με ενα ταξιδι στην πολωνια δηλαδη.ετσι κρινω με βαση οσα εγραψες τυπε οκ?δεν εχω ιδιοις ομμασοι αποψη να εκφερω.πιστευω να συμφωνουν μαζι μου οι περισσοτεροι.
τυπε ασε την λετονια και σκασε μυτη λευκορωσια οσο προλαβαινεις
δεν αργει το πραξικοπημα για να ριξουν τον δημοκρατικο προεδρο της χωρας >:(

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
α, και αν κάποιος θέλει να δει αξιοθέατα είναι όμορφη πόλη...
εγώ κοιτούσα τις γκόμενες
οποτε καλά τα εγραψα...μονο για αξιοθεατα λεει.ακου εκει 21 ευρω το κοκτειλ στην λεττονια!!!μαλλον πρεπει να ειναι μεγαλα κοροιδα οι αγγλοι που πανε εκει...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε ασε την λετονια και σκασε μυτη λευκορωσια οσο προλαβαινεις
δεν αργει το πραξικοπημα για να ριξουν τον δημοκρατικο προεδρο της χωρας >:(
φιλε μου τυπε.προηγειται η ταιλανδη και αλλα μερη και βλεπουμε στην πορεια για λευκορωσια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε ολα τα φτωχα μερη που γεμιζει αγαμητους :jerking:!Ετσι ειναι παντα!Η Λεττονια εναι γεματη Ιταλους!Αν ομως πατε λιγο εξω απο το κεντρο τοτε οι τιμες για ολα ειναι πολλες φορες πιο κατω.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
καλητερα να παρεις ετοιμο σπιτι.οι τιμες παιφτουν συνεχεια.στο Ταλιν αυτη τη στιγμη με 20.000 Ευρω παιρνεις διαμερισμα.τον ιουνιο λενε θα χρεοκωπισει η Λετονια οποτε οι τιμες θα πεσουν παρα πολυ!καλο ειναι να περημενει κανεις μεχρι το φθηνοπωρο ή αν συνεχιστει η κριση μεχρι την ανοιξη του 2010.τοτε θα ειναι τσαμπα.
τελικα η Ελλαδα χρεοκωπησε και οχι η Λετονια. Τεσπα μιας και σε βρισκω online και εισαι ο πιο εμπειρος σε ποια χωρα της Βαλτικης πιστευεις ειναι οι πιο ομορφες γυναικες και που γινεται περισσοτερο παιχνιδι? Μιλαω για κανακι και οχι πληρωμενο ερωτα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τελικα η Ελλαδα χρεοκωπησε και οχι η Λετονια. Τεσπα μιας και σε βρισκω online και εισαι ο πιο εμπειρος σε ποια χωρα της Βαλτικης πιστευεις ειναι οι πιο ομορφες γυναικες και που γινεται περισσοτερο παιχνιδι? Μιλαω για κανακι και οχι πληρωμενο ερωτα...
Κοιτα οι Εστονες ειναι πολυ ανωμαλες.Μπορει να σταματισουν το ασενσερ και να σου παρουν Τσιμπουκι και την αλλη μερα να μην σε αφεινουν να της γαμισεις.Οι Λιθουανες το παιζουν πιο δυσκολες και καλα Ευρωπαιες με κουλτουρα και ιστορια.Οι Λεττονες πιο πολυ μου αρεσουν πιο απλες και λιγακι πιο προσγηομενες.Και γενικα η Λεττονια ειναι πιο καλη σαν τοπος για προορισμος για πορνοτουρισμο αν φυσικα μιλας Ρωσσικα και εχεις καποια πειρα σχετικα με το σπορ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom