Νέα

Λεσβος-Χίος 2020 εναντίον Κούλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Παραμυθια
Αυτα δεν γινονται

Εκτος αν μιλας για τις κροτου λαμψης
2 φορες ημουν παρων...φανταζομαι δεν ηταν ασφαιρα,ουτε λογικα θα ετυχε να εχει συμβει μονο 2 φορες και να ειμαι και τις 2 παρων.....δεν λεω ποτε ψεματα.....τη μια φορα θυμαμαι και το αμαξι τους...@#$^% @#$$^ απο τα πολυ γρηγορα,αυτα που πανε γαμιωντας... ;) και τον ειδα τον πουστη καθαρα να ριχνει τελειως πανω 2 κολλητα...φανταζομαι μπορεις να καταλαβεις για ποτε εξαφανιστηκε ο οχλος.....και οι κουτσοι ετρεξαν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε μην το έχεις και σιγουρο ότι δεν πυροβολούν λοιπόν.Αυτο θέλω να πω.Εγω πάντως που έχω υπάρξει σε περιστατικό με μετανάστες οι μπάτσων πετούσαν δακρυγόνα σε παιδιά δημοτικού και δεν υπερβάλω,ούτε μου το είπε κανένας, ήμουν εκεί και το είδα.Κατεβηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας παιδιά ηλικίας 10 ετών και έφαγαν χημικά χωρίς κανένα δισταγμό.Τα ασθενοφόρα από πίσω είχαν με μασκές τα παιδιά.
Τα 10χρονα ηταν ασυνοδευτα δηλαδη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
ρωτα τους κατοικους να σου πουν?
πρωτου ρωτήσεις κανε διαθηκη και πες μου τι μου αφηνεις.

Σιγά τα αίματα, μια χαρά συνεννοούμαι με τον Άλεξ, δεν ξέρω ποιός σου είπε οτι όλοι οι Χιώτες είναι βλαμμένοι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κολλήσαμε από Ευρωπαίο, όχι από πρόσφυγα. Ευρωπαϊκή Ένωση δε θέλατε;

Στη Λέσβο με τόσα χημικά που έπεσαν, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τίποτα.

Χρυσοχοΐδη, βάλε τους μπάτσους να συλλάβουν τον Κοροναϊό. Δεν μπορούν. Είναι φιλοβασιλικός, έχει κορόνα.

Δεν θα υπήρχε καμία ανησυχία, αλλά είπε ο Killkilias να μην ανησυχούμε. Μόλις το είπε, τότε τρομοκρατήθηκε ο κόσμος. Αυτό είναι λόγος πανικού καθώς θυμηθήκαμε ποιον έχουμε υπουργό Υγείας! Πάνω από 60 νεκροί από γρίπη!

Τρέξανε λοιπόν στα super market. Χαρά οι έμποροι! Αφού λένε να βάλουν πανό στα καταστήματα “Benvenuto (καλώς ήρθες) COVID-19” Ούτε Χριστούγεννα δεν έκαναν τέτοιο τζίρο. Ειδικά τα οινοπνεύματα εξαφανίστηκαν! Μπύρες μην ξεχάσω να πάρω. Κι αυτές οινόπνευμα έχουν.

Οι πρόσφυγες δεν έχουν ιό. Κλάψτε τώρα φασίστες.

Πλύνετε τα χέρια σας. Ο Πόντιος Πιλάτος δεν αρρώστησε ποτέ από COVID-19. Επιβεβαιωμένο. Να φτύνετε τους πολιτικούς. Μην ματιαστούν, όχι τίποτε άλλο.

Εδώ περάσαμε τόσα Μνημόνια, περνάμε τώρα Μητσοτάκη, τι θα μας κάνει ένας ιός;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δηλαδη απο αυτο που εγραψε ο αλλος, εσυ καταλαβες οτι εννοουσε οτι κινδυνευουμε περισσοτερο απο τα ΜΑΤ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κόσμος των νησιών τις τελευταίες μέρες απο τα ΜΑΤ αμύνεται.Τι;Λάθος;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
:respect:

Μεγάλη αλήθεια!Η ελλάδα έχει πάθει μεγάλη ζημιά με τους αστυνομικούς,γι αυτό και τους ονομάζουν με διάφορα επιφωνήματα εκτός της κανονικής τους ονομασίας,γι αυτό και δεν εμπιστεύεται κανείς μπάτσο και η μεγαλύτερη απόδειξη στον κόσμο,ότι καλά κάνει και δεν εμπιστεύεται τους μπάτσους ήτανε οι εικόνες ντροπής που γυρίζουν στο διαδίκτυο,μιας που η κυβέρνηση απαγόρεψε να κυκλοφορούνε μέσω της τηλεόρασης.
προεκλογικα το ειχα στους δεξιους του σαιτ,οτι ο κουλης θα εφαρμοσει ένα αυταρχικο καθεστως παρομοιο με αυτά της μεσης ανατολης και οι δεξιοι γελουσαν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
:respect:

Μεγάλη αλήθεια!Η ελλάδα έχει πάθει μεγάλη ζημιά με τους αστυνομικούς,γι αυτό και τους ονομάζουν με διάφορα επιφωνήματα εκτός της κανονικής τους ονομασίας,γι αυτό και δεν εμπιστεύεται κανείς μπάτσο και η μεγαλύτερη απόδειξη στον κόσμο,ότι καλά κάνει και δεν εμπιστεύεται τους μπάτσους ήτανε οι εικόνες ντροπής που γυρίζουν στο διαδίκτυο,μιας που η κυβέρνηση απαγόρεψε να κυκλοφορούνε μέσω της τηλεόρασης.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Εγω Χιωτης ειμαι και γνωριζω πολυ καλα τι λεει η Χιος

Εσυ εισαι ασχετος και η αποψη σου ειναι μηδενικης αξιας επι του ζητηματος.

Ναι, ενώ επί άλλων ζητημάτων λαμβάνουμε σοβαρά υπ όψιν τις απόψεις του.  :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στο twitter παντως σε μια ενδιαφερουσα δημοσκοπηση οι περισσοτεροι ηταν με τα ΜΑΤ:

Συνημμένα

• xios.PNG
    xios.PNG
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 27

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εξεγερμενοι και αρχιδια ριγε.....αυτοι που ψηφισαν κουλη και κανονικοτητα ειναι,που εγραφαν στα σοσιαλ να μπουν τα ματ στις σχολες να ανοιξουν κεφαλια.....45 χρονια δεν τους ειχε δειρει αστυνομικος....ηταν ολα καλα πιστευαν,μεχρι που τους γαμησανε 2μερουλες στο ξυλο ετσι για να δουν τη γλυκα...ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΛΟ που λεμε στο χωριο μου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε μην το έχεις και σιγουρο ότι δεν πυροβολούν λοιπόν.
Δεν ειπα αυτο ρε τύπε.
Αλλά οταν μου επικαλειται ο αλλος οτι πυροβολησαν οι αστυνομικοι χωρις αυτο να φαινεται πουθενα, και η απαντηση ειναι "αν πανε αυριο οι χιωτες στα χωραφια θα βρουν ενα σωρο καλυκες" και "ρωτα τους χιωτες (αλλά οχι τους δεξιους) να σου πουν", ε πώς να το κανουμε, θελω καποια επεξηγηση παραπανω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
δεν εχεις βγει ποτε εξω απο το σπιτι μετα της 10 ρε....
...μαλακα μου με τι μαλακοκαυληδες μπουληδες μιλαμε?????δηλαδη αμα πετυχει σε κανα ντου του εκβιαστων θα κλαιει δυο μηνες!!!ειναι σιγουρας δικηγορος?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στο twitter παντως σε μια ενδιαφερουσα δημοσκοπηση οι περισσοτεροι ηταν με τα ΜΑΤ:
αν η δημοσκοπηση εγινε μεταξυ νδ και το 59 λιγο είναι,οπως αν γινει δημοσκοπηση και εδώ στο μπου,οταν το 60% των μελων είναι νδ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αν η δημοσκοπηση εγινε μεταξυ νδ και το 59 λιγο είναι,οπως αν γινει δημοσκοπηση και εδώ στο μπου,οταν το 60% των μελων είναι νδ
Απολυτως λογικο ειναι να βγαινει ετσι η δημοσκοπηση, οταν ουδείς εχει αντιληφθει γιατι ακριβως αντεδρασαν οι νησιωτες

Τα σχολια κατω απο τη δημοσκοπηση τα λενε ολα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δεν ειπα αυτο ρε τύπε.
Αλλά οταν μου επικαλειται ο αλλος οτι πυροβολησαν οι αστυνομικοι χωρις αυτο να φαινεται πουθενα, και η απαντηση ειναι "αν πανε αυριο οι χιωτες στα χωραφια θα βρουν ενα σωρο καλυκες" και "ρωτα τους χιωτες (αλλά οχι τους δεξιους) να σου πουν", ε πώς να το κανουμε, θελω καποια επεξηγηση παραπανω
τι δεν ειπες ρε παιχτη...ειπες αλλα οτι ειναι των κατοικων....ειχαν πυροβολα οπλα οι κατοικοι δηλαδη?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
...μαλακα μου με τι μαλακοκαυληδες μπουληδες μιλαμε?????δηλαδη αμα πετυχει σε κανα ντου του εκβιαστων θα κλαιει δυο μηνες!!!ειναι σιγουρας δικηγορος?
Τι ειναι το "ντου των εκβιαστων"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom