Νέα

Λεσβος-Χίος 2020 εναντίον Κούλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Κουρασατε ορισμενοι, κοιταξτε τα νουμερα των προσφυγων και των φτωχων του 3ου κοσμου που ερχονται προς τα εδω και αποφασιστε αν οι ζωες σας, το μελλον των παιδιων σας κινδυνευει περισσοτερο απο αυτους η απο τα ματ
Μεγαλη αληθεια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
Δεν ειχαν μονο καραμπινες

Κοψτε τις βλακειες επιτελους

Ουδεις αστυνομικος πυροβολησε
αγορι μου τα χεις χαμενα....σιγουρα πυροβολησανε στον αερα για εκφοβισμο,εχω τυχει σε σκηνικο με μπιστολιες μπατσων στον αερα για εκφοβισμο καρακεντρο στην πολη με 300 ατομα κοσμο...πλακα κανεις,στα χωραφια δεν θα ριχνανε?????οταν οι αλλοι τους ριχνανε σκαγιες....τις πουτανας θα εγινε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.932
Πόντοι
5.506
Κουρασατε ορισμενοι, κοιταξτε τα νουμερα των προσφυγων και των φτωχων του 3ου κοσμου που ερχονται προς τα εδω και αποφασιστε αν οι ζωες σας, το μελλον των παιδιων σας κινδυνευει περισσοτερο απο αυτους η απο τα ματ

Είσαι ακόμα χρυσή αυγή τύπε ή μπήκε κανένας ανηψιός με τους κωδικούς σου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Έγραφαν οι κάλυκες πάνω "ΜΑΤ" Κασιανή;
Τύπε αν υπηρχε εστω και ΕΝΑΣ καλυκας απο αστυνομικο οπλο, αμφιβαλλεις οτι θα τον ειχαν βγαλει εκατο φωτογραφιες και θα επαιζε παντου στο διαδικτυο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
αγορι μου τα χεις χαμενα....σιγουρα πυροβολησανε στον αερα για εκφοβισμο,εχω τυχει σε σκηνικο με μπιστολιες μπατσων στον αερα για εκφοβισμο καρακεντρο στην πολη με 300 ατομα κοσμο...πλακα κανεις,στα χωραφια δεν θα ριχνανε?????οταν οι αλλοι τους ριχνανε σκαγιες....τις πουτανας θα εγινε....
Ασε τα "σιγουρα"

Υπαρχει κανενα βιντεο που δειχνει αστυνομικο να πυροβολει?
Κανενα.
Αντιθετως εχω δει πολλα που πυροβολουν πολιτες.
Μαλλον εχεις ξεχασει οτι ζουμε σε μια χωρα, που υπαρχουν πολλοι εξυπνακηδες που περιμενουν να τραβηξει αστυνομικος το οπλο απο τη θηκη του για να τον βγαλουν εκατο φωτογραφιες και να καταγγειλουν τον "αυταρχισμο".

Τελειωσαμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.932
Πόντοι
5.506
Τύπε αν υπηρχε εστω και ΕΝΑΣ καλυκας απο αστυνομικο οπλο, αμφιβαλλεις οτι θα τον ειχαν βγαλει εκατο φωτογραφιες και θα επαιζε παντου στο διαδικτυο?

Απορώ πως δε "φυτέψανε" και κανέναν ακόμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εχω τυχει σε σκηνικο με μπιστολιες μπατσων στον αερα για εκφοβισμο καρακεντρο στην πολη με 300 ατομα κοσμο..
Παραμυθια
Αυτα δεν γινονται

Εκτος αν μιλας για τις κροτου λαμψης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ρωτα τους κατοικους να σου πουν?
πρωτου ρωτήσεις κανε διαθηκη και πες μου τι μου αφηνεις.
Ρωτησα τύπε γιατι ειμαι απο εκει, και μου ειπαν οτι κανενας αστυνομικος δεν πυροβολησε.

Αλλο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αλεξ στην χώρα που ζούμε μην ξεχνάς ότι αστυνομικός έχει εκτελέσει ανήλικο παιδί με εκπυρσοκροτήση όπλου ισχυριζόμενος.
Ναι, και επειδη ενας εκανε μια μαλακια πριν 15 χρονια, σημαινει οτι καποιοι πυροβολησαν στην Χιο ή τη Λεσβο χθες?

Δεν αντιλαμβανομαι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Παραμυθια
Αυτα δεν γινονται

Εκτος αν μιλας για τις κροτου λαμψης
δεν είναι κροτου λαμψης,ειναι κανονικοι καλυκες,αμα αμολυθουν οι κατοικοι στα χωράφια θα μαζεψουν οσα μαζεύαμε εμεις όταν είμασταν φανταροι στο πεδιο βολης.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

:respect:

Μεγάλη αλήθεια!Η ελλάδα έχει πάθει μεγάλη ζημιά με τους αστυνομικούς,γι αυτό και τους ονομάζουν με διάφορα επιφωνήματα εκτός της κανονικής τους ονομασίας,γι αυτό και δεν εμπιστεύεται κανείς μπάτσο και η μεγαλύτερη απόδειξη στον κόσμο,ότι καλά κάνει και δεν εμπιστεύεται τους μπάτσους ήτανε οι εικόνες ντροπής που γυρίζουν στο διαδίκτυο,μιας που η κυβέρνηση απαγόρεψε να κυκλοφορούνε μέσω της τηλεόρασης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:respect:

Μεγάλη αλήθεια!Η ελλάδα έχει πάθει μεγάλη ζημιά με τους αστυνομικούς,γι αυτό και τους ονομάζουν με διάφορα επιφωνήματα εκτός της κανονικής τους ονομασίας,γι αυτό και δεν εμπιστεύεται κανείς μπάτσο και η μεγαλύτερη απόδειξη στον κόσμο,ότι καλά κάνει και δεν εμπιστεύεται τους μπάτσους ήτανε οι εικόνες ντροπής που γυρίζουν στο διαδίκτυο,μιας που η κυβέρνηση απαγόρεψε να κυκλοφορούνε μέσω της τηλεόρασης.
Δηλαδη απο αυτο που εγραψε ο αλλος, εσυ καταλαβες οτι εννοουσε οτι κινδυνευουμε περισσοτερο απο τα ΜΑΤ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
σιγουρα δεξιους ρώτησες,γιατι στη χιο η κοινη γνωμη αλλα λεει
Εγω Χιωτης ειμαι και γνωριζω πολυ καλα τι λεει η Χιος

Εσυ εισαι ασχετος και η αποψη σου ειναι μηδενικης αξιας επι του ζητηματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δεν είναι κροτου λαμψης,ειναι κανονικοι καλυκες,αμα αμολυθουν οι κατοικοι στα χωράφια θα μαζεψουν οσα μαζεύαμε εμεις όταν είμασταν φανταροι στο πεδιο βολης.
Ε αντε, τι περιμενουν, να ξημερωσει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom