Νέα

Λεσβιούλες! Γιατί μας αρέσουν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Γιατί το λές...εγώ το βρίσκω φυσιολογικό....να πάω με 2 γυναίκες,ναι....με άνδρα όμως ποτέ...ούτε καν τραβέλι εγχειρισμένο.....(αν το ξέρω φυσικά...γιατί αν δεν το ξέρω....την πατήσαμε...)
το λεω γαι ν ακουσουμε και αποψη απο gay...και μενα μου αρεσει το λεσβιακο

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Οι λεσβίες τις κατά πλειοψηφία είναι μουνάρες! Είναι μες την καύλα οι γυναίκες!  :boobies:

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Γιατί το λές...εγώ το βρίσκω φυσιολογικό....να πάω με 2 γυναίκες,ναι....με άνδρα όμως ποτέ...ούτε καν τραβέλι εγχειρισμένο.....(αν το ξέρω φυσικά...γιατί αν δεν το ξέρω....την πατήσαμε...)
Ακριβώς.Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι το βρίσκουν παράξενο.Δλδ καλύτεροι είναι κάποιοι που πάνε με τραβελοαγόραρους εν γνώση τους?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν μάγκες την αμαρτία μου την λέω.....όσο όσο για να πάω με μια αληθινή λεσβία...και με δύο ότι ζητήσουν... πρώτα να βλέπω και μετά μέσα...αλλά αληθινές λεσβίες όχι να το παίζουν......πω..πω και με την σκέψη φτιάχνομαι......2 λεσβίες βρε παιδιά....λυπηθήτε μεεεεε....... :helpplea:χι..χι..χι...

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
λοιπόν μάγκες την αμαρτία μου την λέω.....όσο όσο για να πάω με μια αληθινή λεσβία...και με δύο ότι ζητήσουν... πρώτα να βλέπω και μετά μέσα...αλλά αληθινές λεσβίες όχι να το παίζουν......πω..πω και με την σκέψη φτιάχνομαι......2 λεσβίες βρε παιδιά....λυπηθήτε μεεεεε....... :helpplea:χι..χι..χι...
Μόνο με 2 λέει αν παίζουν λεσβιάκια.Πάντως δείχνεις να έχεις βρει το νόημα της ζωής :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εμ όλο τα ίδια και τα ίδια....καταντάει βαρετό....ψάχνω κάτι το διαφορετικό να ανάψουν τα αίματα.....σε λίγο θα βαρεθούμε και το πήδημα....λίγη ποικιλία....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Κάβλα να έχεις δυο λεσβίες και να της γαμάς .

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και τρείς ....και τέσσερις.....μέχρι τελικής πτώσεως...και μετά φέρτε οξυγόνα,χάπια καρδιάς και λοιπά βοηθήματααααα......... :2funny:

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Στο τέλος θα γίνουμε σαν αυτόν στη διαφήμιση του αποσμητικού που τον κυνηγάνε ένα μάτσο γκόμενες!Πάντως συμφωνώ οτί είναι πολύ καύλα.Αν το κάνεις αυτό..τα'χεις κάνει όλα!

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Να..πάρτε κι άλλο ένα για καληνύχτα!

Συνημμένα

• lesviakia.jpg
    lesviakia.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 20

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
16
Πόντοι
1
[move]Το ΤΕΛΕΙΟ party !!![/move]

Συνημμένα

• party girls.jpg
    party girls.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Τώρα το είδα φίλε μου.Όσον αφορά το 2ο θέμα βρήκες τίποτα τελικά?Αν βρήκες τίποτα καλό(και όσο πιο οικονομικό γίνεται)μπορείς να μου το πεις?Απο δω η και μέσω πμ.. ευχαριστώ

Επισκέπτης
λες γι αυτο φιλε gangstaxz να με κανανε warned?αχ ρε καμενοι !!!πρεπει να τους παμε οποςδιποτε να χισουν!!!!!εχουν τρελαθει!!!!χεχε!!!!φιλε σιμφωνω μαζι σου!οι λεσβειες ειναι τρελα εργαλεια!!!

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και μην ξεχναμε οι λεσβίες είναι σαν τα σαμπουάν με το 1 περνεις δώρο αλλο ένα........... ερχονται εκτώσεις φίλοι μπουρδελιάρηδες

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αυτά τα 'σαμπουάν' ψάχνω κι εγώ φίλε Αλέκο αλλά τίποτα...

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φίλε ειλικρινα ξέρω μία που μένει κοντα μου αλλα έχασα το τηλεφωνο της οταν μου είχαν κλέψει το κινητο στο στρατό.... σου μιλάω τελείως ειλικρινά η γκόμενα πάντως κυκλοφορεί πολύ μαρούσι και οδηγει ενα citroen zx τον βάτραχο αν θυμάσε είναι 1,70 μελαχρινή και περίπου 60 κιλά..είχα κανει τρελο κονέ μαζι της και με τη φίλη της και να μην είμαι αχάριστος την είχα γνωρίσει απο το cosmopolitan.gr και ακομα πιο κουλό ήταν οτι τελικά εμαθα μετα απο καιρό οτι πηγαίναμε και στο ίδιο σχολείο αλλα δεν την είχα προσέξει...είδες μαλακας που ήμουν μικρός. :idiot: :jerking:... αλλα όπως λέει και το ρητο
Εχει ο καιρός γυρίσματα... Παρεπιπτόντως υπάρχει ένα μαγαζι στο μοναστηράκι με ρούχα όπως βγαίνεις απο το τρένο στον κεντρικό (οχι αθηνας-τον κάθετο) που έχει καφέ μπαρ πάνω και έχω κοζάρει λεσβίες εκει δεν θυμάμε πως το λένε αλλα έχει την πιό κουλη βυτρίνα πού εχω δεί με κατι καρέκλες και πόδια απο κούκλες..... που ξέρεις και αν σου κάτσει?σου αλλάζει τη ζωη :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom