Νέα

Λεσβιούλες! Γιατί μας αρέσουν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει δημιουργηθεί τέτοιο thread σχετικό με λεσβίες(αν έχει διορθώστε με)αλλά επειδή δε βλέπω και πολύ να αναφέρεται αποφάσισα να το κάνω για όλους εμάς τους λεσβιόφιλους του site!Προσωπικά,το να είμαι στο ίδιο κρεβάτι με 2 μουνάρες λεσβίες είναι η απόλυτη φαντασίωση μου αλλά και να τις βλέπω να φιλιούνται δε με χαλάει... εδώ παραθέτω κι ένα link από youtube απ τα αγαπημένα μου

Κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη.Θα ήθελα επίσης να μου πει κάποιος που υπάρχει ντέλο,studio κλπ. που θα κάνουν την φαντασίωσή μου αληθινή!Ευχαριστώ και μην ξεχνάτε:Καμιά γυναίκα δεν είναι καλύτερη...από 2!

Επισκέπτης
Εγω οσες λεσβιες (ζευγαρια) εχω συναντησει στη ζωη μου...αφενως ολες ηταν τουλαχιστον μετριες για να μην πω κατω απ'το μετριο...αφετερου ηταν ολες καρα-κομπλεξαρες κ δηθεν....το επαιζαν ανοιχτομυαλες...αλλα καθε φορα που μιλουσα νομιζαν οτι αναφερομουν σ'αυτες...(επι παντως θεματος)....
Μακαρι να υπηρχαν λεσβιες οπως στις τσοντες....ή εστω οπως οι προσποιουμενες στις βιζιτες.....
Κριμα ομως που τετοια ονειρα δν βγαινουν αληθινα....

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγω οσες λεσβιες (ζευγαρια) εχω συναντησει στη ζωη μου...αφενως ολες ηταν τουλαχιστον μετριες για να μην πω κατω απ'το μετριο...αφετερου ηταν ολες καρα-κομπλεξαρες κ δηθεν....το επαιζαν ανοιχτομυαλες...αλλα καθε φορα που μιλουσα νομιζαν οτι αναφερομουν σ'αυτες...(επι παντως θεματος)....
Μακαρι να υπηρχαν λεσβιες οπως στις τσοντες....ή εστω οπως οι προσποιουμενες στις βιζιτες.....
Σε καταλαβαίνω mclein αλλά δυστηχώς υπάρχουν κι αυτές,οι καρα-κομπλεξάρες όπως λες,που πάνε με γυναίκες μόνο και μόνο επειδή έχουν ακραίες φεμινιστικές αντιλήψεις.Πολύ πιθανόν να είναι και η πλειοψηφία.Κι εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμία εξαιρετική περίπτωση λεσβίας γι'αυτό αναζητώ κι'εγώ τέτοιες φάσεις έστω και επι πληρωμή.
Όποιος ξέρει κάτι να δώσει τα φώτα του παρακαλώ...

Επίσης ανάλογες εμπειρίες και συμβουλές στους νέους είναι ευπρόσδεκτες...thanx

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1

Όπως τα είπε ο mclein.. χάλια είναι όλες σχεδόν και σε εμφάνιση αλλά και σε μυαλό. Προσωπικά δεν με καυλώνουν οι λεσβίες αλλά ακριβώς το αντίθετο...
Αναρωτιέμαι τι αρέσει σε μερικούς..  :huh: 

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σου άλλαξα μήπως τη γνώμη John?

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 27

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Όχι γιατί είναι επαγγελματίες και όχι original λεσβίες  :sunglasses:

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ΟΚ δεκτό...αλλά αν της είχα μπροστά μου δε θα με απασχολούσε και τόσο...!

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα.Δεν ξέρω αν έχει δημιουργηθεί τέτοιο thread σχετικό με λεσβίες(αν έχει διορθώστε με)

Έχει γίνει ένα για Γυναίκες που φιλιούνται...

αλλά επειδή δε βλέπω και πολύ να αναφέρεται αποφάσισα να το κάνω για όλους εμάς τους λεσβιόφιλους του site!Προσωπικά,το να είμαι στο ίδιο κρεβάτι με 2 μουνάρες λεσβίες είναι η απόλυτη φαντασίωση μου αλλά και να τις βλέπω να φιλιούνται δε με χαλάει... εδώ παραθέτω κι ένα link από youtube απ τα αγαπημένα μου

Κι εγώ παραθέτω αυτό:

Views: 1,929,598
Favorited: 17967  times

Νομίζω τα παραπάνω νούμερα δεν αφήνουν αμφιβολίες για το πόσο δημοφιλές είναι ανά την Υφήλιο το θέμα "γυναίκες που φιλιούνται" :-)

Το μόνο που δεν μας λένε τα stats του youtube είναι πόσα δισεκατομμύρια :sperm: έχουν πάει χαμένα εξαιτίας αυτού το video  :2funny:

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Έχει γίνει ένα για Γυναίκες που φιλιούνται...

Κι εγώ παραθέτω αυτό:

Views: 1,929,598
Favorited: 17967  times

Νομίζω τα παραπάνω νούμερα δεν αφήνουν αμφιβολίες για το πόσο δημοφιλές είναι ανά την Υφήλιο το θέμα "γυναίκες που φιλιούνται" :-)

Το μόνο που δεν μας λένε τα stats του youtube είναι πόσα δισεκατομμύρια :sperm: έχουν πάει χαμένα εξαιτίας αυτού το video  :2funny:
Συμφωνώ απολύτως.Πάρτε κι'αυτό:
είναι το αμέσως επόμενο.Γαμάτο κι'αυτό.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτα που εχεις υποψην γινονται μονο στα video!
προφανως δυο λεσβιες δεν εχουν καμια διαθεση να εχουν
εσενα (ή εμενα) αναμεσα τους.

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
αυτα που εχεις υποψην γινονται μονο στα video!
προφανως δυο λεσβιες δεν εχουν καμια διαθεση να εχουν
εσενα (ή εμενα) αναμεσα τους.
Ναι δε γίνονται αυτά.Τουλάχιστον σε μένα δε θα συμβεί ποτέ!Γι'αυτό άλλωστε είπα μήπως μπορεί να γίνει από επαγγελματίες(πουτανάκια) και με ποιο κόστος.Τεσπα...κατά καιρούς πάντως ακούω κάτι τέτοιες 'αληθινές' περιπτώσεις αλλά κι'εγώ δεν νομίζω οτι πράγματι γίνονται.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν είναι έστι οι Λεσβίες με βλέπω να μετακομίζω στην Λέσβο ....

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αν είναι έστι οι Λεσβίες με βλέπω να μετακομίζω στην Λέσβο ....
Μη το γελάς!Δεν ξέρω πότε και πως έγινε αυτό και δεν ξέρω και το λόγο αλλά απ'ότι έχω ακούσει η λέξη λεσβία προέχεται όντως από το γνωστό νησί.

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Η λέξη λεσβία προέρχεται όντως από τη νήσο Λέσβο, πατρίδα της Σαπφούς!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ είχα στείλει σε 1 site σε κάποια,μου έστειλε τήλ,την πήρα και μου απάντησε πως είναι μουνάρα(τα κλασσικά) και πως πάει με πελάτες μαζί με 1 φίλη της(όχι μόνη) και κάνουν λεσβιακό.Αλλά μόλις άκουσα το πόσο ήθελαν την έκανα με ελαφρά....300 ? για 1 ώρα μάγκες εγώ δεν τα έδινα...και έτσι...τέλος το story...και θα σας πώ, πως και εμένα μου αρέσει το όλο σκηνικό αλλά όχι να δώσω και 300 ?.....

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
μαλλον πρεπει να το κοιταξουμε γιατι καυλωνουμε ολοι με τα λεσβιακα και ξενερωνουμε με τους πουστηδες......που ειναι το kolaraki kai o gayboy να μας πει?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
μαλλον πρεπει να το κοιταξουμε γιατι καυλωνουμε ολοι με τα λεσβιακα και ξενερωνουμε με τους πουστηδες......που ειναι το kolaraki kai o gayboy να μας πει?
Γιατί το λές...εγώ το βρίσκω φυσιολογικό....να πάω με 2 γυναίκες,ναι....με άνδρα όμως ποτέ...ούτε καν τραβέλι εγχειρισμένο.....(αν το ξέρω φυσικά...γιατί αν δεν το ξέρω....την πατήσαμε...)

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ είχα δει πάντως οτι σε ένα μπουρδέλο,στούντιο..δε θυμάμαι..το οποίο ήταν στο θησείο(έχει κλείσει τωρα)και το έχει και στο site,έλεγε στα σχόλια οτι έπαιζε και τέτοια περίπτωση(κρύο καιρός για τρίο)με 100 ευρά.Τώρα δεν ξέρω που αλλού γίνεται και σε ποια τιμή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom