Νέα

BDSM Λεσβιακή Lesbian Domination & BDSM : Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης Μου 1ο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Lesbian Domination & BDSM :
/p/lesbian-domination-bdsm.html


Lesbian Domination & BDSM :  Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης Μου 1ο
/2012/09/lesbian-domination-bdsm-1.html




Για ακόμα μια φορά , ξύπνησα απεγνωσμένη και διψασμένη με μια περίεργη έξαψη στο στηθάκι μου αλλά και ανάμεσα στα πόδια μου . Κάτω απο τα σεντόνια , βρήκα την ευκαιρία να κατεβάσω το χέρι μου , να παραμερίσω το κυλοτάκι μου και να αρχίσω να χαιδεύομαι με τον αργό , βασανιστικό τρόπο που μου άρεσε .
Άρχισα να τρίβομαι και να μουσκεύω ξανά και ξανά βάζοντας το δακτυλάκι μου μέσα στο άπειρο μέχρι εκείνη την στιγμή μουνάκι μου .
Ήμουν μόλις 19 χρονών και η πρώτη μου επαφή με ένα αγόρι της ηλικίας μου , δεν ήταν και ότι καλύτερο μιας και ήταν αρκετά «σύντομη» εμπειρία , κυριολεκτικά αφήνοντάς με στα κρύα του λουτρού .
Πάντα θεωρούσα ότι εγώ έφταιγα μιας και ήμουν κοντούλα σε ανάστημα και ήξερα ότι πίσω απο την πλάτη μου με χαρακτήριζαν «κοντοπούτανο» και διάφορα άλλα τέτοια υποτιμητικά . Ήξερα ότι δεν μπορούσα να κερδίσω έναν άντρα όπως ένα ψηλό μοντέλο και ότι με έβλεπαν μόνο για «σέξ εκτόνωσης» της μιας βραδιάς , σαν «πουτσομεζεδάκι» που με είχε χαρακτηρίσει ένας παλιός μου γκόμενος όσο τον πίπωνα .
Άντρες ... μαλάκες ... σκέφτηκα και συνέχισα να φαντασιώνομαι ότι είμαι μια θεά που την λατρεύουν όλοι οι άντρες και την παρακαλούν . Με το χέρι , χούφτωσα το στηθάκι μου και άρχισα να τον μαλάζω μέχρι που τελείωσα επάνω στο σεντόνι αφήνοντας ένα λεκέ .
Σηκώθηκα , ντύθηκα , φόρεσα ένα μίνι φορεματάκι που άφηνε τα πόδια μου τελείως εκτεθιμένα και φυσικά αναζήτησα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες που θα τόνιζε το κωλαράκι μου .  Ήμουν εντελώς αποφασισμένη να μετατρέψω το πλεονέκτημα σε μειονέκτημα και να γίνω ένα «Πουτανάκι» , το πιο σέξυ και το πιο προκλητικό αφού έτσι με ήθελαν .
Η πρώτη δουλειά που είχα να κάνω εκείνη την μέρα ήταν να περάσω απο το σπίτι της Γιάννας , της φίλης μου που δυστυχώς είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης και για πρώτη φορά απο το Γυμνάσιο που κάναμε παρέα χωριστήκαμε μιας και εγώ είχα περάσει εδώ στην Αθήνα .
Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι μιας και η ζωή έτσι είναι . Έπρεπε να περάσω απο το σπίτι της ,να της αφήσω κάποια βιβλία και  cd που μου είχε δανείσει κατά καιρούς για να τα στείλει ταχυδρομικά η μητέρα της η κυρία Τζένη στην Γιάννα .
Έτσι λοιπόν , πρωί πρωί , βρέθηκα στο σπίτι της , να χτυπάω το κουδούνι .
Μου άνοιξε η Κυρία Τζένη .
Τι κάνεις αγάπη μου ; Πώς είσαι είπε και με αγκάλιασε φιλώντας με .
Μια χαρά , Κυρία Τζένη , εσείς πώς είστε ; απάντησα ενώ με έσφιξε πάνω της , προφανώς επειδή της έλειπε η κόρη της όπως κατάλαβα .
Πέρνα μέσα ! Έλα να τα πούμε είπε και πράγματι μπήκα στο σαλόνι της .
Η Κυρία Τζένη , ήταν μια σέξυ , αρχοντική γυναίκα , στα 45 της , πανύψηλη , με σέξυ για την ηλικία της κορμί , υπέροχη επιδερμίδα , ξανθιά μαλλιά , πράσινα μάτια και φυσικά πάντα με προσεγμένη εμφάνιση όπως εκείνη την μέρα που ήταν μακιγιαρισμένη και φορούσε μια στυλάτη ρόμπα που άφηνε ακάλυπτα τα ατελείωτα γυμνασμένα πόδια της ενώ φορούσε και μια αλυσιδίτσα στο πόδι , σημάδι σέξυ τσαχπινιάς που μου άρεσε πολύ .
Η Τζένη ήταν χωρισμένη και είχε μεγαλώσει μόνη της την Γιάννα . Ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα που πάντα επιβαλόταν με τον τρόπο της απο όταν ήμασταν παιδιά .
Λοιπόν Βίκυ ; Τι κάνεις ; πως περνάς ;
Πανεπιστήμιο , σπουδές , ξέρετε .... σας τα λέει και η Γιάννα φαντάζομαι .
Σπουδές ; και γιατί είσαι ντυμένη έτσι προκλητικά ; Έτσι διαβάζεις είπε μισά σοβαρά μισά αστεία .
Πρέπει να αρέσουμε και στους άντρες είπα αμήχανα ενώ έκανα την κίνηση να τραβήξω λίγο το μίνι μου .
Μην το τραβάς μωρό μου ! όσο και να το τραβάς , δεν μεγαλώνει . Και αυτές οι γόβες ! Ξέρεις πως σε κάνουν να φαίνεσαι ;
Ξέρετε ... πήγα να πώ κατακόκκινη απο ντροπή αλλά η Τζένη με διέκοψε .
Αν ερχόταν έτσι πουτανίστικα ντυμένη η Γιάννα θα την τιμωρούσα .
Μα έτσι είναι το μοντέρνο ντύσιμο πήγα να πώ αλλά η Τζένη με διέκοψε με αυστηρότητα .
Μην αντιμιλάς ! Είπε αυστηρα και τότε εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανένα προηγούμενο μου άστραψε ένα δυνατό σκαμπήλι που κόντεψα να λιποθυμίσω .
Πουτανάκι ! Αφού δεν σου δίνει η μάνα σου ένα καλό μάθημα , θα σου δώσω εγώ .
Τι κάνετε ... πήγα να πώ κλαμμένη και με θυμό για το απρόσμενο σκαμπήλι που έφαγα .
Βγάλε το σκασμό τσουλάκι ! Αφού ντύνεσαι σαν πουτάνα , σαν πουτάνα θα σου φέρομαι είπε και μου ξαναέδωσε ακόμα δύο τρία σκαμπήλια μέχρι που έβαλα για τα καλά τα κλάματα .
Σκάσε και σήκω ! Είπε και με βούτηξε απο το μαλλί . Έκανα να τραβηχτώ αλλά ένα ακόμα σκαμπήλι με έβαλε στη θέση μου .
Γιατί το κάνετε αυτό Κυρία Τζένη είπα κλαίγοντας αλλά εκείνη μου έδωσε μία δυνατή σφαλιάρα στα κωλομέρια .
Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα σήμερα για να δείς τι παθαίνουν τα ξεκωλάκια σαν εσένα .
Κυριολεκτικά με έσυρε στην κρεβατοκάμαρά της όπου εκεί με βία , μου κατέβασε το μίνι κοντεύοντας να το ξεσκίσει με την δύναμη που έβαλε . Έμεινα ολόγυμνη με τις γόβες και ένα ρόζ μικροσκοπικό στριγκάκι που όταν το είδε η Τζένη τα μάτια της έλαμψαν .
Τι είναι αυτό ΜΩΡΗ ! Ε; Πουτάνα είσαι ; Είπε και με βία με πήρε στα γόνατα αρχίζοντας να μου ρίχνει δυνατά σκαμπήλια στο κώλο .
Μη σας παρακαλώ ! Πονάω ! τι πάθατε μαζί μου ! Μηη !
Σκάσε ! Βγάλε το σκασμό καριολάκι .
Ούτε οι γεμάτες απόγνωση φωνές μου , ούτε τα κλάματά μου φάνηκε να την συγκινούν καθώς μου τις έβρεχε στο κώλο σαν μικρό κοριτσάκι ! Τα κωλομέρια μου είχαν πάρει φωτιά ενώ το βρακάκι μου σκισμένο βρέθηκε στο πάτωμα .
Έτσι ανυπεράσπιστη που ήμουν στα πόδια της ενώ στην κρεβατοκάμαρα , το μόνο που ακουγόταν ήταν οι ξυλιές και οι λυγμοί μου , το μάτι μου έπεσε στο καθρέπτη .
Το θέαμα με συγκλόνισε . Έμοιαζε σαν να ήμουν κάπως έξω απο την όλη κατάσταση . Σαν να παρακολουθούσα μια κίνκυ ταινία και ομολογουμένως το θέαμα της Εντυπωσιακής Τζένης να με έχει στα πόδια της και να μου τις βρέχει , ήταν ερεθιστικό .
Δεν άργησα να μουσκέψω απο την καύλα και τον εξευτελισμό ενώ μέσα μου , ανάμεσα στις ξυλιές και στο κάψιμο , απορούσα με τον εαυτό μου . Ξαφνικά η Τζένη , προφανώς αισθάνθηκε την υγρασία στα μπούτια της που ήμουν ακουμπησμένη και έφερε το δακτυλάκι της στο μουνάκι μου και το άγγιξε .
Μπα ! Μπα ! τι έχουμε εδώ ; Καύλωσες πουτανάκι ; Σου αρέσει να σου τις βρέχουν; Έτσι γαμιέσαι κιόλας ;
Άρχισε να με τρίβει αργά και βασανιστικά ενώ αισθάνθηκα το δάκτυλό της να μπαίνει βαθιά μέσα στο υγρό μουνάκι μου κάνοντάς με να βογγήξω απο καύλα . Τα ανάμικτα συναισθήματα που με τριγύρισαν , ανάμεσα στην καύλα και τον πόνο , με έκαναν να σκιρτήσω απο πόθο για εκείνη ! Την Κυρία Τζένη ! που τώρα στα χέρια της γνώριζα πρωτόγνωρες ηδονές .
Άρχισε αργά αργά να με γαμάει με το δάκτυλο της ενώ οι ξυλιές σταμάτησαν . Το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά αλλά η γλύκα απο την διείσδυση της με είχε στείλει στα ουράνια .
Σου αρέσει καύλα μου ; Να παίζω με το άτακτο μουνάκι σου ; Σου αρέσει ;
Μάλιστα Κυρία Τζένη ! Μην σταματάτε ! έλεγα λαχανιασμένη
Πουτανάκι ! Μία ακόμα ξυλιά προσγειώθηκε επάνω στα κωλομέρια μου κάνοντάς με να βογγήξω .
Με σήκωσε απο την θέση αυτή που ήμουν , με κοίταξε βαθιά στα υγρά απο τα δάκρυα μάτια μου και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου . Άρχισε να με φιλάει παθιασμένα ενώ το δάκτυλό της δεν έφυγε απο το μουνάκι μου .
Παραδώθηκα λιγωμένη στα χάδια της ενώ με το άλλο χέρι χούφτωνε τα πονεμένα μου κωλομέρια και τα μάλαζε απαλύνοντας λίγο το κάψιμο .
Βρεθήκα στο κρεβάτι με την Τζένη επάνω μου να με φιλάει παντού . Κατέβηκε στο λαιμό , στο στήθος και έφτασε στο άτριχο μουνάκι μου όπου άρχισε να το φιλάει και να το γλείφει , πεταχτά στην αρχή αλλά με περισσότερη ένταση στην συνέχεια .
Με καύλωσε αφάνταστα και τότε , άνοιξε το συρτάρι απο το κομοδίνο της και έβγαλε ένα τεράστιο μαύρο στραπον , γύρω στους 20 πόντους .
Την κοίταξα τρομαγμένη .
Θα ταίσω το μουνάκι σου με πούτσα ξεκωλάκι ! Θα σε ακούσει το τετράγωνο απο το γαμήσι που θα φάς .
Σας παρακαλώ  δεν είμαι συνηθισμένη ! πήγα να πώ αλλά έφαγα ένα χαστούκι
Αφού μου ήρθες εδώ σαν πουτανάκι ! Έτσι θα σου φερθώ . Άνοιξε το μουνάκι σου τώρα καλά καλά .

Με βία μου άνοιξε τα πόδια και πήρε θέση να με πηδήξει . Έβαλε λίγο λιπαντικό και έφερε το πλαστικό ομοίωμα στην τρυπούλα μου . Άρχισε να πιέζει και να μου το χώνει κάνοντάς με να βογγήξω .
Ήταν τεράστιο και θεόχοντρο . Ήμουν υγρή και καυλωμένη απο το γλείψιμο αλλά η διείσδυση ήταν τόσο επίπονη που βόγγαγα απο το ξέσκισμα .
Πάρτο όλο καριόλα στο βρωμόμουνό σου ! Γαμιόλα πέρα ώς πέρα θα σε κάνω είπε και με έφτυσε στο πρόσωπο .
Μου κάρφωσε το πλαστικό καυλί ενώ εγώ μέσα στο μεθύσι το πάθους μου έγλειφα τα σάλια της απο το πρόσωπό μου καθώς το στραπον έσκαβε το μουνάκι μου .
Μου έκανε ένα γαμήσι βίαιο και δυνατό ενώ έχυνα ξανά και ξανά πάνω στο στραπον ανάμεσα σε βρισιές και χαστούκια .
Πουτανάκι , επειδή έχυσες δεν τελειώσαμε . Έχεις δουλειά να κάνεις είπε η Τζένη και αφού ξεκούμπωσε το στραπον αφήνοντάς το σφηνωμένο στο μουνί μου , ήρθε και κάθισε στο πρόσωπό μου φέρνοντας το καυτί της γυαλιστερό μουνί στο στόμα μου .
ΓΛΕΙΦΕ !!!!
Γεύτηκα για πρώτη φορά στην ζωή μου μουνί άλλης γυναίκας και ήταν τέλεια εμπειρία ! Γλυκό , ζεστό , ζουμερό και μάλιστα μου βγήκε μια αίσθηση υποτακτικότητας καθώς όλες μου οι προσπάθειες , όσο αδέξιες και να ήταν έπρεπε να οδηγήσουν την Τζένη σε οργασμό . Το ήθελα και πραγματικά θα χαιρόμουν να την έκανα να ικανοποιηθεί , όσο και αν με είχε βασανίσει .
Βασανίσμός ; Βία ; Εξευτελισμός ! Πώς ήταν δυνατόν να μου άρεσαν όλα αυτά !
Χύνω ΠΟΥΤΑΝΑΑΑ είπε η Τζένη και πίεσε την λεκάνη της επάνω στο στόμα μου προκαλώντας μου ασφυξία ενώ γέμισε το πηγούνι μου με τους χυμούς της που έρρεαν χωρίς έλεγχο και σταματημό .
Εξοντωμένες απο τους οργασμούς πέσαμε στο κρεβάτι !
Πήγα να βγάλω το πλαστικό καυλί απο μέσα μου αλλά η Τζένη με πρόλαβε .
Τι κάνεις εκεί; Ποιός σου είπε να πειράξεις το δονητή !
Μα τελειώσαμε , δεν μπορώ άλλο .
Ο δονητής μένει ταπωμένος μέσα σου ! Κατάλαβες πουτανάκι !
Μάλιστα Κυρία είπα και απομάκρυνα το χέρι μου .
Έχουμε να βγάλουμε και φωτογραφίες είπε η Τζένη και έβγαλε μια ψηφιακή μηχανή απο το συρτάρι της .
Είσαι γεννημένο πουτανάκι ! Θέλω να σου βγάλω φωτογραφίες έτσι ξαναμμένη και ξεσκισμένη που είσαι .
Δεν είχα την θέληση να αρνηθώ . Η Τζένη με έβαλε να ποζάρω με το δονητή καρφωμένο στο μουνί μου , να κοιτάω το φακό , έβγαλε το στραπον και με τράβηξε με τα μουνόχειλα ανοικτά και την υγρή μου τρύπα ξεχειλωμένη .
Οι χειρότεροι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν αμέσως μετά , όταν η Τζένη μου εξήγησε την κατάσταση .
Τσουλάκι ! Θα γίνεις η σκλάβα μου . Μου αρέσουν οι νεαρές κοπέλες και ειδικά τα κοντοπούτανα καριολάκια σαν εσένα . Θα σε γαμάω και θα με υπηρετείς ! Ότι σου λέω θα κάνεις αλλιώς οι φωτογραφίες θα φτάσουν στο ίντερνετ και όλοι οι γνωστοί , συγγενείς και φίλοι θα δούνε τι πουτάνα είσαι ! Κατάλαβες ;
Μάλιστα Κυρία .....
Η συνέχεια σίγουρα θα ήταν  συναρπαστική ...............................
Photograph :
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή  :
Lesbian Domination & BDSM :
/p/lesbian-domination-bdsm.html


Lesbian Domination & BDSM :  Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης μου 2ο
/2012/09/lesbian-domination-bdsm-2.html



Περίληψη :
Η Βίκυ , μέσα σε ένα απόγευμα , υποτάχθηκε στην μητέρα της φίλης της την Κυρία Τζένη . Δεν μπορούσε επ΄ουδενί να φανταστεί πόσο κίνκυ ήταν και απο εδώ και πέρα την περιμένει μια σχέση Λεσβιακής Κυριαρχίας που ούτε στα πιο διεστραμμένα της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί .

Άκουσα τις γόβες της Τζένης , με τον χαρακτηριστικό ήχο στο πάτωμα να με πλησιάζουν . Όπως με είχε δεμένη στο κρεβάτι , δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ ούτε να γυρίσω το κεφάλι μου δεξιά αριστερά . Το κορμί μου ήταν σημαδεμένο απο τις γερές ξυλιές που είχα φάει ενω το μουνάκι μου είχε πάρει φωτιά απο το ξέφρενο γαμήσι που μου έκανε με το στραπον .
Νόμιζα ότι επιτέλους θα με άφηνε ήσυχη αλλά είχε άλλα σχέδια .
Τσουλάκι ! Ακόμα δεν τελειώσαμε είπε γελώντας και έτσι όπως ήμουν παραδομένη με έδεσε ανάσκελα στο κρεβάτι χέρια , πόδια ανοικτά και μου φίμωσε το στόμα με το κυλοτάκι μου που είχε κομματιάσει στο πάτωμα .
Πίσω απο τις κραυγές και τις αντιρρήσεις μου , δεν μπορούσα να καταλάβω , πως είναι δυνατόν να ερεθίζομαι τόσο πολύ και να μου αρέσει τόσο πολύ . Ήταν δυνατόν , τόσος πόνος , τόσος εξευτελισμός και εμένα να μου άρεσε τόσο πολύ ;
Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά , καθώς σε αυτή την θέση που ήμουν , έτσι τελείως ανίσχυρη , δεν ήξερα ακόμα τι ήθελε να μου κάνει η Κυρία Τζένη .
Ο ήχος απο τις γόβες της που πλησίαζαν , με έκανε να ανυσυχήσω ακόμα περισσότερο .
Πουτανάκι ; Ηρέμησες καθόλου ; Γιατί πρέπει να ξαναρχίσουμε είπε γελώντας σαδιστικά και έβγαλε μια μαύρη τσάντα που φαινόταν γεμάτη.
Μμμ , μου αρέσεις έτσι δεμένη που είσαι είπε και έγλειψε το μάγουλό μου και τα δάκρυά μου .
Και το μουνάκι σου εκτεθιμένο συμπλήρωσε γελώντας καθώς άγγιξε με την άκρη των δακτύλων της κάνοντάς με να ανατριχιάσω .
Κοίτα τι σου έφερα είπε παιχνιδιάρικα και έβγαλε ένα μεταλλικό κλιπάκι κουνώντας το μπροστά στα μάτια μου .
Πάνω εδώ στην ρωγίτσα θα πάει και την είδα να ανοίγει το κλιπάκι και να το αφήνει πάνω στης θηλές μου να κλείσει με το δυνατό ελατήριο .
Έβγαλα ένα μουγκρητό πόνου καθώς έσφιξε τόσο δυνατά πάνω στην θηλή που νόμισα ότι θα μου την κόψει .
Σκάσε ! Απάντησε εκνευρισμένη η Τζένη και με χαστούκισε . Θα σου βάλω και το άλλο είπε γελώντας .
Το δεύτερο προκάλεσε εξίσου δυνατό πόνο ενώ τα έδεσε και μεταξύ τους με ένα αλυσιδάκι που το τραβούσε γελώντας με τους μορφασμούς μου .
Χαχαχα ! Πονάς μωρή έλεγε γελώντας και συνέχιστε να τραβάει .
Έχω και άλλο ! Και ξέρεις που θα πάει ! Εϊπε και χάιδεψε με τα δάκτυλά της την κλειτορίδα μου .
Ανατρίχιασα και μόνο που το σκέφτηκα ότι θα μου έβαζε κλιπάκι εκεί . Άρχισα να κλαίω γοερά ενώ η Τζένη  , μου έβγαλε το κυλοτάκι απο το στόμα .
Σας παρακαλώ Κυρία Τζένη ! Μην μου το κάνετε εκεί ! Πονάω , δεν θα αντέξω ! Σας παρακαλώ ! Θα κάνω ότι μου πείτε !
Αλήθεια !
Μάλιστα είπα και πάλι έντρομη κοιτώντας το κλιπάκι μπροστά στα μάτια μου .
Θέλω να με παρακαλέσεις να σε γαμήσω απο το κώλο ! Είπε γελώντας. Τρανταχτά .
Λέγε ! Παρακάλεσε με να σου ξεχειλώσω με το στραπον την κωλοτρυπίδα σου γιατί θα το βάλω πάνω στο ρόζ κουμπάκι σου είπε γελώντας ενώ έκανε την κίνηση προς τα κάτω .
Μηηηηη είπα εντρομη ! Θα κάνω ότι θέλετε !
Λοιπόν ;
Σας παρακαλώ Αφέντρα , μπορείτε να με γαμήσετε απο πίσω ;
Και βέβαια γλυκειά μου είπε και με φίλησε παθιασμένα στο στόμα .
Πρωκτικό σέξ !
Οι λέξεις που τρομάζουν κάθε κοπέλα .
Η Τζένη με έλυσε ,και έβγαλε απο τις ρώγες μου τα μανταλάκια κάνοντάς με να ουρλιάξω απο πόνο μιας και είχε κοπεί η κυκλοφορία αίματος για αρκετά λεπτά .
Ανυπομονώ πουτάνα να σε ξεκωλιάσω ! Εϊπε και έβγαλε απο την Τσάντα ένα μαύρο στραπον , γεμάτο εξογκώματα και φλέβες .
Θα καταλάβεις καλά στην σουφρίτσα σου κάθε χιλιοστό είπε η Τζένη διαβάζοντας την σκέψη μου , καθώς το φορούσε .
Σκούπησα τα δάκρυά μου και πέταξα μακρυά τα κλιπάκια ενώ έτριβα λίγο τις ρωγίτσες μου , για να ανακουφιστώ απο τον ακραίο πόνο .
Γύρνα μπρούμυτα να σε δέσω πάλι ! Εϊπε η Τζένη ενώ είχε πια στερεώσει για τα καλά το στραπον στην μέση της .
Μάλιστα Κυρία είπα και ξάπλωσα μπρούμυτα ενώ η Τζένη μου έδεσε και πάλι τα χέρια και τα πόδια στα άκρα του κρεβατιού της .
Θα σου βουλώσω και το στόμα γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ακούω κλάμματα . Μουγκρητά μόνο με καυλώνουν είπε και πήρε πάλι το κυλοτάκι μου , τοποθετώντας το στο στόμα μου .
Κάτω απο την λεκάνη μου , τοποθέτησε ένα μαξιλάρι με αποτέλεσμα το κωλαράκι μου , τουρλωμένο και ανυπεράσπιστο να είναι λεία για τις ανώμαλες ορέξεις της .
Η Τζένη , άρχισε να μου χαιδεύει τα πονεμένα και σημαδεμένα απο το ξύλο κωλομέρια μου .
Μμμ , πόσα «κακά» πράγματα θέλω να κάνω σε αυτό το σέξυ κωλαράκι είπε γελώντας .
Σάλιωσε με θόρυβο το δάκτυλό της και το έφερε στην τρυπούλα μου , τρίβωντάς την . Ανατρίχιασα απο την αίσθηση ενώ κα΄αντίθεση με τα θέλω μου , ένοιωσα μια υγρασία στο μουνάκι μου .
Η Τζένη σιγά σιγά , άρχισε να μου βάζει το δάκτυλό της στο κώλο μου , εξετάζοντας απο πρώτο χέρι , πόσο στενό κωλαράκι είχα .
Ααα μωρό μου , το κωλαράκι σου είναι σκέτο «γλύκισμα» είπε και μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο . Έβγαλε το δάκτυλό της και με έκπληξη την είδα να μου ανοίγει τα κωλομέρια και να χώνει το κεφάλι της μέσα τους .
Αισθάνθηκα την γλώσσα της επάνω στην τρυπούλα μου και ανατρίχιασα . Με έγλειφε επιθετικά , στην αρχή κυκλικά και στην συνέχεια κεντρίζοντας την .
Ήταν υπέροχο και μούγκριζα απο ευχαρίστηση ενώ με το δάκτυλό της έτριβε και το μουνάκι μου . Οι κινήσεις της λεκάνης μου , πρόδιδαν την μεγάλη ευχαρίστηση και ηδονή που ένοιωθα απο τα πρόστυχα χάδια της .
Πουτανά ! Έχεις τόσο γλυκό κωλαράκι ! έλεγε και με έγλειφει με λύσσα

Αισθάνθηκα το ένα της δάκτυλο να μπαίνει μέσα στο κωλαράκι μου . Ήταν γεμάτο τζέλ και μπήκε εύκολα , λιπαίνοντας τριγύρω την τρυπούλα μου .
Μετά έβαλε και ένα δεύτερο προκαλώντας μου πόνο αλλά το δέχτηκα μουγκρίζοντας απο καύλα μιας και το μουνάκι μου πια έσταζε απο καύλα .
Το θες γαμιόλα να σου σκίσω την σούφρα ε ; Μούσκεμα έχεις γίνει !
Πήρε θέση πίσω μου και άρχισε να λιπαίνει το χοντρό πουτσοκέφαλο. Ένας πανικός με κυρίευσε μιας και δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα έτρωγα αυτό το στραπον απο την αμάθητη παρθένα μου τρυπούλα .
Το τοποθέτησε επάνω στην ροδαλή μου σούφρα και άρχισε σταδιακά να πιέζει . Η τρυπούλα μου άνοιγε σιγά σιγά και ο οξύς  πονος , σαν να με άνοιγε κάποιο ιατρικό εργαλείο άρχισε να με κυριεύει .
Ήταν αφόρητος και ούρλιαζα αλλά μόνο ένα μακρόσυρτο μουγκρητό ακουγόταν .
Σκάσε ξεκωλιάρα και παίρνε ανάσες ! Το μισό το έχει ρουφήξει η τρυπα σου ειπε η Τζένη και συνέχισε .
Μπήκε όλη μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω ενώ ξέσπασα για ακόμα μια φορά σε γοερά κλάματα . Με είχε ξεσκίσει !
Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος και η ταπείνωσή μου εξίσου σοβαρή ! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα βρισκόμουν ποτέ δεμένη  , στημένη να με κωλογαμούν .
Η Τζένη άρχισε να με γαμάει , αργά στην αρχή βάζοντας και βγάζοντας όλο το πλαστικό καυλί απο την σούφρα μου .
Πάει η παρθενια του κώλου σου ! Σαν μετρό θα σου το κάνω τσουλάρα!
Με πήδαγε με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό ενώ εγώ βόγγαγα απο πόνο και καύλα . Το μουνάκι μου έσταζε χυμούς . Έχυνα απο το γαμήσι και το πόνο της σούφρας μου και δεν ήθελα να σταματήσει .
Η Τζένη με έβριζε ! Τι ξεκωλιάρα , τι βρωμοτσούλα τι πουτάνα ! Τα κωλοσκάμπηλα , έδιναν και έπαιρναν επίσης καθώς τώρα πια με ξεκώλιαζε με γρήγορο ρυθμό που θύμιζε λατίνο γαμιά !
Το κωλάντερό μου είχε πάρει φωτιά και έκλαιγα !
Έκλαιγα και έχυνα μαζί ενώ και η Τζένη ήταν πολύ ξαναμμένη απο αυτά που μου έκανε .
Μου γάμησε το κωλαράκι για αρκετή ώρα . Σχεδον λιποθύμισα απο το ξέφρενο γαμήσι
Γαμιόλα !  Κάτσε να τραβήξω την κωλάρα σου πώς γαμήθηκε είπε η Τζένη και βγήκε απο μέσα μου .
Τράβηξε αρκετές φωτογραφίες απο την τρύπα μου που έχασκε απο το γαμήσι λέγοντας ότι τώρα πια ήμουν μια πουτάνα τελειωμένη .
Ελπίζω να σου άρεσε μιας και να ξέρεις ότι το κωλαράκι σου θα το γαμάω σε τακτική βάση μαζί με το πουτανίστικο βρωμόμουνό σου είπε η Τζένη αυστηρά .
Εϊχα εξαντληθεί και ήθελα απλώς να κλείσω τα μάτια μου .
Όλο το κορμί μου έτσουζε και ποναγε και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν μόλις η αρχή.

Photograph :
Διαβάστε Επίσης :
Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης μου 1ο
/2012/09/lesbian-domination-bdsm-1.html
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
γαματο!
μου θυμίζει και τη σειρα των λεσβιακών ταινιών..mother daughter exchange club
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Lesbian Domination & BDSM :
/p/lesbian-domination-bdsm.html

Lesbian Domination & BDSM : Σκλάβα Στην Φίλη Της Μητέρας Μου 3ο
/2012/10/lesbian-domination-bdsm-3.html



Περίληψη :
Η Βίκυ , έγινε η ερωμένη σκλάβα της κας Τζένης ! Σε αυτό βέβαια , βοήθησαν και οι φωτογραφίες που τράβηξε την Βίκυ κατά την διάρκεια των διεστραμμένων session που αποτελούσαν πια όπλο εκβιασμού .
Ενώ όμως η Βίκυ άρχισε να απολαμβάνει την Κυριαρχία της Τζένης , νέες διαστροφικές ιδέες την βάζουν σε διλημμα !



Η Τζένη είχε απόλυτο δίκιο !

Μπορεί μέσα σε κάποιες ώρες να είχα βιώσει τις πιο διεστραμμένες στιγμές της ζωής μου αλλά μόλις τώρα ξεκινούσαμε !

Όταν επιτέλους η κα Τζένη με άφησε να φύγω απο το σπίτι της , όλο μου το κορμί πονούσε ! Το μουνάκι μου είχε γίνει κατακόκκινο και ερεθισμένο , η πίσω τρυπούλα μου έτσουζε απο το πολύ γαμήσι που της έκανε ενώ είχα σημάδια σε όλο μου το κορμί απο τα κωλοσκάμπηλα και τα μαστιγώματα που μου είχε κάνει .

Παρόλο όμως αυτά , δεν μπορούσε να βγεί απο το μυαλό μου η κα Τζένη . Μου είχε κάνει φριχτά πράγματα που ξανάρχονταν στο μυαλό μου με ταχύτητα αστραπής . Μέχρι που είχε ουρήσει στο πρόσωπό μου . Κάθε χιλιοστό του κορμιού μου πονούσε ενώ αισθανόμουν ότι κάθε ίχνος αξιοπρέπειας είχε εξαφανιστεί .

Έπρεπε να έχω θυμώσει , να βράζω απο αγανάκτηση αλλά αντί γιαυτό , αισθανόμουν το μουνάκι μου να υγραίνεται τόσο πολύ που άρχισα να φοβάμαι μήπως φανεί !

Τελείωσα σχετικά γρήγορα τις δουλειές που είχα να κάνω και καευθύνθηκα γρήγορα στο σπίτι μου , το «άσυλό» μου , να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και αν είναι δυνατόν να σκεφτώ τι θα κάνω ...

Οι φωτογραφίες ; Οι φωτογραφίες που με τράβηξε η κα Τζένη ;

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμό και ένας θεός ήξερε μόνο τι θα με έβαζε να κάνω ... Πανικοβλήθηκα .

Στο σπίτι μπήκα μέσα στο μπάνιο για ντούς .

Το καυτό νερό έτρεξε επάνω στο κορμάκι μου που τόσο βίαια είχε σημαδευτεί απο την Τζένη . Έκλεισα τα μάτια .

Αμέσως , στο μυαλό μου κυριαρχήσαν εικόνες διαστροφής . Είδα την Κα Τζένη να με αποκαλεί τσουλάκι , να με χαστουκίζει και να μου μπήγει το δονητή στο πονεμένο μουνάκι μου !

Αμέσως άλλαξε η εικόνα και είμαι στο πάτωμα να δέχομαι τις ξυλιές στο κωλαράκι μου ενώ της γλείφω τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της .

Το χέρι μου ασυναίσθητα κατέβηκε στα μπούτια μου και στην συνέχεια στο ροδαλό κουμπάκι που τόσο έντεχνα η Κα Τζένη ήξερε να ερεθίζει με τόσο πρόστυχο και χυδαίο τρόπο . Οι ανάσες μου έγιναν πιο βαθιές καθώς οι εικόνες αστραπιαία γέμιζαν το μυαλό μου μέχρι που σε δευτερόλεπτα ήρθε η ολοκλήρωσή μου !

Τι μου είχε κάνει αυτή η γυναίκα ! Δεν έλεγχα και δεν όριζα τίποτε στο κορμί μου και στις σκέψεις μου . Μόλις λίγες ώρες είχα φύγει απο εκείνη και το μόνο που σκεπτόμουν ήταν πότε θα βρεθώ μαζί της να μου κάνει τα άνομα χάδια της και να μου φερθεί με τόσο έντονο εξευτελισμό .

Το κινητό μου χτύπησε και όταν είδα ότι με καλούσε εκείνη , η καρδιά μου άρχισε να χτυπά δυνατά !

Καριολάκι ! Τι κάνεις ; σου έλειψα ; Είπε με ένα σαδιστικό ειρωνικό τρόπο η κα Τζένη που με έκανε να κοκκινήσω .
Μάλιστα Κυρία απάντησα ντοπαλά
Λοιπόν , το βράδυ σε θέλω πλυμένη και καθαρή εδώ ! Υπάρχει λόγος είπε αυστηρά και μου έκλεισε το τηλέφωνο .

Και πάλι ένοιωσα ένα συναίσθημα ηδονής και καύλας μαζί να πεταρίζει στο στομάχι μου ενώ παρόλο που είχα παίξει μόνη μου , αισθάνθηκα και πάλι να υγραίνομαι . Το Βράδυ ;;;; Τι ήθελε άραγε ;

Οι ώρες δεν έλεγαν να περάσουν καθώς περίμενα μέσα σε μια αναμονή που σκοτώνει να έρθει η ώρα που μου είχε πεί !

Έφυγα σχεδόν τρέχοντας αφού βέβαια , φρόντισα να βάλω ένα σέξυ φορεματάκι αέρινο που σε κάθε κίνηση έμοιαζε να πετάει και να αποκαλύπτει τα μπουτάκια μου !

Η Τζένη όταν με είδε στην πόρτα γέλασε .

Πάλι σαν πουτανάκι ντύθηκες ! Δεν πειράζει όμως μου αρέσεις !

Όταν η πόρτα έκλεισε πίσω μου , με στρίμωξε στην πόρτα και με φίλησε παθιασμένα γλώσσα με γλώσσα ενώ το χέρι της κατευθείαν πήγε στο μουνάκι μου .

Πόσο καλά με ήξερε ! Όταν με χαιδεύουν εκεί , το μυαλό μου σταματά , παραδίδομαι στις αισθήσεις και μπορεί να με κάνει ότι θέλει , ιδιαίτερα εκείνη .

Ήρθες επάνω στην ώρα ! Θα έρθει μια καλή μου φίλη σήμερα , η Νίκη και θέλω να είσαι καλό και υπάκουο πουτανάκι ! Της αρέσουν και εκείνης τα κοριτσάκια και σήμερα θα καλοπεράσεις !

Τα λόγια της με έκαναν α υγρανθώ και άλλο απο καύλα .

Είχε σκοπό να με βάλει να υπηρετήσω μια άλλη φίλη της και αμέσως κατάλαβα ότι θα βιώναμε μια απίστευτη λεσβιακή βραδιά .

Έλα να ντυθείς πιο κατάλληλα είπε και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα.

Πάνω στο κρεβάτι , είχε ένα σετάκι ρόζ εσώρουχα δαντελένια και ένα baby doll διαφανές και προκλητικό .

Τα φόρεσα και στάθηκα στον μεγάλο ολόσωμο καθρέπτη ενώ εκείνη ήρθε πίσω μου και τα χέρια της ταξίδεψαν στο κορμάκι μου . Μου χούφτωσε το στηθάκι μέχρι που  μου έστριψε την ρωγίτσα ενώ το άλλο της χέρι μπήκε στην φωλίτσα μου και άρχισε να την τρίβει . Η καυτή της ανάσα με τρέλαινε στο λαιμό και έκλεισα τα μάτια μου να ευχαριστηθώ το άγγιγμά της .

Καυλα είσαι και το μουνάκι σου έχει πάρει φωτιά .

Χτύπησε το κουδούνι διακόπτωντας την προσμονή μας και η Τζένη , μου έδεσε ένα κολάρο στο λαιμό που συνδεόταν με ένα λουράκι και με διέταξε να περιμένω εκεί στα 4 σαν σκυλίτσα

Υπάκουσα και περίμενα υπομονετικά ενώ άκουσα μέσα γέλια και καλωσορίσματα ανάμεσα στην Τζένη και σε μια άγνωστη σε εμένα φωνή .
Εγώ κόντευα να τρελαθώ καθώς βρισκόμουν σε μια υποτιμητική εξευτελιστική στάση , με ελάχιστα εσώρουχα και περίμενα να συναντηθώ με μια άγνωστη γυναίκα .

Η Τζένη μπήκε μέσα και με πήρε απο το λουρί . Με σήκωσε όρθια και πάλι και μπροστά εγώ , πίσω εκείνη , με οδήγησε στο σαλόνι όπου αντίκρυσα την Νίκη.

Η Κυρία Νίκη , όπως μου την σύστησε , ήταν μια πανύψηλη εντυπωσιακή γυναίκα , μελαχροινή , με καταγάλανα αμυγδαλωτά μάτια  γύρω στα 45 – 50 , καλογυμνασμένη που έμοιαζε πολύ με μοντέλο ενώ ήταν ντυμένη με τόσο στύλ μου σίγουρα εξέπεμπε κάτι το αριστοκρατικό .

Εγώ στάθηκα μπροστά της με το κεφάλι κατεβασμένο και με την Κυρία Τζένη να κρατάει πίσω το λουρί μου και να με ωθεί προς το μέρος της Νίκης .

Απο εδώ το πουτανάκι μου ! Είναι πολύ καλή και υπάκουη είπε γελώντας η Τζένη και μου έδωσε μια με το λουρί στα πισινά .
Δείξε πόσο υπάκουο τσουλάκι είσαι είπε και γέλασαν και οι δύο καθώς εγώ γονάτισα και της φίλησα τα πόδια με το εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ που διέθετε στα καλοσχηματισμένα της δακτυλάκια .
Αααα είσαι πολύ γλυκειά! Είπε γελώντας και με χάιδεψε στα μαλλιά 
Τι θα πιείς είπε η Τζένη καθώς περάσαν στο σαλόνι και εγώ ήμουν ακόμα στο πάτωμα .
Ένα ουισκάκι είπε η Νίκη και κάθισε  αναπαυτικά στο καναπέ κοιτώντας με προκλητικό βλέμμα .

Είχε κάτι το εντυπωσιακό αυτή η γυναίκα , ίσως το γατίσιο της βλέμμα , ίσως η περιποιημένη εμφάνισή της , ίσως αυτό το κάτι ... που δεν μπορούσα να προσδιορίσω αλλά με έκανε να θέλω να συρθώ στα πόδια της .

Πόσο ! Μα πόσο έχω αλλάξει , σκέφτηκα καθώς έφτιαχνα τα ποτά τους .

Όταν πήγα μέσα να τα σερβίρω στο τραπεζάκι , Το χέρι της Νίκης άγγιξε τους γλουτούς μου και ένα αργό , μακρόσυρτο χάδι ανάμεσα στα μπουτάκια μου με έκανε να χάσω την ανάσα μου .

Μικρούλα ! και τόσο μα τόσο απαλή είπε με αισθησιακή φωνή η Νίκη ενώ η Τζένη συμπλήρωσε :
Μικρούλα αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλο πουτανάκι είναι ! Και τι φανταστικά πράγματα κάνει με την γλώσσα της !
Έτσι είναι μωρό μου είπε γελώντας και με τράβηξε να κάτσω στα πόδια της ενώ εγώ είχα γίνει κατακόκκινη απο ντροπή

Με ευκολία , έτσι μικρόσωμη που ήμουν , με τράβηξε και με κάθισε στα πόδια της σαν να ήμουν μικρό κοριτσάκι ενώ το πρόσωπό της ήρθε σε απόσταση αναπνοής απο το δικό μου .

Μύριζε ένα υπέροχο άρωμα σαν λουλούδι και όταν με κοίταξε με αυτά τα καταγάλανα μάτια της , αισθάνθηκα ότι πνιγόμουν !

Τα χείλη της κόλλησαν στα δικά μου σε ένα παθητικό επιθετικό φιλί ενώ τη χέρι της , παραμέρισε το baby doll και απο την κοιλίτσα μου πήγε προς το δαντελένιο αραχνοϋφαντο εσώρουχο μου είχε μουσκέψει για τα καλά .

Τα έμπειρα δάκτυλά της , άρχισαν να παίζουν με την ερεθισμένη μου κλειτορίδα πάνω απο το εσώρουχό μου , οδηγώντας το μυαλό μου σε παράκρουση !

Καυλα είσαι μωρό μου , Μούσκεψες κιόλας ε ; Είπε γελώντας η Νίκη
Νομίζω ότι χρειάζεται ένα καλό μάθημα είπε η Τζένη
Και βέβαια ! Τόσο έκφυλο πουτανάκι πρέπει να του θυμίζουμε ποιά είναι η θέση του .

Χρησιμοποιώντας αναπάντεχη δύναμη , με γύρισε μπρούμυτα στα γόνατά της και αποκάλυψε το ήδη σημαδεμένο μου κωλαράκι στις πρόστυχες ορέξεις της.

Βλέπω της δίνεις τις καθημερινές της ξυλιές ! Είπε η Νίκη γελώντας και μου έδωσε ένα δυνατό δοκιμαστικό κωλοσκάμπηλο
Ναι  αλλά δεν μαθαίνει ! Νομίζω ότι μένει ανυπάκουη γιατί της αρέσει να την τιμωρούνε ...
Έτσι νομίζω και εγώ συμπλήρωσε η Κυρία Νίκη και άρχισε να μου τις βρέχει δυνατά στα κωλομέρια ενώ εγώ υπομονετικά δεχόμουν τις ξυλιές.

Μου έδωσε πάνω απο 30 ξυλιές και μου έκανε το πισινάκι κατακόκκινο ενώ με το δάκτυλό της κάθε τόσο σκάλιζε το υγρό μουνάκι μου !

Η συνέχεια δόθηκε με την Νίκη να σηκώνεται απο το καναπέ και να γδύνεται αποκαλύπτωντας ένα αψεγάδιαστο σέξυ κορμί με προκλητικές αναλογίες που θα έκαναν κάθε 20 χρονο μοντέλο να σκάσει απο την ζήλια της .

Έλα εδώ τσουλίτσα ! Να δώ τι ξέρεις να κάνεις είπε η Νίκη πετώντας το ακριβό κυλοτάκι της στο πάτωμα ενώ αποκάλυψε ένα σέξυ μουνάκι με μια μικρή τουφίτσα .
Εμπρός πουτάνα ! στη δουλειά είπε  η Τζένη ενώ και αυτή είχε ήδη ξεντυθεί και είχε πάρει το γνωστό τεράστιο στραπον που με είχε ξεκωλιάσει και το φορούσε .
Σαν υπνωτισμένη πλησίασα την Νίκη ! Με το που πλησίασα τα μπουτάκια της, είδα ότι μοσχομύριζε και λαίμαργα άρχισα να την φιλώ εκεί πρώτα .

Κάτι με ωθούσε να την υπηρετήσω με το τελειότερο στοματικό σέξ που είχε δοκιμάσει ποτέ . Έτσι ξεκίνησα να την γλείφω στα μπούτια της ενώ εκείνη αναπαυτικά δεχόταν τις υπηρεσίες μου .

Πίσω μου , Τζένη πήρε θέση και αισθάνθηκα το χοντρό στραπον να παίζει με την υγρή μου κλειτορίδα και να κάνει πινέλο πάνω κάτω στα υγρά μουνόχειλά μου .

Η γλώσσα μου άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της Νίκης που τώρα βογγούσε απο καύλα ενώ η Τζένη κάρφωσε το στραπον στο υγρό μουνί μου κάνοντάς με να σφαδάξω .

Άρχισε να με γαμάει και να μου δίνει σκαμπήλια στο κώλο ενώ η γλώσσα μου δούλευε υπερωρίες στο μουνάκι της Νίκης .

Αααα καύλα είναι το τσουλί έλεγε η Νίκη και εγκλώβισε το κεφάλι μου ανάμεσα στα γυμνασμένα μπούτια της υποχρεώνοντάς με να μην ξεκολλάω απο το μουνί της που είχε γεμίσει ζουμιά .

Έγλειφα σαν λυσσασμένη το μυρωδάτο λαχταριστό μουνάκι της Νίκης ενώ η Τζένη ξέσκιζε κανονικά το μουνάκι μου . Απολάμβανα κάθε χιλιοστό απο τ στραπον της που με γέμιζε καύλα και έκανε τα τοιχώματα απο το μουνάκι μου να συσπώνται .

Είδες τι πουτάνα είναι ; Έχεις ξαναδεί τόσο μεγάλο καριολάκι !
Ναι ! Ναί , έτσι γλείψε μου το μουνί  γαμιόλα ! Έλεγε σε παροξυσμό πάθους η Νίκη ενώ πια κουνούσε την λεκάνη της κυκλικά , σημάδι ότι πλησίαζε σε έναν εκρηκτικο οργασμό 

Η Νίκη έχυσε στη γλώσσα μου αλλά και εγώ τρέμοντας τελείωσα πάνω στο πλαστικό καυλί που με είχε ξεμουνιάσει η Τζένη . Ακόμα όμως δεν είχαμε τελειώσει .

Δώσε μου το στραπον , θέλω να της γαμήσω το κώλο είπε η Νίκη ενώ άλλαξε θέση με την Τζένη που ήρθε και μου έφερε αυτή το μουνι της στο πρόσωπο .
Εσύ ξέρεις ... Γλώσσα ΤΩΡΑ ! Διέταξε και βουτώντας με απο το μαλλί με κόλλησε στο μουνί της .
Λοιπόν κάνει η καύλα για το μπουρδέλο σου ; Είπε η Τζένη !
Αν κάνει λέει !!!  Θα γίνει η Καλύτερη πουτάνα ! είπε η Νίκη άρχίζοντας να κωλοδακτυλιάζει την σούφρα μου .
Μαα τι θέλετε να με κάνετε είπα αιφνιδιασμένη αλλά εισέπραξα ένα δυνατό σκαμπήλι απο την Τζένη .
Αυτό που είσαι θα σε κάνουμε ! ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ! απάντησε η Τζένη .
ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ !!!!! είπε η Νίκη καρφώνοντας το πλαστικό καυλί βαθιά στο κώλο μου με μια κίνηση .

Δάκρυα κύλισαν απο τα μάτια μου καθώς η μοίρα που με περίμενε διαφαινόταν εξαιρετικά τραγική !

Ήθελαν να με εκπορνεύσουν και η Κυρία Νίκη , ήταν μια ιδιοκτήτρια μπουρδέλου που ήλθε να με «εξετάσει» και τώρα με γαμούσε απο το κώλο .

Πουτάνα ! Θα δείς , χρυσορυχείο θα γίνει η μουνάρα και η κωλάρα σου έλεγε λυσσασμένα η Νίκη καθώς με γαμούσε απο το κωλαράκι .
Και θα μου τα φέρνεις όλα γαμίόλα ! Εδώ στον «νταβατζή» σου είπε η Τζένη και αστράφτοντάς μου ένα ακόμα χαστούκι , με υποχρέωσε να συνεχίσω να γλείφω .

Η Τζένη με εγκλώβισε και αυτή ανάμεσα στα μπούτια της ενώ η Νίκη με είχε ξεκωλιάσει για τα καλά με το στραπον που είχε γίνει εμφανές ότι μου πήδαγε το κώλο για να με πονέσει και το απολάμβανε με μια σαδιστική όρεξη !

Ξεκωλιάρα ! Πάρτυ θα κάνουν οι γαμιάδες με εσένα ! Είσαι και κοντοπούτανο που τους ερεθίζει ! Χρυσές Δουλειές θα κάνουμε .

Η Νίκη με καταξέσκισε και η Τζένη έχυσε στο στόμα μου ενώ οι χυμοί της ανακατεύτηκαν με τα δάκρυά μου .

Σκάσε καριόλα και μην κλαίς ! Εκτός αν θές να δείξω τις φωτογραφίες στο ίντερνετ και να δούν όλοι τι πουτάνα είσαι !
Σας παρακαλώ , όχι αυτό ... θα κάνω ότι θέλετε αλλά όχι αυτό .
Μη μου λες εμένα όχι πουταναριό είπε η Νίκη και με χαστούκισε με όλη της τη δύναμη κάνοντάς με να πέσω στο πάτωμα .

Η Τζένη πήρε την ζώνη και δεν έχασε χρόνο .

Με ντροπιάζεις πουτάνα μπροστά στη φίλη μου ; Νομίζεις ότι οι πουτάνες λένε ΟΧΙ , Θα σε σκίσω καριόλα είπε και άρχισε να μου δίνει δυνατές ξυλιές με την ζώνη πάνω στη πλάτη , το κορμί , παντού .
Έλεος , θα κάνω ότι θέλετε είπα και μόνο τότε σταμάτησαν .

Τα πράγματα είχαν πάρει απρόσμενη τροπή και δεν ήξερα τι θα γίνει .

Μόνο καρδιοκτυπούσα ... (συνεχίζεται )
Photograph :

Σκλάβα Στην Φίλη Της Μητέρας Μου
Μέρος 1ο :
/2012/09/lesbian-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2ο :
/2012/09/lesbian-domination-bdsm-2.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Lesbian Domination & BDSM :
/p/lesbian-domination-bdsm.html


Lesbian Domination & BDSM : Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης Μου 4ο
/2012/10/lesbian-domination-bdsm-4.html





Περίληψη :
Η πρόταση της Τζένης και της Νίκης  να εκπορνευτεί η Βίκυ , είναι αιφνιδιαστική και καταιγιστική μέσα στο μυαλό της φοιτήτριας  σκλάβας ! Οι αντιδράσεις όμως θα καμφθούν απο τις δύο ώριμες Αφέντρες της και έτσι ξεκινάει μια νέα ζωή για την Βίκυ

Φετίχ : Lesbian Domination & BDSM


Η Τζένη και η Νίκη , είχαν κάτσει δεξιά και αριστερά μου στο καναπέ και με χαίδευαν στο στήθος , τα μπούτια μου και στην κατακόκκινη ξεσκισμένη κλειτορίδα μου ! Εγώ έκλαιγα με λυγμούς καθώς η πρότασή της Τζένης να δουλέψω σε μπουρδέλο , με είχε συγκλονίσει .

Δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι αυτή η τύχη με περίμενε .

Η Νίκη με φίλησε παθιασμένα στο στόμα ενώ το χέρι της έπιασε το στήθος μου . Τζένη κατέβασε το χέρι της στο μουνάκι μου και άρχισε να το τρίβει απαλά κάνοντάς με να σπαρταρώ απο καύλα .

Έλα γλυκειά μου ! Μην κλαίς ! Πρέπει να υπακούς τις Κυρίες σου ! Θέλουν μόνο το καλό σου είπε η Νίκη κοιτώντας με τα υπέροχα μάτια της !
Θα δείς , θα σου αρέσει πολύ να γαμιέσαι με όλους αυτούς τους καυλωμένους άντρες !
Μετά απο τόσες πούτσες που θα τρώς , θα αναζητάς τα χάδια μας είπε η Τζένη γελώντας .
Έλα να ντυθείς και να φύγουμε σε λίγο ! Θα αλλάξει η βάρδια στο μπουρδέλο σε 2  ώρες και πρέπει να σε ετοιμάσουμε είπε  η Νίκη ανυπόμονα .
Σας παρακαλώ ! Μην το κάνετε αυτό ! Εϊπα κοιτώντας την Νίκη στα μάτια ! Μάταια όμως μιας και με ένα σκληρό βλέμμα απο τα όμορφα γαλανά της μάτια με απέκοψε απο κάθε ελπίδα .
Πουταναριό ! Πολλά λές , ΣΗΚΩ !!!! διέταξε και μου έστριψε δυνατά την ρωγίτσα κάνοντάς με να σφαδάξω απο πόνο !
Θα περάσεις καλά σήμερα στην απογευματινή βάρδια είπε γελώντας η Τζένη .

Οι δυό τους σηκώθηκαν και άρχισαν να ντύνονται ενώ εγώ κλάμμένη ντυνόμουν πιο αργά , πήγα να πάρω το κυλοτάκι μου απο το πάτωμα αλλά η Νίκη με ένα πικρόχολο σχόλιό της έστριψε το μαχαίρι ...

Άσε το βρακί μωρή ! Δεν θα το χρειαστεί !!!

Έσκασαν στα γέλια .

Βγήκαμε έξω στο δρόμο και μπήκαμε και οι τρείς στην ακριβή  Mercedes της Νίκης ενώ εγώ καθόμουν στο πίσω κάθισμα με το κεφάλι κατεβασμένο . Η Τζένη και η Νίκη μιλούσαν σαν να μην ήμουν παρούσα .
Πάνω στην κατάλληλη στιγμή εμφανίστηκε το τσουλάκι ! Δεν σου κρύβω ότι με την κόρη μου στο Πανεπιστήμιο σε άλλη πόλη , μου φεύγουν ένα κάρο λεφτά είπε η Τζένη ανακουφισμένη !
Τι κάνει η βαφτιστήρα μου ; πως τα πάει είπε η Νίκη και κατάλαβα ότι υπήρχε και οικογενειακή σχέση και ήταν ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο η όλη φάση !
Μια χαρά αλλα σπαταλάει τα λεφτά της δεξιά και αριστερά ! Είπε η Τζένη !
Έτσι είναι τα νιάτα !
Ναι αλλά πρέπει να προσέχει να της μένουν ! Ευτυχώς τώρα το μουνάκι της φίλης της θα την ενισχύσει οικονομική .
Χαχαχαχα ! έτσι είναι οι φίλες ! έτσι πρέπει .

Ταπεινωμένη και εξευτελισμένη εγώ δεν μιλούσα καθόλου !

Όταν φτάσαμε στην Φυλής , κατάλαβα ότι η Νίκη ήταν γνωστή ιδιοκτήτρια μπουρδέλου μιας και ο παρκαδόρος την χαιρέτησε με το μικρό της όνομα ενώ βλέποντας εμένα να περπατάω μαζί τους , είπε ένα προστυχο σχόλιο .

Ωραίο μουνάκι απο πού είναι !
Ελλάδα του είπε η Νίκη ! Είναι πρώτη μέρα σήμερα , να περάσεις !
Και βέβαια ! ξέρεις δεν τα χάνω αυτά !

Ήθελα να ανοίξει η Γη να με καταπιεί ! Τέτοιος ήταν ο εξευτελισμός που με περίμενε . Η Νίκη μας οδήγησε σε ένα διόροφο νεοκλασσικό κτίριο όπου εκεί μας περίμενε η Λάνα ,μια αλβανίδα γυναίκα με σκληρά χαρακτηριστικά γύρω στα 55 που ήταν υπηρεσία και άλλη μια νεαρή 20χρονη Βουλγάρα , ξανθιά με πράσινα μάτια που με κοίταξε ζηλόφθονα .

Απο εδώ η Βίλμα ! Η Ανταγωνίστριά σου! Όποια κουνήσει καλύτερα το κώλο θα κερδίσει είπε γελώντας η Νίκη με τον αέρα του αφεντικού ενώ η Τζένη μειδιασε χαιρέκακα .
Λοιπόν Λάνα , Εϊναι πρωτάρα η Μικρή , ετοίμασέ την για σαλονι σε μια ώρα ανοίγουμε είπε αυστηρά η Νίκη και με παρέδωσε την Λάνα η οποία με έπιασε δυνατά απο το χέρι.
Απο εδώ ... είπε τραβώντας με και με πήγε σε ένα δωμάτιο .
Εκεί ήταν ένα άλλος αλβανός , γύρω στα 30 με δυνατό κορμί και σκληρά χαρακτηριστικά . Ήταν ο μπράβος του μαγαζιού !
Ξεντύσου μωρή , να δούμε τι θα σε ντύσω .
Εδώ μπροστά στον ... πήγα να πώ και άφαγα ένα σκαμπήλι .
Βγάλε το  σκασμό όταν σου μιλάω μωρή πουτάνα που ντρέπεσαι τον Νίκο ! Μια πούτσα ακόμα είναι !

Έπιασα το μάγουλό μου και άρχισα να ξεντύνομαι ενώ ο Νίκος με κοίταζε πονηρά .

Απο πού είσαι μωρή ! Είπε και ήρθε δίπλα μου ενώ ξεντυνόμουν .
Απο Ελλάδα του είπα και τότε τα μάτια του έλαμψαν .
Καλό πουτανάκι ! Ελληνίδα ! Έλα μωρή να σε πιάσω λίγο είπε και με αγκάλιασε σφιχτά ενώ τα χέρια του χούφτωσαν το κώλο μου πάνω απο το παντελόνι .
Τι έχουμε εδώ ; Έρωτες ; Είπε Η Νίκη που μπήκε μέσα .
Ο Νίκος της κάνει εξάσκηση είπε γελώντας η Λάνα ενώ έβγαλε ένα ρόζ κυλοτάκι και μου το πέταξε στα μούτρα .
Γδύσου , φόρα το κυλοτάκι και τις γόβες και θέλω να σε δω να κάνεις τσιμπούκι στον Νίκο , έτσι για να σπάσει ο παγος .
Και να με κάνεις περήφανη συμπλήρωσε η Τζένη .

Υπάκουσα και σύντομα βρέθηκα με το φτηνό κινέζικο κυλοτάκι , ολόγυμνη στα γόνατα να ξεκουμπώνω το παντελόνι του Νίκου που κάπνιζε γελώντας .

Φορούσε ένα μποξεράκι που το ξεκούμπωσα και αποκάλυψα την τριχωτή του ψωλή !

Έλα ! Μη σιχαίνεσαι ! Είπε η Νίκη και έσπρωξε το κεφάλι μου .

Την πήρα δειλά στο στόμα , αηδιασμένη απο την γεύση ιδρώτα που ήταν πάνω του . Άρχισα να γλείφω μέχρι που το καυλί του Νίκου σηκώθηκε και τότε μου το έχωσε στο στόμα και άρχισε να μου γαμάει το στόμα .

Αααα πουτάνα , γλείφε έτσι.... και τα αρχίδια παλιοπουτάνα .

Εγώ δεχόμουν την πρόστυχη εισβολή στο στόμα μου και έτρεχαν δάκρυα στα μάτια μου καθώς ο αλβανός μέσα σε λίγα λεπτά έχυσε στο πρόσωπό μου .

Και η πρώτη πίπα !!!! είπε γελώντας δίνοντάς μου ένα πουτσοσκάμπηλο .
Άντε και καλή αρχή ! σκουπίσου τώρα .

Αηδιασμένη με το σπέρμα του Αλβανού στο στόμα , προσπάθησα να καθαρίσω το πρόσωπό μου . Η Λάνα με την Νίκη μου έδωσαν συμβουλές .

Λοιπόν , θα μπείς στο σαλόνι , θα περπατήσεις με χάρη σαν μοντέλο , θα χαμογελάς , θα κανεις ναζάκι και θα δείξεις καλά το κώλο σου ! Είσαι κοντοπούτανο και οι άντρες τρελαίνονται για γυναίκες σαν εσένα ! Τις δίμετρες τις φοβούνται ! Εσένα θα σε ξεσκίσουν στην πούτσα ! Είπε η Λάνα .
Στο δωμάτιο , καπότα , πίπα , θα δέχεσαι χάδια και δάχτυλο στην μουνότρυπα και μετάθα σε γαμήσει ο πελάτης σε όποια στάση θέλει ! Είπε η Νίκη κοιτώντας προσεκτικά το κωλαράκι μου ενώ με έπιασε βίαια απο το πρόσωπο .
Πρόσεξε καλά τσουλαριό ! Μην τυχόν έχουμε κλάψες και ξινίλες και απογοητεύσεις τους πελάτες  , θα σε πουλήσω στους Πακιστανούς για 10 Ευρώ να σε γαμάνε απο το πρωϊ έως το βράδυ ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ !! είπε η Νίκη και με χαστούκισε
Μάλιστα Κυρία .
Ωραία ! Λάνα , άνοιξε το φώς και εσύ καθάρισε με μωρομάντηλο το μουνί σου !

Ανέβηκαν 4 – 5 άτομα απο ότι μπορούσα να καταλάβω και η Λάνα τους υποδέχτηκε .

¨Ελα πουτάνα ! Είπε και με οδήγησε στο Σαλόνι 
Απο εδώ η κοπέλα μας η Βίκυ , είναι Ελληνίδα , κάνει όλα τα προγράμματα φούλ , μασάζ , πρωκτικό ; ακάποτο ! Με διαφήμισε με αυτό το πρόστυχο τρόπο ενώ εγώ χαμογελώντας αμήχανα περπάτησα επάνω στα ψηλοτάκουνα μου μπροστά τους και φρόντισα να τινάξω το μαλλί και να τουρλώσω λίγο το κωλαράκι μου .
Ελάτε αγόρια ! Είπε η  Λάνα γελώντας .

Πέρασαν όλοι στα δωμάτια προς έκπληξή μου μιας και δεν ήξερα ότι άρεσα τόσο πολύ στους άντρες .

Όλο ζήτησαν Φούλ , πρωκτικό και ακάποτο ! 120 ευρώ επι 4 άτομα με την πρώτη είπε ενθουσιασμένη η Λάνα . Μπράβο μικρή μου είπε χτυπώντας εξευτελιστικά το κωλαράκι μου 
Εμπρός , ωρα να γαμηθείς ! Εϊπε η Τζένη

Μπήκα στο πρώτο δωμάτιο όπου είδα ένα νεαρό , γύρο στα 30 ψηλό , μελαχροινό να με κοιτάει με μάτια που πετούσαν φλόγες . Είχε ένα καλό καυλί γύρω στα 18 εκατοστά και αρκετά χοντρό και νταβραντισμένο . Ντρεπόμουν αλλά σκεφτόμουν την τιμωρία αν δεν ημουν καλή.

Πήγαμε στο κρεβάτι και εγά άρχισα να τον φιλάω στο λαιμό και να κατεβαίνω προς τα κάτω εκείνος βογγούσε και όταν έφτασα στο καυλί του είχε ήδη καυλώσει . Το πήρα στο στόμα αλλά εκείνος επειδή είχε καυλώσει , χωρίς δεύτερη κουβέντα , με ξάπλωσε ανάσκελα και μπήκε μέσα μου αφού του είχα φορέσει προφυλακτικό .

Άρχισε να με γαμάει και να με βρίζει .

Σου αρέσει πουτανάκι ; Σου αρέσει στο μουνάκι μέσα να στο χώνουν .
Ναι ! Έτσι σκίσε με του έλεγα για να τον καυλώσω και να χύσει πιο γρήγορα .

Ήδη σκεπτόμουν σαν πουτάνα και με ερέθιζε αυτό . Με γάμησε έτσι και μετά πισοκωλλητό , μου το κάρφωσε στην κωλοτρυπίδα και άρχισε να με πηδάει ενώ εγώ έσφιγγα την τρυπούλα μου να τον κάνω να χύσει !

Ααα πουτάνακι ! Με τρελαίνεις !!!! ελεγε και με γαμούσε ρυθμικά .

Είδα απο τον καθρέπτη και ερεθίστηκα μιας και ήταν ωραίο αγόρι και αν τον συναντούσα σε κανένα κλάμπ θα ήθελα να πηδηχτώ μαζί του . Ας ήταν λοιπόν ΠΟΥΤΑΝΑ με ήθελαν ας γινόμουν η καλύτερη πουτάνα της Φυλής !

Άρχισα να κωλοκουνιέμαι να τον παροτρύνω να με γαμίσει και να με ξεσκίσει . Εκείνος είχε κατακαυλώσει και με όργωνε κανονικά .

Τέλος , επειδή είχε πληρώσει ακάποτο , τα πήρα όλα στο στόμα .

Είσαι τέλεια Βίκυ ! Θα ξαναέρθω είπε και ντύθηκε να φύγει .

Εγώ βγήκα αναψοκοκκινησμένη και η Λάνα μου έβαλε ένα δάκτυλο στο μουνί !

¨Ελα να κάνεις ντούς γιατί και ο επόμενος θέλει φούλ !
Μπράβο μουνάρα μου είπε η Νίκη και με φίλησε καθώς μετρούσε με την Τζένη τα λεφτά που είχαν προεισπράξει .

Αισθανόμουν χαρά και έναν περίεργο ερεθισμό που ήμουν ένα καλό και υπάκουο πουτανάκι !

Εκείνη την ημέρα με γάμησαν πάνω απο 40 άτομα και μάλιστα με φούλ πρωκτικό πρόγραμμα.

Όταν βγήκα απο τον τελευταίο , ήμουν εξουθενωμένη και το μουνάκι μου είχε πάρει φωτιά .
Η  αντίπαλός μου η Βουλγάρα με κοίταζε με μίσος μιας και κανείς δεν την είχε πάρει εκείνη την μέρα .

Η Νίκη και η Τζένη μοιράστηκαν τα λεφτά και εμένα μου έδωσαν μόλις 300 ευρώ . Με εκμεταλλεύονταν , ήταν φανερό αλλά δεν με ένοιαζε !

Η Νίκη στράφηκε στην Βουλγάρα και της έδωσε ένα σκαμπήλι .

Μωρή καριόλα ! Εχεις ανταγωνισμό πια ! Κούνα το κώλο σου αλλιώς δεν σε βλέπω καλά .

Ήταν φανερό ότι ήταν αδίστακτη και σκληρή γυναίκα αλλά εκείνα τα γαλανά της μάτια με μαγνήτιζαν !  Με πλησίασε και είπε στην Τζένη .

Σήμερα την θέλω σπίτι μου !

_- Εντάξει αγάπη μου είπε η Τζένη και φιλήθηκαν . Πήρα τα λεφτά , τα έβαλε στην τσάντα και έφυγε αφήνοντάς εμένα με την Νίκη .

Θα περάσουμε ωραία πουτανάκι μου σήμερα είπε στο αυτί μου δίνοντάς μου να καταλάβω ότι ακόμα δεν είχαμε τελειώσει .

Είναι κάποιες φίλες μου που τους αρέσουν τα κοντοπούτανα κοριτσάκια σαν εσένα . Μετά απο τόσες πούτσες σήμερα , θα πρέπει να ικανοποιήσεις και ζουμερά μουνάκια απο ώριμες Κυρίες δεν νομίζεις ;
Μάλιστα Κυρία Νίκη είπα και της φίλησα το χέρι .

Οι περιπέτειές μου ακόμα δεν είχαν τελειώσει .....
(συνεχίζεται


Photos

Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης Μου :
Μέρος 1o : /2012/09/lesbian-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2o : /2012/09/lesbian-domination-bdsm-2.html
Μέρος 3o : /2012/10/lesbian-domination-bdsm-3.html
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Lesbian Domination & BDSM :
/p/lesbian-domination-bdsm.html

Lesbian Domination & BDSM : Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης Μου 5ο
/2012/11/lesbian-domination-bdsm-5.html




Περίληψη :
Η νέα καριέρα της Βίκυς σαν πουτάνα σε μπουρδέλο , δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα σταματήσει να υπηρετεί σεξουαλικά της Γυναίκες και μάλιστα όχι μόνο την Τζένη και την Νίκη αλλά και πολλές ακόμα φίλες τους  .

Φετίχ :
Lesbian Domination & BDSM

H Νίκη , αφού με παρέλαβε απο την Τζένη , με το χέρι της στο κώλο μου , με οδήγησε στο αυτοκίνητό της . Πριν μπούμε μέσα , έσκυψε και μου φίλησε απαλά το λαιμό ενώ το χέρι της έσφιξε τα κωλομάγουλά μου .

Έχω καυλώσει πουτανίτσα ! Με έχεις κάνει και στάζω ! Στο σπίτι θα σε ξεμουνιάσουμε σήμερα με τις υπόλοιπες φίλες μου ! Τους έχω τάξει ότι έχω το πιο γλυκό πουτανάκι που θα μπορούν να του κάνουν ότι θέλουν .
Μάλιστα Κυρία είπα και λιγωμένη οπως ήμουν , αφέθηκα να απολαύσω το παθιασμένο της φιλί στο λαιμό μου .

Το μόνο που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν ότι ήθελα ένα διάλλειμα ! Ένα μικρό break μιας και το μουνάκι μου είχε πάρει φωτιά απο όλα αυτά τα καυλιά που είχα φάει κατά την διάρκεια της βάρδιας μου στο μπουρδέλο .

Το μουνάκι μου έχασκε έτσι ξεσκισμένο όπως ήταν και γεμάτο χυμούς ενώ η καύλα και η διαρκής όρεξη που είχα , δεν έλεγε να καταλαγιάσει .Όλο έφτιαχνα αιτίες για να κατεβάσω το χέρι μου και να πιέσω λίγο το μουνάκι μου.

Πότε έφτιαχνα το φόρεμά μου , πότε την ζώνη του αυτοκινήτου ! Η Νίκη , έμπειρη όπως ήταν , το πρόσεξε και γέλασε .

Σε γαργαλάει το καυλόμουνό σου ε ; Δεν θέλει να τελειώσει το πάρτυ ακόμα . Παλιοπουτάνα είπε και μου έστριψε δυνατά την ρώγα ενώ οδηγούσε .

Η διαδρομή μου φάνηκε αιώνας , μέχρι που φτάσαμε σε μια ακριβή έπαυλη . Μπήκαμε μέσα στο πάρκινγκ όπου η Νίκη λαίμαργα έπεσε επάνω μου και άρχισε να με φιλάει με πάθος .

Τα χέρια της άρχισαν να ψαχουλεύουν το κορμί μου . Το ένα χούφτωσε το στήθος  μου ενώ το άλλο , κατέβηκε ανάμεσα στα μπούτια μου και άρχισε επιδέξια να αγγίζει το κουμπάκι μου .

Ανάσαινα βαριά και παθιασμένα κάτω απο τα έμπειρα λεσβιακά χάδια της καθώς ήξερε ακριβώς που να με αγγίξει και να με καυλώσει .

Η συνέχεια δόθηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρά της όπου μου χύμηξε και με έριξε στο κρεβάτι !

¨Ελα εδώ γαμιόλα , να σου ανακουφίσω με την γλωσσίτσα μου το ξεσκισμένο μουνάκι σου .

Άκουσα τον ήχο σκισίματος και κατάλαβα ότι το κυλοτάκι μου είχε γίνει πια κομμάτια στο πάτωμα .

Η Νίκη έπεσε μανιασμένα πάνω στο υγρό μου μουνάκι και άρχισε να το γλείφει με μανία . Καύλωνε και η ίδια που μου έκανε γλειφομούνι εκεί που μου είχαν ξεκαυλώσει τόσοι και τόσοι άντρες !

Η γλώσσα της με απογείωνε και είχα χάσει το φώς μου ! Κάποια στιγμή σταμάτησε και όταν άνοιξα τα μάτια μου , είδα ότι ήδη είχε φορέσει ένα στραπον μαύρο , γεμάτο εξογκώματα και πολυ χοντρό !

Πουτανίτσα θα σε σκίσω , είπε και μου το κάρφωσε βαθιά στο γαμημένο μουνί μου κάνοντάς με να ουρλιάξω απο πόνο και πάθος .
Σκάσε πουτάνα απάντησε και μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι ενώ με το άλλο χέρι μου σκαμπήλισε και τα βυζάκια .

Άρχισε να με γαμάει με βαθιές δυνατές ψωλιές ενώ εγώ έχυνα ξανά και ξανά πάνω στο τεράστιο στραπον .

Τσουλάκι , είσαι μεγάλη γαμιόλα και θα σου δώσω το μουνί στο χέρι πουταναριό είπε βρίζοντας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια !
Ναι Αφέντρα ! Σκίσε με την πουτάνα , βάρα με ; Είμαι το βρωμότσουλό σας ! Θα γαμιέμαι επί πληρωμή , θα σας τα φέρνω και εσείς θα με σκυλοπηδάτε απο παντού!
Μπράβο τσουλάρα ! Απάντησε ικανοποιημένη η Νίκη και σταμάτησε να με γαμάει .

Είχα ξεφύγει απο τα όριά μου και πια δεν όριζα τίποτε ! Ούτε το κορμί  μου , ούτε το μυαλό μου .

Για εμένα , υπήρχε μόνο η πούτσα της Νίκης και η υποταγή μου στις δύο Αφέντρες μου .

Την ίδια νύκτα , η Νίκη είχε καλέσει 4 – 5 φίλες της , ώριμης ηλικίας και πολύ καλοβαλμένες ! Μου άρεσε πολύ που είχα γίνει το παιχνιδάκι τους !

Με περιέφερε μέσα στο σαλόνι με την αλυσίδα περασμένη απο το λαιμό ενώ ήμουν  ολόγυμνη με το μουνί μου ξεσκισμένο !

Το βλέπετε το πουτανάκι ; Κάθε μέρα το ξεσκίζουν δεκάδες άντρες στο πούτσο και το βράδυ , μου ανήκει , να το γαμάω και να το ξεκωλιάζω .
Μπράβο Νίκη ! Ωραίο πουτανάκι έχεις έλεγαν όλες , η μια μετά την άλλη.

Αισθανόμουν χέρια , στα μαλλιά και το σώμα μου . Ένα σκαμπήλο πάνω στο πισινό μου , ένα σαλιωμένο κωλοδάκτυλο μπήκε βαθιά στην τρύπα μου , κάποια άλλη απο τις καλεσμένες έστριψε δυνατά την ρώγα μου , κάνοντάς με να βογγήξω απο πόνο .

Βρέθηκα στο πάτωμα , να φιλάω πόδια , γόβες και να μπαίνουν δάκτυλα απο παντού στο μουνί και την κωλοτρυπίδα μου .

Είχα γίνει πια μια σκλάβα που την ξέσκιζαν απο όλες τις τρύπες άντρες και γυναίκες .

Το μουνάκι μου , διαρκώς καυλωμένο και υγρό , δεν έλεγε να «στεγνώσει» και κάθε τόσο ήθελα και άλλο γαμήσι .

Αυτή θα ήταν η ζωή μου απο εδώ και πέρα . Φοιτήτρια , πουτάνα , σκλάβα σε γυναίκες ! Ήταν το τέλειο !!!
ΤΕΛΟΣ


photograph :

Διαβάστε Επίσης 
Σκλάβα Στην Μητέρα Της Φίλης Μου :
1o : /2012/09/lesbian-domination-bdsm-1.html
2o:  /2012/09/lesbian-domination-bdsm-2.html
3o: /2012/10/lesbian-domination-bdsm-3.html
4o: /2012/10/lesbian-domination-bdsm-4.html
 
Εγγρ.
26 Αυγ 2019
Μηνύματα
18
Like
6
Πόντοι
0
Την παρούσα ιστορία την είχα διαβάσει πριν από χρόνια, και μάλιστα στην πρωταρχική ιστοσελίδα που δημοσίευε ιστορίες σχετικού περιεχομένου. Πολύ ιδιαίτερη και πολύ αισθησιακή, μου δημιούργησε ποικίλα -θετικά- σχόλια. Και η φάση θα ήταν να πετυχαίναμε τη "Βίκυ" σε κάποιο red light των ΑΘηνών...
 

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Μηνύματα
292
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
Την παρούσα ιστορία την είχα διαβάσει πριν από χρόνια, και μάλιστα στην πρωταρχική ιστοσελίδα που δημοσίευε ιστορίες σχετικού περιεχομένου. Πολύ ιδιαίτερη και πολύ αισθησιακή, μου δημιούργησε ποικίλα -θετικά- σχόλια. Και η φάση θα ήταν να πετυχαίναμε τη "Βίκυ" σε κάποιο red light των ΑΘηνών...
Tυπε που το ξεθαψες το νημα; Σε τρωει η κωλοτρυπιδα σου;
 
Εγγρ.
26 Αυγ 2019
Μηνύματα
18
Like
6
Πόντοι
0
Σκρόλαρα τις ιστορίες, θυμήθηκα το στόρυ, πρέπει παράλληλα να συμπληρώσω και 10 posts για να στείλω pm, οπότε... :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom