Νέα

Λεωφόρος Καβάλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george141198
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Επειδή με κουράσατε με τις αμφιβολίες σας. Πέρασα λοιπόν σήμερα από τη νέα πίατσα και βρήκα εκεί την Ελενα, η οποία δούλευε και στην Κωνσταντινουπόλεως. Από τις άλλες δύο κοπέλες η μία δούλευε και αυτή στηνίδια πιάτσα. Τα κορίτσια μου είπαν ότι στην Κωνσταντινουπόλεως δεν υπήρχε δουλειά, ενώ στην Καβάλας κάνουν τρελή δουλειά από ξαναμένους νταλικιέριδες και ειδικά με ταρίφες.  :rockon:

Πάλι έκαψα βενζίνη γαμώτο.  :headbang: :headbang: :headbang:

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Οπως πηγαινα για κεντρο χθες κατα τις 21:00 και εστριψα απο Λεωφορο Κηφισου στην Καβαλας, στο δεξι μου χερι εθεαθη ξανθο τεμαχιο με μποτες που με εκανε να δοκιμασω τα φρενα του αυτοκινητου μου. Δουλεψανε τελεια, αλλα δεν εκατσα γιατι εμφανιστηκαν αμαξια τα οποια προτιμησα να μην πεσουν πανω μου. Γυρισα υστερα απο 10' κι ελειπε! Ψηλη, με μπουτια κολασμενα, για το προσωπο δεν προλαβα να δω. Οποιος ξερει κατι ας μιλησει, να ξαναπερασω αν ειναι!
Καλες τσαρκες.

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
χθες το απόγευμα απο την κωνσταντινουπόλεως στρίβοντας δεξια για καβάλας,στις αρχες τις ηταν ενα μουνι...γυρω στο 1.70 μαυρο κοντο καρε,κοντο τζιν σορτσακι με τις μπουταρες εξω,ασπρη αμανικη μπλουζα που απο μπροστα ηταν σαν μικρη φουστα...Ημουν με την γυναικα μεσα και δεν μπορουσα να σταματησω...ξερει κανεις κατι για αυτην...? Ελπιζω να μην ειναι αυτός...χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom