- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.041
- Πόντοι
- 42.697
τρωγωντας ερχεται η ορεξηΠάω πάλι να τη γαμ@@@ σήμερα...δεν αντέχω....έχω καύλες....χαχα.... πιος νοιάζεται για το ύψος....ΚΩΛΑΡΑ ΕΊΝΑΙ!!!!
και γλυφωντας...
τρωγωντας ερχεται η ορεξηΠάω πάλι να τη γαμ@@@ σήμερα...δεν αντέχω....έχω καύλες....χαχα.... πιος νοιάζεται για το ύψος....ΚΩΛΑΡΑ ΕΊΝΑΙ!!!!
Ωοοο!!!!εδω και λιγες ημερες εχουμε νεα αφιξη
Μαριαννα Ρωσιδα που μιλα καλα ελληνικα, ηλικια περιπου 35, κανονικο υψος, σχετικα κοντο ξανθο μαλλι ασπρη επιδερμιδα και ανοιχτα ματια
προγραμμα σκληροπυρινικο με εμφαση στο πρωκτικο , ειναι αμασητη
επισης κανει γλυφοκωλαδα φουλ
Έστω να πάρει τηλ, όπως κάνουν διάφοροι που λένε πως πέρασαν..Αν περάσει κάποιος σήμερα ας κάνει μια ενημέρωση...
περασα σημερα, ηταν η ευα, αμαστασια και μια αλλη κοπελα απο Α...χοντρουλα...
αυριο θα ειναι η παρθα και δεν θυμαμαι ποιες αλλες κοπελες, θα δουμε γιατι θα ηθελα νικολ και μελινα (που εχουν παρει τα μυαλα της αερα...)
κι εγώ τη νικόλ ψάχνω...
Τι ωράριο έχει το μαγαζί?
ΝΙΚΟΛ...θα αργησεις να πετυχεις γιατι λεγεται οτι ο μπαμπας της ειναι αρρωστος και ειναι στην κρητη
Οταν λές κορμί γεμάτο, θα εννοείς αγύμναστο με πιασίματα ή αλλιώς,με περιττά κιλά;Φανταστική εμπειρία μιας ώρας με το φοβερό μιλφακι Μαριάαννα! Έξυπνη φατσούλα, κορμί γεμάτο, κωλο φοβερό, βυζαρες τεράστιες και διάθεση στα ύψη!!! Διπλό σκοράρισμα και στο ημίχρονο αποκατάσταση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!