φιλε περιμενα να δω και την κριτικη σου οπως ειχες πει οτι θα στειλεις ( η οποιοα δημοσιευθηκε και δεν διαφερει απο αυτα που εγραψες εδω_
Χωρις να βρισκομαι εκει και χωρις να ξερω τι εγινε εχω μερικες ενστασεις για αυτα που αναφερεις. Και τις εχω γιατι εχω περασει και εγω σε προγραμμα με την ιδια κοπελα και ειδα πως δουλευει πριν μερικους μηνες.
παμε λοιπον
1) αναφερεις οτι δεν ειναι Μολδαβη αλλα Αλβανη. αυτο δεν μας ενδιαφερει και ουτε θα πρεπει να μας αφορα. Το θεμα ειναι να κανει καλα τη δουλεια της και να μας αρεσει εμας σαν γυναικα. Αλλιως αυτο που κανεις λεγεται ρατσισμος
2) λες δεν σου αρεσει το σωμα της και τα δοντια της (δεκτον). Ομως αφου την ειδες πριν μπεις μαζι της μεσα γιατι τοτε την διαλεξες?
3) Ηρθε λες με ξυνο υφος στο δωματιο. Η συγκεκριμενη εχει ενα στυλ απο οσο γνωριζω πολυ νιοαου γατουλας. μου κανει εντυπωση που ηρθε μουτρωμενη
4) λες σου εκανε στοματικο χωρις προφυλακτικο. Και αυτο μου κανει εντυπωση γιατι η συγκεκριμενη ζητα συνηθως εξτρα χρηματα για αυτην την υπηρεσια, πως εσενα το εκανε μονη της χωρις να ζητησει κατι?
5) απο την κριτικη σου αφηνεις να καταλαβουμε πως σε ξεπεταξε στο 15 λεπτο και εφυγε. Εγινε ετσι η εκατσε μαζι σου μεσα συνολικα 45 λεπτα?
για το "επιθετικο? στηλ που λες να συνφωνησω. Επιθετικο ως προς το δευτερο μερος του προγραμματος. Εμενα αυτο προσωπικα δεν με χαλαει, το αντιθετο, θελω η αλλη να παιρνει πρωτοβουλιες.
Αυτα απο εμενα, χωρις να θελω να αμφισβητήσω οσα λες, απλα γραφω και εγω τις αποριες/ενστασεις μου
Κατά αρχήν σε ευχαριστώ που δημοσιοποίησες ολόκληρη την κριτική μου, δείχνοντας το λιγότερο την ακεραιότητα και την σοβαρότητα του σάιτ.
1)Επειδή έχω ένα πάθος με τις ανατολικές χώρες και τα προερχόμενα κορίτσια και ότι πάθος δείχνουν πολλές σε ότι αφορά την ικανοποίηση του αντρικού πληθυσμού, με ξάφνιασε το γεγονός ότι δεν ήταν Μολδαβη, όπως λέγανε οι άλλοι.Γιατι κάποιος να νιώθει ντροπή για την καταγωγή του και να λέει ψέματα!!Και να το παίζει πολωνεζα.Μολδαβεζα, ιταλιδα, όπως φαίνεται και σε άλλες κριτικές μέσα στο μπου. Δεν ειπα ότι δεν γαμαω Αλβανιδες, Αν είναι καλές στην συγκεκριμένη δουλειά, ολα Οκ!!Για το θέμα ρατσισμού ούτε για πλάκα!!έχω πολλούς συγγενείς μετανάστες στη Γερμανία και Αυστραλία
2)φορούσε, εάν θυμάμαι καλά ένα κόκκινο κοντά φόρεμα και έκρυβε κάποια χαρακτηριστικά του σώματος όπως είναι φυσικό. Διάλεξα την νεότερη από τις δυο επιλογές που είχα
3) τι να σου πω για τα μούτρα, εμένα Ρωτάς?
4)με χουφτωσε και τον έπαιζε Και κάτι έλεγε εκτός των άλλων,που δεν κατάλαβα, Και άρχισε την πίπα ακαπωτη, χωρίς να νοιαστεί που τις ελεγα για μασαζ πρώτα!!Μάλλον μου έκανε χάρη ακαπωτη για να με κάνει να χαρώ και να τελειώνει γρήγορα!!
Κάθησε μαζίμου 15 λεπτά ακριβώς!!Ούτε 38,40,45 λεπτά!!Αν της ζητουσα μόνο σεξ, όλα θα ήταν καλά και δεν θα φώναζα, ούτε θα έκανα κριτική
Εδώ ζήτησα μασάζ πρώτα που έχω δικαίωμα ώς πελάτης και μετά σεξ!!Και η Αλεξάνδρα επιτέθηκε σαν γάτα που βλέπει ποντικό, το μωριο μου, τότε ήταν πεινασμένη γάτα.
Μετρά τι θα ζητήσει ο πελάτης, η γνώμη του?