Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χωρίς παρεξηγηση ειλικρινα φίλε μου διαβαζω το κείμενο που έγραψες και προσπαθώ μάταια να καταλάβω αν προσφερει ενημέρωση σε κάτι και που αποσκοπεί. Επίσης για πρώτο post με κανει να απορώ ακόμη περισσότερο...Επισκέφτηκα χτες το μαγαζί,μου άνοιξε η Ζωή(πόρτα και υποδοχή),της ζήτησα να κάνω μασάζ γιατί έχω κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη από παλιές αμαρτίες!!Με πέρασε στο δωμάτιο και ευγενέστατα μου πρότεινε την Άντζελα που κάλυπτε και τα δύο μέρη του προγράμματος,και όσο περίμενα να δω τα κορίτσια,έριξα μια ματια στο δωμάτιο που είχε επιφάνεια μασάζ με ρολό χαρτιού,πετσέτα μέσα σε νάιλον σελοφάν,Αλλά όχι παντόφλες μίας χρήσεως όπως προβλέπεται για μαγαζιά ευεξίας!και ανάλογους χώρους!!Βλέποντας την Άντζελα,την θυμήθηκα από παλιά επίσκεψη στο χώρο!ημουν ετοιμος νατην παρω για πρόγραμμα!!Και ξαφνικά ήρθε η μαύρη γκαντεμιά (συγγνώμη για το σχόλιο),Μια ψιλή μελαχρινή που εδώ λέγεται Ερικα ΟΒΕΡ 60 χρονών,που την θυμήθηκα από μαγαζιά διάφορα που έχω περάσει!!Η συγκεκριμένη κυρία, τρόπος του λέγειν,όπου πηγαίνει δημιουργεί φασαρίες καρατσεκαρισμενο με αλάνια νυχτοβια,πελάτες με πελάτες, κορίτσια εναντίον κοριτσιών,με αποτέλεσμα στο τέλος να επεμβαίνει η Ελληνική Αστυνομία!!Επειδή δεν έχουν δει λιγα τα μάτια στον πραγματικό κόσμο και παρόλο που δεν είμαι προληπτικός, ένιωσα μια απέχθεια έντονη και όπου φύγει φύγει, ενημερώνοντας εν συντομία μια καταπληκτη Ζωη που με κοιτούσε με ανοιχτό στόμα,Σημειωτέον η Ζωή είναι φοβερή χειροπρακτης στο μασάζ αποκατάστασης
Χωρίς παρεξηγηση ειλικρινα φίλε μου διαβαζω το κείμενο που έγραψες και προσπαθώ μάταια να καταλάβω αν προσφερει ενημέρωση σε κάτι και που αποσκοπεί. Επίσης για πρώτο post με κανει να απορώ ακόμη περισσότερο...
Καλησπέρα!!Ας την πιάσουμε την ιστορία από την αρχή και να την κόψω για να γίνω πιο κατανοητός(είπα πολλά και μαζεμένα,συμπυκνωμένα),Η πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί επι της Κηφισίας πρέπει να έγινε αρχές του χρόνου τότε μου είχε κάνει εντύπωση η Ζωή και την είχα πάρει 45 λεπτά για πρόγραμμα μασάζ και μόνο, όπως έντονα αλλά ευγενικά μου το τόνισε και η ίδια η κυρία. Κατά την συνεδρία του μασάζ,δεν ξέφυγε κατά ελάχιστο από χαλάρωση και αποκατάσταση της πονεμενης μου πλάτης,συζητώντας παράλληλα διάφορα θέματα,και χωρίς να μου δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι παίζει και κάτι άλλο!!Ενημερωτικά εάν πας σε φυσιοθεραπευτή το κόστος ξεκινά 30ευρω!!για πρόγραμμα αυστηρά μασάζ!!το οποίο στις προδιαγραφές της εμπειρης χειροπρακτης είναι και η Ζωή!Επίσης συζητήσαμε για τι κάνουν τα άλλα κορίτσια. Έφυγα χαλαρωμενος και ευχαριστημένος και εάν θυμάμαι καλά πήγα κατευθείαν για ύπνο!!Χωρίς παρεξηγηση ειλικρινα φίλε μου διαβαζω το κείμενο που έγραψες και προσπαθώ μάταια να καταλάβω αν προσφερει ενημέρωση σε κάτι και που αποσκοπεί. Επίσης για πρώτο post με κανει να απορώ ακόμη περισσότερο...
Part 2/2.Με τις 60 down,over χρονών, δεν έχω τίποτα προσωπικό η σεξουαλικό από την στιγμή που βλέπονται!!Υπάρχουν στον χώρο και καλά κάνουν,από την στιγμή που δίνουν γνώσεις στις νεαρωτερες σε ηλικία!!Αυτό που δεν γουστάρω σαν πελάτης που πληρώνει να αλλάζουν τις προτιμήσεις μου,και να μου στέλνουν άλλη κοπέλα με το γνωστό κόλπο,την πρόλαβε ο άλλος πελάτης στο άλλο δωμάτιο!!ξενερα σκέτη, σε πόσους από σας έχει συμβεί?Πάντως για να μην νομίζετε ότι είμαι προληπτικός χωρίς λόγο,ας μας απαντήσει κάποιος που την ξέρει καλά, Γιατί η μαντάμ Σοφι την έδιωξε από την Συγγρού την κα Ερικα και από την Δάφνη η μαντάμ Ειρήνη(Ουκρανία)?Ευχαριστώ
χου γκιβς α φακ , που λενε και στο χωριο μου. Το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται η εν λογο που λες στο δωματιο και οχι στην κουζινα με τις αλλες. Παντως η Λιουντα δεν μου εχει κανει τετοιο κολπο. Μου δειχνει αυτες που εχει διαθεσιμεςPart 2/2.Με τις 60 down,over χρονών, δεν έχω τίποτα προσωπικό η σεξουαλικό από την στιγμή που βλέπονται!!Υπάρχουν στον χώρο και καλά κάνουν,από την στιγμή που δίνουν γνώσεις στις νεαρωτερες σε ηλικία!!Αυτό που δεν γουστάρω σαν πελάτης που πληρώνει να αλλάζουν τις προτιμήσεις μου,και να μου στέλνουν άλλη κοπέλα με το γνωστό κόλπο,την πρόλαβε ο άλλος πελάτης στο άλλο δωμάτιο!!ξενερα σκέτη, σε πόσους από σας έχει συμβεί?Πάντως για να μην νομίζετε ότι είμαι προληπτικός χωρίς λόγο,ας μας απαντήσει κάποιος που την ξέρει καλά, Γιατί η μαντάμ Σοφι την έδιωξε από την Συγγρού την κα Ερικα και από την Δάφνη η μαντάμ Ειρήνη(Ουκρανία)?Ευχαριστώ
Αυτό το μέρος είναι παράδεισος στο κέντρο της Αθήνας με έμπειρα και αρκετά ρόστερ έτοιμα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ανδρών!! Φίλε, εάν δεν σου αρέσει μια κοπέλα, απλώς δεν την παίρνεις!!Παίδες με πεισατε!!Μπορεί με την θεία Λιουντα να ανανηψη και να επικεντρωθεί στις καλές τέχνες και μόνο!!
Θα μου πεις αδελφέ, εάν κάνει καλό μασάζ και τα αλλα!Προχθές είχα πάρει την SuperMilf Cougar Μελίνα και άκουσα για μια ξανθιά δεν θυμάμαι τώρα το όνομα δυστυχώς!!
και μασάζ ΚΑΛΌ και βυζομασαζ ανεβαστικο και μετά μετράς αστέρια,αδελφέ!!Θα μου πεις αδελφέ, εάν κάνει καλό μασάζ και τα αλλα!
Είδα το post to Zero για τις νέες αφίξεις και βρσκόμουν στην περιοχή και πέρασα να τσεκάρω. Ήταν όλες εκεί εκτός απο την Αλεξάνδρα. Πέρασα με τη Μαρία. Ποολυ ωραίο καυλάκι. Κουκλίτσα, μινιόν. Θα ανεβάσω και κριτική.
Η Βικυ δουλευει ακομα στο μαγαζι?