n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
μεγαλο σκυλι το λενακι γιατρε δυναμη
τρελαμενος με τη φατσα της
μαζι σου κοουτςμεγαλο σκυλι το λενακι γιατρε δυναμη
το λενακι γιατρε ειναι ιδαλμαμαζι σου κοουτς
απο τα παλια,θελω τρελατο λενακι γιατρε ειναι ιδαλμα
τετοια κορμαρα στα 40ελα πολυ σπανια
και απο φατσα τρελα.ξερει ο κρητικος τι λεω
Πες τα παθολόγε μου...το λενακι γιατρε ειναι ιδαλμα
τετοια κορμαρα στα 40ελα πολυ σπανια
και απο φατσα τρελα.ξερει ο κρητικος τι λεω
πες ρε τιτανομεγιστεΠες τα παθολόγε μου...
Να ζήσουν τα αλόγατα...
πες ρε τιτανομεγιστε
τι να τα κανω ρε τα μπιμπελα τυπου νομικου και δεν συμμαζευεται να πουμε,να τα κρεμασω στον τοιχο για διακοσμηση?
αυτα τα σκυλια θελουμε για σεχ
απο τα παλια,θελω τρελα
το ιδιο ισχυει και για μενα παρακαλωre paidia steilte to link h to videaki kai apo edo
απεχθανομαι και σιχαινομαι αυτη την σκυλομουσικηΓιατί δεν αντέχεις γιατρέ μου;
απεχθανομαι και σιχαινομαι αυτη την σκυλομουσικη
μετα την τελευταια φορα που με τραβηξαν(με τις γυναικες δεν βγαζεις ακρη οταν επιμενουν φυσικα) σ αυτην την παολα ηθελα να πλακωσω τα γυρο τραπεζια ρε γιατρε
μπροστα μου η αλλη να σου δωσω να καταλαβεις ηταν ενα πραγμα που το εσκασε απ το αρκτουρο στη φλωρινα και ηρθε εκει
εκτος απ το οτι μολυνα τα αυτια μου, ειχα και τι φαλαινα μπροστα ωσπου σε καποια φαση γιατρε κανει το μοιραιο και ανεβαινει στο τραπεζι.πανηγυρι μεγαλο
4 κρατουσαν το τραπεζι και αλλοι 4 σε επιφυλακη μην συμβει το μοιραιο και πεσει σε κανεναν ατυχο
δεξια και αριστερα ακουσον ακουσον γιατρε ανεβηκαν πανω στο τραπεζι οι ΄΄αντρες΄΄οι οποιοι κουνιοντουσαν και σαν ζουρλοπουτανες και χτυπουσαν παλαμακια η γυναικες απο κατω
ετοιμος να τους βουτηξω!!!
τωρα ειναι κατασταση αυτη γελα ο κοσμος στα μπουζουκια για αυτο τα τελευταια χρονια μονο στον συγχωρεμενο τον αρχοντα τπτ αλλο