Νέα

Λένα Παπαδοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
μεγαλο σκυλι το λενακι γιατρε δυναμη :rockon: :rockon: :rockon:
τρελαμενος με τη φατσα της :grin:

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6
Ενός λεπτού σιγή για όλα τα γαρίφαλλα που πέσανε στα πόδια σου μανουλομανίτσα μου..  :smitten:

Συνημμένα

• 736fcdf62a09249dd3201874c4d48f47_L.jpg
    736fcdf62a09249dd3201874c4d48f47_L.jpg
    116,9 KB · Εμφανίσεις: 135

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
πολύ καλό μωρό η δικιά σου!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Πες τα παθολόγε μου...

Να ζήσουν τα αλόγατα...
πες ρε τιτανομεγιστε
τι να τα κανω ρε τα μπιμπελα τυπου νομικου και δεν συμμαζευεται να πουμε,να τα κρεμασω στον τοιχο για διακοσμηση?
αυτα τα σκυλια θελουμε για σεχ

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
πες ρε τιτανομεγιστε
τι να τα κανω ρε τα μπιμπελα τυπου νομικου και δεν συμμαζευεται να πουμε,να τα κρεμασω στον τοιχο για διακοσμηση?
αυτα τα σκυλια θελουμε για σεχ

ετσι ακριβως κυριε προπονητα...σαν τις μιλφ δεν εχει...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
καβλα υπερ μουναρα γουντι δωσε τροφη στο λαο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
μου περνει τα μυαλα αυτη :cum: :cum: :cum: :cum:
μακαρι να αντεχα να παω να δω και λαιβ :grin: :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Γιατί δεν αντέχεις γιατρέ μου;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Γιατί δεν αντέχεις γιατρέ μου;
απεχθανομαι και σιχαινομαι αυτη την σκυλομουσικη
μετα την τελευταια φορα που με τραβηξαν(με τις γυναικες δεν βγαζεις ακρη οταν επιμενουν φυσικα) σ αυτην την παολα ηθελα να πλακωσω τα γυρο τραπεζια ρε γιατρε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μπροστα μου η αλλη να σου δωσω να καταλαβεις ηταν ενα πραγμα που το εσκασε απ το αρκτουρο στη φλωρινα και ηρθε εκει
εκτος απ το οτι μολυνα τα αυτια μου, ειχα και τι φαλαινα μπροστα ωσπου σε καποια φαση γιατρε κανει το μοιραιο και ανεβαινει στο τραπεζι.πανηγυρι μεγαλο :grin: :grin:
4 κρατουσαν το τραπεζι και αλλοι 4 σε επιφυλακη μην συμβει το μοιραιο και πεσει σε κανεναν ατυχο :headbang: :headbang:
δεξια και αριστερα ακουσον ακουσον γιατρε ανεβηκαν πανω στο τραπεζι οι ΄΄αντρες΄΄οι οποιοι κουνιοντουσαν και σαν ζουρλοπουτανες και χτυπουσαν παλαμακια η γυναικες απο κατω :headbang: :headbang: :headbang:

ετοιμος να τους βουτηξω!!!
τωρα ειναι κατασταση αυτη γελα ο κοσμος στα μπουζουκια για αυτο τα τελευταια χρονια μονο στον συγχωρεμενο τον αρχοντα τπτ αλλο

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τι μουσική ακούς γιατρέ;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ροκ ντισκο και απο ελληνικα μονο τον αρχοντα :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.797
Πόντοι
12.756
απεχθανομαι και σιχαινομαι αυτη την σκυλομουσικη
μετα την τελευταια φορα που με τραβηξαν(με τις γυναικες δεν βγαζεις ακρη οταν επιμενουν φυσικα) σ αυτην την παολα ηθελα να πλακωσω τα γυρο τραπεζια ρε γιατρε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μπροστα μου η αλλη να σου δωσω να καταλαβεις ηταν ενα πραγμα που το εσκασε απ το αρκτουρο στη φλωρινα και ηρθε εκει
εκτος απ το οτι μολυνα τα αυτια μου, ειχα και τι φαλαινα μπροστα ωσπου σε καποια φαση γιατρε κανει το μοιραιο και ανεβαινει στο τραπεζι.πανηγυρι μεγαλο :grin: :grin:
4 κρατουσαν το τραπεζι και αλλοι 4 σε επιφυλακη μην συμβει το μοιραιο και πεσει σε κανεναν ατυχο :headbang: :headbang:
δεξια και αριστερα ακουσον ακουσον γιατρε ανεβηκαν πανω στο τραπεζι οι ΄΄αντρες΄΄οι οποιοι κουνιοντουσαν και σαν ζουρλοπουτανες και χτυπουσαν παλαμακια η γυναικες απο κατω :headbang: :headbang: :headbang:

ετοιμος να τους βουτηξω!!!
τωρα ειναι κατασταση αυτη γελα ο κοσμος στα μπουζουκια για αυτο τα τελευταια χρονια μονο στον συγχωρεμενο τον αρχοντα τπτ αλλο

Εισαι ηρωας ρε γιατρε που πας και αντεχεις τετοιες καταστασεις ..
Αυτο για τους "αντρες" που λες , και εγω ενα περασμα που ειχα κανει αργα απο ενα τετοιο μαγαζι ειδα καμια 50αρια πιτσιρικια που κουνιοντουσαν σαν τις τρελες ...πολυ νεο-πουστρακι βγαινει στην παραγωγη , σε λιγα χρονια το αντρικο ειδος θα ειναι σε κανα μουσειο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom