Νέα

Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Απολογούμαι αν αυτό έχει ήδη απαντηθεί αλλού, αλλά γιατί δεν έχουν τη ρύθμιση like όλα τα νήματα; Αρχικά υπέθεσα πως υπάρχει μόνο στα νέα, αλλά αργότερα διαπίστωσα πως ούτε αυτό ισχύει. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Απολογούμαι αν αυτό έχει ήδη απαντηθεί αλλού, αλλά γιατί δεν έχουν τη ρύθμιση like όλα τα νήματα; Αρχικά υπέθεσα πως υπάρχει μόνο στα νέα, αλλά αργότερα διαπίστωσα πως ούτε αυτό ισχύει. Ευχαριστώ.
Εχουν βάλει στα πιο δημοφιλη προς το παρον. 

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
τι το περασες το σαιτ facebook να πατας like σε λουλουδακια και γατες;εδω ειναι σαιτ μπουρδελοθεματολογιας

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
τι το περασες το σαιτ facebook να πατας like σε λουλουδακια και γατες;εδω ειναι σαιτ μπουρδελοθεματολογιας

Με παρεξήγησες. Κι εγώ για τη θεματολογία είμαι εδώ. Χώρια που δε μου αρέσουν οι γάτες, οι σκύλοι και τα περεμφερή.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Με παρεξήγησες. Κι εγώ για τη θεματολογία είμαι εδώ. Χώρια που δε μου αρέσουν οι γάτες, οι σκύλοι και τα περεμφερή.

H κυρίως θεματολογία είναι ο αγοραίος έρωτας, δευτερευόντως μόνο το σεξ, μιας και ο αγοραίος είναι υποκατηγορία του.
Οπότε δεν είσαι για την θεματολογία εδώ, τουλάχιστον για όλους εμας που είμαστε πράγματι για την θεματολογία, και χωρίς την άοκνη συνεισφορά των οποίων αυτό το σαϊτ δεν θα υπήρχε.
Μέχρι να πληρώσεις για σεξ κάπως ή να αρχίσεις να πληρώνεσαι για αυτό, είσαι απλά ακόμη μια περιέργη απλά.
Έτσι για να μην τρελαθούμε κιόλας τελείως.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
H κυρίως θεματολογία είναι ο αγοραίος έρωτας, δευτερευόντως μόνο το σεξ, μιας και ο αγοραίος είναι υποκατηγορία του.
Οπότε δεν είσαι για την θεματολογία εδώ, τουλάχιστον για όλους εμας που είμαστε πράγματι για την θεματολογία, και χωρίς την άοκνη συνεισφορά των οποίων αυτό το σαϊτ δεν θα υπήρχε.
Μέχρι να πληρώσεις για σεξ κάπως ή να αρχίσεις να πληρώνεσαι για αυτό, είσαι απλά ακόμη μια περιέργη απλά.
Έτσι για να μην τρελαθούμε κιόλας τελείως.

Μιας και το ανέφερες, έχω πληρώσει για σεξ. Άρα μια χαρά ταιριάζω στο περιβάλλον.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Κ εγώ έχω πληρώσει για gourmet φαγητό δεν με κάνει γευσιγνώστη αυτό.

Πες μου πότε το έπαιξα γευσιγνώστης. Μήπως σχολίασα την επίδοση κάποιας κοπέλας; Ο καθένας συνεισφέρει αυτό που ξέρει και εκφράζει τη γνώμη του.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πες μου πότε το έπαιξα γευσιγνώστης. Μήπως σχολίασα την επίδοση κάποιας κοπέλας; Ο καθένας συνεισφέρει αυτό που ξέρει και εκφράζει τη γνώμη του.

Είπες ότι έχεις σχέση επειδή έχεις πληρώσει κάποια στιγμή για σεξ.
Το περιστασιακό δεν σε κάνει ειδικό μεταξυ ειδικών.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι κοινοτυπίες.
Λοιπόν κομμένη η περαιτέρω συζήτηση για το ζήτημα διότι σπαμμάρεις το θέμα εδώ.

manaras

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
50
Πόντοι
1
η αναζητηση γιατι δουλευει μονο μεσω google? παλαιοτερα θυμαμαι εψαχνα μεσω του forum να βρω κατι , τωρα δεν την βλεπω σαν επιλογη η ειναι κρυμμενη καπου?

vera24

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μπορώ να ρωτήσω πώς μπορώ να δημιουργήσω νέο θέμα; Έψαξα αλλά δεν το βρήκα. 

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Καλησπέρα. Μπορώ να ρωτήσω πώς μπορώ να δημιουργήσω νέο θέμα; Έψαξα αλλά δεν το βρήκα.  
Πρώτα διαλέγεις απ το θεματολόγιο του φόρουμ, την κατηγορία που θες και μετά πάς πάνω δεξιά και επιλέγεις "Νέο Θέμα"

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.325
Πόντοι
6.056
Πρώτα διαλέγεις απ το θεματολόγιο του φόρουμ, την κατηγορία που θες και μετά πάς πάνω δεξιά και επιλέγεις "Νέο Θέμα"
το ανοιξε τυπε ενταξει...

πως θα γινει βιζιτα ηθελε να μαθει..  :helpplea:

rabbit15cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Πως μπορείς να οργανώσεις ψηφοφορια??

9Dmx9

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2017
Like
8
Πόντοι
0
Έχω δύο ερωτήσεις τα 5 ποστ που πρέπει κάποιος να συμπλήρωση για να μπορεί το μέλος να στέλνει πμ αφορούν απαντήσεις/ σχόλια σε αναρτήσεις κάποιου άλλου μέλους ή πρέπει να ανοίξει 5 καινούρια θέματα; Και το δεύτερο ερώτημα είναι πώς ανοίγεις ένα θέμα εγώ ερηξα μια ματιά το μόνο που βρήκα είναι το που να απαντήσω;;;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχω δύο ερωτήσεις τα 5 ποστ που πρέπει κάποιος να συμπλήρωση για να μπορεί το μέλος να στέλνει πμ αφορούν απαντήσεις/ σχόλια σε αναρτήσεις κάποιου άλλου μέλους ή πρέπει να ανοίξει 5 καινούρια θέματα; Και το δεύτερο ερώτημα είναι πώς ανοίγεις ένα θέμα εγώ ερηξα μια ματιά το μόνο που βρήκα είναι το που να απαντήσω;;;
Α) 5 τυχαια ποστς οχι νεα θεματα..
Β)Πας στο φορουμ ,επιλεγεις κατηγορία θεματος και δεξια πανω εχει επιλογη "νεο Θεμα"..Κοιτα φωτο..

Συνημμένα

• Untitled 2.jpg
    Untitled 2.jpg
    380,1 KB · Εμφανίσεις: 77

manaras

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
50
Πόντοι
1
η αναζητηση γιατι δουλευει μονο μεσω google? παλαιοτερα θυμαμαι εψαχνα μεσω του forum να βρω κατι , τωρα δεν την βλεπω σαν επιλογη η ειναι κρυμμενη καπου?

καμια απαντηση απο καποιον διαχειριστη... πως θα κανουμε αναζητηση στο forum ? γιατι καταργηθηκε αυτή η βασικη δυνατοτητα που υπαρχει σε ολα τα forum ???

9Dmx9

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2017
Like
8
Πόντοι
0
Ευχαριστώ! Μάλλον επειδή για την ώρα χρησιμοποιώ tablet μου εμφανίζει  μόνο αυτό που λέει "σήμανση ως αναγνώσμενο" και "ειδοποίηση".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom