You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λειτουργίες / Ανανεώσεις του site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 527
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αντιμετωπίζω παρόμοιο θέμα. Μου βγάζει την ίδια ενημέρωση. Στο προφίλ μου, βγάζει πως έχω 8 μηνύματα. Έχω κάνει όμως τουλάχιστον 10 αναρτήσεις σε διάφορα νήματα. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει;εχω ηδη στειλει καμια 30αρια προσωπικα μηνυματα και τις τελευταιες 3-4 μερες μου βγαζει ενηεμρωση πως ειμαι νεο μελος και πρεπει να στειλω 10 post για να μπορω να στειλω προσωπικα μηνυματα κτλ .. τι παιζει τελικα; μπορει κανεις να με διαφωτισει;....
antonioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Θα μας απαντησει καποιος διαχηριστης ΠΩΣ ανοιγουμε νεο θεμα; Βασικα γιατ εξαφανιστικε το κουμπι "Νεο Θεμα" Εχουν ρωτησει τοσα ατομα και δεν εχουμε παρει απαντηση ακομη.
Εκτος και αν υπαρχει καποιο θεμα με το σαιτ και δεν αφηνουν να ανοιξουμε νεα θεματα για την ωρα.
Thanks
Εκτος και αν υπαρχει καποιο θεμα με το σαιτ και δεν αφηνουν να ανοιξουμε νεα θεματα για την ωρα.
Thanks
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Θα μας απαντησει καποιος διαχηριστης ΠΩΣ ανοιγουμε νεο θεμα; Βασικα γιατ εξαφανιστικε το κουμπι "Νεο Θεμα" Εχουν ρωτησει τοσα ατομα και δεν εχουμε παρει απαντηση ακομη.
Thanks
εγω μια χαρα τη βλεπω την επιλογη <<νεο θεμα>> παντως
Επισκέπτης
υπάρχει τρόπος να μου έρχονται ειδοποιήσεις εδώ όταν κάποιος με παραθέτει ή μου απαντά;
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
για σας θελω να αλλαξω το ψευδονιμο απο pligomenos11 γινεται αν ναι πως?
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
για σας θελω να αλλαξω το ψευδονιμο απο pligomenos11 γινεται αν ναι πως?
Καλημέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω πωσ μπορώ να ανοίξω ένα νέο θέμα συζήτησης γτ πραγματικά χρειάζομαι να μ λύσετε κάποιες απορίες... Είμαι νέος χρήστης.. Ψάχνω μήπως βρω κάποια απάντηση στο θέμα που θέλω να ρίξω αλλά τίποτα.ευχατοστω εκ των προτέρων
andrew7676
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω πωσ μπορώ να ανοίξω ένα νέο θέμα συζήτησης γτ πραγματικά χρειάζομαι να μ λύσετε κάποιες απορίες... Είμαι νέος χρήστης.. Ψάχνω μήπως βρω κάποια απάντηση στο θέμα που θέλω να ρίξω αλλά τίποτα.ευχατοστω εκ των προτέρων
και γω θελω να μαθω το ιδιο.
Καλημέρα.. Είμαι νέος χρήστης με πάνω από δέκα μηνύματα .. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ανοίξω ένα νέο θέμα συζήτησης.Έχω κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθώ - και συγκεκριμένα πως να «βγάλεις» μια πουτάνα γκόμενα με τεχνικές ας πουμε PUA, η έστω πως να γαμήσεις με πολύ μικρότερο κόστος. Η ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και εάν τις διαβάσετε θα καταλάβετε το εννοώ (και όχι δεν είμαι φιδέμπορας...)Ευχαριστώ.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.014
- Πόντοι
- 3.346
1)πατας φορουμ.Καλημέρα.. Είμαι νέος χρήστης με πάνω από δέκα μηνύματα .. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ανοίξω ένα νέο θέμα συζήτησης.Έχω κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθώ - και συγκεκριμένα πως να «βγάλεις» μια πουτάνα γκόμενα με τεχνικές ας πουμε PUA, η έστω πως να γαμήσεις με πολύ μικρότερο κόστος. Η ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και εάν τις διαβάσετε θα καταλάβετε το εννοώ (και όχι δεν είμαι φιδέμπορας...)Ευχαριστώ.
2)πατας γενικη συζητηση
3)πατας Σχέσεις & Γκόμενες εκει που λεει Θυγατρικοί πίνακες
4)πατας νεο θεμα και εισαι ετοιμος!
Τελικά τα κατάφερα....Την ιστορία την δικιά μου την δημοσιεύσω εδώ:
giorgos nastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα ειμαι νεο μελος.Παντα τα μηνυματα πρεπει να περασουν απο εγκριση η μονο τωρα στην αρχη?
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.628
- Πόντοι
- 456
πολύ ωραίο το intro του σαιτ. μπράβο.
τώρα αντιστρέψτε το χρώμα της παράθεσης με το χρώμα της επιφάνειας.
τώρα αντιστρέψτε το χρώμα της παράθεσης με το χρώμα της επιφάνειας.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.628
- Πόντοι
- 456
επίσης, πρέπει να επανέλθει η προεπισκοπιση ώστε να ελέγχουμε τα κείμενα/φωτογραφίες/βίντεο πριν την απάντηση,
όπως και α) έκανα διαγραφή σε ένα ποστ και από την τελευταία σελίδα του νήματος με πήγε στην πρώτη
β) αργεί να ανεβεί η απάντηση (τουλάχιστον στις φώτο) και για την δω, πρέπει να κάνω refresh στην οθόνη.
όπως και α) έκανα διαγραφή σε ένα ποστ και από την τελευταία σελίδα του νήματος με πήγε στην πρώτη
β) αργεί να ανεβεί η απάντηση (τουλάχιστον στις φώτο) και για την δω, πρέπει να κάνω refresh στην οθόνη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις