Νέα

Λέει να γαμήσω σε στούντιο για πρώτη φορα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αν δεν εχεις γαμησει ακομα πουτανα μην γαμησεις Π Ο Τ Ε, είναι εθισμος, σαν το τζογο και τα ναρκωτικα,
φτιαξτα με μια ωραια γκομενιτσα και ξεμουνιασε την.
θα με θυμιθεις

Ο άνθρωπος να ξεπαρθενιαστεί θέλει...άστον να πάει να ξεχαρμανιάσει...την γκομενίτσα που θα ξεμουνιάσει...πόσο πια εύκολα θα την βρεί???Αυτός θέλει να πάει...χθές!!!

OP
OP
papaz

papaz

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες συμβουλές σας. Όσο για το οτι ειμαι 17 δεν έχει μεγαλη διαφορα εφοσον σε λιγους μηνες θα μπώ στα 18. Καταλαβαίνω απόλυτα, απλά ήθελα μερίκες συμβούλες από τους γνώστες του αντικειμένου.
Btw ρώτανε ηλικίες σε αυτά τα μέρη?

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν κοιτανε ηλικια παρα μονο χρωμα στα νομισματα.τα κουτσοβολευουν με τα μπλε,ψιλοικανοποιούνται με τα πορτοκαλί αλλά αυτά που τις εκστασιάζουν είναι τα πράσινα 100ευρα. :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πρέπει να βρείς μια δασκάλα του έρωτα εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: να σε ξεπαρθενιάσει ;)

Περα απ τη πλάκα.Όχι κατά την άποψή μου,μη χαραμίσεις τη παρθενιά σου στον αγοραίο έρωτα.Βρές καμιά γκομενίτσα και ξεμούνιασέ την.Τώρα αν δε μπορείς για διάφορους λόγους...τότε πάρε ένα φίλο σου και πήγαινε σε κανά καλό στούντιο.Εγώ σου προτείνω το Βριλ.55 που χα πάει και γώ πρώτη φορά σε στούντιο(με τη Κωνσταντίνα τότε) και πέρασα γαμώ.

Να ξέρεις όμως ότι το σεξ με πραγματική γκόμενα είναι κατά πολύ καλύτερο.Με τον αγοραίο έρωτα απλά ξεχαρμανιάζεις.

Σου προτείνω μερικές κοπέλες που μπορεί να σε βοηθήσουν,

Μαρίνα απο Φυλής 104(πήγα μετά απο κριτική του Μέγα Παίχτουρα) ;)

Κωνσταντίνα απο Βριλ.55

Ρομίνα αν θές κυρίως εμφάνιση μουναρας

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος. :sunglasses: :grin:                                                                                                               χαχαχα φίλε πωπω ,,συμφνω με αφτα που λές αλλα και συ τον φαφούτη βρήκες να βάλεις για φωτο? :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πρέπει να βρείς μια δασκάλα του έρωτα εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: να σε ξεπαρθενιάσει ;)

Περα απ τη πλάκα.Όχι κατά την άποψή μου,μη χαραμίσεις τη παρθενιά σου στον αγοραίο έρωτα.Βρές καμιά γκομενίτσα και ξεμούνιασέ την.Τώρα αν δε μπορείς για διάφορους λόγους...τότε πάρε ένα φίλο σου και πήγαινε σε κανά καλό στούντιο.Εγώ σου προτείνω το Βριλ.55 που χα πάει και γώ πρώτη φορά σε στούντιο(με τη Κωνσταντίνα τότε) και πέρασα γαμώ.

Να ξέρεις όμως ότι το σεξ με πραγματική γκόμενα είναι κατά πολύ καλύτερο.Με τον αγοραίο έρωτα απλά ξεχαρμανιάζεις.

Σου προτείνω μερικές κοπέλες που μπορεί να σε βοηθήσουν,

Μαρίνα απο Φυλής 104(πήγα μετά απο κριτική του Μέγα Παίχτουρα) ;) Καλά η φώτο του φαφούτη τα σπάει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κωνσταντίνα απο Βριλ.55

Ρομίνα αν θές κυρίως εμφάνιση μουναρας

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος. :sunglasses: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλά ρε pyrokavle τον φαφούτη βρήκες να βάλεις για φώτο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom