Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
λαθρολαγνοι που ειστε,πηγατε τον μεγαλο περιπατο με τους Νιγηριανους να σας δειξουν που θα επεκτεινουν τις πιατσες :think:
:S :S :S
Νάσο μην απαξιώνεις το έργο του λαθρολαγνου;
Οι οδηγοί που περιμένουν στα φανάρια με τις ώρες τον ευγνωμονούν.. :S :S :S

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Μαλακα Μπακογιαννη κολλητε των Πακιστανων πιθηκων , φαε τωρα ηλιθιο αποβρασμα λαθροπολιτισμο. Νομιζεις βλακα καταλαβαινουνε τα ΟΡΚ απο συντριβανια? Ποσα παιρνετε γαμω τα σπιτια σας λαθρολαγνοι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
να ελπιζουμε σε ενημερωση απο λαθροομονοια απο καμπουρδιδη?

κατι ακουσα οτι εχει γεμισει μπλοκα απο δημοτικη αστυνομια για ελεγχο χαρτιων σε λαθρο οπως εκαναν στην καραντινα,
κανω λαθος?

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
World R(ap)efugee Day σήμερα....

Ο Αλλάχ μαζί μας

Συνημμένα

• CYIgcnfW8AALtOE.jpg
    CYIgcnfW8AALtOE.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 17

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Ήταν σπάνια και συγκινητική εμπειρία η πρόσφατη επίσκεψή μου στο κέντρο φιλοξενίας των ασυνόδευτων κοριτσιών στο Ίλιον. Γύρω μου, κορίτσια από δώδεκα ως δεκαοκτώ ετών. Κορίτσια από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Κονγκό. Κορίτσια με την προσδοκία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους

κατενθουσιασμενη η πτδ μας η αριστερατζα του κωλου,
αραγε σε ασυνοδευτα ελληνοπουλα πηγε? οχι βεβαια,
ακου μαλακισμενη, τα κοριτσια απ το ιραν κλπ να τα πατε στις πρεσβειες στην αθηνα να τα γυρισουν πισω στις χωρες τους και να πεσει και κανα προστιμο,

το καταλαβες προδοτρια μαιμου που μου γινες φιλευσπλαχνη για ξενους και οχι για ελληνες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
να ελπιζουμε σε ενημερωση απο λαθροομονοια απο καμπουρδιδη?

κατι ακουσα οτι εχει γεμισει μπλοκα απο δημοτικη αστυνομια για ελεγχο χαρτιων σε λαθρο οπως εκαναν στην καραντινα,
κανω λαθος?
Τύπε δεν κάνεουν έλεγχο εγραφων, face control κανουν σε αυτούς που βγάζουν σελφι..
Κοβουν οσους δεν είναι ντυμένοι με τα γιορτινά τους, μην στείλουν άσχημες σελφι στο Ισλαμαμπάντ..
:S :S :S

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Πριν λιγο εδειξε στο σταρ εναν σκουρο που την επεσε με μαχαιρι σε ενα πιτσιρικα με παπακι.Για καλη του τυχη απο πισω του ερχοντουσαν 2 φιλοι που ειδαν το σκηνικο κ τον τουμπανιασαν στο ξυλο...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κανεις λαθος συντροφε εμενα επειδη δεν τους μισω δεν θα με πειραξουν με το δικο σου κεφαλι θα παιξουν μπαλα γιατι εσυ θα τους κυνηγησεις,αφου βεβαια περιποιηθουν το κωλαρακι σου!
Μουσουλμάνος Ο μακελάρης  του Ρέντινγκ που έσφαζε αδιακρίτως μετά από αντιρατσιστική συγκέντρωση !
Ξεροχύνω με τους στόχους των λαθρομεταναστών! :rockon:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446

Εν τω μεταξύ κατι μαλάκες κατέταξαν τον Τζήμερο σε μια λίστα με Ισλαμοφοβικούς και καλά. Ρίχνουν τα μουσλίμια καλά φράγκα προκειμένου να αλώσουν την Ευρώπη

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μας;
Εγώ δεν βλέπω πλευρές. Η δικιά μας και η δικια τους.
Γιατί είστε δηλαδή οι Έλληνες στη δικιά μου πλευρά; Πότε κάνατε κάτι για μένα;
Γιατί να αγαπήσω εσάς και να μισήσω τους "άλλους".
Με κατηγορείτε ότι είμαι αριστερός και αφελής. Εσείς είστε όμως οι αφελείς που πιστεύετε σε έννοιες όπως το έθνος και δε βλέπετε ότι σε κάποια χρόνια θα έχει εξαλειφθεί.

Εγώ είμαι λιγότερο αφελής από εσάς, γιατί δεν βλέπω πλευρές.
Με λέτε λαθρολάγνο.
Αλλά εγώ δεν αγαπάω τους μετανάστες. Απλά δεν αγαπάω ούτε κι εσάς.
Για μένα όλοι οι άνθρωποι είστε το ίδιο.
Σταρχίδια μου σας γράφω όλους.

Απλά ψάχνω μία λύση ώστε να μπορούμε να συνυπάρξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Όχι επειδή σας αγαπάω. Αλλά επειδή αγαπάω εμένα και θέλω η δικιά μου ζωή να είναι καλύτερη.

Είμαι ακραίος εγωιστής. Απλά αναγνωρίζω ότι η δικιά μου οπτική για συνεργασία με τους μετανάστες, είναι η λύση που θα έχει τα λιγότερα προβλήματα.
Η δικιά σας λύση, περιλαμβάνει το μίσος, τη βία και το αίμα, πράγματα που δε γουστάρω γιατί δε θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου.

Εσείς είστε οι αφελείς. Εγώ είμαι ο πονηρός συμφεροντολόγος.
Απλά βάση της εμπειρίας της ζωής μου, έχω κατανοήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εγωιστικό από τον αλτρουισμό.
το ισλαμ ειναι καρκινος!
δεν υπαρχει μετριοπαθες ισλαμ,ειναι ελαχιστοι μπροστα στα εκατοντάδες εκατομμύρια των πιστων-φανατικων.
ναι στη νομιμη μεταναστευση,οσων θελει το Ελληνικό κράτος,απο οπου θελει

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εν τω μεταξύ κατι μαλάκες κατέταξαν τον Τζήμερο σε μια λίστα με Ισλαμοφοβικούς και καλά. Ρίχνουν τα μουσλίμια καλά φράγκα προκειμένου να αλώσουν την Ευρώπη
το ειδα και εγω.
ειναι ο μονος που προσπαθεί να εξηγήσει με λογικα επιχειρηματα,γιατι πρεπει να σφραγισουμε τις πορτες της Ευρώπης στο Ισλαμ

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
το ειδα και εγω.
ειναι ο μονος που προσπαθεί να εξηγήσει με λογικα επιχειρηματα,γιατι πρεπει να σφραγισουμε τις πορτες της Ευρώπης στο Ισλαμ

Έχει φάει τρελή δολοφονια χαρακτήρα επειδη δίνει λογικα επιχειρηματα και δεν μπορουν να τον αντικρουσουν

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ποτε θα καταλαβουν οι φωστηρες οτι το Ισλαμ ειναι και πολιτικη ιδεολογια εκτος απο θρησκεια που καλει σε ανυπακοη των νομων του κρατους αφου δεν αναγνωριζει ανωτερη κοσμικη εξουσια απο αυτην του Αλλαχ και των νομων που επιβαλλει.
Αν πεις στον ισλαμιστη οτι πχ δε πρεπει να κανει το ταδε γιατι απαγορευεται και παραβιαζει τους νομους θα σου πει οτι τον καταδιωκεις, απαγορευεις τη θρησκεια του κλπ κλπ. Αυτος φυσικα μπορει να σκοτωσει τον σιιτη, η τον ομοφυλοφιλο, η τον μουσουλμανο που ηπιε αλκοολ, γιατι παραβιασε το νομο του Αλλαχ. Και αν του πεις οτι δε πρεπει, θα σου πει οτι αυτο το λεει ο νομος του κρατους ( που δε το αναγνωριζει ), ενω ο νομος του Αλλαχ λεει να τους σκοτωσεις, επομενως παλι παραβιαζεις τα δικαιωματα του, εισαι κατα του ισλαμ κλπ κλπ !

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Ποτε θα καταλαβουν οι φωστηρες οτι το Ισλαμ ειναι και πολιτικη ιδεολογια εκτος απο θρησκεια που καλει σε ανυπακοη των νομων του κρατους αφου δεν αναγνωριζει ανωτερη κοσμικη εξουσια απο αυτην του Αλλαχ και των νομων που επιβαλλει.
Αν πεις στον ισλαμιστη οτι πχ δε πρεπει να κανει το ταδε γιατι απαγορευεται και παραβιαζει τους νομους θα σου πει οτι τον καταδιωκεις, απαγορευεις τη θρησκεια του κλπ κλπ. Αυτος φυσικα μπορει να σκοτωσει τον σιιτη, η τον ομοφυλοφιλο, η τον μουσουλμανο που ηπιε αλκοολ, γιατι παραβιασε το νομο του Αλλαχ. Και αν του πεις οτι δε πρεπει, θα σου πει οτι αυτο το λεει ο νομος του κρατους ( που δε το αναγνωριζει ), ενω ο νομος του Αλλαχ λεει να τους σκοτωσεις, επομενως παλι παραβιαζεις τα δικαιωματα του, εισαι κατα του ισλαμ κλπ κλπ !

Δεν βγάζεις άκρη με τους λαθρολάγνους ρε,άσε που πολύ από τους λαθρολάγνους που υπερασπίζονται το Ισλαμ μπορεί να είναι και μέρος payroll οπότε ότι και να λές εσύ δεν πρόκειται να πάρουν χαμπάρι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Ήταν σπάνια και συγκινητική εμπειρία η πρόσφατη επίσκεψή μου στο κέντρο φιλοξενίας των ασυνόδευτων κοριτσιών στο Ίλιον. Γύρω μου, κορίτσια από δώδεκα ως δεκαοκτώ ετών. Κορίτσια από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Κονγκό. Κορίτσια με την προσδοκία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους

κατενθουσιασμενη η πτδ μας η αριστερατζα του κωλου,
αραγε σε ασυνοδευτα ελληνοπουλα πηγε? οχι βεβαια,
ακου μαλακισμενη, τα κοριτσια απ το ιραν κλπ να τα πατε στις πρεσβειες στην αθηνα να τα γυρισουν πισω στις χωρες τους και να πεσει και κανα προστιμο,

το καταλαβες προδοτρια μαιμου που μου γινες φιλευσπλαχνη για ξενους και οχι για ελληνες

να παει και στη πρεβεζα να δει τη γιαγια που την καταξεσχισαν οι πακιστανοι η ισλαμο-λαγνα προεδρινα  >:(

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Δεν βγάζεις άκρη με τους λαθρολάγνους ρε,άσε που πολύ από τους λαθρολάγνους που υπερασπίζονται το Ισλαμ μπορεί να είναι και μέρος payroll οπότε ότι και να λές εσύ δεν πρόκειται να πάρουν χαμπάρι

Δε χρειαζεται να βγαλεις ακρη με τους λαθρολαγνους. Να τους εκθεσεις χρειαζεται ωστε να τους παιρνουν με τις ντοματες και τις φαπες οπου τους πετυχαινουν, η να τους επιβληθουν και οι οποιες ποινικες συνεπειες επιδεχονται οι πραξεις τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom