You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τυπε το ματς ειναι δυσκολο,δεν ειναι οπως το 49 που τους καψαν οι αμερικανοι και ησυχασαμε,τωρα ειναι πολλοι,θα ειναι δυσκολα τα πράγματα,θα πρέπει να κατεβουν οι πολωνοι ασβερκοι και οι τσετνικς του kmanΑυτοι που φαγανε ξυλο στην Λεσβο σηκωναν ελληνικες σημαιες και τους εδειραν κατακαθια που τις καινε :S
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ήμουν σήμερα στο κέντρο της Καμπούλ (πρώην Θεσσαλονίκη).Κουραδόχρωμοι και μαντήλες παντού από Μοναστηρίου μέχρι Αριστοτέλους.Στο αστικό που ήμουν άκουγες μέσα μόνο αράβικα.Η κοινωνία που ονειρεύονται συριζοάπλυτοι και δεξιοάπλυτοι
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ήμουν σήμερα στο κέντρο της Καμπούλ (πρώην Θεσσαλονίκη).Κουραδόχρωμοι και μαντήλες παντού από Μοναστηρίου μέχρι Αριστοτέλους.Στο αστικό που ήμουν άκουγες μέσα μόνο αράβικα.Η κοινωνία που ονειρεύονται συριζοάπλυτοι και δεξιοάπλυτοι
Καλως ηρθες στο Λονδινο του 1990 :S
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Κόψε φάτσες στη πορεία τους...Κάτι μουσάτοι , λαπάδες , μαλλιάδες άνευροι και θλιβεροί τύποι!τυπε το ματς ειναι δυσκολο,δεν ειναι οπως το 49 που τους καψαν οι αμερικανοι και ησυχασαμε,τωρα ειναι πολλοι,θα ειναι δυσκολα τα πράγματα,θα πρέπει να κατεβουν οι πολωνοι ασβερκοι και οι τσετνικς του kman
Γι αυτό γουστάρουν τους πολεμοχαρείς λάθρο!Για να πολεμήσουν εναντίων μας εσωτερικά και να πάρουν την αριστερή εκδίκηση που λέγαμε χτες!
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.046
- Πόντοι
- 456
Κόψε φάτσες στη πορεία τους...Κάτι μουσάτοι , λαπάδες , μαλλιάδες άνευροι και θλιβεροί τύποι!
Γι αυτό γουστάρουν τους πολεμοχαρείς λάθρο!Για να πολεμήσουν εναντίων μας εσωτερικά και να πάρουν την αριστερή εκδίκηση που λέγαμε χτες!
μισούν την κοινωνία που ζουν λόγω της δύσμορφης εμφάνισης και ασχήμιας τους και θέλουν να την καταστρέψουν γι αυτό και βανδαλίζουν, καίνε και είναι λαθρολάγνοι
Δεν είπα ότι σας αφορά η σφαγή στα Καλάβρυτα.
Είπα ακριβώς αυτό που υποστηρίζεις:
ότι η ολική καταστροφή της κωμόπολης των Καλαβρύτων, ως αναπόσπαστο και ζωντανό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας, δεν αφορά τους αποκαλούμενους πατριώτες αυτού του αίσχους.
Τι δουλειά έχει να υπερασπίζεται την ιστορία αυτού του τόπου ένα δεξιό υποκείμενο σαν εσένα, που η κρίση σου είναι πιο γελοία κι από του μέσου γερμανού τη δεκατία του 30;
Τι δουλειά θα μπορούσες να έχεις εσύ -και οι όμοιοί σου λαθροπατριώτες- με τους ακραίους ναζί και νεοναζί;
Απολύτως καμία...
Άσε λοιπόν τους αντιφασίατες να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα, όπως έκαναν πάντα.
Και ποιοι είναι οι αντιφασίστες? Φαντάζομαι το 90% του λαού, κεντροδεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί.
Κι εγώ αντιφασίστας μπορώ να χαρακτηριστώ, όπως και αντιναζί, αντικομμουνιστής, αντιτζιχαντιστής, αντιολυμπιακός κλπ.
Δεν θέλω να χαρακτηρίζομαι όμως ποτέ από το τι δεν είμαι αλλά από το τι είμαι!
Το αντί υπό αυτή την έννοια κρύβει πολύ καλά το τι είναι κάποιος, ιδίως αν αυτός είναι ο πονηρός σκοπός του.
Για παράδειγμα, να δηλώνει κάποιος αντιτζιχαντιστής φαντάζει αυτονόητο ή και αστείο (αφού είναι αυτονόητο για το 99% των ανθρώπων). Αυτός μπορεί να είναι ένας άθεος, ένας απλός χριστιανός που δεν πατάει εκκλησία, μπορεί και επικίνδυνος χριστιανός θρησκόληπτος που σκοτώνει στο όνομα του Χριστού. Το να δηλώνω λοιπόν αντιτζιχαντιστής είναι γελοίο. Εκτός αν είμαι το άκρως αντίθετο, δηλαδή φανατικός του αντίπαλου δόγματος.
Όταν κάνεις λοιπόν σημαία το αντί, αρχίζω και υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αυτούς φοβάμαι εγώ, όλους τους φανατικούς αντί.
Και αυτοί που φωνάζουν ξύλο στους ναζί, τι άλλο πρεσβεύουν παρά την ίδια βία που χαρακτηρίζει τους φασίστες?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Oχι ρε, αυτος ειναι μαζι μας.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ρε συ δεν μπορώ να ξεχωρίσω δυο γαϊδάρων άχυρα για λογαριασμό σου.
Πρέπει να έχεις ειδική έφεση για κάτι τέτοιο κι είναι και θέμα στιγμής.
Κι όμως εσύ μου βάζεις όλο και δυσκολότερα: να σου εξηγήσω ότι οι μετανάστες κι οι πρόσφυγες δεν αποτελούν την απειλή που εκπροσωπούν οι ναζιστές, ότι αυτοί οι δύο τύποι ανθρώπου διαφέρουν ριζικά ως προς την ιστορία τους και την προοπτική τους.
Και θες όλα αυτά τώρα να στα εξηγήσω, για να πάρεις μια απάντηση.
Ε, κάνε μου τη χάρη και πήγαινε ν' ανοίξεις κανένα βιβλίο ιστορίας μπας και ξεστραβωθείς και γλιτώσει κι αυτός ο τόπος απ' το δικό σου όνειδος, επιτέλους.
Όπως και να 'χει να θυμάσαι ότι την τιμή της ιστορίας αυτού του τόπου την έσωσαν οι αντιφασίστες, όχι οι λεγόμενοι πατριώτες.
Ιδού κι η φωτογραφία για τεκμήριο ώστε να σου μείνει στη μνήμη.
Ρε τυπε ακομη να αντιληφθεις οτι αυτος ο ογκος ανθρωπων στα συνορα δεν ειναι προσφυγες?
Φιλος μου του μεσαιου χωρου, που ο πατερας του ηταν πασοκ, απο το Πακ, εξοριστος φοιτητης στην ευρωπη επι χουντας, μου ελεγε οτι ο παππους του, επιζων στο Διστομο, οτι οταν ακουγε για κκε, γινονταν Τουρκος και κατηγορουσε το κομμα του λαου!
Για τον ΠοΠΠοΠ, τα τουιτερ!
Λοιπον μυστες, στα επερχομενα γεγονοτα, φροντιστε να μην πεσετε στα χερια του εχθρου, στον αστικο πολεμο. Τωρα, εαν σας πεσει καποιος στα χερια, ελπιζω να μην ακολουθησετε το παραδειγμα τον τουρκων ανθρωπιστων.
(μαρτυρια κυπριου αιχμαλωτου- οταν τους πηγαν στα Αδανα? επεσαν πανω τους οι τουρκοι αεροποροι, γιατι τους ειχαν ριξει τα α/φ. Αυτον μετα τον ειχαν κρεμασμενο αναποδα με τσουβαλι στο κεφαλι, ευτυχως γλυτωσε, το ειχε πριν καιρο το Ρικ. αυτο ειναι το διεθνες δικαιο).
Εδω ο αδερφος για Γιαννης, ποντιος εκ τουρκιας, μας διαφωτιζει για τους απεναντι, *γνωστη τακτικη αγελη εναντιων ενος, οπως και στο μεταξουργειο.Νομιζω ειναι ηταν και αποκλειστικο του.
[twitter] ]
Στοχασμοι,
[twitter] ]
Υποψιν, ο γεροντας της μονης Εσφιγμενου, εφαγε 8 χρονια, για φωτομονταζ, ενα χερι που δηθεν κραταγε μολοτωφ!
[twitter] ]
προσεξτε στο 16 το ψαλιδακι
Για τον ΠοΠΠοΠ, τα τουιτερ!
Λοιπον μυστες, στα επερχομενα γεγονοτα, φροντιστε να μην πεσετε στα χερια του εχθρου, στον αστικο πολεμο. Τωρα, εαν σας πεσει καποιος στα χερια, ελπιζω να μην ακολουθησετε το παραδειγμα τον τουρκων ανθρωπιστων.
(μαρτυρια κυπριου αιχμαλωτου- οταν τους πηγαν στα Αδανα? επεσαν πανω τους οι τουρκοι αεροποροι, γιατι τους ειχαν ριξει τα α/φ. Αυτον μετα τον ειχαν κρεμασμενο αναποδα με τσουβαλι στο κεφαλι, ευτυχως γλυτωσε, το ειχε πριν καιρο το Ρικ. αυτο ειναι το διεθνες δικαιο).
Εδω ο αδερφος για Γιαννης, ποντιος εκ τουρκιας, μας διαφωτιζει για τους απεναντι, *γνωστη τακτικη αγελη εναντιων ενος, οπως και στο μεταξουργειο.Νομιζω ειναι ηταν και αποκλειστικο του.
[twitter] ]
Στοχασμοι,
[twitter] ]
Υποψιν, ο γεροντας της μονης Εσφιγμενου, εφαγε 8 χρονια, για φωτομονταζ, ενα χερι που δηθεν κραταγε μολοτωφ!
[twitter] ]
προσεξτε στο 16 το ψαλιδακι
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Σαν λαθρομεταναστισα
μες στην ζωή μου μπήκες
και μου πες πως σ αναστησα
και πως αγάπη βρήκες.
Σου άνοιξα τα σύνορα
να μπεις μες στην καρδιά μου
και εσύ την καταπατήσες
χωρίς την άδεια μου.
Δύο χρονακια πέρασαν
άσυλο σου χα δώσει
Μα δεν περίμενα ποτέ
αχαριστία τόση.
Τώρα να φύγεις θες μικρή
να πας αλλού να ζήσεις
με άλλη αγάπη έμπλεξες
και μένα θα αφήσεις.
Φύγε λοιπόν αχάριστη
πηγαινε με τον άλλο
και άσε με να αισθανομαι
κορόιδο μεγάλο
μες στην ζωή μου μπήκες
και πως αγάπη βρήκες.
Σου άνοιξα τα σύνορα
και εσύ την καταπατήσες
χωρίς την άδεια μου.
Δύο χρονακια πέρασαν
άσυλο σου χα δώσει
Μα δεν περίμενα ποτέ
αχαριστία τόση.
Τώρα να φύγεις θες μικρή
να πας αλλού να ζήσεις
με άλλη αγάπη έμπλεξες
και μένα θα αφήσεις.
Φύγε λοιπόν αχάριστη
πηγαινε με τον άλλο
και άσε με να αισθανομαι
κορόιδο μεγάλο
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τυπε το ματς ειναι δυσκολο,δεν ειναι οπως το 49 που τους καψαν οι αμερικανοι και ησυχασαμε,τωρα ειναι πολλοι,θα ειναι δυσκολα τα πράγματα,θα πρέπει να κατεβουν οι πολωνοι ασβερκοι και οι τσετνικς του kman
Mπα μπουχεσες κρατικοδιαιτοι και αεργα παρασιτα ειναι.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
επιβεβαιωνεται το ρεπορταζ τυπε :-(Χιος τωρα στο Αρτ απο τον Εβρο
Τουρκος επεχειρησε να δηλητηριασει δεξαμενη νερου του χωριου
πεταξε Αφγανο μεσα :S :S :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τσονι γνωμουλα για το αξεκολλητο 6% της πασοκαρας στη χτεσινη δημοσκοπηση της pulse;8 μηνες γκαντεμοσαυρου κουλη κοντευει να διαλυθει η χωρα
Οτι δεν καταφεραν 10 χρονια μνημονιου 4 χρονια τσυριζα
Τι γαλαζια πανωλη ειναι συτη
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
Σαν λαθρομεταναστισα
μες στην ζωή μου μπήκες
και πως αγάπη βρήκες.
Σου άνοιξα τα σύνορα
και εσύ την καταπατήσες
χωρίς την άδεια μου.
Δύο χρονακια πέρασαν
άσυλο σου χα δώσει
Μα δεν περίμενα ποτέ
αχαριστία τόση.
Τώρα να φύγεις θες μικρή
να πας αλλού να ζήσεις
με άλλη αγάπη έμπλεξες
και μένα θα αφήσεις.
Φύγε λοιπόν αχάριστη
πηγαινε με τον άλλο
και άσε με να αισθανομαι
κορόιδο μεγάλο
τυπε εγω την επεσα σε προσφυγοπουλα στον αγιο παντελεημονα την ωρα που πηγαινα για Αρινα ,
πηγε πολυ καλα η γνωριμια μας
επιτελους πρεπει να δωθουν κινητρα στους ελληνες να παντρευτουν τις προσφυγοπουλες που ηρθαν στην χωρα μας
ανυπαντροι μαγκουφηδες θα μεινουμε ????
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.168
- Πόντοι
- 5.506
τσονι γνωμουλα για το αξεκολλητο 6% της πασοκαρας στη χτεσινη δημοσκοπηση της pulse;
Στημένες όλες οι δημοσκοπήσεις. :S