Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Όχι, αυτό το πιστεύουν και το κάνουν πράξη όσοι αποβλέπουν στην υπεξαίρεση του αγώνα υπεράσπισης αξιών, που διαδραματίζεται παράλληλα μ' όλα τ' άλλα, απ' τους συντρόφους τους ναζιστές.

Το "όποιος γουστάρει μπορεί να έρθει" μετατρέπεται σε ανοιχτά σύνορα για τους ναζιστές.

Οι αντιφασίστες όμως μέχρι και σ' αυτή την περίπτωση μένουν πιστοί στις αρχές τους: λένε ότι τα σύνορα πρέπει να παραμένουν ανοιχτά για όλους.

Βλέπεις λοιπόν τι τιμή περιποιούν στα ανδρείκελα που τολμούν να πατάνε το πόδι τους σ' αυτόν τον τόπο.

Πρόσεξε: οι αντιφασίστες. Μόνοι τους.
Όχι οι πατριώτες... αυτοί μπορεί να τους κερνούσαν και κάνα ούζο, ξέρω γω;...

ασε τις ντριμπλες

μου ποσταρες μια φωτο με δυο παπαρες που δε τους ξερω και μου λες να δες οι φιλοι μου οι αντιφα εσπασα στο ξυλο δυο νεοναζι

αρα και καποιος αλλος εχει το δικαιωμα να παει στη Μορια η στον Εβρο και να σπασει στο ξυλο δυο τζιχαντιστες, ασχετο αν εσυ ξερεις αν ειναι η οχι τζιχαντιστες, και να πανηγυρισει, και εσυ θα πας να του φιλησεις τα ποδια που ξεπαστρεψε ανδρεικελα που τολμουν να πατανε το ποδι τους σ'αυτο τον τοπο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ρε συ δεν μπορώ να ξεχωρίσω δυο γαϊδάρων άχυρα για λογαριασμό σου.

Πρέπει να έχεις ειδική έφεση για κάτι τέτοιο κι είναι και θέμα στιγμής.

Κι όμως εσύ μου βάζεις όλο και δυσκολότερα: να σου εξηγήσω ότι οι μετανάστες κι οι πρόσφυγες δεν αποτελούν την απειλή που εκπροσωπούν οι ναζιστές, ότι αυτοί οι δύο τύποι ανθρώπου διαφέρουν ριζικά ως προς την ιστορία τους και την προοπτική τους.

Και θες όλα αυτά τώρα να στα εξηγήσω, για να πάρεις μια απάντηση.

Ε, κάνε μου τη χάρη και πήγαινε ν' ανοίξεις κανένα βιβλίο ιστορίας μπας και ξεστραβωθείς και γλιτώσει κι αυτός ο τόπος απ' το δικό σου όνειδος, επιτέλους.

Όπως και να 'χει να θυμάσαι ότι την τιμή της ιστορίας αυτού του τόπου την έσωσαν οι αντιφασίστες,  όχι οι λεγόμενοι πατριώτες.

Ιδού κι η φωτογραφία για τεκμήριο ώστε να σου μείνει στη μνήμη.

Συνημμένα

• FB_IMG_1583505231146.jpg
    FB_IMG_1583505231146.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Κι όμως εσύ μου βάζεις όλο και δυσκολότερα: να σου εξηγήσω ότι οι μετανάστες κι οι πρόσφυγες δεν αποτελούν την απειλή που εκπροσωπούν οι ναζιστές, ότι αυτοί οι δύο τύποι ανθρώπου διαφέρουν ριζικά ως προς την ιστορία τους και την προοπτική τους.

δηλαδη μου λες οτι ο τζιχαντιστης που εκοβε κεφαλια αιχμαλωτων, τους εκαιγε η τους επνιγε ζωντανους ΔΕΝ ειναι απειλη?

Ενδιαφερον.

Μηπως να σε δει γιατρος?

Μιας και γουσταρεις φωτο, κατσε να σου βαλω και γω μια και οταν τελειωσει το ραντεβου σου με τον γιατρο ξηγα μου μια πως οι οσοι συμμεριζονται τις αποψεις αυτου του τυπα δεν ειναι απειλη.

Συνημμένα

• BtVdzLEIUAEqNSu.jpg
    BtVdzLEIUAEqNSu.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Να ποιοι σπεύδουν να συμπαραταχθούν στο πλευρό του ξενοφοβικού νοικοκύρη.

________

"[tt]Γερμανοί νεοναζί μετά το καλωσόρισμα τους στο νησί από την αντιφασιστική επιτροπή υποδοχής Λέσβου. Πάντα τέτοια![/tt]"

Από την Πρωτοβουλία Ενάντια στην Καταστολή - Να μη Γίνει ο Φόβος Συνήθειά μας.

Αντιφα και αναρχικος και κατω τα αφεντικα εισαι ετσι?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Για νιοστή φορά οι αντιφασίστες έσωσαν την τιμή της ιστορίας αυτού του τόπου.

Όχι οι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες: οι αντιφασίστες.

Αι σιχτίρ σιχαμένε!
Βάρος της κοινωνίας είσαι,ζεις με επιδόματα,κάνεις free camping και χέζεις σε τρύπες,πίνεις χασίσια,δε χτυπάς εισιτήριο στα ΜΜΜ,βάζεις με τις χούφτες τις καραμέλες στην τσέπη σου όπου τις προσφέρουν.
ΠΑΡΑΣΙΤΟ!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καινουργιοι "επενδυτες" στην λεσβο

Γερμανοί νεοναζί στη Λέσβο: "Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα"

Το παρών στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης δίνουν από το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον πέντε (νέο)Ναζί από τη Γερμανία και το κόμμα «Κίνημα Ταυτότητας».

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, μετά τις 11 το πρωί, έκαναν βόλτα στην Ερμού, προσποιούμενοι τους ρεπόρτερ με κάμερες από τη Γερμανία, τραβώντας τα πάντα και σημειώνοντας «Ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για να δείξουμε και την πλευρά του Έλληνα». Ο ένας εξ αυτών δέχτηκε επίθεση από κάποιον με μαύρο μπουφάν, όπως δήλωσε στο «Ν» αυτόπτης μάρτυρας που σημείωσε ότι του άνοιξαν το κεφάλι, καθώς και ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί- προφανώς αναφερόμενοι στη 13 Δεκέμβρη του 1943 και στη μαζικότερη σφαγή αμάχων από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.

ο βασιλακης λεβεντης ειχε πει μια ολοσωστη φραση    ολη η μουργα η μουργα

ολη η μουργα ηρθε στην λεσβο  :S :S

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ουτε δουλα ουτε κυρα φεμινιστρια κ αντιφα :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Να δειτε που το καπαφι η λοατκι ειναι η γυναικωτο κατι..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.028
Πόντοι
5.506
τυπε μηπως επειδη τα καινουρια θα ειναι δεκαπλασια απο τα βιαλ, βαθυ και ολα τα άλλα μαζι? :grin:  
τυπε εχεις πει πολλες μαλακιες αλλα το να επιμενεις οτι θα ειναι "ΚΛΕΙΣΤΑ" με κεφαλαια κατι που δεν υποστηριζουν ουτε καν οι ιδιοι οι νδ σε καθιστα πάλι αδιαφιλονικητο φαβορι για τον τιτλο του mr malaka

Τύπε είσαι σίγουρα χρυσαυγίτης, υπό άλλες συνθήκες η μόνη δικαιολογία για να παραμένεις τόσο χαζός είναι να είσαι συριζαίος. Διάλεξε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τώρα, όσον αφορά τη ρητορική μίσους που έχει εκδηλωθεί από συγκεκριμένο χρήστη εδώ μέσα, επιφυλάσσομαι να κάνω χρήση παντός νόμιμου μέσου που μου παρέχει η ελληνική πολιτεία:

Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Εθνικὀ Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, έτσι για αρχή.

Ό,τι περνάει από το χέρι μου κι όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου, τον οποίο ιεραρχώ σύμφωνα με μια αξιολόγηση που θεωρώ εγώ αναγκαία, θα το κάνω, κι ενημερώνω ότι θα αναφέρω και τους όποιους διαχειριστές αυτού του φόρουμ στο βαθμό που δεν έχουν θέσει ούτε έναν αποκλεισμό στον εν λόγω χρήστη.

Αυτά για να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.
Εσείς συναγελαστείτε.
Εγώ ποτέ δε θα παρακινούσα με λόγια και με πράξεις τη φίμωση αντιδημοκρατικών στοιχείων και τη συνακόλουθη αφαίρεση του δικαιώματός τους να καταφέρονται ενάντια ακόμα και σ' αυτό το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου εδώ μέσα.

Ποτέ δε θα παρακινούσα οποιαδήποτε αρχή ή υπεύθυνη διαχείριση να μπανάρει τον οποιονδήποτε - όσο φασίστας και ρατσιστής αποδεικνύεται πως είναι απ' τα ίδια τα γραπτά σχόλιά του.

Αυτό με διαφορίζει από εσένα και τους ομοίους σου.
Το τόσο προφανές και πασιφανές που δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.

Με αυτό το σχόλιο θα ήθελα να κλείσω και την όποια αντιπαράθεση έχω ανοίξει μαζί σου, γιατί δεν σε θεωρώ ικανό και άξιο μιας ευθείας συν-έντευξης με τον "άλλον".

Οι πλάγιες οδοί σού αρμόζουν κατ' εξοχήν.

Ρε σεις, τι μπαγλαμάδες είναι αυτοί; Δε συνεννοούνται μεταξύ τους κι άλλα γράφει ο ένας άλλα γράφει ο άλλος.
Καπαφή ζακέτα να βάλεις να μην κρυώσεις......

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε είσαι σίγουρα χρυσαυγίτης, υπό άλλες συνθήκες η μόνη δικαιολογία για να παραμένεις τόσο χαζός είναι να είσαι συριζαίος. Διάλεξε.
σου ειπα ποσα δινεις,αν δεν πληρωσετε θα μεινετε μονα σας τα μπαζα
Ρε μπετό, η Αμυγδαλέζα τι ήταν;
υπάρχουν,ήταν...πολλα λεφτα πρέπει να δωσει ο κουλης για  να μαζεψει καναν της προκοπής γιατι ολα εσεις τα αγραμματα σκεπαρνια θα τον φουνταρετε πριν την ωρα του

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
σου ειπα ποσα δινεις,αν δεν πληρωσετε θα μεινετε μονα σας τα μπαζα υπάρχουν,ήταν...πολλα λεφτα πρέπει να δωσει ο κουλης για  να μαζεψει καναν της προκοπής γιατι ολα εσεις τα αγραμματα σκεπαρνια θα τον φουνταρετε πριν την ωρα του

δεν υπάρχει εναλλακτική ελέω πασοκοσυριζα, ο κούλης θα μείνει πολλά χρόνια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.028
Πόντοι
5.506
σου ειπα ποσα δινεις,αν δεν πληρωσετε θα μεινετε μονα σας τα μπαζα υπάρχουν,ήταν...πολλα λεφτα πρέπει να δωσει ο κουλης για  να μαζεψει καναν της προκοπής γιατι ολα εσεις τα αγραμματα σκεπαρνια θα τον φουνταρετε πριν την ωρα του

Άντε πάλι από την αρχή γιατί δεν είσαι και κανένα σπίρτο.

Ρε

0000.jpg

όσο λειτουργούσε η Αμυγδαλέζα επί Σαμαρά ήταν κλειστό ή ανοιχτό κέντρο κράτησης;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.028
Πόντοι
5.506
δεν υπάρχει εναλλακτική ελέω πασοκοσυριζα, ο κούλης θα μείνει πολλά χρόνια

Ο Κούλης θα είναι για καιρό εδώ και θα αποδειχθεί στην πορεία με διαφορά ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε εδώ και δεκαετίες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

tenor.gif

Η Τουρκία ανέπτυξε ειδικές δυνάμεις στα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.048
Πόντοι
2.606
Ο Κούλης θα είναι για καιρό εδώ και θα αποδειχθεί στην πορεία με διαφορά ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε εδώ και δεκαετίες.

τον τίτλο αυτόν τον έχει καπαρώσει ο Αλέκσης από τον Πάνο θείο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μην εισαι τοσο σιγουρος ,οι εξελιξεις μπορει να τον αδειασουν απο δεξια,απο κεντρο αλλα και μεσα απο το ιδιο του το κόμμα,ο τσιπρας ηταν μια παρενθεση και θα ξαναγυρισει εκει που ητανρε τύπε δεν υπαρχουν εγραψα και δεν προκειται απ οτι φαινεται να υπάρξουν,οχι τι υπηρχε μια φορα και εναν καιρο,εισαι χαζος και αγραμματος ,μη πεταγεσαι σε όλα τα θρεντ ,διεκδικεις τον τιτλο του πιο κουραστικου κομματοσκυλου και ειναι πολλοι και δυνατοι οι διεκδικητες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.028
Πόντοι
5.506
μην εισαι τοσο σιγουρος ,οι εξελιξεις μπορει να τον αδειασουν απο δεξια,απο κεντρο αλλα και μεσα απο το ιδιο του το κόμμα,ο τσιπρας ηταν μια παρενθεση και θα ξαναγυρισει εκει που ητανρε τύπε δεν υπαρχουν εγραψα και δεν προκειται απ οτι φαινεται να υπάρξουν,οχι τι υπηρχε μια φορα και εναν καιρο,εισαι χαζος και αγραμματος ,μη πεταγεσαι σε όλα τα θρεντ ,διεκδικεις τον τιτλο του πιο κουραστικου κομματοσκυλου και ειναι πολλοι και δυνατοι οι διεκδικητες

Μπορεί να βγω
μπορεί να μπω
μπορεί να φυγω και να ξαναρθω

Το μπορεί το φύτεψαν και δεν έπιασε

Σου έκανα ένα απλό ερώτημα και έγραψες 100 μαλακίες εκτός θέματος.

Σίγουρα είσαι χιτης τελικά.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
εν τω μεταξυ ο μπουμπουκος μετα το κραξιμο που φαγαν για τα κλειστα ανοιχτα κεντρα βγηκε και δηλωσε οτι τελικα θα τις κανουν  φυλακες αλλα μετα ειπε δεν θα ειναι φυλακες αλλα θα βγαινουν μονο  για να γυρισουν στη χωρα τους :grin: :grin: ναι τωρα τον πίστεψαν ολοι τον Αισωπο ασε που ετσι κι αλλιως θα βγει άλλος και θα πει οχι τελικα ανοιχτα θα ειναι .....νουμεραααα της νδουλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom