Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Για να μην τα γράφω 2 φορές να απαντήσω και στον άλεξ και τον τραμουντανα ότι :

α) δεν μιλάω συγκεκριμένα για 100,200 η 300 άτομα. Μιλάω γενικά...εγώ ως άνθρωπος λυπάμαι τους πρόσφυγες είτε είναι παιδάκια με μανάδες...είτε είναι κατατρεγμένοι από τις χώρες τους για ιδεολογικούς λόγους...είτε πέθαιναν από την πείνα και από την δίψα.

β) δεν λυπάμαι τους αποφυλακσιμένους του Ερντογάν, τους πρώιν στρατιωτικούς, τους πράκτορες και τους μπαχαλάκιδες που έρχονται με άλλους σκοπούς στην χώρα.

Και θα σας δώσω και 1000 μπράβο αν βρείτε τρόπο να τους ξεχωρίσετε από τα 100 μέτρα από τα σύνωρα και να επιλέξετε ποιον να μπάσετε μέσα.

Το να μην περάσει κανένας δεν μπορεί να το εφαρμόσει κανείς.
Αρα λοιπον τι μας λες?
Οτι προκειμενου να περασουν 1000 κατατρεγμενες μαναδες με μωρα, που εχουν πραγματικη αναγκη, να αφησουμε να περασει και το μισο Πακισταν επειδη δεν μπορουμε να τους ξεχωρισουμε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για να μην τα γράφω 2 φορές να απαντήσω και στον άλεξ και τον τραμουντανα ότι :

α) δεν μιλάω συγκεκριμένα για 100,200 η 300 άτομα. Μιλάω γενικά...εγώ ως άνθρωπος λυπάμαι τους πρόσφυγες είτε είναι παιδάκια με μανάδες...είτε είναι κατατρεγμένοι από τις χώρες τους για ιδεολογικούς λόγους...είτε πέθαιναν από την πείνα και από την δίψα.

β) δεν λυπάμαι τους αποφυλακσιμένους του Ερντογάν, τους πρώιν στρατιωτικούς, τους πράκτορες και τους μπαχαλάκιδες που έρχονται με άλλους σκοπούς στην χώρα.

Και θα σας δώσω και 1000 μπράβο αν βρείτε τρόπο να τους ξεχωρίσετε από τα 100 μέτρα από τα σύνωρα και να επιλέξετε ποιον να μπάσετε μέσα.

αν έρθουν στα σύνορα ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ δεν θα περάσει ΚΑΝΕΝΑΣ... αν πάνε στο προξενείο κάνουν αίτηση για βίζα και αυτή εγκριθεί τότε η πόρτα είναι ανοικτή...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γιατί είδες πουθενά να γράφω ότι πρέπει να τους αφήσουμε να μπουν στην χώρα άνευ όρων? Αν δεν κάνω λάθος πιο πάνω αναρωτιέμαι γιατί η Ελληνικές Κυβερνήσεις μέχρι τώρα δεν έχουν υπερασπιστεί καλύτερα τα συμφέροντα μας.
Αυτή η παράγραφος είναι η πιο λογική που έχεις ποστάρει ποτέ!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι εσυ μιλας απο τον υπολογιστη για τους αδυναμους κ αμαχους.Οκ μεχρι εδω.Εγω ομως που ΒΛΕΠΩ μπροστα μου γιατι δεν ειμαι τυφλος απανταω οπως αλλωστε ειναι αναμενομενο.Πιθανοτατα το δευτερο σκελος δε σου κανει.Οκ αλλα εγω οσο μιλας εγω θα απανταω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ κ οχι με ποιηματα δακρυβρεχτα.Απλα τα πραγματακια.
Τύπε αν έχεις καταλάβει τι κάνεις...παίρνεις το προηγούμενο ποστ που σου απάντησα και το αντιστρέφεις προς την δική σου οπτική.

Οκ...εγώ μιλάω για αδύναμους και άμαχους και εσύ μιλάς για μαχόμενους. Δεκτό, δεν μπορεί μέσα στις ορδές που έρχονται να υπάρχουν και τα 2?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Ειπε ο Τσιπρας οτι "καλως εκλεισαν τα συνορα"?

Τι εγινε ρε παιδια?

απλα εχει λιγο περισσοτερο μυαλο από τους κυριτσιδες του κομματος του, παιρνει τον σφιγμο του κοσμου και δεν προτίθεται να γυρισει στο 3%  :undecided:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αρα λοιπον τι μας λες?
Οτι προκειμενου να περασουν 1000 κατατρεγμενες μαναδες με μωρα, που εχουν πραγματικη αναγκη, να αφησουμε να περασει και το μισο Πακισταν επειδη δεν μπορουμε να τους ξεχωρισουμε?
Όχι. Αν παρακολουθήσεις την συζήτηση από την αρχή εγώ εξέφρασα την αντίθεση μου ως προς τα ποσταρίσματα που μιλάνε για εθνικό αγώνα, σφαίρες στον ουρανό, προδότες του έθνους και αιματοχυσίες.

Και είπα να αράξουμε τα κυβικά μας. Δεν είπα ούτε αν πρέπει ούτε αν δεν πρέπει να τους βάλουμε μέσα.

Έτσι και αλλιώς τους βάζουμε...αν δεν τους βάζαμε δεν θα μιλάγαμε τώρα.

Δεν μπορώ όμως να βλέπω ότι θεωρείσαι πλέον προδότης η λαθρολάγνος η δε ξέρω γω τι αν είσαι και άνθρωπος που λυπάται άλλους ανθρώπους. Να μην χάνουμε την ανθρωπιά μας και τη λογική μας αυτό λεω.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αρα λοιπον τι μας λες?
Καλά ρε τύπε, στα χωράφια σας δεν λέτε καλύτερα 10 ένοχοι έξω παρά ένας αθώος μέσα;  :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
χιος - μακελειο  :headbaning1:

Ιστορικές στιγμές! Κάτοικοι της Κομοτηνής ορκίστηκαν στην πλατεία με ελληνικές σημαίες (ΒΙΝΤΕΟ)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
αυτό με τις μαναδες εχει κουρασει ρε τυποι, δεν θυμαμαι σε παλιότερους πολεμους μαναδες να βουτανε τα παιδια και να τα βαζουν εμπροσθοφυλακή στα συρματοπλέγματα αλλης χωρας  :undecided:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και γιατί πρέπει εγώ να πιάσω έναν έναν να δω τι είναι? Δεν έχω δικαίωμα να λυπάμαι όσους βλέπω σε βάρκες με παιδάκια και μανάδες? Θα μου το στερήσει αυτό το εθνικό μου αίσθημα?

Ακόμα και σε αυτό το πλαίσιο εγώ δεν είπα ότι πρέπει να μπουν στην χώρα. Είπα να μην ονειρευόμαστε αιματοχυσίες.

Τη δικη σου μανα και τη μανα των δικων σου παιδιων αυτοι δε νομίζω να τα λυπηθουν ωστοσο...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αν έρθουν στα σύνορα ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ δεν θα περάσει ΚΑΝΕΝΑΣ... αν πάνε στο προξενείο κάνουν αίτηση για βίζα και αυτή εγκριθεί τότε η πόρτα είναι ανοικτή...
Καλά το δε θα περάσει κανένας πως το λες? αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια εκατομοίρια ρε τραμουντάνα τι μου λες τώρα?

Εδώ έγινε της πουτάνας επειδή ήθελαν να τους φτιάξουν κλειστά κέντρα ''υποδοχής'' και μου λες δε θα περάσει κανένας? Όλη η δημοσιότητα είναι στον έβρο τώρα ξέρεις πόσοι περνάνε με τις βάρκες και δεν το μαθαίνεις ποτέ?

Και ποια βίζα? αν έβγαζαν βίζα θα έρχονταν με business class με την Ryan air.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτό με τις μαναδες εχει κουρασει ρε τυποι, δεν θυμαμαι σε παλιότερους πολεμους μαναδες να βουτανε τα παιδια και να τα βαζουν εμπροσθοφυλακή στα συρματοπλέγματα αλλης χωρας  :undecided:
Αρα λοιπον τι μας λες?

Προσωπικα λυπάμαι τη μανα του παιδιού που εσφαξαν οι λαθρομετανάστες στου Φιλοπάππου. Και τη μανα του παιδιού που δε γνωρισε τον πατέρα του οταν γεννήθηκε.
Αυτο το σκηνικο ετσι και ειχε γινει σε αλλη χωρα οχι τόσο ψυχοπονιαρικη για τους επομενους δεκα αιωνες δε θα υπήρχε ουτε κυτταρο λσθρομεταναστη να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Δε θα ήταν και πολυ υγιεινο το κλιμα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Καλά το δε θα περάσει κανένας πως το λες? αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια εκατομοίρια ρε τραμουντάνα τι μου λες τώρα?

Εδώ έγινε της πουτάνας επειδή ήθελαν να τους φτιάξουν κλειστά κέντρα ''υποδοχής'' και μου λες δε θα περάσει κανένας? Όλη η δημοσιότητα είναι στον έβρο τώρα ξέρεις πόσοι περνάνε με τις βάρκες και δεν το μαθαίνεις ποτέ?

αφού δεν το μαθαίνουμε ποτέ πως ξέρεις ότι περνάνε ;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τη δικη σου μανα και τη μανα των δικων σου παιδιων αυτοι δε νομίζω να τα λυπηθουν ωστοσο...
Μη φοβάσαι και μπορεί να έχει προλάβει να την φάει πρώτα η δική μου κυβέρνηση...αν της πάρει το σπίτι σε μούφα ηλεκτρονικό πλειστηριασμό...αν της κόψει και αλλο το ΕΚΑΣ και αν της αργήσει κάνα μήνα παραπάνω τα φάρμακα για τις αρρώστιες.

Πάντως για να μην τρολλάρω..είπα πιο πάνω...λυπάμαι τους κατατρεγμένους αλλά ακόμα και αυτούς δεν είπα να τους αφήνουμε να μπαίνουν αβέρτα χωρίς έλεγχο. Μην τα επαναλαμβάνω

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεκτό, άλλο πράγμα έθιξα εξ αρχής.
Παίζουμε και λίγο την κολοκυθια τώρα!
Ως αριστερό Νικ έχεις το ΤΕΚΜΉΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑΣ!
Άλλα λέτε και άλλα έχετε στο μυαλό σας και είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιος το αγαθό των προθέσεών σας σε ζητήματα ανθρωπισμού!  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατί μέχρι το 1990 πως φυλαγόταν τα σύνορά μια χαρά με ναρκοπέδια;;

Αφρική και Ασία τότε ήταν πιο φτωχοί.

Και είχε πόλεμο Ιράν Ιράκ Αφγανιστάν. Και 0 έμπαιναν.

Το σωστό βέβαια θα ήταν Ελλάς και Κύπρος να έχουν κλειστά τα σύνορά με Τουρκία τουλάχιστον μετά το 1974, αφού δεν το κάνανε μετά το 1922.

Υγ εγώ μεγάλωσα με το ότι είμαι πρόσφυγας από την μεριά του πατερα μου γιατί ο παππούς ήρθε 4 ετών ορφανός Ελλάδα. Οι άμαχοι προπάππους και προγιαγιά σφάχτηκαν από τους μουσουλμανους Τούρκους. Θα πρέπει να τους εμπιστεύομαι;;;;να τους επιτρέπω να μπουν;;; Αν ήταν Κινέζοι ή Πολωνοί ίσως  ισλαμιστές όχι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τέρμα το "περάσει"...

και αυτό που έγινε είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει πλήρης αποδοχή των κλειστών κέντρων και του σφιξίματος των διαδικασιών ασύλου...

και κανένας δεν περνάει με βάρκες παραπάνω από αυτούς που λένε...

και να βγάλουν βίζα... δόξα τον θεό η ελλάδα έχει προξενικές αρχές σε όλες τις χώρες του κόσμου... και βίζα μπορούν να βγάλουν και αίτηση ασύλου να καταθέσουν...

και όποιος γουστάρει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom