Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Μαλακιζεται ο Μουζουρης. "Καμια δομη στα νησια" δεν ειναι λυση γιατι πολυ απλα ειναι ανεφικτο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τώρα, όσον αφορά τη ρητορική μίσους που έχει εκδηλωθεί από συγκεκριμένο χρήστη εδώ μέσα, επιφυλάσσομαι να κάνω χρήση παντός νόμιμου μέσου που μου παρέχει η ελληνική πολιτεία:

Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Εθνικὀ Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, έτσι για αρχή.

Ό,τι περνάει από το χέρι μου κι όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου, τον οποίο ιεραρχώ σύμφωνα με μια αξιολόγηση που θεωρώ εγώ αναγκαία, θα το κάνω, κι ενημερώνω ότι θα αναφέρω και τους όποιους διαχειριστές αυτού του φόρουμ στο βαθμό που δεν έχουν θέσει ούτε έναν αποκλεισμό στον εν λόγω χρήστη.

Αυτά για να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.
Εσείς συναγελαστείτε.
εσυ ρε λαθρολαγνε ως τι απειλεις τον συγκεκριμενο χρηστη :think:
σου εθιξε τα ορκ :think:
τουλαχιστον οι αλλοι δυο λαθρολαγνοι του σαιτ δεν υποστηριζουν το Ισλαμ :vomit:
καμιας ΜΚΟ εισαι σιγουρα :thubsdown:
κανονιστε τις βαρδυες μεταξυ σας τουλαχιστον :-(
και αν εχεις διαβασει Μαρξ,απο την κανονικη,οχι την αναποδη,θα δεις πως καταφερεται εναντιον των μεταναστων.
και μαλιστα λευκων  δυτικων,οχι ισλαμοπιθηκων που θες να μας φορτωσεις εσυ και το συναφι σου :thubsdown:
:S :S :S

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
καλα ρε μαλακα αληθεια λεει το πουλι εχεις πακιστανους στο μαγαζι σου και το παιζεις πατριωτης??

γι αυτο οταν κραζω τον καπιταλισμο δεν βγαζεις αχνα κοπελια μου

οωρε κατι ξεφτυλισματα που θα πεσουν

για πες μου μωρη εκτος απο το να πουλας πατριωτισμο στον ελευθερο χρονο σου τι αλλο κανεις???

ενσημα εχεις βαλει γιατι μια καταγγελια στην επιθεωρηση σε εχω να σου παει το σκατο στην καλτσα κωλομπαρα

αυτοι ειναι οι ελληνες κεφαλαιοκρατες

πεθαινουν και ταιζουν ψιχουλα τον αναπαραγωγικης ηλικιας αυτοχθονα εργατη και μετα γαυγιζουν για το εθνος κα για την υπογεννητικοτητα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Γιαχαμπιμπια ξεσηκωνονται εναντιον μαυρης που τολμησε να αυτοχαρακτηριστει ντοπια.
αυτους τους οπισθοδρομικους νταντευουμε εδω περα.
την μαυρη ας την καλεσει η κυβερνηση επισημως να της δωσει ασυλο,διαμερισμα,επιδοματα,τα κλασσικα :S :S :S

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Λετε αυριο να γινει της κερατεας στα νησιά;
Θυμαται κανεις τι εγινε στην Κερατέα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Μας επεισαν οι συριζονεοδημοκρατες οτι δε μπορει να γινει καμια αποτροπή.
Αρα η μονη ελπιδα θα ναι να μενουν στα νησιά.
Ας θυσιαστουν αυτα τα νησια για να περασει το μηνυμα οτι ειναι χάλια στο ελλάντα.

Θα δωσουμε το μισο αιγαιο για να μη μας πνιξει στους λαθρο ο ερντο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αύριο αρχίζει ματσάκι σιγά σιγά ....
κάτοικοι νησιών στήνουν φυλάκια για ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ...

η κυβέρνηση είπε ότι θα γίνουν ....

δυνάμεις ματ φθάνουν στα νησιά ....

football-animated-clipart-3.gif

άντε να βγουν ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ,
ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 86% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .....

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Επικοινώνησα με ντόπιους. Το σήμα για να μαζευτούμε στην περιοχή θα είναι οι καμπάνες. Θα πάμε μαζικά και ειρηνικά. Τουλάχιστον αυτή την στάση έχουν οι πιό συνετοί. Υπάρχουν και τρελάκηδες που λένε οτι θα έρθουν με τις καραμπίνες. Ελπίζω να μην γίνει καμμιά μαλακία και να τις κρατήσουν για όταν θα πρέπει... Τί να πώ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να μην έχουμε τίποτε έκτροπα. Η όλη φάση θα κρατήσει μάλλον 2-3 μ'έρες το πολύ. Η κυβέρνηση δεν θέλει παραπάνω. Θα είναι fast truck η όλη φάση. Μεταφορικά να βρούμε και σκηνές....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Μπορει ο κουλης να στειλει αναρχο αυτονομους μπαχαλακηδες να τσακισουν τους νησιωτες μαζι με τους ΜΚΟ
:takethis: :takethis:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Πάντως κάποια δίκια τα έχουν όταν αποφαίνονται για την ανωτερότητα του θρησκεύματός τους έναντι του χριστιανικού:
"[size=14pt]Ο Θεός μας δεν πεθαίνει ούτε για τρεις μέρες[/size]"
διακηρύσσουν όλο ευλάβεια. Τι μπορείς να τους πεις;
Κι ας μην ξεχνάμε ότι  το ισλάμ αξιώνει για το ίδιο την προοδευτική συνέχεια των δύο προηγηθέντων μονοθεϊστικών θρησκειών κι όχι την άρνησή τους.
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Ρε μπας και εισαι καμμια τελειωμενη λουγκρα που ψωνιζει πακια με 5e, παρεα με κατι αλλους.. Και μας κανετε απο το πρωι προπαγανδα για τον ισλαμικο μεσαιωνα και τον παραλογισμο του. Ειπαμε Δεν γουσταρουμε μεμετια και τζαμια σε Χριστανικο 0ρθοδοξο εδαφος, και τον ισλαμοφασισμο.-  :sunglasses:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Εξαιρετική μελέτη του Ισλάμ από έναν ανθρωπολόγο που έκανε επιτόπια έρευνα στο Σουδάν,
αφρικανολόγο, κοινωνικό ανθρωπολόγο, τον Γεράσιμο Μακρή.
Εγώ τη διάβασα σα νεράκι μέσα σ' ένα απόγευμα.
Tα βλεπουμε τα χαλια τους.. δεν ειναι αναγκη να τα διαβασουμε κιολας..  :S

Συνημμένα

• 15202701_567181973484548_9112880429152267934_n.jpg
    15202701_567181973484548_9112880429152267934_n.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 34

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• ωκ.jpg
    ωκ.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 47

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Τώρα, όσον αφορά τη ρητορική μίσους που έχει εκδηλωθεί από συγκεκριμένο χρήστη εδώ μέσα, επιφυλάσσομαι να κάνω χρήση παντός νόμιμου μέσου που μου παρέχει η ελληνική πολιτεία:

Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Εθνικὀ Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, έτσι για αρχή.

Ό,τι περνάει από το χέρι μου κι όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου, τον οποίο ιεραρχώ σύμφωνα με μια αξιολόγηση που θεωρώ εγώ αναγκαία, θα το κάνω, κι ενημερώνω ότι θα αναφέρω και τους όποιους διαχειριστές αυτού του φόρουμ στο βαθμό που δεν έχουν θέσει ούτε έναν αποκλεισμό στον εν λόγω χρήστη.

Αυτά για να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.
Εσείς συναγελαστείτε.
Kαι οταν πας πες τους οτι σας γραφω ολους μαζι στα αρχιδια μου λαθρολαγνε , μαυρε Πακιστανε.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
τυπε δεν εχω απωθημενο με τον κωστα τον κομποστα
απλως του ειπα να μου βαλει κατι συνθετα σε ενα αλογο, δεν μου τα εβαλε και μουρλοποιηθηκα
Δεν καταλαβα ακομη κανενας οτι ειναι πουστακη και επειδη δεν τον γαμαω εχει αφηνιασει η πουστρα. Δεν παω με πουστηδες που τους εχουνε ξεκολιασει Πακιστανοι.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
τον πακιστανο που εχεις στην επιχειρηση τον εχεις δηλωμενο η μαυρα δουλευει;
Πουτανα παλι ψεμματα λες ετσι σου ειπανε απο τα κεντρικα που δουλευεις να πεις? Αν εχεις αρχιδια περνα απο την εταιρεια μου να δεις φλωρακη. Ποτε ξενος δεν εχει περασει την πορτα της εταιρειας. Εσυ ακομη παιρνεις Πακιστανους σπιτι σου να σε γλεντησουνε απο την ομονοια? Ποσο τους πληρωνεις να σε γλεντησουνε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μας επεισαν οι συριζονεοδημοκρατες οτι δε μπορει να γινει καμια αποτροπή.
Αρα η μονη ελπιδα θα ναι να μενουν στα νησιά.
Ας θυσιαστουν αυτα τα νησια για να περασει το μηνυμα οτι ειναι χάλια στο ελλάντα.

Θα δωσουμε το μισο αιγαιο για να μη μας πνιξει στους λαθρο ο ερντο

Aμφιβαλλεις οτι για εκει παει το εργο? Αφου θα ειναι αεναη η εισοδος στα νησια, με τις εκρηκτικες κοινωνικες συνθηκες που θα δημιουργηθουν, θα δημιουργηθουν και οι συνθηκες "απομακρυνσης" και "αποκοπης δεσμων" των νησιων απο την ηπειρωτικη Ελλαδα.
Και μετα θα ειναι πιο ευαλωτα.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
καλα ρε μαλακα αληθεια λεει το πουλι εχεις πακιστανους στο μαγαζι σου και το παιζεις πατριωτης??

γι αυτο οταν κραζω τον καπιταλισμο δεν βγαζεις αχνα κοπελια μου

οωρε κατι ξεφτυλισματα που θα πεσουν

για πες μου μωρη εκτος απο το να πουλας πατριωτισμο στον ελευθερο χρονο σου τι αλλο κανεις???

ενσημα εχεις βαλει γιατι μια καταγγελια στην επιθεωρηση σε εχω να σου παει το σκατο στην καλτσα κωλομπαρα
Ακου πουτανακι πολυ σε ανεχτηκα παλιοαριστερη γαμιολα. Γαμιεσαι και εσυ και ο Τσιπρας και το ΚΚΕ και ολο σου το σοι. Τι με περασες εμενα μωρη αθεη αριστερη απλυτη χασικλου πουτανα σαν και εσενα να κανω παρεα με Πακιστανους και μαυρους. Εσυ και η φιλη σου η γαμιολα πηγαινετε μαζι να σας παρουνε παρτουζα ολοι οι φιλοι σας οι λαθροπιθηκοι. Αντε γαμησου και μην ξανασχοληθεις μαζι μου ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. Αν θελειςνα δεις αν ειμαι πατριωτης παρε την αλλη πουτανα και ελατε παρεα να σας γαμισω οπου γουσταρετε. Αριστερες ξεκωλιαρες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ακου πουτανακι πολυ σε ανεχτηκα παλιοαριστερη γαμιολα. Γαμιεσαι και εσυ και ο Τσιπρας και το ΚΚΕ και ολο σου το σοι. Τι με περασες εμενα μωρη αθεη αριστερη απλυτη χασικλου πουτανα σαν και εσενα να κανω παρεα με Πακιστανους και μαυρους. Εσυ και η φιλη σου η γαμιολα πηγαινετε μαζι να σας παρουνε παρτουζα ολοι οι φιλοι σας οι λαθροπιθηκοι. Αντε γαμησου και μην ξανασχοληθεις μαζι μου ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. Αν θελειςνα δεις αν ειμαι πατριωτης παρε την αλλη πουτανα και ελατε παρεα να σας γαμισω οπου γουσταρετε. Αριστερες ξεκωλιαρες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :erection: :erection: :erection: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay:

κατσε μονο γιατι αμα δεις το πουλι θα γινεις κεντερης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom