Πετσας: να παρει τους μεταναστες στο σπιτι του ο Μουτζουρης
καλα ξεμπερδεματα νοικοκυραιοι,τους ψηφισατε μαζικα κοροιδα
εσυ ρε λαθρολαγνε ως τι απειλεις τον συγκεκριμενο χρηστηΤώρα, όσον αφορά τη ρητορική μίσους που έχει εκδηλωθεί από συγκεκριμένο χρήστη εδώ μέσα, επιφυλάσσομαι να κάνω χρήση παντός νόμιμου μέσου που μου παρέχει η ελληνική πολιτεία:
Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Εθνικὀ Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, έτσι για αρχή.
Ό,τι περνάει από το χέρι μου κι όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου, τον οποίο ιεραρχώ σύμφωνα με μια αξιολόγηση που θεωρώ εγώ αναγκαία, θα το κάνω, κι ενημερώνω ότι θα αναφέρω και τους όποιους διαχειριστές αυτού του φόρουμ στο βαθμό που δεν έχουν θέσει ούτε έναν αποκλεισμό στον εν λόγω χρήστη.
Αυτά για να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.
Εσείς συναγελαστείτε.
καλα ρε μαλακα αληθεια λεει το πουλι εχεις πακιστανους στο μαγαζι σου και το παιζεις πατριωτης??
γι αυτο οταν κραζω τον καπιταλισμο δεν βγαζεις αχνα κοπελια μου
οωρε κατι ξεφτυλισματα που θα πεσουν
για πες μου μωρη εκτος απο το να πουλας πατριωτισμο στον ελευθερο χρονο σου τι αλλο κανεις???
ενσημα εχεις βαλει γιατι μια καταγγελια στην επιθεωρηση σε εχω να σου παει το σκατο στην καλτσα κωλομπαρα
Ρε μπας και εισαι καμμια τελειωμενη λουγκρα που ψωνιζει πακια με 5e, παρεα με κατι αλλους.. Και μας κανετε απο το πρωι προπαγανδα για τον ισλαμικο μεσαιωνα και τον παραλογισμο του. Ειπαμε Δεν γουσταρουμε μεμετια και τζαμια σε Χριστανικο 0ρθοδοξο εδαφος, και τον ισλαμοφασισμο.-Πάντως κάποια δίκια τα έχουν όταν αποφαίνονται για την ανωτερότητα του θρησκεύματός τους έναντι του χριστιανικού:
"[size=14pt]Ο Θεός μας δεν πεθαίνει ούτε για τρεις μέρες[/size]"
διακηρύσσουν όλο ευλάβεια. Τι μπορείς να τους πεις;
Κι ας μην ξεχνάμε ότι το ισλάμ αξιώνει για το ίδιο την προοδευτική συνέχεια των δύο προηγηθέντων μονοθεϊστικών θρησκειών κι όχι την άρνησή τους.
Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Tα βλεπουμε τα χαλια τους.. δεν ειναι αναγκη να τα διαβασουμε κιολας.. :SΕξαιρετική μελέτη του Ισλάμ από έναν ανθρωπολόγο που έκανε επιτόπια έρευνα στο Σουδάν,
αφρικανολόγο, κοινωνικό ανθρωπολόγο, τον Γεράσιμο Μακρή.
Εγώ τη διάβασα σα νεράκι μέσα σ' ένα απόγευμα.
αυτους τους οπισθοδρομικους νταντευουμε εδω περα.
την μαυρη ας την καλεσει η κυβερνηση επισημως να της δωσει ασυλο, διαμερισμα, επιδοματα, τα κλασσικα :S
Kαι οταν πας πες τους οτι σας γραφω ολους μαζι στα αρχιδια μου λαθρολαγνε , μαυρε Πακιστανε.Τώρα, όσον αφορά τη ρητορική μίσους που έχει εκδηλωθεί από συγκεκριμένο χρήστη εδώ μέσα, επιφυλάσσομαι να κάνω χρήση παντός νόμιμου μέσου που μου παρέχει η ελληνική πολιτεία:
Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Εθνικὀ Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, έτσι για αρχή.
Ό,τι περνάει από το χέρι μου κι όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου, τον οποίο ιεραρχώ σύμφωνα με μια αξιολόγηση που θεωρώ εγώ αναγκαία, θα το κάνω, κι ενημερώνω ότι θα αναφέρω και τους όποιους διαχειριστές αυτού του φόρουμ στο βαθμό που δεν έχουν θέσει ούτε έναν αποκλεισμό στον εν λόγω χρήστη.
Αυτά για να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.
Εσείς συναγελαστείτε.
Δεν καταλαβα ακομη κανενας οτι ειναι πουστακη και επειδη δεν τον γαμαω εχει αφηνιασει η πουστρα. Δεν παω με πουστηδες που τους εχουνε ξεκολιασει Πακιστανοι.τυπε δεν εχω απωθημενο με τον κωστα τον κομποστα
απλως του ειπα να μου βαλει κατι συνθετα σε ενα αλογο, δεν μου τα εβαλε και μουρλοποιηθηκα
Πουτανα παλι ψεμματα λες ετσι σου ειπανε απο τα κεντρικα που δουλευεις να πεις? Αν εχεις αρχιδια περνα απο την εταιρεια μου να δεις φλωρακη. Ποτε ξενος δεν εχει περασει την πορτα της εταιρειας. Εσυ ακομη παιρνεις Πακιστανους σπιτι σου να σε γλεντησουνε απο την ομονοια? Ποσο τους πληρωνεις να σε γλεντησουνε?τον πακιστανο που εχεις στην επιχειρηση τον εχεις δηλωμενο η μαυρα δουλευει;
Μας επεισαν οι συριζονεοδημοκρατες οτι δε μπορει να γινει καμια αποτροπή.
Αρα η μονη ελπιδα θα ναι να μενουν στα νησιά.
Ας θυσιαστουν αυτα τα νησια για να περασει το μηνυμα οτι ειναι χάλια στο ελλάντα.
Θα δωσουμε το μισο αιγαιο για να μη μας πνιξει στους λαθρο ο ερντο
Ακου πουτανακι πολυ σε ανεχτηκα παλιοαριστερη γαμιολα. Γαμιεσαι και εσυ και ο Τσιπρας και το ΚΚΕ και ολο σου το σοι. Τι με περασες εμενα μωρη αθεη αριστερη απλυτη χασικλου πουτανα σαν και εσενα να κανω παρεα με Πακιστανους και μαυρους. Εσυ και η φιλη σου η γαμιολα πηγαινετε μαζι να σας παρουνε παρτουζα ολοι οι φιλοι σας οι λαθροπιθηκοι. Αντε γαμησου και μην ξανασχοληθεις μαζι μου ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. Αν θελειςνα δεις αν ειμαι πατριωτης παρε την αλλη πουτανα και ελατε παρεα να σας γαμισω οπου γουσταρετε. Αριστερες ξεκωλιαρες.καλα ρε μαλακα αληθεια λεει το πουλι εχεις πακιστανους στο μαγαζι σου και το παιζεις πατριωτης??
γι αυτο οταν κραζω τον καπιταλισμο δεν βγαζεις αχνα κοπελια μου
οωρε κατι ξεφτυλισματα που θα πεσουν
για πες μου μωρη εκτος απο το να πουλας πατριωτισμο στον ελευθερο χρονο σου τι αλλο κανεις???
ενσημα εχεις βαλει γιατι μια καταγγελια στην επιθεωρηση σε εχω να σου παει το σκατο στην καλτσα κωλομπαρα
Ακου πουτανακι πολυ σε ανεχτηκα παλιοαριστερη γαμιολα. Γαμιεσαι και εσυ και ο Τσιπρας και το ΚΚΕ και ολο σου το σοι. Τι με περασες εμενα μωρη αθεη αριστερη απλυτη χασικλου πουτανα σαν και εσενα να κανω παρεα με Πακιστανους και μαυρους. Εσυ και η φιλη σου η γαμιολα πηγαινετε μαζι να σας παρουνε παρτουζα ολοι οι φιλοι σας οι λαθροπιθηκοι. Αντε γαμησου και μην ξανασχοληθεις μαζι μου ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. Αν θελειςνα δεις αν ειμαι πατριωτης παρε την αλλη πουτανα και ελατε παρεα να σας γαμισω οπου γουσταρετε. Αριστερες ξεκωλιαρες.