Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
τυπε για εσας της "δημοτικιάς" φαντάζομαι το λέςθα εχουμε φασαριες στο ντοιτσλαντ,μονο τον kman μη πειραξουν :knuppel:

αν βλέπεις τη γραμματική ως ιδεολογική επιλογή δικό σου θέμα (αυτό κατάλαβα από την αναφορά σου της λέξης "δημοτικιάς").
εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Από τη δεκαετία του '70 που πήγαινα δημοτικό τα ονόματα Μυρτώ Λητώ κλπ. σε -ως θυμάμαι να τα λέγαμε στον προφορικό λόγο και γραπτά. Η κατάληξη -ους απλά μου φαίνεται πολύ κακόηχη, ποτέ δεν κάθησα να σκεφτώ αν είναι δημοτική, καθαρεύουσα, αρχαιοπρεπής ή ό'τι άλλο.
  Η αίσθησή μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια που το μέσο μορφωτικό επίπεδο πέφτει συνεχώς ο κόσμος έχει κάνει μια στροφή προς αρχαιοπρεπείς εκφράσεις και γραμματικές επιλογές μόνο και μόνο για να προσθέσει κύρος στο λόγο του και να καλύψει την ουσιαστική έλλειψη μόρφωσης. Ή μπορεί να είμαι και τελείως λάθος στην παραπάνω ερμηνεία μου

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Αδήλωτο φυσικά.
Χαζές ερωτήσεις.
Ποτε δεν περασε την πορτα της εταιρειας ξενος ουτε προκειται ποτε. Αν θελεις να τρολαρεις η να κατηγορησεις πες κατι που μπορει στην φαντασια σου να ισχυει οχι ασυστολα ψεμματα. Δεν σε εχω προσβαλει ειδικα εσενα ποτε  ανεφερες τα παιδια μου και λες και ψεμματα. Η πλακα , η αναιδια , η παραπληροφορηση , η ελλειψη σεβασμου εχει τα ορια της οταν δεν σε εχω ενοχλησει ποτε.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πουτανα παλι ψεμματα λες ετσι σου ειπανε απο τα κεντρικα που δουλευεις να πεις? Αν εχεις αρχιδια περνα απο την εταιρεια μου να δεις φλωρακη. Ποτε ξενος δεν εχει περασει την πορτα της εταιρειας. Εσυ ακομη παιρνεις Πακιστανους σπιτι σου να σε γλεντησουνε απο την ομονοια? Ποσο τους πληρωνεις να σε γλεντησουνε?
δεν λεω ψεματα
εσυ μονος σου ειχες γραψει στο νημα του athens diva οτι ο πακιστανος που ειχες στη δουλεια πηρε ταυτοτητα επι τσιπρα
εαν ειναι ψεμα, το εγραψες εσυ

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578

Φύλο: Άντρας
Likes στο φόρουμ: 43

τι κοιτας ρε μαλακα;

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
« Απάντηση #52531 στις: χθες στις 07:14 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ74

μια φορα κι εναν καιρο ητανε ο τυπος κωστας, 45 ετων παντρεμενος, ο οποιος αποφασισε σε μια κριση μεσης ηλικιας να γαμησει πουτανες μεσω ιντερνετ

Τουλαχιστον εγω γαμαω πουτανες και να τις πληρωνω σε ηλικια 46 χρονων. Δεν πληρωνω ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 55 ΕΤΩΝ. Δεν εχω εθιστει στην πουτσα και αναγκαζομαι να δουλευω διπλοβαρδια για το κομμα για να μαζευω λεφτα να πληρωνω λαθροπιθηκους να με γαμανε σκληρα και βιαια στην ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΟΥ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πουτανα παλι ψεμματα λες ετσι σου ειπανε απο τα κεντρικα που δουλευεις να πεις? Αν εχεις αρχιδια περνα απο την εταιρεια μου να δεις φλωρακη. Ποτε ξενος δεν εχει περασει την πορτα της εταιρειας. Εσυ ακομη παιρνεις Πακιστανους σπιτι σου να σε γλεντησουνε απο την ομονοια? Ποσο τους πληρωνεις να σε γλεντησουνε?
Τύπε τωρα για να μιλαμε και λιγο σοβαρα, δεν αντιλαμβανομαι γιατι επιμενεις αφου εχεις αδικο

Εσυ ο ιδιος το εγραψες οτι εχεις πακιστανο στη δουλεια
12/10/2018 ειναι το ποσταρισμα
Πιθανον να εχεις ξεχασει οτι το εγραψες

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
ο κωστας (για οσους δεν γνωριζουν) ειναι πολυ ελληνας, μαλλον ορθοτερα πολυ νεοελληνας, πραγμα που εχει αποδειχθει και επιστημονικα, αφου μετα απο τη διεξαγωγη του καταλληλου επιστημονικου τεστ, πετυχε καθαροτητα 99% στην κλιμακα φαηλου κρανιδιωτη

Αν ειχες διαβασει βλακα εστω και ενα βιβλιο της προκοπης , εκτος βιβλια του Μαρξ και της ΝΔ θα ηξερες οτι εχει αποδειχτει η καθαροτητα των Ελληνων πριν οι μαλακες που υπηρετεις μαζι με τους φιλους σου τους Αριστερους γαμησουνε ολη την Ελλαδα με τους Αλβανους , του φιλου σου Σαμαρα και τους λαθρο του απλυτου και του τωρινου στραβοματη.  Αν θελεις να σου πω και το βιβλιο να ξεστραβωθεις να το διαβασεις. ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο κωστας (για οσους δεν γνωριζουν) ειναι πολυ ελληνας, μαλλον ορθοτερα πολυ νεοελληνας, πραγμα που εχει αποδειχθει και επιστημονικα, αφου μετα απο τη διεξαγωγη του καταλληλου επιστημονικου τεστ, πετυχε καθαροτητα 99% στην κλιμακα φαηλου κρανιδιωτη

Αν ειχες διαβασει βλακα εστω και ενα βιβλιο της προκοπης , εκτος βιβλια του Μαρξ και της ΝΔ θα ηξερες οτι εχει αποδειχτει η καθαροτητα των Ελληνων πριν οι μαλακες που υπηρετεις μαζι με τους φιλους σου τους Αριστερους γαμησουνε ολη την Ελλαδα με τους Αλβανους , του φιλου σου Σαμαρα και τους λαθρο του απλυτου και του τωρινου στραβοματη.  Αν θελεις να σου πω και το βιβλιο να ξεστραβωθεις να το διαβασεις. ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
γι αυτο εδω θα μας πεις εαν ειναι αληθεια η ψεμα;
δεν λεω ψεματα
εσυ μονος σου ειχες γραψει στο νημα του athens diva οτι ο πακιστανος που ειχες στη δουλεια πηρε ταυτοτητα επι τσιπρα
εαν ειναι ψεμα, το εγραψες εσυ
Τύπε τωρα για να μιλαμε και λιγο σοβαρα, δεν αντιλαμβανομαι γιατι επιμενεις αφου εχεις αδικο

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Καταθέτω μερικές λέξεις που αρχίζουν από άλφα, που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επικοινωνία.
αδαής
αδιάντροπος
αερολόγος
άθλιος
αισχρός
ακηδής
άκοσμος
αλγεινός
αμετροεπής
αναίσχυντος
αναιδής
αναποδιάρης
αναποδιασμένος
ανάρμοστος
αναξιοπρεπής
ανάξιος
ανήθικος
ανοίκειος
ανόσιος
απεχθής
αποκτηνωμένος
αποχαυνωμένος
απρεπής
ασήμαντος
ασχήμων
αντιπαθής
ανώμαλος
άφρων
αχρείος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καταθέτω μερικές λέξεις που αρχίζουν από άλφα, που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επικοινωνία.
αδαής
αδιάντροπος
αερολόγος
άθλιος
αισχρός
ακηδής
άκοσμος
αλγεινός
αμετροεπής
αναίσχυντος
αναιδής
αναποδιάρης
αναποδιασμένος
ανάρμοστος
αναξιοπρεπής
ανάξιος
ανήθικος
ανοίκειος
ανόσιος
απεχθής
αποκτηνωμένος
αποχαυνωμένος
απρεπής
ασήμαντος
ασχήμων
αντιπαθής
ανώμαλος
άφρων
αχρείος
υπαρχει και το αμαλακας

χρησιμοποιειται στη φραση: ρε αντε γαμησου, μαλακα, αμαλακα...

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
o κωστας εχει συγκεκριμενη αποψη για τους λαθρομεταναστες και γενικα τους βαρβαρους ξενους και στις ιδεες του δεν κανει καμια εκπτωση

Δηθεν Δημοκρατη του κωλου οτι ειπα ισχυει μεχρι κεραιας. Να φυγουνε ολοι οι λαθρο απο το ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ , ΜΑΡΟΚΟ , ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μονο νομιμοι μεταναστες που προσφερουνε κατι στην χωρα να μεινουνε και οσοι πληρουν τους νομους του κρατους. Δεν θα υιοθετησω τις δικες σου αποψεις για να σου γινω αρεστος. Ακους Δικτατορα , που ολοι πρεπει να υιοθετουνε οτι λες μονο εσυ. Γιατι πρεπει να θελω αυτες τις φυλες επειδη το λες εσυ? Ποιος εισαι εσυ ρε βλακα που θα υιοθετουμε οτι λες ο Θεος στην γη? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οξαποδώ ψάχνοντας τα λινκ για το έγκλημα της μπανιέρας, εκτός των δύο άρθρων του Λεβέντ βρήκα και μια σοβαρή έρευνα του Κώστα Γεννάρη, αν σε ενδιαφέρει ακόμα το θέμα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
o κωστας εχει συγκεκριμενη αποψη για τους λαθρομεταναστες και γενικα τους βαρβαρους ξενους και στις ιδεες του δεν κανει καμια εκπτωση

Δηθεν Δημοκρατη του κωλου οτι ειπα ισχυει μεχρι κεραιας. Να φυγουνε ολοι οι λαθρο απο το ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ , ΜΑΡΟΚΟ , ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μονο νομιμοι μεταναστες που προσφερουνε κατι στην χωρα να μεινουνε και οσοι πληρουν τους νομους του κρατους. Δεν θα υιοθετησω τις δικες σου αποψεις για να σου γινω αρεστος. Ακους Δικτατορα , που ολοι πρεπει να υιοθετουνε οτι λες μονο εσυ. Γιατι πρεπει να θελω αυτες τις φυλες επειδη το λες εσυ? Ποιος εισαι εσυ ρε βλακα που θα υιοθετουμε οτι λες ο Θεος στην γη? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
για τον πακιστανο που εχεις στην επιχειρηση θα μας πεις τιποτα;

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
ο κωστας ναι μεν δεν κανει εκπτωσεις στις ιδεες του αλλα δεν ειναι και κανενα κοροιδο να προσλαβει ελληνα στην επιχειρηση να του στοιχιζει ο κουκος αηδονι. προτιμαει αφομοιωμενους πακιστανους

Δεν εχω παρει ποτε ξενο στην δουλεια ουτε Πακιστανο το ειπα ειρωνικα θα φερω και εγω τον Πακιστανο μου που εχει παρει χαρτια , για να δειξω οτι ο Τσιπρας δινει χαρτια σε ολους για να κατηγορησω τοτε τον απλυτο. Δεν μπορω ουτε να τους βλεπω μονο που τους βλεπω μου ερχεται να τους σπασω στο ξυλο ποια δουλεια να τους παρω. Που να φανταστω οτι λεω , οταν μπηκα νεος εδω μεσα θα υπαρχουνε ρουφιανοι γλοιωδης τυποι , με νοοτροπια γκομενας , γυναικας , που θα τα παιρνουνε θα τα μοστραρουνε οπως θελουνε και θα τα κανουνε εργο , ταινια. Αυτο δειχνει με τι βρωμιαρη γλοιωδη τυπο εχουμε να κανουμε , με μια γκομενιτσα , μια κοτουλα λυρατη. Τωρα ειμαι σιγουρος ο τυπος ειναι πουστρακη.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578

Τυπε τις διαφορες τις εχω εγω με αυτον. Εμεις θα τα βρουμε εσυ κατσε στην ακρη σε αυτη την διαμαχη δεν εισαι δικηγορος του , ουτε εχω προβλημα με εσενα. Προσπαθω να εξηγησω στο ζωο που υποστηριζεις την πραγματικοτητα. Ολα τα διαστρεβλωνει και τα κανει οπως θελει εκεινος και οπως τον συμφερει.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Οξαποδώ ψάχνοντας τα λινκ για το έγκλημα της μπανιέρας, εκτός των δύο άρθρων του Λεβέντ βρήκα και μια σοβαρή έρευνα του Κώστα Γεννάρη, αν σε ενδιαφέρει ακόμα το θέμα.
Τύπε, μερσί, αλλά ίσως δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατί η ουσία είναι ότι οι Κύπριοι των 60s (Έλληνες και Τούρκοι) ήταν ότι είναι περίπου σήμερα οι Ιρακινοί, Σύροι, Αφγανοί, κτλ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τύπε, μερσί, αλλά ίσως δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατί η ουσία είναι ότι οι Κύπριοι των 60s (Έλληνες και Τούρκοι) ήταν ότι είναι περίπου σήμερα οι Ιρακινοί, Σύροι, Αφγανοί, κτλ.
Ok. Nα'σαι καλά....

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
ο κωστας εκτος του οτι εχει στη δουλεψη του πακιστανους, επιλεγει παντα ξενες μεταναστριες στην ηλικια των παιδιων του για να γαμησει

Εισαι τοσο βρωμιαρης που τα παιδια των ξενων σε καινε και γραφεις ολοκληρες σελιδες να τα υπερασπιστεις. Τα παιδια του καθε Ελληνα , τα δικα μου παιδια ΑΛΗΤΗ ομως τα αναφερεις με θρασος και αναιδεια. Ξερεις ρε αλητη αν τα δικα μου παιδια η τα παιδια οποιοδηποτε μπορει να εχουνε και αυτα ιατρικο προβλημα. Την μια ειπες να μου πεθανουνε , την αλλη μιλας για γαμησια αναφερωντας τα, ΠΟΥΣΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΛΗΡΟ ΠΟΥΣΤΑΚΗ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑΧΤΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΒΙΖΙΤΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ? ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
αρα απο την απαντηση αυτη συμπεραινω οτι απασχολεις εναν πακιστανο μεταναστη
μπορω να μαθω γιατι δεν συμβαδιζεις στη ζωη σου με την ιδεολογια σου και να προσλαβεις αντι του πακιστανου εναν ελληνα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Την μια ειπες να μου πεθανουνε , την αλλη μιλας για γαμησια αναφερωντας τα, ΠΟΥΣΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΛΗΡΟ ΠΟΥΣΤΑΚΗ.
εαν δεν θες να εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ δεν θα αλλαζεις τα λεγομενα του αλλου
ποτε δεν ειπα να σου πεθανουν τα παιδια
εγω δεν ειμαι κτηνος σαν κι εσενα
εγω σχολιασα αυτο που ειπες εσυ "δεν μας ενδιαφερει που πεθανε το κωλοπαιδο των ορκ" και σου ειπα ΜΑΚΑΡΙ να μην χρειαστει να μαθεις με τον ασχημο τροπο, δηλ. να σου τυχει κι εσενα κατι τετοιο στη ζωη, ποσο μαλακια ειναι αυτο που ειπες
δηλαδη ευχηθηκα ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ
και να ερθεις στα συγκαλα σου με τον απλο και ευκολο τροπο, δηλ. να αναθεωρησεις τις μαλακιες που λες
επισης τα παιδια σου δεν τα εμπλεξα με γαμησια
ειπα οτι γαμας μεταναστριες που μπορει να ειναι ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ των παιδιων σου οταν ταυτοχρονα λες να φυγουν ολοι οι μεταναστες απο την ελλαδα
πως λοιπον απο τη μια θες να διωξεις ολους τους μεταναστες για να μεινουμε καθαροι οι ελληνες και απο την αλλη χρησιμοποιεις τις σεξουαλικες υπηρεσιες νεαρων μεταναστριων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom