Eγω θα συμβουλευα να τους πανε στο ΓΟΥΔΙ και να τους πυροβολησουνε στο κεφαλι. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΡΚ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Δεν εχουνε οι Ελληνες ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη τα νοσοκομεια εχουνε γινει μπουρδελα και θα ασχολουμαστε με τους ΟΡΚ και τα ΟΡΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. Ποιος ασχοληθηκε ποτε μαζι μας ολοι να μας γαμησουνε κοιτανε και τι θα αρπαξουνε απο την χωρα μας. Θα μπαινουνε παρανομοι θα μας αποικουνε και θα εχουνε και απαιτησεις. Θα εχουμε και τους τρελλους εδω μεσα να τους υποστηριζουνε. Πηγαινετε εσεις στις χωρες τους ζητηστε βοηθεια και θα δειτε τι θα παθετε κουφιοκεφαλοι! Αντε με την μαλακια με τους ΟΡΚ και ολους καταντησε αηδια πλεον. Κινδυνευει η πατριδα και εσεις υποστηριζετε αυτους που σε λιγα χρονια θα σας γαμανε. Η μαλακια εχει και τα ορια της ελεος!Εγω θα συμβουλευα το Ελληνικο δημοσιο να τους δωσει τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Καλα ρε Νασο δεν βλεπεις τι γινεται εδω μεσα? Σκεψου τι γινεται εξω που τρωνε ολοι απο παντου. Τι ηθελες να γινει ρε τυπε? Εδω ο αλλος βριζει σε καθε ευκαιρια τους Ελληνες και μας εχει σπασει τα αρχιδια γραφωντας 10 σελιδες για να υποστηριξει αν γαμησανε το ΟΡΚΑΚΙ η οχι ποιοι φταινε και αν. Καταλαβαινεις σε τι σημειο εχουμε φτασει σε αυτη την χωρα ρε Νασο? Σε λιγακι θα μας απαγορεψουνε να μιλαμε και Ελληνικα με μπροσταρηδες των προδοτων σαν και αυτους τους ρουφιανους που βλεπεις εδω μεσα.βγηκαν οι λαθρογονεις να ζητησουν τα ρεστα
θα κανουν και μηνυσεις με τις οδηγιες των λαθροδικηγορων.
βγηκαν απο την ΓΑΔΑ και γελαγαν
το λυνει το δημογραφικο ο προδοτης ο Μητσοτακης :S :S :S
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Μαζί με την αίτηση για άσυλο να υπογράφουν και για δωρητές οργάνων,μετά όλα θα βρουν το δρόμο τους.
Lostre φιλε σε εχω για πατριωτη για αρχιδατο παληκαρακι. Δεν θελω να ασχολησε με τετοιες μαλακιες. Στα αρχιδια μας πως ζουνε οι ΟΡΚ ρε φιλε ποιος τους προσκαλεσε εδω? Ποιος γαμω τα σπιτια τους τους ειπε να ερθουνε? Βαλε κανα αρχειο με αστεγους Ελληνες , με Ελληνες που πεινανε που ειναι ανεργοι , με 40νταρηδες και 40ρανταρες που δεν παντρευονται λογω οικονομικης κρισης , με πολυτεκνους που δεν τους βοηθαει κανενας , με καρκινοπαθεις που δεν τους δινουνε φαρμακα και δεν τους κλεινουνε ραντεβου για ακτινοβολιες και χιλια αλλα. Μιληστε ρε πουστη μου για εμας τους Ελληνες γαμω τις μανες των ΟΡΚ γαμω! Μας γαμησατε το μυαλο να ακουμε για τα φουκαριαρικα τα ΟΡΚΑΚΙΑ. Ποιος τους ειπε να ερθουνε γαμω τα σπιτια τους!Βίντεο ξένου δημοσιογράφου μέσα από την Μόρια. Δείτε πως είναι η κατάσταση. Αφγανουπολη
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι ηπιες πρωι πρωι ρε τύπεΘα πρέπει λόγω ανεξελεγκτης λαθρομεταναστευσης να κηρυχθεί η χώρα σε κατασταση εκτακτης ανάγκης,
Δουβλίνα και άλλες μαλακίες να μπουν στην άκρη, να γίνει μερική επιστρατευση να βγει στρατός στους δρόμους,
Ξεπεράσαμε πια τα αλλα στάδια τα ανθρωπιστικά, τώρα κινδυνευει η χώρα και ο λαός
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Lostre φιλε σε εχω για πατριωτη για αρχιδατο παληκαρακι. Δεν θελω να ασχολησε με τετοιες μαλακιες. Στα αρχιδια μας πως ζουνε οι ΟΡΚ ρε φιλε ποιος τους προσκαλεσε εδω? Ποιος γαμω τα σπιτια τους τους ειπε να ερθουνε? Βαλε κανα αρχειο με αστεγους Ελληνες , με Ελληνες που πεινανε που ειναι ανεργοι , με 40νταρηδες και 40ρανταρες που δεν παντρευονται λογω οικονομικης κρισης , με πολυτεκνους που δεν τους βοηθαει κανενας , με καρκινοπαθεις που δεν τους δινουνε φαρμακα και δεν τους κλεινουνε ραντεβου για ακτινοβολιες και χιλια αλλα. Μιληστε ρε πουστη μου για εμας τους Ελληνες γαμω τις μανες των ΟΡΚ γαμω! Μας γαμησατε το μυαλο να ακουμε για τα φουκαριαρικα τα ΟΡΚΑΚΙΑ. Ποιος τους ειπε να ερθουνε γαμω τα σπιτια τους!
Ψήφισες ΝΔ φίλε τον ιούλιο ;
Θα ξαναψηφίσεις ;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Tι θελεις να ψηφισει τύπε?Ψήφισες ΝΔ φίλε τον ιούλιο ;
Θα ξαναψηφίσεις ;
Συριζα για να φυγουν οι λαθρο?
Καπου καπου ακους και καποιον να λεει κατι σωστο εδω μεσα επιτελους.Θα πρέπει λόγω ανεξελεγκτης λαθρομεταναστευσης να κηρυχθεί η χώρα σε κατασταση εκτακτης ανάγκης,
Δουβλίνα και άλλες μαλακίες να μπουν στην άκρη, να γίνει μερική επιστρατευση να βγει στρατός στους δρόμους,
Ξεπεράσαμε πια τα αλλα στάδια τα ανθρωπιστικά, τώρα κινδυνευει η χώρα και ο λαός
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Lostre φιλε σε εχω για πατριωτη για αρχιδατο παληκαρακι. Δεν θελω να ασχολησε με τετοιες μαλακιες. Στα αρχιδια μας πως ζουνε οι ΟΡΚ ρε φιλε ποιος τους προσκαλεσε εδω? Ποιος γαμω τα σπιτια τους τους ειπε να ερθουνε? Βαλε κανα αρχειο με αστεγους Ελληνες , με Ελληνες που πεινανε που ειναι ανεργοι , με 40νταρηδες και 40ρανταρες που δεν παντρευονται λογω οικονομικης κρισης , με πολυτεκνους που δεν τους βοηθαει κανενας , με καρκινοπαθεις που δεν τους δινουνε φαρμακα και δεν τους κλεινουνε ραντεβου για ακτινοβολιες και χιλια αλλα. Μιληστε ρε πουστη μου για εμας τους Ελληνες γαμω τις μανες των ΟΡΚ γαμω! Μας γαμησατε το μυαλο να ακουμε για τα φουκαριαρικα τα ΟΡΚΑΚΙΑ. Ποιος τους ειπε να ερθουνε γαμω τα σπιτια τους!
Πού είναι όλοι αυτοί ρε τύπε;Γιατί δεν βγαίνει κανένας να διαμαρτυρηθεί;Γιατί σε κάθε εκλογές τρώνε το σανό,ψηφίζουν τους ίδιους και μετά λένε 'πεινάμε,δεν έχουμε φάρμακα κλπ';
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Tι θελεις να ψηφισει τύπε?
Συριζα για να φυγουν οι λαθρο?
Όχι,ΝΔ για να μείνουν
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Παιδια στην κινα εχουν τον κορωναιο..εμεις εδω εχουμε τους λαθρο. και πρεπει να προφυλαξουμε τους εαυτους μας απο αυτους...εστιες μολυνσης εχουν γινει σε ολη τη χωρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Παιδια στην κινα εχουν τον κορωναιο..
Ας τον κρατησουν τον Κορωναιο τύπε
Εμεις εχουμε τον Γκαλη στην Ελλαδα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Βρηκες σωστο το πιο γραφικο ποστ της ημερας?Καπου καπου ακους και καποιον να λεει κατι σωστο εδω μεσα επιτελους.
Χουντα δεν μπορω να ψηφισω φιλε ο τελευταιος πεθανε εδω και αρκετα χρονια οποτε απο τα τωρινα κομματα μονο αυτο υπαρχει δυστυχως. Τι να ψηφισω απλυτους χασικληδες Συριζα , Αρρωστους στο μυαλο ΚΚΕ Ανταρσια κλπ , Μπαρουφακη? Ειδικα οποιος τον ψηφισε δεν πρεπει να κυκλοφορει εξω. Πωλητη κρεμων Βελοπουλο ενα γελωτοποιο προδοτη? Μπραβους της νυχτας και Ναζι Χ.Α.?Τα τελευταια χρονια εχει περασει απο την βουλη η σαρα και η μαρα. Ο μητσο ειναι ο ποιο σοβαρος , ο ποιο λιγοτερο τρελλος και ο λιγοτερο προδοτης μεσα σε ολους τους αλλους. Ποιος ρε φιλε ο Σαμαρας? Αυτος μπορει να προδωσει και την μανα του ο μουγγος που δεν ακουγεται 15 χρονια τον Καραμανλη λεω , ποιος ρε τυπε προτεινε μου εναν. Ακομη και ο Μαριας , Καρατζαφερης Τζημερος , Κρανιδιωτης κλπ που λεω εγω δεν κανει κανενας για Πρωθυπουργος για υπουργους μονο θα τους υπολογιζα.Ψήφισες ΝΔ φίλε τον ιούλιο ;
Θα ξαναψηφίσεις ;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Εσεις τυπε..παρτε τους στο σπιτι σας,αφου ενδιαφερεστε τοσο πολυ για τους λαθρο.Ας τον κρατησουν τον Κορωναιο τύπε
Εμεις εχουμε τον Γκαλη στην Ελλαδα
Ρε φιλε δεν κανω τον υποστηριχτη του Αλεξ μην παρεξηγηθω. Δεν εχουμε αλλο κομμα φιλε μου δεν υπαρχει κανενας δυστυχως και αυτος ο Ενας δεν κυβερναει μονος του στα περισσοτερα του λενε τι να κανει αλλιως θα τον ριξουνε. Απο οτι σκατα υπαρχει ειναι ο ποιο αξιοπιστος δυστυχως ρε τυπε. Λες χουντικος να ειναι δημοκρατης ρε φιλε η νεοδημοκρατης? Αυτη ειναι η γαμημενη αληθεια.Πού είναι όλοι αυτοί ρε τύπε;Γιατί δεν βγαίνει κανένας να διαμαρτυρηθεί;Γιατί σε κάθε εκλογές τρώνε το σανό,ψηφίζουν τους ίδιους και μετά λένε 'πεινάμε,δεν έχουμε φάρμακα κλπ';
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Όχι,ΝΔ για να μείνουν
Mήπως είσαι με Ιφικράτη Αμυρά σαν τον φίλο σου τον έμπερορ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
ΣυγκεντρωσουΕσεις τυπε..παρτε τους στο σπιτι σας,αφου ενδιαφερεστε τοσο πολυ για τους λαθρο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι λιγο χαζουλης τελικαΌχι,ΝΔ για να μείνουν
Αν υπαρχει ενα κομμα στο οποιο μπορεις να ελπιζεις οτι θα διωξει και κανεναν λαθρο, αυτο ειναι η ΝΔ
Πρεπει καποια στιγμη να αντιληφθειτε οτι οσοι λετε λαθρολαγνα τη ΝΔ γινεστε γελοίοι
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Εισαι θεόχαζος τελικα
Αν υπαρχει ενα κομμα στο οποιο μπορεις να ελπιζεις οτι θα διωξει και κανεναν λαθρο, αυτο ειναι η ΝΔ
Πρεπει καποια στιγμη να αντιληφθειτε οτι οσοι λετε λαθρολαγνα τη ΝΔ γινεστε γελοίοι
Λίγο edit