lostre_
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ναι φίλε μου. Απλά, πρέπει να ενημερωνομαστε και να φιλτραρουμε. Τα προβλήματα είναι υπαρκτα και δεν πρέπει να τα αγνοούμε ή να υπερβάλουμε. Σαφώς και δεν με ενδιαφέρει πως ζούνε οι λαθρο, ενώ η χώρα μου έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα εξαιτίας της πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της πολυπολιτισμικοτητας. Αλλά να βλέπουμε όμως τι γίνεται τριγύρω και να σκεφτόμαστε λύσεις. Ούτε αυτοί θέλουν να μείνουν εδώ ούτε εμείς τους θέλουμε. Το να τους λέμε όλη την μέρα ορκ, να διασπειρουμε fake news (δεν το λέω για σένα) ή να κρύβουμε υπαρκτα προβλήματα κάτω από το χαλί μόνο προβλήματα δημιουργεί σε όλους μας. Η λύση θα είναι πολιτική και θεσμική, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο για την ώρα. Χρέος των πολιτών να πιέσουμε καταστάσεις με νόμιμα μέσα και να προτείνουμε λύσεις. Αυτό στην δημόσια σφαίρα. Στην ιδιωτική να ετοιμαζόμαστε και για το χειρότερο σενάριο, δηλαδή ότι έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε μια ασύμμετρη απειλή και να λάβουμε τα μέτρα μας. ΦιλικαLostre φιλε σε εχω για πατριωτη για αρχιδατο παληκαρακι. Δεν θελω να ασχολησε με τετοιες μαλακιες. Στα αρχιδια μας πως ζουνε οι ΟΡΚ ρε φιλε ποιος τους προσκαλεσε εδω? Ποιος γαμω τα σπιτια τους τους ειπε να ερθουνε? Βαλε κανα αρχειο με αστεγους Ελληνες , με Ελληνες που πεινανε που ειναι ανεργοι , με 40νταρηδες και 40ρανταρες που δεν παντρευονται λογω οικονομικης κρισης , με πολυτεκνους που δεν τους βοηθαει κανενας , με καρκινοπαθεις που δεν τους δινουνε φαρμακα και δεν τους κλεινουνε ραντεβου για ακτινοβολιες και χιλια αλλα. Μιληστε ρε πουστη μου για εμας τους Ελληνες γαμω τις μανες των ΟΡΚ γαμω! Μας γαμησατε το μυαλο να ακουμε για τα φουκαριαρικα τα ΟΡΚΑΚΙΑ. Ποιος τους ειπε να ερθουνε γαμω τα σπιτια τους!