alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Κι εσενα κατα τη γνωμη σου.Ναι να γεμισει λαθρο η γειτονια σου
Κι εσενα κατα τη γνωμη σου.Ναι να γεμισει λαθρο η γειτονια σου
Kαλα κανει να θελει ευρωπαικο κρατος. Δε γινεται ακριβως οπως το γραφει εδω ομως.
Μηπως να φυγουν κατι λούζερς και μεμψιμοιροι σαν του λογου σου?Ο μόνος τρόπος να γίνει η Ελλάδα ευρωπαικό κράτος είναι να φύγουν οι Έλληνες και να'ρθουν να μείνουν εδώ Γερμανοί,Σκανδιναβοί,Ολλανδοί,Ελβετοί,Αυστριακοί κλπ.Μόνο έτσι
Αλλο επιεικης νομος, άλλο ασυναρτητος νομος
Μηπως να φυγουν κατι λούζερς και μεμψιμοιροι σαν του λογου σου?
Η εννοια μου ειναι να εχω ενα συγχρονο ευρωπαικο κρατος και οχι ενα καφρισταν που θελουν οι διαφοροι καφενειακοι ξερολες
Ναι αλλά να διαβαζουμε και λιγο περαν της επικεφαλιδας, ε?Και τα παμε τελεια
Mercer, η αθηνα η 3η πιο επικινδυνη πολη στην Ευρωπη
Τοσο αρνητικη ενεργεια και τοσο υποτιμηση της φυλης σου τυπε. Πραγματικα εχω εκπλαγει με καποιες αποψεις Ελληνων εδω μεσα. Μπορεις να μας πεις τουλαχιστον για ποιο λογο πχ. Οι Γερμανοι που εχασαν 2 Παγκοσμιους πολεμους και ησουνα ενας απο τους λαους που τους χαρισες ολα τους τα χρεη γιατι ειναι καλυτεροι απο εμας? Αν τυπε σου χαριζανε και εσενα ολα σου τα χρεη θα ησουνα σε αυτη την κατασταση? Θα σε εκβιαζανε να δωσεις την Μακεδονια ? Θα σε εκβιαζανε να μοιραστεις το Αιγαιο? Θα σου φορτωνανε με το ετσι θελω αλβανους και ΟΡΚ? Πολυ λαθος το post σου θα σε συμβουλευα να το σβησεις.
Εσυ τον εαυτο σου πού ακριβως τον κατατασσεις?Για ποια φυλή μιλάς,για τον φραπεδιάρη τον τσιφτετέλληνα;Τον ψωλά;Μη μας αρχίσεις κι εσύ για τους αρχαίους,για τώρα μιλάμε.
Εμεις που υποτίθεται ήμασταν και στους νικητές του πολέμου,πού είμαστε τώρα;Και πού είναι η Γερμανία;
Κι επίσης,κανεις δεν θα με εκβίαζε αν είχα σοβαρούς πολιτικούς και όχι υπαλλήλους.Γιατί δεν τόλμησαν να κάνουν δημοψήφισμα για τη Μακεδονία;Γιατί δεν εκβιάζει κανεις τον Ερντογάν,τον Όρμπαν,τους άλλους του Βιζενγκραντ και εκβιάζουν μόνο εμας τους ραγιάδες;Όταν είσαι συνέχεια στα 4,φυσικά θα σ'έχουν για πουτανάκι
Ναι αλλά να διαβαζουμε και λιγο περαν της επικεφαλιδας, ε?
Την χαρακτηριζουν "επικινδυνη" λογω λεει της οικονομικης κρισης που προκαλει διαδηλωσεις και ταραχές
Πολύ ενημερωμενη η εταιρεια που μας κατεταξε εκει
Προσωπικα την γραφω στ' αρχιδια μου με την αδεια σου
Στο πρωτο σκελος συμφωνω. Ποιος μας κοροιδευει τυπε? Μπορεις να αναφερεις παραδειγματα. Το τελευταιο διστημα μονο καλα ακους για την Ελλαδα σε σημειο υπερβολης. Μηπως να ηρεμησεις λιγο και να καταλαβεις οτι ζεις στο ποιο ωραιο μερος στον κοσμο τυπε. Πηγαινε αλβανια , Ρουμανια , Βουλγαρια , Σερβια , Ρωσια , Σκοπια , τουρκια , Λατινικη Αμερικη , Αφρικη , Λετονια , Λευκορωσια , Ουζμπεκισταν , Κικισταν , Καζακσταν αν σου αναφερω ολες θελω 3 σελιδες. Πηγαινε να δεις πως ζουνε και ελα να τα ξαναπουμε.
Ας ειναι οσο μεγαλυτερη θελει.εχω διαβασει ολη την εκθεση. Απλα δεν υπαρχει δημοσια διαθεσιμη στο internet για να στη λινκαρω. Η Mercer, κι ας την γραφεις στ'αρχιδια σου οπως διαφοροι γραφικοι εγραφαν τους "οικους αξιoλογησης" πριν καποια χρονια, ειναι κομματακι μεγαλυτερη απο οσο μπορεις να συλλαβεις.
Εισαι με τα καλα σου?Πάνε σ'αυτές τις χώρες και ρώτα 'μάγκες,θέλετε κανένας να'ρθει να μείνει τώρα στην Ελλάδα;'Να δω πόσοι θα σου απαντήσουν ναι.
Εσυ τον εαυτο σου πού ακριβως τον κατατασσεις?
Σε αυτους που ειναι αξιολογοι ή στους τσιφτετελληνες?
Εισαι με τα καλα σου?
Σου εγραψε ο αλλος ενα κατεβατο χώρεςΕγώ είμαι,εσύ δεν ξέρω
Σου εγραψε ο αλλος ενα κατεβατο χώρες
αλβανια , Ρουμανια , Βουλγαρια , Σερβια , Ρωσια , Σκοπια , τουρκια , Λατινικη Αμερικη , Αφρικη , Λετονια , Λευκορωσια , Ουζμπεκισταν , Κικισταν , Καζακσταν.
Και του ειπες οτι αν ρωτησουμε τους κατοικους αυτων των χωρων, κανενας δεν θα θελει να ερθει στην Ελλαδα.
Και ξαναρωταω
Εισαι με τα καλα σου?