Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Kαλα κανει να θελει ευρωπαικο κρατος. Δε γινεται ακριβως οπως το  γραφει εδω ομως.

Ο μόνος τρόπος να γίνει η Ελλάδα ευρωπαικό κράτος είναι να φύγουν οι Έλληνες και να'ρθουν να μείνουν εδώ Γερμανοί,Σκανδιναβοί,Ολλανδοί,Ελβετοί,Αυστριακοί κλπ.Μόνο έτσι

Με Έλληνες,πασόκους,νεοδημοκράτες,συριζαίους,κκεδες,ψωλάδες,Αλβανούς,Γεωργιανούς,λάθρο,είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να γίνει ποτέ ευρωπαική χώρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο μόνος τρόπος να γίνει η Ελλάδα ευρωπαικό κράτος είναι να φύγουν οι Έλληνες και να'ρθουν να μείνουν εδώ Γερμανοί,Σκανδιναβοί,Ολλανδοί,Ελβετοί,Αυστριακοί κλπ.Μόνο έτσι
Μηπως να φυγουν κατι λούζερς και μεμψιμοιροι σαν του λογου σου?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεύτερος τρόπος,να μείνουν οι Έλληνες αλλά πολιτικοί,δικαστικοί,αστυνομία,Δημόσιο,ΟΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.Δυστυχώς δεν είμαστε ικανοί να κυβερνήσουμε χώρα.Έχουμε το καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη και μας κοροιδεύει πλέον και ο τελευταίος βρωμύλος αν πούμε ότι ήμαστε Έλληνες

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ο μόνος τρόπος να γίνει η Ελλάδα ευρωπαικό κράτος είναι να φύγουν οι Έλληνες και να'ρθουν να μείνουν εδώ Γερμανοί,Σκανδιναβοί,Ολλανδοί,Ελβετοί,Αυστριακοί κλπ

Τοσο αρνητικη ενεργεια και τοσο υποτιμηση της φυλης σου τυπε. Πραγματικα εχω εκπλαγει με καποιες αποψεις Ελληνων εδω μεσα. Μπορεις να μας πεις τουλαχιστον για ποιο λογο πχ. Οι Γερμανοι που εχασαν 2 Παγκοσμιους πολεμους και ησουνα ενας απο τους λαους που τους χαρισες ολα τους τα χρεη γιατι ειναι καλυτεροι απο εμας? Αν τυπε σου χαριζανε και εσενα ολα σου τα χρεη θα ησουνα σε αυτη την κατασταση? Θα σε εκβιαζανε να δωσεις την Μακεδονια ? Θα σε εκβιαζανε να μοιραστεις το Αιγαιο? Θα σου φορτωνανε με το ετσι θελω αλβανους και ΟΡΚ? Πολυ λαθος το post σου θα σε συμβουλευα να το σβησεις.

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Έχουμε το καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη και μας κοροιδεύει πλέον και ο τελευταίος βρωμύλος αν πούμε ότι ήμαστε Έλληνες

Στο πρωτο σκελος συμφωνω. Ποιος μας κοροιδευει τυπε? Μπορεις να αναφερεις παραδειγματα. Το τελευταιο διστημα μονο καλα ακους για την Ελλαδα σε σημειο υπερβολης. Μηπως να ηρεμησεις λιγο και να καταλαβεις οτι ζεις στο ποιο ωραιο μερος στον κοσμο τυπε. Πηγαινε αλβανια , Ρουμανια , Βουλγαρια , Σερβια , Ρωσια , Σκοπια , τουρκια ,  Λατινικη Αμερικη , Αφρικη , Λετονια , Λευκορωσια , Ουζμπεκισταν , Κικισταν , Καζακσταν αν σου αναφερω ολες θελω 3 σελιδες. Πηγαινε να δεις πως ζουνε και ελα να τα ξαναπουμε.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Η εννοια μου ειναι να εχω ενα συγχρονο ευρωπαικο κρατος και οχι ενα καφρισταν που θελουν οι διαφοροι καφενειακοι ξερολες

Και τα παμε τελεια

Mercer, η αθηνα η 3η πιο επικινδυνη πολη στην Ευρωπη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και τα παμε τελεια

Mercer, η αθηνα η 3η πιο επικινδυνη πολη στην Ευρωπη
Ναι αλλά να διαβαζουμε και λιγο περαν της επικεφαλιδας, ε?

Την χαρακτηριζουν "επικινδυνη" λογω λεει της οικονομικης κρισης που προκαλει διαδηλωσεις και ταραχές

Πολύ ενημερωμενη η εταιρεια που μας κατεταξε εκει

Προσωπικα την γραφω στ' αρχιδια μου με την αδεια σου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τοσο αρνητικη ενεργεια και τοσο υποτιμηση της φυλης σου τυπε. Πραγματικα εχω εκπλαγει με καποιες αποψεις Ελληνων εδω μεσα. Μπορεις να μας πεις τουλαχιστον για ποιο λογο πχ. Οι Γερμανοι που εχασαν 2 Παγκοσμιους πολεμους και ησουνα ενας απο τους λαους που τους χαρισες ολα τους τα χρεη γιατι ειναι καλυτεροι απο εμας? Αν τυπε σου χαριζανε και εσενα ολα σου τα χρεη θα ησουνα σε αυτη την κατασταση? Θα σε εκβιαζανε να δωσεις την Μακεδονια ? Θα σε εκβιαζανε να μοιραστεις το Αιγαιο? Θα σου φορτωνανε με το ετσι θελω αλβανους και ΟΡΚ? Πολυ λαθος το post σου θα σε συμβουλευα να το σβησεις.

Για ποια φυλή μιλάς,για τον φραπεδιάρη τον τσιφτετέλληνα;Τον ψωλά;Μη μας αρχίσεις κι εσύ για τους αρχαίους,για τώρα μιλάμε.

Εμεις που υποτίθεται ήμασταν και στους νικητές του πολέμου,πού είμαστε τώρα;Και πού είναι η Γερμανία;

Κι επίσης,κανεις δεν θα με εκβίαζε αν είχα σοβαρούς πολιτικούς και όχι υπαλλήλους.Γιατί δεν τόλμησαν να κάνουν δημοψήφισμα για τη Μακεδονία;Γιατί δεν εκβιάζει κανεις τον Ερντογάν,τον Όρμπαν,τους άλλους του Βιζενγκραντ και εκβιάζουν μόνο εμας τους ραγιάδες;Όταν είσαι συνέχεια στα 4,φυσικά θα σ'έχουν για πουτανάκι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Για ποια φυλή μιλάς,για τον φραπεδιάρη τον τσιφτετέλληνα;Τον ψωλά;Μη μας αρχίσεις κι εσύ για τους αρχαίους,για τώρα μιλάμε.

Εμεις που υποτίθεται ήμασταν και στους νικητές του πολέμου,πού είμαστε τώρα;Και πού είναι η Γερμανία;

Κι επίσης,κανεις δεν θα με εκβίαζε αν είχα σοβαρούς πολιτικούς και όχι υπαλλήλους.Γιατί δεν τόλμησαν να κάνουν δημοψήφισμα για τη Μακεδονία;Γιατί δεν εκβιάζει κανεις τον Ερντογάν,τον Όρμπαν,τους άλλους του Βιζενγκραντ και εκβιάζουν μόνο εμας τους ραγιάδες;Όταν είσαι συνέχεια στα 4,φυσικά θα σ'έχουν για πουτανάκι
Εσυ τον εαυτο σου πού ακριβως τον κατατασσεις?
Σε αυτους που ειναι αξιολογοι ή στους τσιφτετελληνες?

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ναι αλλά να διαβαζουμε και λιγο περαν της επικεφαλιδας, ε?

Την χαρακτηριζουν "επικινδυνη" λογω λεει της οικονομικης κρισης που προκαλει διαδηλωσεις και ταραχές

Πολύ ενημερωμενη η εταιρεια που μας κατεταξε εκει

Προσωπικα την γραφω στ' αρχιδια μου με την αδεια σου

εχω διαβασει ολη την εκθεση. Απλα δεν υπαρχει δημοσια διαθεσιμη στο internet για να στη λινκαρω. Η Mercer, κι ας την γραφεις στ'αρχιδια σου οπως διαφοροι γραφικοι εγραφαν τους "οικους αξιoλογησης" πριν καποια χρονια, ειναι κομματακι μεγαλυτερη απο οσο μπορεις να συλλαβεις. [URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Mercer_(consulting_firm)[/url]

Ναι 15 ΤΡΙΣ διαχειριζεται. Δε ειναι typo

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο πρωτο σκελος συμφωνω. Ποιος μας κοροιδευει τυπε? Μπορεις να αναφερεις παραδειγματα. Το τελευταιο διστημα μονο καλα ακους για την Ελλαδα σε σημειο υπερβολης. Μηπως να ηρεμησεις λιγο και να καταλαβεις οτι ζεις στο ποιο ωραιο μερος στον κοσμο τυπε. Πηγαινε αλβανια , Ρουμανια , Βουλγαρια , Σερβια , Ρωσια , Σκοπια , τουρκια ,  Λατινικη Αμερικη , Αφρικη , Λετονια , Λευκορωσια , Ουζμπεκισταν , Κικισταν , Καζακσταν αν σου αναφερω ολες θελω 3 σελιδες. Πηγαινε να δεις πως ζουνε και ελα να τα ξαναπουμε.

Πάνε σ'αυτές τις χώρες και ρώτα 'μάγκες,θέλετε κανένας να'ρθει να μείνει τώρα στην Ελλάδα;'Να δω πόσοι θα σου απαντήσουν ναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εχω διαβασει ολη την εκθεση. Απλα δεν υπαρχει δημοσια διαθεσιμη στο internet για να στη λινκαρω. Η Mercer, κι ας την γραφεις στ'αρχιδια σου οπως διαφοροι γραφικοι εγραφαν τους "οικους αξιoλογησης" πριν καποια χρονια, ειναι κομματακι μεγαλυτερη απο οσο μπορεις να συλλαβεις.
Ας ειναι οσο μεγαλυτερη θελει.
Οταν μου λεει οτι η Αθηνα ειναι επικινδυνη λογω διαδηλωσεων οικονομικης κρισης, λες και ειμαστε στο 2011, δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο.
Παλι καλα που δεν εγραψε η mercer "που δεν μπορω να συλλαβω" ότι η Αθηνα συγκλονιζεται απο διαδηλωσεις για το 1-1-4

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγώ είμαι,εσύ δεν ξέρω
Σου εγραψε ο αλλος ενα κατεβατο χώρες

αλβανια , Ρουμανια , Βουλγαρια , Σερβια , Ρωσια , Σκοπια , τουρκια ,  Λατινικη Αμερικη , Αφρικη , Λετονια , Λευκορωσια , Ουζμπεκισταν , Κικισταν , Καζακσταν.

Και του ειπες οτι αν ρωτησουμε τους κατοικους αυτων των χωρων, κανενας δεν θα θελει να ερθει στην Ελλαδα.

Και ξαναρωταω

Εισαι με τα καλα σου?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σου εγραψε ο αλλος ενα κατεβατο χώρες

αλβανια , Ρουμανια , Βουλγαρια , Σερβια , Ρωσια , Σκοπια , τουρκια ,  Λατινικη Αμερικη , Αφρικη , Λετονια , Λευκορωσια , Ουζμπεκισταν , Κικισταν , Καζακσταν.

Και του ειπες οτι αν ρωτησουμε τους κατοικους αυτων των χωρων, κανενας δεν θα θελει να ερθει στην Ελλαδα.

Και ξαναρωταω

Εισαι με τα καλα σου?

Νομίζεις ότι ζεις στα 80'ς και 90's ακόμα;

Να ρθουν να κάνουν ΤΙ εδώ πέρα εν έτει 2020;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom