Βρωμιαρης ο πουστης προδοτης αλλος ενας υπαλληλος των ξενων. Πηγα ο μαλακας και τον ψηφισα απο το μισος μου για τους απλυτους. Δεν αντεχα να τους βλεπω μου ερχοτανε εμετος. Δεν περιμενα Δεξια τοσο ανθελληνικη τοσο ανικανη. Λυνετε το μεταναστευτικο και το προβλημα με τους Μογγολους σε μια μερα και οι πουλημενοι προδοτες δεν κανουνε τιποτα.Τι υφος εχει ο κουλης ρε παιδια στο κωλοσυνεδριο των κομματοσκυλων.
Τι φατσα μουσολινι ειναι αυτη.
Με σεμνοτητα και ταπεινοτητα κι αυτος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Σε μια σημαντική πρωτοβουλία, προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα στα ματς του ΟΑΚΑ θα φιλοξενούνται στις εξέδρες μετανάστες και πρόσφυγες.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, για την σπουδαία κίνηση που γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στους μετανάστες και στους πρόσφυγες! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Η συνεργασία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε μετανάστες και πρόσφυγες σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της εφετινής σεζόν. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα και ισχυρό: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό»».
τζιγκερ παρε πισω την παε ο ξεπεσμος του αλαφουζου τερματιστηκε :S :S :S :- :-
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, για την σπουδαία κίνηση που γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στους μετανάστες και στους πρόσφυγες! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Η συνεργασία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε μετανάστες και πρόσφυγες σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της εφετινής σεζόν. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα και ισχυρό: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό»».
modeljunkie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Βρωμιαρης ο πουστης προδοτης αλλος ενας υπαλληλος των ξενων. Πηγα ο μαλακας και τον ψηφισα απο το μισος μου για τους απλυτους. Δεν αντεχα να τους βλεπω μου ερχοτανε εμετος. Δεν περιμενα Δεξια τοσο ανθελληνικη τοσο ανικανη. Λυνετε το μεταναστευτικο και το προβλημα με τους Μογγολους σε μια μερα και οι πουλημενοι προδοτες δεν κανουνε τιποτα.
δεν τους βλεπουν σαν πρόβλημα
θελουν και αλλους και δινουν bonus σπιτι και επιδομα
και τσαμπα περιθαλψη/σχολεια
σε λιγο θα βαζουν διαφημισεις στο μπαγκλαντες και στο μαροκο
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Αυτή ειναι απαξίωση, ΜΠΡΑΒΟ ΝΔ
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 786
Αυτή ειναι απαξίωση, ΜΠΡΑΒΟ ΝΔ
μετά, όταν δεν θα χρειάζονται πλέον, θα πάνε σε μονάδες για αντικατάσταση των φθαρμένων
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 782
- Πόντοι
- 4.530
Καλημερα σας, να ρωτησω κατι? Μηπως θα πρεπει να μην στολιζουμε πολλα πολλα και να εχουμε τετοια γιορτινη ατμοσφαιρα? Λεω ρε παιδι μου, μην και προσβαλουμε τους κακομοιρους "λαθρομετανανστες-προαφυγες-εισβολεις" που ειναι μουσουλμανοι και δεν εχουν σχεση με χριστουγεννα και τετοια? Λεω τωρα, μηπως?? Ειδατε αγγλια και βελγιο επεσαν ψιλες! Βεβαια στο λονδινο τον "εκτελεσαν" επι τοπου! Αλλα λεω μηπως κι εδω να μηντο πολυστολιζουμε και γιορταζουμε. Μηπως και προσβληθουν οι "καλεσμενοι" μας!?? Εεε ... τι λετε?
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 782
- Πόντοι
- 4.530
τι φατνες και φαφαφριες? εδω κατεβασαν σταυρους και ξωκλησια και δεν ανοιξε ρουθουνι! Πηγανε να τα ξαναστησουν και εγιναν συληψεις αυτων που πηγανννα ξαναστησουν τους σταυρους!!!! Τι λεμε τωρα ??? Φοβομαστε να ειμαστε Ελληνες,ρε! Φοβομαστε να πουμε οχι ρε μαλακοπιτουρες, εδω ηρθατε δεν σας φεραμε αραααααα θα συμορφωθειτε κι οχι να απαιτητε! Εκει που πας για αν σε βοηθησουν προσαρμοζεσαι δεν ζητας να προσαρμοστουν οι αλλοι!!!! Ελεος μη αρχισω τα μπινελικια!!!! Τα διακαιωματα μου μεσα!!
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 782
- Πόντοι
- 4.530
ειδεκανεις το ρεπορταζ σε ενα καναλι εδειχνε το θεμα με τα νησια μας που υπερχειλιζουν! Και εδειχνε τη "μαυριλα" που εχει καταφθασει εκει. Και αναρωτιωμουν, τελικα τι παιζει ρε μαγκες? Πλακωσε κι αλλου πολεμος? Κατω κατα αφρικη μερια, δηλαδη? Γιατι (εγω τα εχω δει και τ λεγα αλλα μου λεγαν υπερβαλω και τετοια) αν εχει κι εκει πολεμο και ερχονται "προσφυγες" κι απο κει τη γαμησαμε!!!!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Αυτο το γεγονος εκανε δεκαδες χιλιαδες μαυρους να ερθουν εδω..ειδεκανεις το ρεπορταζ σε ενα καναλι εδειχνε το θεμα με τα νησια μας που υπερχειλιζουν! Και εδειχνε τη "μαυριλα" που εχει καταφθασει εκει. Και αναρωτιωμουν, τελικα τι παιζει ρε μαγκες? Πλακωσε κι αλλου πολεμος? Κατω κατα αφρικη μερια, δηλαδη? Γιατι (εγω τα εχω δει και τ λεγα αλλα μου λεγαν υπερβαλω και τετοια) αν εχει κι εκει πολεμο και ερχονται "προσφυγες" κι απο κει τη γαμησαμε!!!!!
Τρομαξαν φαινεται..
Εγω λεω να γινει νομος για ελευθερη οπλοφορια οπως στην Αμερικη για να προμηθευτουμε οπλα και να τιναζουμε στον αερα τα μυαλα τους να τελειωνουμε με τους βρωμομουσουλμανους λαθροπιθηκους.Καλημερα σας, να ρωτησω κατι? Μηπως θα πρεπει να μην στολιζουμε πολλα πολλα και να εχουμε τετοια γιορτινη ατμοσφαιρα? Λεω ρε παιδι μου, μην και προσβαλουμε τους κακομοιρους "λαθρομετανανστες-προαφυγες-εισβολεις" που ειναι μουσουλμανοι και δεν εχουν σχεση με χριστουγεννα και τετοια? Λεω τωρα, μηπως?? Ειδατε αγγλια και βελγιο επεσαν ψιλες! Βεβαια στο λονδινο τον "εκτελεσαν" επι τοπου! Αλλα λεω μηπως κι εδω να μηντο πολυστολιζουμε και γιορταζουμε. Μηπως και προσβληθουν οι "καλεσμενοι" μας!?? Εεε ... τι λετε?
Γιαυτο εχω εδω και χρονια εξω απο το σπιτι μου δυο σημαιες. Την σημαια με το πουλι να κυματιζει ασταματητα διπλα διπλα μαζι με τον νοτιων την κοκκινη με τις μπλε ριγες. Ολοι ερχονται τωρα που τις κοιταγανε καλα καλα και μου ζητανε σημαιες να τους δωσωνα τις βαλουνε σπιτια τους. Τωρα ξυπνησανε απο τον ληθαργο. Τοσα χρονια ημασταν οι Χουντικοι Οι Ρατσιστες οι ακραιοι επειδη αγαπουσαμε παθολογικα το Εθνος μας την Πατριδα μας. Δειτε τωρα τα χαλια μας που καταντησαμε να περιγελος σε ολο τον κοσμο να μας κανουνε οι Μογγολοι οτι θελουνε που μας τρεμανε να εχουμε γεμισει φλωρους και πουστακια. Οι ξενοι να κανουνε οτι γουσταρουνε στην χωρα μας και σε λιγο να μας διοικουνε. Αν ητανε τωρα Ο Παπαδοπουλος Ο Μεταξας Ο Βενιζελος θα τους ειχανε στειλει πισω στις υποαναπτυκτες χωρες τους σε ωρες δεν θα ημασταν μπουρδελο αλλα κανονικη χωρα. Αυτοι οι ξεφτιλισμενοι προδοτες τους προσκαλουνε να μας αφανισουνε. Ειναι Ανθελληνες μισουνε καθετι Ελληνικο αυτη ειναι η αληθεια.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
οι νεοδημοκράτες συνεχίζουν το έργο των συριζαίων οι οποίοι συνεχίζουν τη δουλειά του πασόκ που ξεκίνησε το 90.
η πολιτική ορθότητα έχει κάνει το κράτος φιλανθρωπικό ίδρυμα, τους φόρους φαί και στέγη για όποιον περάσει τα σύνορα, τα πανεπιστήμια είναι καταυλισμοί για πάκια και μέρος ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών.
Πόλεις όπως το λονδίνο και η στουτγκάρδη έχουν γίνει μέση ανατολή και χώρες όπως η σουηδία έχουν γίνει πρωταθλητές στους βιασμούς.
αντί να του απελαύνουν, τους βγάζουν και στην τηλεόραση.
η πολιτική ορθότητα έχει κάνει το κράτος φιλανθρωπικό ίδρυμα, τους φόρους φαί και στέγη για όποιον περάσει τα σύνορα, τα πανεπιστήμια είναι καταυλισμοί για πάκια και μέρος ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών.
Πόλεις όπως το λονδίνο και η στουτγκάρδη έχουν γίνει μέση ανατολή και χώρες όπως η σουηδία έχουν γίνει πρωταθλητές στους βιασμούς.
Συνημμένα
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Έτσι καταντήσαμε.. :Sοι νεοδημοκράτες συνεχίζουν το έργο των συριζαίων οι οποίοι συνεχίζουν τη δουλειά του πασόκ που ξεκίνησε το 90.
Συνημμένα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Τι ελεγξε τις μκο?
Έχουμε στοιχεία?
Έχουμε στοιχεία?
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 782
- Πόντοι
- 4.530
τι να ελεξει μωρε και ποιος? Αφου εχουν παρει γραμμη να κανουν τις κοτες μεχρι να ληξει οτι εχουν σχεδιασει! Οι προηγουμενοι "ανοιξαν" την πορτα και τουτοι εδω την κρατανε ανοιχτη! Και οποιος τολμησει και αντιταθει και μιλησει ειναι οτι μπορεις να κολλησεις σε κοσμιτικο επιθετο!(φασιστας, τρελος, ξενοφοβικος, ακροδεξιος, εθνικολαγνος, αντιπροοδευτικος, ρατσιστης, αντικυβερνιτικος, συνομοσιολογος, ... να συνεχισω?) Και βεβαια υπαρχει και η αναλογη "μηχανη" ΜΜΕ κομματικων αντιπροσωπων, αλλα και μαλακων ψηφοφορων που απο το προσωπικο συμφερον τους δεν βλεπουν την πουτσα που θα φανε ειτε αυτοι ειτε τα παιδια τους σε λιγο καιρο. Βλεπεις στην Ελλαδα μας εαν δεν σε τσουξει ο καλος σου δεν αντιδρας. Ειδικα αμα εισαι και λιγο βολεμενος? αστα να πανε!!Τι ελεγξε τις μκο?
Έχουμε στοιχεία?
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 782
- Πόντοι
- 4.530
Εδω εχουν αρχισει και φωναζουν και εκ των εσω της ΝΔ και ο μαλακας πραγματοποιει το ονειρο του μπαμπα του. Εγινε προθυπουργος στην θεση του προθυπουργου! Δινει κανα ψιχουλο δεξια κι αριστερα μπας και βουλωσει κανενα στομα και κατα τ αλλα ...ολα καλα στο δυτικο μετωπο!! ΟΤραμπ εξηρε τον Ερτογαν!! εβαλε χερι στην ευρωπαικη ενωση κι ο δικος μας ακομη τρεχει πισω απο καθε ευρωπαιο μπας και του δωσει καμμια χειρα βοηθειας!! Κανε βρε μαλακα τα αυτονοητα, στα εχουν πει τοσοι και τοσοι, αλλα βλεπεις εχεις ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ εσυ αγορινα μου. Τα παμε!