Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και το προχωρώ--->

Παράθεση από: VILLAGE  (03/03/17, 21:09)
Τυποι, ακουσατε υποθετω σημερα στις ειδησεις για τον Νιγηριανο που ακολουθουσε ηλικιωμενος στο ΑΤΜ και στην συνεχεια τους χτυπουσε σε τετοιο βαθμου που να νοσηλευονται στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος ειχε καταδιακαστει σε 10ετη φυλακιση για ιδιες επιθεσεις σε γεροντακια και μετα απο 3 χρονια αφεθηκε ελευθερος. Ξανασυνεληφθη παλι αφου ξυλοφορτωσε γεροντακια στελνοντας τα παλι στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος χτυπαγε τους ηλικωμενους πολυ ασχημα.

Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι. Ατομα σαν και αυτα δεν πρεπει να ζουν. Με συνοπτικες διαδικασιες καθαρισμα.

Μια και καλη.

(By Glock Perfection---->  )
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρωματος ή εθνικότητας!
Αν τα παπουδάκια δεν ήταν ψηφοφόροι ξενοφοβικού κόμματος ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!
Αν ήταν μάλιστα οπαδοί κάποιου ψευτοαριστερού μορφώματος τα ήθελε και ο κώλος τους!
Σε τέτοιες περιπτώσεις αλλοδαπών εγκληματιών δεν φταίνε λιγότερο οι απλοί πολίτες που εμμέσως χρόνια παραβλέπουν αυτό το πρόβλημα με ψήφους σε κόμματα που δεν δίνουν λύση στο μεταναστευτικό και αντιθέτως αβαντάρουν κόμματα τύπου ΤΣΙΠΡΙΖΑ που βάζουν τον "δούρειο ίππο" στη χώρα γνωρίζοντας τι έχει μέσα!
Μόνη ευχή μου είναι τέτοια περιστατικά να μην συμβαίνουν στα λίγα συνειδητοποιημένα άτομα αυτής της χώρας και να γίνονται σε κάθε αριστερο-λοβοτομημένο μέχρι να κουνηθεί μοιραία ο εγκέφαλός του και να ξεχάσει ποιός ήταν πριν τον βαρέσουν οι αραπάδες...

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Και το προχωρώ--->

Παράθεση από: VILLAGE  (03/03/17, 21:09)
Τυποι, ακουσατε υποθετω σημερα στις ειδησεις για τον Νιγηριανο που ακολουθουσε ηλικιωμενος στο ΑΤΜ και στην συνεχεια τους χτυπουσε σε τετοιο βαθμου που να νοσηλευονται στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος ειχε καταδιακαστει σε 10ετη φυλακιση για ιδιες επιθεσεις σε γεροντακια και μετα απο 3 χρονια αφεθηκε ελευθερος. Ξανασυνεληφθη παλι αφου ξυλοφορτωσε γεροντακια στελνοντας τα παλι στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος χτυπαγε τους ηλικωμενους πολυ ασχημα.

Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι. Ατομα σαν και αυτα δεν πρεπει να ζουν. Με συνοπτικες διαδικασιες καθαρισμα.

Μια και καλη.

(By Glock Perfection---->   )
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρωματος ή εθνικότητας!
Αν τα παπουδάκια δεν ήταν ψηφοφόροι ξενοφοβικού κόμματος ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!
Αν ήταν μάλιστα οπαδοί κάποιου ψευτοαριστερού μορφώματος τα ήθελε και ο κώλος τους!
Σε τέτοιες περιπτώσεις αλλοδαπών εγκληματιών δεν φταίνε λιγότερο οι απλοί πολίτες που εμμέσως χρόνια παραβλέπουν αυτό το πρόβλημα με ψήφους σε κόμματα που δεν δίνουν λύση στο μεταναστευτικό και αντιθέτως αβαντάρουν κόμματα τύπου ΤΣΙΠΡΙΖΑ που βάζουν τον "δούρειο ίππο" στη χώρα γνωρίζοντας τι έχει μέσα!
Μόνη ευχή μου είναι τέτοια περιστατικά να μην συμβαίνουν στα λίγα συνειδητοποιημένα άτομα αυτής της χώρας και να γίνονται σε κάθε αριστερο-λοβοτομημένο μέχρι να κουνηθεί μοιραία ο εγκέφαλός του και να ξεχάσει ποιός ήταν πριν τον βαρέσουν οι αραπάδες...

:kneel:

sotirakis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
23
Like
517
Πόντοι
291
Η μόνη λύση πλέον εδώ που έχουμε φτάσει γενικά, στο τέλμα της μετανάστευσης λαθραίας και μη λαθραίας, και της οικονομικής κατάρρευσης, η λύση είναι χούντα και εθνικό νόμισμα. Όσο υπάρχουμε εντός Ευρώπης λύση δεν θα υπάρξει ποτέ γιατί πάνω από όλα έχουμε και λαμόγια βουλευτές που τους νοιάζει η πολιτική τους επιβίωση και μόνο, όσο υπάρχουμε και στο ευρώ θα φυτοζωούν τα κυκλώματα και οι αλλοδαποί πάνω σε ένα ακριβό νόμισμα, που για εκείνους ακόμα και τα 10 ευρώ ημερησίως είναι πολλά για εκείνους αλλά και τις οικογένειες τους στο Πακιστάν, Ιράν, Ρουμανία, Αλβανία κτλ θα πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός των αλλοδαπών έχει παρά γινει το κακό, ένα 80 τοις εκατό ΠΡΕΠΕΙ να πάρει πούλο και μόνο με επιστροφή στο φτωχό μας εθνικό νόμισμα θα γίνει αυτό.
Πόσα λεφτά ευρώ δίνουμε από τα νόμιμα χρήματα μας σε ιερόδουλες που ούτε φορολογική δήλωση κάνουν, ούτε φορολογούνται για τα λεφτά τους και που μπορεί να είναι και γραμμένες στον ΟΑΕΔ ως δήθεν άνεργες, παίρνοντας και κανένα επίδομα κι από εκεί. Είμαστε στον φαύλο κύκλο της ξεφτίλας, η Ελλάδα είναι για κλάματα όπου κι αν κοιτάξεις πλέον δυστυχώς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aπό πότε θαυμάζεις και κουμμούνια ρε σιχαμερό σκουπίδι ?? Είσαι για εμετό και για ψυχιατρείο!!

σκάσε ρε μαλάκα χαμουτζή... γαμώ την συκιά σου...

βρωμίζεις και το group φίλοι της μέρκελ καθήκι...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
σκάσε ρε μαλάκα χαμουτζή... γαμώ την συκιά σου...

βρωμίζεις και το group φίλοι της μέρκελ καθήκι...
 χαχχαχαχαχα....δικό μου είναι το γκρουπ της Μέρκελ ρε ψυχάκια !!!!

Είσαι Θατσερικός, Τζημερικός, εθνικιστής, αντικομμουνιστής που θαυμάζει τον κομμουνιστή Μιλόσεβιτς ! Γρήγορα στο πολιτικό μουσείο !!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η μόνη λύση πλέον εδώ που έχουμε φτάσει γενικά, στο τέλμα της μετανάστευσης λαθραίας και μη λαθραίας, και της οικονομικής κατάρρευσης, η λύση είναι χούντα και εθνικό νόμισμα.
......
......
Τι να την κανεις την χουντα ρε φιλε
Το προβλημα ειναι οτι δεν εφαρμοζεται η ισχυουσα νομοθεσια
Για τους λαθρο προβλεπει φυλακιση και απελαση
Μπορεις απλα να ψηφισεις Τζημερο ή Χ.Α. που προτιθενται
ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μπαναρανε τον Μύστη Λάκη
και ο Runar μετα το βρισιμο μαναδων
κελαηδαει ελευθερος
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο Μιλοσεβιτς κατηγορηθηκε σαν σφαγεας, κομμουνιστης, φασιστας, εγκληματιας πολεμου κτλ. Απο ποιους ? Απο αυτους που βομβαρδιζουν εδω και δεκαετιες λαους και εισβαλουν σε οποια χωρα γουσταρουν με προσχημα τη δημοκρατια.
Συμφωνα με τους νεοταξιτες εισαι φασιστας αν θελεις την πατριδα σου ενωμενη και το καλο του λαου σου. Στην περιπτωση της Ελλαδας αν καποιος αντιτιθεται στην εκτος ελεγχου εισβολη λαθρομεταναστων ειναι φασιστας και ρατσιστης. Αν ζητας ασφαλεια στον τοπο που γεννηθηκες, μειωση της ανεργιας για τους αυτοχθονες εισαι ρατσιστης και φασιστας λενε οι επαγγελματιες "αντιρατσιστες" τυπου Π. Κωνσταντινου και CIA. Oυτε λογος ομως για τον ρατσισμο κατα των Ελληνων. (οι Ελληνες ειναι τεμπελιδες, τους αρεσει να ζουν με δανεικα, εφαγαν τα λεφτα σε ουισκι και γυναικες κτλ).
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν χιλιαδες συμπολιτες μας αστεγοι αλλα σε μια καταληψη που εκενωσε η αστυνομια προσφατα, δεν βρεθηκε ουτε ενας Ελληνας μεσα, παρα μονο Αραβες και καποιοι ευρωπαιοι. Δεν ειναι καπως περιεργο αυτο ?
Η συγχρονη κιβωτος του Νωε μαλλον δεν εχει θεσεις για Ελληνες.....
Δηλαδή ο Μιλόσεβιτς ήθελε το καλό της πατρίδας του και το λαό του ενωμένο ?? Ότι μαλακία θέλεις εδώ μέσα θα τη διαβάσεις...

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Στην νότια Αφρική, την εποχή του σκληρού απαρτχάιντ, για να πας μετανάστη έπρεπε :
1. Να είσαι αρτιμελής
2. Να είσαι υγιείς. Ακόμα και σφραγίσματα οι υποψήφιοι μετανάστες έπρεπε να τα έχουν κάνει πριν φύγουν από την Ελλάδα
3. Να σου έχει στείλει πρόσκληση ήδη εγκατεστημένος μετανάστης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για εσένα
4. Αν έκανες κάποιο έγκλημα, με το που τελείωνε η ποινή σου στη φυλακή σε πηγαίνανε κατευθείαν στο αεροδρόμιο για απέλαση

εκείνο το κάθαρμα που είχε στη δούλεψή του τη Πακιστανική γλίτσα που σακάτεψε τη Μυρτώ δεν έχει καμία ευθύνη? Αν είχε λίγη τσίπα θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει τουλάχιστον. Φώναζε τοτε η μάνα της Μυρτώς "ο υπάλληλος σου μάλλον το έχει κάνει - δεν μου αρέσει η φάτσα του" και ο ξενοδόχος τον κάλυπτε

Γιατί άραγε ο Πάσσαρης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα?? Καλοπερνάει στη Ρουμανία ή του έχουν κάνει την κωλοτρυπίδα φινιστρίνι ? Σου λέει αν πάω στην Ελλάδα θα καθίσω κανα εξάμηνο στο Κορυδαλλό, μετ΄θα πάρω άδεια και φτου από την αρχή. Υπάρχουν μαλακισμένα που του έχουν κάνει και τραγούδι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλαδή ο Μιλόσεβιτς ήθελε το καλό της πατρίδας του και το λαό του ενωμένο ?? Ότι μαλακία θέλεις εδώ μέσα θα τη διαβάσεις...
Σε τσούζει και σε γαργαλάει να ξαναφας τα ιντερνετικά χύσια όλων στη μάπα :2on1: :2on1: :2on1:

Πνίξου στα χύσια όλων όσων γουστάρουμε τη Ρώσικη Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της τον Βλάντιμιρ Πούτιν! Σε πονάνε ξαναμένη κωλοτρυπίδα τέτοιοι ηγέτες!
Και αν τότε που έκαναν τα πουστριλίκια οι Κλίντον υπήρχε στην Ρωσία ο Πούτιν έτσι όπως είναι τώρα .. δεν υπήρχε περίπτωση να τον σταματήσουν τον Μιλόσεβιτς! Το μοναδικό φυσικό του σύνορο θα ήταν η Αδριατική και τα Βαλκάνια δεν θα είχαν ίχνος Μουσουλμάνου...
Και έτσι δείχνει σε κάποιο διάστημα να είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων διότι οι Σλάβοι είναι σκληρά καρύδια!
Δεν σου λέω άλλα για να κάνεις και λίγες μπουρμπουλήθρες με τα χύσια του φόρουμ όλου! 

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Στην νότια Αφρική, την εποχή του σκληρού απαρτχάιντ, για να πας μετανάστη έπρεπε :
1. Να είσαι αρτιμελής
2. Να είσαι υγιείς. Ακόμα και σφραγίσματα οι υποψήφιοι μετανάστες έπρεπε να τα έχουν κάνει πριν φύγουν από την Ελλάδα
3. Να σου έχει στείλει πρόσκληση ήδη εγκατεστημένος μετανάστης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για εσένα
4. Αν έκανες κάποιο έγκλημα, με το που τελείωνε η ποινή σου στη φυλακή σε πηγαίνανε κατευθείαν στο αεροδρόμιο για απέλαση

εκείνο το κάθαρμα που είχε στη δούλεψή του τη Πακιστανική γλίτσα που σακάτεψε τη Μυρτώ δεν έχει καμία ευθύνη? Αν είχε λίγη τσίπα θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει τουλάχιστον. Φώναζε τοτε η μάνα της Μυρτώς "ο υπάλληλος σου μάλλον το έχει κάνει - δεν μου αρέσει η φάτσα του" και ο ξενοδόχος τον κάλυπτε

Γιατί άραγε ο Πάσσαρης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα?? Καλοπερνάει στη Ρουμανία ή του έχουν κάνει την κωλοτρυπίδα φινιστρίνι ? Σου λέει αν πάω στην Ελλάδα θα καθίσω κανα εξάμηνο στο Κορυδαλλό, μετ΄θα πάρω άδεια και φτου από την αρχή. Υπάρχουν μαλακισμένα που του έχουν κάνει και τραγούδι
Φίλε όταν έφευγαν οι Ελληνες για Γερμανία τους έλεγχαν Γερμανοί εδώ πέρα ακόμα και για τα δόντια.
Μην πω για το γεγονός πως στη Γερμανία με κυνήγησαν οι αστυνομικοί επειδή δεν είχα φώτα στο ποδήλατο και μου γάμησαν τα ράμματα και δεν δέχονταν το διαβατήριο μου επειδή ήθελε ο αρχιαστυνόμος βίζα..
Καλά μου έκαναν, δεν σεβάστηκα σαν ελληνάρας το σύστημά τους.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σε τσούζει και σε γαργαλάει να ξαναφας τα ιντερνετικά χύσια όλων στη μάπα :2on1: :2on1: :2on1:

Πνίξου στα χύσια όλων όσων γουστάρουμε τη Ρώσικη Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της τον Βλάντιμιρ Πούτιν! Σε πονάνε ξαναμένη κωλοτρυπίδα τέτοιοι ηγέτες!
Και αν τότε που έκαναν τα πουστριλίκια οι Κλίντον υπήρχε στην Ρωσία ο Πούτιν έτσι όπως είναι τώρα .. δεν υπήρχε περίπτωση να τον σταματήσουν τον Μιλόσεβιτς! Το μοναδικό φυσικό του σύνορο θα ήταν η Αδριατική και τα Βαλκάνια δεν θα είχαν ίχνος Μουσουλμάνου...
Και έτσι δείχνει σε κάποιο διάστημα να είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων διότι οι Σλάβοι είναι σκληρά καρύδια!
Δεν σου λέω άλλα για να κάνεις και λίγες μπουρμπουλήθρες με τα χύσια του φόρουμ όλου!  
αχαχαχαχαχαχα.....έλεος...πόσο σκουπίδι θεέ μου....μνημόνια για 200 χρόνια ρε πούστη ακόμα !!  Θα κάνω ένα ειδικό αφιέρωμα στα χειρότερα νεοελληνικά παρακμιακά σκουπίδια του site και θα έχεις περίοπτη θέση !!

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Φίλε όταν έφευγαν οι Ελληνες για Γερμανία τους έλεγχαν Γερμανοί εδώ πέρα ακόμα και για τα δόντια.
Μην πω για το γεγονός πως στη Γερμανία με κυνήγησαν οι αστυνομικοί επειδή δεν είχα φώτα στο ποδήλατο και μου γάμησαν τα ράμματα και δεν δέχονταν το διαβατήριο μου επειδή ήθελε ο αρχιαστυνόμος βίζα..
Καλά μου έκαναν, δεν σεβάστηκα σαν ελληνάρας το σύστημά τους.
Πες τα ρε μεγάλε γιατί κάποιο εδώ μέσα (και όχι μόνο) που δεν έχουν βγει από το κουτσοχώρι τους νομίζουν ότι οι άλλες χώρες είναι σαν το μπορδέλο την Ελλάδα  :hi: :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αχαχαχαχαχαχα.....πόσο σκουπίδι θεέ μου....μνημόνια για 200 χρόνια ρε πούστη ακόμα !!
Τα μνημόνια μπορούμε να τα αντέξουμε και 400 χρόνια! Δεν τα φοβόμαστε! Την προδοσία της αριστεράς όμως δεν τη συγχωρούμε!!! Όσο υπάρχουν πουστράκια σαν κι εσένα όλα θα είναι έτσι! Αυτά πάνε μαζί!
Πάρε την τελευταία ανάσα γιατί το bukake σε καλύπτει...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τα μνημόνια μπορούμε να τα αντέξουμε και 400 χρόνια! Δεν τα φοβόμαστε! Την προδοσία της αριστεράς όμως δεν τη συγχωρούμε!!! Όσο υπάρχουν πουστράκια σαν κι εσένα όλα θα είναι έτσι! Αυτά πάνε μαζί!
Πάρε την τελευταία ανάσα γιατί το bukake σε καλύπτει...
Την προδοσία της αριστεράς δεν την ξεχνάς, αλλά είσαι με τους αριστερούς Πούτιν και Μιλόσεβιτς !! Ένα ζουρλομανδύα γρήγορα !! χαχαχα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αχαχαχαχαχαχα.....έλεος...πόσο σκουπίδι θεέ μου....μνημόνια για 200 χρόνια ρε πούστη ακόμα !!  Θα κάνω ένα ειδικό αφιέρωμα στα χειρότερα νεοελληνικά παρακμιακά σκουπίδια του site και θα έχεις περίοπτη θέση !!

Ποσο τιποτενιο σκουπιδι πρεπει να εισαι
για να αισθανεσαι ανετα ζωντας αναμεσα τους :think:

http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/viktoria-kataylismos_(2).jpg[/img[/URL]]

[img]http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%E1%BC%98%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%E1%BD%BB%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-...%C2%AB%E1%BC%80%CE%BD%CF%84%CE%B9%E1%BF%A4%E1%BF%A5%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%E1%BD%B3%CF%82%C2%BB.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
  Θα κάνω ένα ειδικό αφιέρωμα στα χειρότερα νεοελληνικά παρακμιακά σκουπίδια του site και θα έχεις περίοπτη θέση !!
Το χρειάζομαι για να έχω επιβεβαίωση πως είμαι σε καλό δρόμο!!!Το κράξιμό σου, η χαρά μου!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ποσο τιποτενιο σκουπιδι πρεπει να εισαι
για να αισθανεσαι ανετα ζωντας αναμεσα τους :think:

http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/viktoria-kataylismos_(2).jpg[/img[/URL]]
[/quote] Εδώ ζω και ανάμεσά σου ρε ορθόδοξε τζιχαντιστή και αντέχω !! Όπως και 7 % σκουπιδιών και αποβρασμάτων που ψηφίζουν χρυσή αυγή !!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το χρειάζομαι για να έχω επιβεβαίωση πως είμαι σε καλό δρόμο!!!Το κράξιμό σου, η χαρά μου!
Άντε τώρα πλήρωσε το ΕΝΦΙΑ και στήσε κώλο στο Σοιμπλε για κανά δανεικό και μη  μιλάς, αφού είσαι σε καλό δρόμο !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom