Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εδώ ζω και ανάμεσά σου ρε ορθόδοξε τζιχαντιστή και αντέχω !! Όπως και 7 % σκουπιδιών και αποβρασμάτων που ψηφίζουν χρυσή αυγή !!
Γιατι δεν πας να ζησεις σε καποια μουσουλμανικη χωρα :think:
Εδω ειναι γη λευκων Ευρωπαιων
Αντε θα σου κανουμε και τα εισητηρια
Χωρις επιστροφη

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατι δεν πας να ζησεις σε καποια μουσουλμανικη χωρα :think:
Εδω ειναι γη λευκων Ευρωπαιων
Αντε θα σου κανουμε και τα εισητηρια
Χωρις επιστροφη
Εσύ να πας στη Ρωσία ως νεοναζί που είσαι, εγώ μια χαρά είμαι εδώ !!

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Πες τα ρε μεγάλε γιατί κάποιο εδώ μέσα (και όχι μόνο) που δεν έχουν βγει από το κουτσοχώρι τους νομίζουν ότι οι άλλες χώρες είναι σαν το μπορδέλο την Ελλάδα  :hi: :hi:
Τι να πρωτοπώ ρε φίλε, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου αλλά τίποτα δε γίνεται, η βλακεία είναι ανίκητη.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εσύ να πας στη Ρωσία ως νεοναζί που είσαι, εγώ μια χαρά είμαι εδώ !!
Δεν γινεται στρακι μου
Πρεπει να συνεχιστει η παραδοση του
ποτισματος αυτης της γης με αιμα εισβολεων
απο την Ανατολη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
 Όπως και 7 % σκουπιδιών και αποβρασμάτων που ψηφίζουν χρυσή αυγή !!
Έσένα κρεμπιεδιασμένη φαρυγγότρυπα αμα σε ενοχλήσει κάποιος που για εμένα είναι Λαθρομετανάστης για εσένα είναι εσωτερική διαφορά με όμοιούς σου!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έσένα κρεμπιεδιασμένη φαρυγγότρυπα αμα σε ενοχλήσει κάποιος που για εμένα είναι Λαθρομετανάστης για εσένα είναι εσωτερική διαφορά με όμοιούς σου!
Αφού δε σου άρεσε ο Σαμαράς που έβαλε τάξη στο μεταναστευτικό και ψηφίζεις σκουπίδια, στ'αρχίδια μου κι'άν σε πειράξουν ! Να τιμωρηθείς !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σε αφήνω στη κρίση του κοινού... :2on1: :2on1: :2on1:προς ασέλγεια στο πτώμα σου ως nick στο φόρουμ...
Eγώ δεν είμαι δημοσιογράφος για να γλείφω τον κόσμο ρε βλάκα !! Στ'αρχίδια μου κι'αν παρεξηγιεσαι ! Το μεταναστευτικό θα λυθεί με αποφασιστικότητα και μετριοπάθεια και όχι με τις εξτρεμιστικές μαλακίες της δικές σου και των άλλων.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Eγώ δεν είμαι δημοσιογράφος για να γλείφω τον κόσμο ρε βλάκα !! Στ'αρχίδια μου κι'αν παρεξηγιεσαι ! Το μεταναστευτικό θα λυθεί με αποφασιστικότητα και μετριοπάθεια και όχι με τις εξτρεμιστικές μαλακίες της δικές σου και των άλλων.

Για πες :coffee:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Εδώ ζω και ανάμεσά σου ρε ορθόδοξε τζιχαντιστή και αντέχω !! Όπως και 7 % σκουπιδιών και αποβρασμάτων που ψηφίζουν χρυσή αυγή !!
ΡΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΕ ΤΡΕΧΑ ΓΑΜΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ  :zfuck:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ΡΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΕ ΤΡΕΧΑ ΓΑΜΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ  :zfuck:
ΜΠΑΓκΛΑΝΤΕΖ και ΜΠΟΥΡΚΑ  χαχαχαχα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ΜΠΑΓκΛΑΝΤΕΖ και ΜΠΟΥΡΚΑ  χαχαχαχα
Aκομα δεν μας ειπες πως θα αντιμετωπισεις τους
λαθρο με μετριοπαθεια :jerking: :jerking: :jerking:

χαχαχα στον κωλο σου αδερφαρα
τραβα με τον tsambo και τον mexikanos
να τσιμπουκωσετε πακια και ασε το σαιτ
εδω σας ξεφτυλιζουμε :2on1: :2on1: :2on1:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Aκομα δεν μας ειπες πως θα αντιμετωπισεις τους
λαθρο με μετριοπαθεια :jerking: :jerking: :jerking:

χαχαχα στον κωλο σου αδερφαρα
τραβα με τον tsambo και τον mexikanos
να τσιμπουκωσετε πακια και ασε το σαιτ
εδω σας ξεφτυλιζουμε :2on1: :2on1: :2on1:
Θα φύλαγα τα σύνορα ρε ανεγκέφαλε ! Άμα κυβερνούσαν ομοϊδεάτες μου η Ελλάδα θα πέταγε από κάθε άποψη ρε ούφο και κυρίως θα αναβαθμίζαμε την παιδεία για να πάψουν να βγαίνουν πνευματικά και ηθικά κατώτατοι άνθρωποι σαν εσένα και άλλους. Και τα μαύρα και τα κόκκινα παράσιτα θα πήγαιναν εκεί που τους αξίζει !

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα φύλαγα τα σύνορα ρε ανεγκέφαλε ! Άμα κυβερνούσαν ομοϊδεάτες μου η Ελλάδα θα πέταγε από κάθε άποψη ρε ούφο και κυρίως θα αναβαθμίζαμε την παιδεία για να πάψουν να βγαίνουν πνευματικά και ηθικά κατώτατοι άνθρωποι σαν εσένα και άλλους. Και τα μαύρα και τα κόκκινα παράσιτα θα πήγαιναν εκεί που τους αξίζει !
Ποτέ να μην γίνει αυτό και σε διαβεβαιώνω πως δεν θα γίνει!
Αυτή είναι η εκπαίδευση που ονειρέυεσαι πολυπολιτισμικό υποκείμενο...---->

Ούτε για χέσιμο δεν είσαι...Λερώνεις και τα σκατά..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Μιλοσεβιτς κατηγορηθηκε σαν σφαγεας, κομμουνιστης, φασιστας, εγκληματιας πολεμου κτλ. Απο ποιους ? Απο αυτους που βομβαρδιζουν εδω και δεκαετιες λαους και εισβαλουν σε οποια χωρα γουσταρουν με προσχημα τη δημοκρατια.
Συμφωνα με τους νεοταξιτες εισαι φασιστας αν θελεις την πατριδα σου ενωμενη και το καλο του λαου σου. Στην περιπτωση της Ελλαδας αν καποιος αντιτιθεται στην εκτος ελεγχου εισβολη λαθρομεταναστων ειναι φασιστας και ρατσιστης. Αν ζητας ασφαλεια στον τοπο που γεννηθηκες, μειωση της ανεργιας για τους αυτοχθονες εισαι ρατσιστης και φασιστας λενε οι επαγγελματιες "αντιρατσιστες" τυπου Π. Κωνσταντινου και CIA. Oυτε λογος ομως για τον ρατσισμο κατα των Ελληνων. (οι Ελληνες ειναι τεμπελιδες, τους αρεσει να ζουν με δανεικα, εφαγαν τα λεφτα σε ουισκι και γυναικες κτλ).
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν χιλιαδες συμπολιτες μας αστεγοι αλλα σε μια καταληψη που εκενωσε η αστυνομια προσφατα, δεν βρεθηκε ουτε ενας Ελληνας μεσα, παρα μονο Αραβες και καποιοι ευρωπαιοι. Δεν ειναι καπως περιεργο αυτο ?
Η συγχρονη κιβωτος του Νωε μαλλον δεν εχει θεσεις για Ελληνες.....

Αντιρατσισμος σημαινει τα δικα μας δικα τους και τα δικα τους παλι δικα τους.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Σας συγχαίρω για τις πράγματι υψηλές διανοητικές ικανότητές σας! Μπράβο σας! λίγοι άνθρωποι λένε αυτά που λέτε, καμία κυβέρνηση δε τα ακολουθεί μη σας πω πως και το Χόλυγουντ σ' αυτά εναντιώνεται με τις ταινίες του και προωθεί τις αντίθετες ιδέες! Με την ευγένεια που επιδεικνύεται καταφέρνεται να σκλαβώσετε ακόμη και τους βάρβαρους! Σας συγχαίρω και πάλι και μακάρι έτσι για πάντα να συνεχίσετε!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βροχη οι καταδικαστικες αποφασεις και τα προστιμα που επιβληθηκαν στην Ελλαδα απο το Ευρωδικαστηριο αναφορικα με τη κακομεταχειρηση των λαθρομεταναστων.Δικαιωθηκαν οι αλλοδαποι και θα εισπραξουν χρημα το οποιο φυσικα θα πληρωσει ο ελληνικος λαος.Αφορουσε καταγγελιες αλλοδαπων στα κεντρα κρατησης,μπορει να μη τους αρεσαν οι φακες και ζηταγαν αραβικες πιτες.Το θεμα ειναι ομως οτι η Ελλαδα καλειται να τους αποζημιωσει.Η Τσεχια,Ουγγαρια,Σλοβακια,Πολωνια βγηκαν επισημα και ειπαν εμεις δε θελουμε λαθρομεταναστες στην επικρατεια μας.Και δωστου οι φρακτες,τα κεντρα κρατησης,οι απελασεις.Πληρωσαν τιποτα προστιμα;δεν ακουσα τιποτα.Μηπως θα τους βομβαρδισει το ΝΑΤΟ;Οι εγκριτοι πολιτικοι μας μεχρι κι αυτο ειχαν πει.Αν διωχνουμε τους λαθρομεταναστες θα νευριασει η διεθνης κοινοτητα και θα εχουμε προβληματα,Γιουγκοσλαβια θα μας κανουν.Εδω ελατε ολοι,δισεκατομυρια για χωρους υποδοχης,σιτισης,φροντιδας θα πληρωνουνε και αποζημιωσεις κι απο πανω στους λαθρομεταναστες;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Βροχη οι καταδικαστικες αποφασεις και τα προστιμα που επιβληθηκαν στην Ελλαδα απο το Ευρωδικαστηριο αναφορικα με τη κακομεταχειρηση των λαθρομεταναστων.Δικαιωθηκαν οι αλλοδαποι και θα εισπραξουν χρημα το οποιο φυσικα θα πληρωσει ο ελληνικος λαος.Αφορουσε καταγγελιες αλλοδαπων στα κεντρα κρατησης,μπορει να μη τους αρεσαν οι φακες και ζηταγαν αραβικες πιτες.Το θεμα ειναι ομως οτι η Ελλαδα καλειται να τους αποζημιωσει.Η Τσεχια,Ουγγαρια,Σλοβακια,Πολωνια βγηκαν επισημα και ειπαν εμεις δε θελουμε λαθρομεταναστες στην επικρατεια μας.Και δωστου οι φρακτες,τα κεντρα κρατησης,οι απελασεις.Πληρωσαν τιποτα προστιμα;δεν ακουσα τιποτα.Μηπως θα τους βομβαρδισει το ΝΑΤΟ;Οι εγκριτοι πολιτικοι μας μεχρι κι αυτο ειχαν πει.Αν διωχνουμε τους λαθρομεταναστες θα νευριασει η διεθνης κοινοτητα και θα εχουμε προβληματα,Γιουγκοσλαβια θα μας κανουν.Εδω ελατε ολοι,δισεκατομυρια για χωρους υποδοχης,σιτισης,φροντιδας θα πληρωνουνε και αποζημιωσεις κι απο πανω στους λαθρομεταναστες;

πόσες επιδοτήσεις έχει λάβει η Ελλάδα απόν την ΕΕ για να παρέχει αξιοπρεπείς διαβίωση στους μετανάστες? πόσα χρήματα έχουν φάει οι ΜΚΟ που από πίσω φυσικά υπάρχουν ημέτεροι Έλληνες και δεν έχουν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στους πρόσφυγες? όσοι μετανάστες ζουν σε χώρους κατάληψης όπως το city plaza που στηρίζεται αποκλειστικά από αλληλέγγυους με έξοδα αλληλέγγυων χωρίς ΚΑΜΙΑ χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος γιατί δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ ούτε μια καταγγελία?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ναι αλλα οι τσεχοι ειναι φασιστες ενω εμεις δεν ειμαστε! Γιουπι!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
πόσες επιδοτήσεις έχει λάβει η Ελλάδα απόν την ΕΕ για να παρέχει αξιοπρεπείς διαβίωση στους μετανάστες? πόσα χρήματα έχουν φάει οι ΜΚΟ που από πίσω φυσικά υπάρχουν ημέτεροι Έλληνες και δεν έχουν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στους πρόσφυγες? όσοι μετανάστες ζουν σε χώρους κατάληψης όπως το city plaza που στηρίζεται αποκλειστικά από αλληλέγγυους με έξοδα αλληλέγγυων χωρίς ΚΑΜΙΑ χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος γιατί δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ ούτε μια καταγγελία?

Ποσοι 'προσφυγες' δεν μου εχουν προσφερει τιποτα ουσιαστικο? Γιατι τους επιτρεπω να τριγυρνανε στα χωραφια μου και δεν το κανω οπως οι ουγροι? Γιατι φοβαμαι μη με πει φασιστα ο νικολιος ειναι η σωστη απαντιση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom