σε γενικες γραμμες εχεις σωστες αποψεις, ομως τον να μην θυσιασουμε κατι η ολα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΗΔΗ θυσιαστηκαν πολλα περιοχες της αθηνας εγιναν ηδη ΓΚΕΤΟ.
χεσε την ασφαλεια, η στραβη αν ειναι να ερθει θα ερθει οπουδηποτε----
900 εκατ θα ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΠ...μονο για φαι...χωρια οι υπολοιποι νοικια, προσωπικο γραφειοκρατια μεταφορες κτλ...
ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΡΧΟ ΑΠΛΗΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ Η ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ...
600Κ+++ ΠΗΓΑΝ κ δουλευουν αγγλιοα,ολλανδια κτλ....ξενοι δεν ειναι ΕΚΕΙ...
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ αντε νοικιασε σπιτι ολλανδια-βελγιο κτλ χωρις ΧΑΡΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ....κ αναθεμα τα επιδοματα......+++ ολοι πηραν τον αφρο γιατρους,μηχανικους κτλ....ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ-
ΘΑ μπορουσαμε εστω να επιλεγουμε απο το 1990 πχ να ειχαμε 1 με 1,5 νομιμους μεταναστες με καλες αμοιβες ασφαλιση...και ολα--
και τι εχουμε απο πακια στα φαναρια,,τσετσενους προστασιες, αλβαμπαν νταβαδες κτλ.......
για οποιον πχ με πει ρατσιστη εχω δουλεψει με ξενους εχω πληρωσει καλα οταν χρειαστηκε...
κ εχω βοηθησει με ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ----
αλλο παραδειγμα χωρια τις μαλακιες που θα εκανε ο στηβ κακετσης....τζογο,μουνια κτλ....
βοηθησε απειρο κοσμο, πληρωνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οταν ηταν στα πανω του κ οχι 3,60.......
και τωρα δεν παιρνει ουτε συνταξη...το νοημα...σε αυτο...
εχεις ενα ατομο που πληρωνε αρκετα για δεκαετιες(ξερω κ πολλα απεφευγε οπως ολοι)....
σαν κρατος του λες χρωστας παρε τα αρχιδια μου!!! διαγραφω ολη σου την πορεια..φπα,νοικια,ικα,μισθους κτλ...
και στον ΤΙΠΟΤΑ που μπορει να ΜΙΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΑ,ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ,ΑΦΓΑΝΙΑ ΚΤΛ...
ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ.....σε καποιον που δεν πληρωσε τιποτα σε υποδομες εδω....κ τα βρηκε ολα ετοιμα ....
οποιος ειναι χουβαρτας ας δωσει το 50% απο τις καταθεσεις του....
πρωτα βοηθας τους ανθρωπους ΣΟΥ αν εχεις περιθωριο ολους τους αλλους...
-------------------------------
--επειδη πεσαν πολλες εικονες με λευκες+μαυρους...δεν εχει σημασια η επιλογη ειναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...
ετσι γουσταρουν ας κανουν αυτο που θελουν.....
το θεμα ειναι μετα μμην το παιζουν παρθενες