εδώ θα σε ξεφτιλίζω όποτε έχω όρεξη και θα σου χύνω νοερά τη μάπαΡε μαλάκα, ακόμη εδώ είσαι και γελοιοποιείσαι;
κάνε ααα μωρή ξεφτίλω πάρτα μπούστη
εδώ θα σε ξεφτιλίζω όποτε έχω όρεξη και θα σου χύνω νοερά τη μάπαΡε μαλάκα, ακόμη εδώ είσαι και γελοιοποιείσαι;
Τυπαρα μου αυτές είναι οι βάσεις του μύστη..Πότε δεν πήγα Μεταξουργείο η Φυλής μύστη
Κάνεις λάθος μύστης βαφτίζεται όταν πας στις μαύρες πίσω από το δημαρχείοΤυπαρα μου αυτές είναι οι βάσεις του μύστη..
Φαινεται για μαυρος Αμερικης τυπε,οχι Αφρικης,οχι οτι αποκλειεται εννοειταιΟι Ελληνιδες παντως ειναι fully blacked
Ρε νιμού, έστειλες τους λαθρολαγνους για υποδοχή στο Δομοκό;Φαινεται για μαυρος Αμερικης τυπε,οχι Αφρικης,οχι οτι αποκλειεται εννοειται
σε γενικες γραμμες εχεις σωστες αποψεις, ομως τον να μην θυσιασουμε κατι η ολα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...Το πρόβλημα της (λαθρο)μετανάστευσης και της προσφυγικής κρίσης είναι δύο παγκόσμια, ξεχωριστά φαινόμενα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και διαφορετικά. Μας επηρεάζουν ιδιαίτερα σαν έθνος λόγω της γεωπολιτικής μας θέσης και των ευάλωτων συνόρων. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής, κύριοι: καθαρά ιδεολογικό και ουχί πολιτικό. Εάν είμαστε υπέρ της παγκοσμιοποίησης ουσιαστικά και όχι μόνο όταν μας συμφέρει, καλώς να ορίσουν όλοι και να γίνουμε ένα "χωνευτήρι" θρησκειών και πολιτισμών μέχρι το τελικό στάδιο της συνύπαρξης και (ομοιογένειας;). Εάν τασσόμεθα υπέρ του εθνικού κράτους, πρέπει να τεθούν όρια για την διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και της πολιτιστικής κληρονομιάς -προσοχή, επειδή εισέρχομαι σε επικίνδυνα μονοπάτια και κινδυνεύω να παρεξηγηθώ, δεν μιλώ για "φυλετική καθαρότητα" και γονιδιακό θέμα, μιλώ καθαρά πολιτισμικά-. Προσωπική μου εκτίμηση βρίσκεται κάπου στη μέση, πλέον η απομόνωση είναι αδύνατη και η παγκοσμιοποίηση μονόδρομος. Αλλά προς Θεού ας μην θυσιάσουμε τα πάντα, την ταυτότητα, την γλώσσα και τις δοξασίες στον βωμό της προόδου. Αγαπώ όλο τον κόσμο, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί λαοί, αλλά πολλά θέματα είναι ζήτημα εκπαίδευσης και αγωγής. Καλοδεχούμενοι οι εξ Ανατολής ορμώμενοι φίλοι μας, αρκεί να σεβαστούν και τον δικό μας πολιτισμό. Οι ακρότητες κάθε μορφής μόνο καταστροφή φέρνουν.
Και γιατι να πιστεψουμε οτι ειναι στην Ξάνθη? Απο πού προκυπτει?
θεωρεις απιθανο τα μουσουλμανοχωρια να μην εχουν κανει τετοιες εκδηλωσεις?Και γιατι να πιστεψουμε οτι ειναι στην Ξάνθη? Απο πού προκυπτει?
Το αστείο είναι ότι οι κυβερνόντες μπολιάζονται με βορειοευρωπαϊκό DNA όπως οι Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες με σουηδίες, πολωνίες, αμερικές, ενώ η πλέμπα με αφρικανικό DNA. Έτσι και διεθνώς, για παράδειγμα ο Τραμπ με Τσέχες και Σλοβένες. Στο Μπάκινγχαμ που τους έκατσε μια λίγο μαυρούλα έγινε της πουτάνας. Εκδιώχθηκε ο πρίγκηπας με τη μαυρούλα νύφη απ'το παλάτι μέσω πιέσεων. Για τους ίδιους είναι απαράδεκτο το μπόλι με μαύρους ή λίγο μαύρους. Για τους λαούς είναι ΟΚ.Ακομα και ο μαυρος της Αφρικης με το σπιτι που του δινουμε και τα επιδοματα φανταζει καλυτερος για τις ελληνιδες απο τον αντιστοιχο Ελληνα που ζει με τους γονεις του
διαβασε τον κρατικο προυπολογισμο τι πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος για τον λαθροεποικισμο, ετοιμασου για 30% αυξηση στο ρευμαΕιπες οτι πληρωνει το Δημοσιο μεταφραστες και δικηγορους.
Ψευδες. Οι ΜΚΟ και ο ΟΗΕ τους πληρωνουν.
Εσυ εισαι ο Μυγχαουζεν
Καλά εσυ οτι και να ήσουν… παλιΟι Ελληνιδες παντως ειναι fully blacked
Ναι, το 2018 είχαμε τσίριζα
τα παιδια θα ταλιμπανιζουν λιγοΜακαρι οι γυναικες των κομματόσκυλων να γαμηθουν με αφγανους.
Θα σου πουν οι κλωνοι της νδ οτι διαβαζεις μαλακιες.Άρχισαν οι διακινητές να φέρνουν στην Ελλάδα τους πρώτους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν! | The Flag Report
Έλαβαν διορία 10 ημερών για να επιστρέψουν οικειοθελώς στη χώρα από την οποία μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα ή στην πατρίδα τους.theflagreport.com