Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν βλεπω κατι κακο στην ελληνοποιηση και αφομοιωση των αλβανων.
Ειναι σαν να μου λες οτι οι εθνικιστές τουρκοι πρεπει να καταγγείλουν τους ηγετες τους ως...προδοτες επειδη εξισλάμιζαν και τούρκευαν ολοκληρους πληθυσμους.
Μηπως το εχεις χασει λιγο?

Μαυροι με ελληνικες ταυτοτητες?
Αλλο τούτο παλι.
Εδω για να παρει ταυτοτητα ο Αντετοκουνμπο χρειαστηκε ειδικη παρεμβαση.
Και οι γονεις του δεν πηραν ποτέ.
Ελληνοποιηση ναι,αφομοιωση καμια,αν τους ρωτησεις θα σου πουν εγω ειμαι Αλβανος,δεν θα γινω Ελληνας ποτε,ουτε θελω,ακομη και τα παιδια τους τριτης γενιας τα μαθαινουν Αλβανικα και βλεπεις πιτσιρικαδες 13 χρονων να λενε το ρ αλβανικα.
Εφεραν ολα τα κουσουρια,ναρκωεμποριο κλπ,ακομη και οι οικογενειες που βλεπεις και λες οικογενειαρχες που δουλευουν εχουν μελη που εμπλεκονται στην παρανομια,καλυτερα να κρατησεις 1000 πακι και να διωξεις το 90 τοις εκατο των Αλβανων :confused: :confused: :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αχ Θεε μου...
Εσυ ειπες οτι ειναι πλαστα...
δεν σου ειπα οτι ειναι πλαστα για ολους

αλλα μαυροι με ελληνικη ιθαγενεια υπαρχουν

στον αγιο νικολαο που μενανε στην αχαρνων μεχρι το 81 που φυγαμε με τους σεισμους ηταν τιγκα τωρα εχουν αραιωσει πολλοι κατι τσετσενοι και λοιπες σοβιετικες δυναμεις μενουν εκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελληνοποιηση ναι,αφομοιωση καμια,αν τους ρωτησεις θα σου πουν εγω ειμαι Αλβανος,δεν θα γινω Ελληνας ποτε
Πέντε-δεκα εθνικιστες μπορει.
Η μεγαλη μαζα των Αλβανων και ειδικα των παιδιων που γεννηθηκαν εδω, θεωρουν τιμη τους να λενε οτι ειναι Ελληνες και δεν θελουν να εχουν καμια σχεση με την Αλβανια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σορρυ κιολας, αλλα για επειδη αναφερθηκε ο Αντετοκουμπο, χιλιες φορες να μου φερουν ενα εκατομμυριο Αντετοκουμπους (και σαν την οικογενεια του) , παρα μουσλιμια, η τη μαστιγα των ανθελληνων των εξαρχειων (οι οποιοι αν μπει ο Τουρκος θα μας λενε να μην ειμαστε ρατσιστες)
ο αντετοκουμπο ειναι 1 της χιλιοις οι οποιοι ευγνωμονουν και βοηθουν το μερος που μεγαλωσαν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εμενα δε με ενοχλουν οι ξενοι τοσο. Με ενοχλει το ειδος των ξενων καθως και αν τους χρειαζομαστε η οχι. και συνηθως οποιος ειναι μουσουλμανος ειναι στη λιθινη εποχη (αλλα οχι και παντα)

αν ντε και καλα θελουμε μεταναστες επειδη υπαρχουν απειρες δουλειες (χαχα) ας φερουμε μεξικανους η λατινο αμερικανους, η ουκρανους.Οπως η Πολωνια εφερε Ουκρανους.

Ενα μπολιασμα με ισλαμικους λαους θα παει την Ευρωπη 500 χρονια πισω. Οσο για κατι αμερικανακια που θα μας λενε ρατσιστες, οι πρωτες μειονοτητες στην αμερικη ειναι λατινοι και ασιατες, οχι αφγανοι και πακιστανια.
Δεν διαφωνω καθολου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Και μετα αντε να προσπαθησεις να μιλησεις σοβαρα με τετοιους ανθρωπους
πονάς ?
όχι μονο με το κκε αλλά και με αυτούς που ψήφιζες,συνασπισμό,κωνσταντόπουλους κτλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πονάς ?
όχι μονο με το κκε αλλά και με αυτούς που ψήφιζες,συνασπισμό,κωνσταντόπουλους κτλπ
Ρωτα κανεναν κομμουνιστη αν συμφωνει μαζι σου
Αλλά με προσοχη μην αρπαξεις καμια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
επιχείρημα είναι αυτό ?
να ρωτήσω κομμουνιστή που ακούνε ότι λαλακία τους λέει το κόμμα ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ψευτοκουμουνιστες εχουμε στα μερη μας αλεξ

λιγο σπανιο φαινομενο αλλα δυστυχως ισχυει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα λεμε αυριο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ψευτοκουμουνιστες εχουμε στα μερη μας αλεξ

λιγο σπανιο φαινομενο αλλα δυστυχως ισχυει
Εγω παλι θεωρω οτι εχουμε ενα απο τα πιο σκληρα κομμουνιστικα κομματα παγκοσμιως

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ο τυπος ειναι απιστευτος. και απο οικογενεια καλη. σιγουρα υπαρχουν και αλλοι.

ομως οι ανθρωποι, ηρθαν σαν οικογενεια για μια καλυτερη ζωη. μανα, πατερας, παιδια.

οχι αντρες, ξεμπαρκοι, σκυλολοι του πεσαβαρ
:hi:

Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
124
Πόντοι
0
Το πρόβλημα της (λαθρο)μετανάστευσης και της προσφυγικής κρίσης είναι δύο παγκόσμια, ξεχωριστά φαινόμενα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και διαφορετικά. Μας επηρεάζουν ιδιαίτερα σαν έθνος λόγω της γεωπολιτικής μας θέσης και των ευάλωτων συνόρων. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής, κύριοι: καθαρά ιδεολογικό και ουχί πολιτικό. Εάν είμαστε υπέρ της παγκοσμιοποίησης ουσιαστικά και όχι μόνο όταν μας συμφέρει, καλώς να ορίσουν όλοι και να γίνουμε ένα "χωνευτήρι" θρησκειών και πολιτισμών μέχρι το τελικό στάδιο της συνύπαρξης και (ομοιογένειας;). Εάν τασσόμεθα υπέρ του εθνικού κράτους, πρέπει να τεθούν όρια για την διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και της πολιτιστικής κληρονομιάς -προσοχή, επειδή εισέρχομαι σε επικίνδυνα μονοπάτια και κινδυνεύω να παρεξηγηθώ, δεν μιλώ για "φυλετική καθαρότητα" και γονιδιακό θέμα, μιλώ καθαρά πολιτισμικά-. Προσωπική μου εκτίμηση βρίσκεται κάπου στη μέση, πλέον η απομόνωση είναι αδύνατη και η παγκοσμιοποίηση μονόδρομος. Αλλά προς Θεού ας μην θυσιάσουμε τα πάντα, την ταυτότητα, την γλώσσα και τις δοξασίες στον βωμό της προόδου. Αγαπώ όλο τον κόσμο, δεν υπάρχουν καλοί και κακοί λαοί, αλλά πολλά θέματα είναι ζήτημα εκπαίδευσης και αγωγής. Καλοδεχούμενοι οι εξ Ανατολής ορμώμενοι φίλοι μας, αρκεί να σεβαστούν και τον δικό μας πολιτισμό. Οι ακρότητες κάθε μορφής μόνο καταστροφή φέρνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom