Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Σε αντίθεση με τους σημερινούς που είναι μαλακοπίτουρες ;)
Αντι να πεις και ένα ευχαριστώ που χάρη στον γερό του μοριά τώρα εσύ ζεις ελεύθερος ΓΟΜΑΡΙ
Προσκυνω.
Ορθοτατον.
Και γι αυτην την γενοκτονια, δεν μιλαει κανενας.
Ποσους ειχαν φαει? 30-40 εκατομμυρια νομιζω?
Σκότωσαν ο γέρος του Μοριά όσο κ ο Μ.Αλέξανδρος ναι ή ου;;;
Φονιάς δεν είναι αυτός που φονεύει,ποιος είναι;;;
Έχουν σημασία τα ''καλά'' κ ''άγια'' τους κίνητρα;;;
Τα αίτια της γενοκτονίας των αρμενιών κ ελληνών τα γνωρίζεις;;;;
Η τούρκικη ιστορία τα παρουσιάζει αλλιώς,για τους Τούρκους ο Κεμάλ είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες κάτι αντίστοιχο του ''μέγα''.
εάν λογιζόμαστε πολιτισμένοι, γι αυτό που κάναμε κατα την Επανάσταση στην Τρίπολη θα πρέπει ακόμα να ντρεπόμαστε.ο γέρος του Μοριά ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ
ο Μ.Αλέξανδρος ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΕ
κανένας έλληνας δεν έκανε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ αντίθετα ο ελληνισμός ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΕ
μην γαμάτε τις έννοιες , αρχίζω και εκνευρίζομαι
και πάλι ΝΤΡΟΠΗ
Εκει στη ΚΟΒΑ της γειτονιας σου, δε σε ειπανε για την σφαγη των προσκοπων πριν εισβαλλει ο ΕΣ στην Μικρα Ασια;Και ο μουσουλμανικός από τον Ελληνικό λίγο πριν την καταστροφή στην Σμύρνη....ξέρεις τότε που μπήκε μπρος το όραμα της Μ.Ελλάδας...
Άντε ρε ψοφίμι πίσω στον τάφο σου.΄
Ο παπατρομπας αισθανεται ελευθερος μονο οταν του βαζουν χερι οι λαθροι και του βουτανε το πεμηνταρικο ππυ ειχε
Αν μου σκοτώσεις τον αδερφό κ μετά σε σκοτώσω δεν είμαι φονιάς,τί είμαι ακριβώς;;;ΦΥΣΙΚΑ και εχουν σημασια τα κινητρα.
εάν λογιζόμαστε πολιτισμένοι, γι αυτό που κάναμε κατα την Επανάσταση στην Τρίπολη θα πρέπει ακόμα να ντρεπόμαστε.
πάλι λάθος κάνεις.
η μεγαλύτερη σε εύρος και χρονικό ορίζοντα γενοκτονία παγκοσμίως είναι αυτή των κινέζων απο τους ιάπωνες.
οι αμερικάνοι προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τα γιαπόνια λόγω καπιταλιστικής εκμετάλλευσης απάλειψαν όλα αυτά απο τα ιστορικά κομμάτια για να μπορεσουν να αποκαταστήσουν στο δυτικό κόσμο τα γιαπόνια και να μην υπάρξει παγκόσμια αντίδραση.
Λοιπόν είναι το τελευταίο post μου σένα , έχω ήδη αρχίσει να νίωθω ότι χάνω τον χρόνο μου και βυθίζομαι στη μαλακία όσο ασχολούμαι μαζί σουΣκότωσαν ο γέρος του Μοριά όσο κ ο Μ.Αλέξανδρος ναι ή ου;;;
Φονιάς δεν είναι αυτός που φονεύει,ποιος είναι;;;
Έχουν σημασία τα ''καλά'' κ ''άγια'' τους κίνητρα;;;
Τα αίτια της γενοκτονίας των αρμενιών κ ελληνών τα γνωρίζεις;;;;
Η τούρκικη ιστορία τα παρουσιάζει αλλιώς,για τους Τούρκους ο Κεμάλ είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες κάτι αντίστοιχο του ''μέγα''.
Αν μου σκοτώσεις τον αδερφό κ μετά σε σκοτώσω δεν είμαι φονιάς,τί είμαι ακριβώς;;;
Εκδικητής;;;;
Αυτό ακριβώς ήταν το επιχείρημα κ για τον μέγα κ για τον Θεόδωρο.
Εσύ λοιπόν που δεν είσαι τραμπαρίφας να μιλάς με το μαλακισμένο του site φαντάζομαι δεν θα γράψεις άλλο ποστ εδώ τώρα....Εκει στη ΚΟΒΑ της γειτονιας σου, δε σε ειπανε για την σφαγη των προσκοπων πριν εισβαλλει ο ΕΣ στην Μικρα Ασια;
Γαμω το κεφαλι σου και την παιδεια που σου δωσανε σκατοσπερμα.
Τον Αξαρλιαν τον ξεχασες οταν εκθειαζες την παλη της 17Ν, τωρα μας κανεις και μαθηματα ηθικης.
Καθειστε οι υπολοιποι τραμπαριφες να μιλατε με το μαλακισμενο του site...
ήταν έγκλημα πολέμουεάν λογιζόμαστε πολιτισμένοι, γι αυτό που κάναμε κατα την Επανάσταση στην Τρίπολη θα πρέπει ακόμα να ντρεπόμαστε.
Άντε ρε ψοφίμι πίσω στον τάφο σου.
Μονο ο Κ. Πλευρης το εχει καπως.Σε αντίθεση με τους σημερινούς που είναι μαλακοπίτουρες ;)
Nα λογιζεσαι πολιτισμενος απο ποιους? Για να σου πουνε το ευχαριστω μετα? Αν κανουν κατι τετοια ειναι για να σε " απονευωρσουν" και μονο. Ανθρωποι που τον πολιτισμο τον γραφουν στα @@ τους απαιτουνε απο τους αλλους να ειναι τετοιοι. Αλλιως τι?
Αν οι ισραηλινοι το παιζαν πολιτισμενοι αυτη τη στιγμη η φυτρα τους θα χε εξαλειφθει απο προσωπου γης. Ειπαμε καλος ο πολιτισμος, αλλα μη το παραχεσουμε κιολας.
Λοιπόν είναι το τελευταίο post μου σένα , έχω ήδη αρχίσει να νίωθω ότι χάνω τον χρόνο μου και βυθίζομαι στη μαλακία όσο ασχολούμαι μαζί σου
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ : είναι η συστηματική και σχεδιασμένη εξολόθρευση ένος πληθυσμού και αποτελεί αδικαιολόγητο (δεν αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό) έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας. Δεν έχει καμία σχέση με τις απώλειες σε μια πολεμική σύρραξη ή εκστρατεία. Οποια και να ήταν τα αίτια που προβάλλουν οι γενοκτόνοι ( "οι γενοκτονημένοι δεν είναι άνθρωποι" ή "απλά εκκαθαρίσαμε τον πληθυσμό και διατηρήσαμε την ομοιογένεια" ) το έγκλημα δεν επιδέχεται ελαφρυντικών και πρέπει να αναγνωρίζεται συμμετρικά απ'όλο τον πολιτισμένο κόσμο ακόμα και αν ο αυνανισμός και η θολοκουλτούρα καθίστανται τροχοπέδες.
τέλος η συζήτηση μαζί σου παπαζόλη , δε θα σου ξανα-απαντήσω ;)