Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
η ποιά;
Χθες το βραδυ.
η ποιά;
δεν ξέρω πού σταματάει για σένα η εκδίκηση και πού αρχίζει η κτηνωδία.
καταλαβαίνω να σκοτώσεις πάνω στην μάχη, εν βρασμώ ψυχής, απο μίσος που εκδηλώνεται στιγμιαία.
εδώ μιλάμε για μια πλήρως σκηνοθετημένη και καλά προετοιμασμένη ιεροτελεστία με πλήρη συνείδηση και εν πλήρη ηρεμία.
και μόνο για αυτό είναι εκτός ανθρώπινης φύσης τουλάχιστον όπως εγώ την έχω κατανοήσει απο την παιδεία που έχω λάβει.
όσο για τα πυρομαχικά.
ακόμα και στην γκιλοτίνα η όλη διαδικασία διαρκούσε κάτω του δευτερολέπτου και χωρίς ανθρώπινη επαφή του εκτελεστή με τον καταδικασθέντα.
και μιλάμε για 3 και βάλε αιώνες πίσω.
Ανακαλυψες την Αμερικη?απίστευτο βίντεο.
απιστευτη βαρβαρότητα
απίστευτη κατάσταση
απίστευτες σκηνές.
πραγματικά δεν μπόρεσα να το δω ολόκληρο.
τώρα με έκανες και ένιωσα καλύτερα.Ανακαλυψες την Αμερικη?
Γεματο ειναι εδω και χρονια το διαδικτυο απο αποκεφαλισμους ιδιως σε μουσουλμανικες χωρες ή στο μεξικο.
Αυτη μαλιστα ειναι και αρκετα σοφτ κιολας.
Τον τελευταιο καιρο κυκλοφορει πολυ ο ταυτοχρονος αποκεφαλισμός τεσσάρων 18χρονων στελεχων της ΖΕΤΑ στο Μεξικο. Και εκει δεν καθονται καθολου ησυχα. Ουρλιαζουν και χτυπιουνται.
Αν παρόλη αυτή τη βαρβαρότητα υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν μέσα στην θολοκουλτούρα τους,
να δικαιολογήσουν τέτοιες ενέργειες ή να υποστηρίξουν ότι στον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό συμβάινουν εξίσου ...τότε τι να πούμε , μάλλον η απεξάρτηση απο το χασίς και τη μαστούρα είναι επιβεβλημένη.
Δεν ειναι θεμα αναισθητικου.Αν παρόλη αυτή τη βαρβαρότητα υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν μέσα στην θολοκουλτούρα τους,
να δικαιολογήσουν τέτοιες ενέργειες ή να υποστηρίξουν ότι στον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό συμβάινουν εξίσου ...τότε τι να πούμε , μάλλον η απεξάρτηση απο το χασίς και τη μαστούρα είναι επιβεβλημένη.
υγ: το συγκεκριμένο βιντεάκι δείχνει την τιμωρία ενός μουσουλμάνου που βαφτίστηκε χριστιανός
ήταν μια απόλυτα συνειδητοποιημένη ενέργεια και το θύμα μάλλον είχε πάρει κάποιο αναισθητικό
για να μην νιώθει τόσο πόνο , όσο το μαχαίρι του ροκάνιζε τον λαιμό.
υγ2: εικάζω ότι ανάλογης δραστικότητας αναισθητικό έχουν πάρει και πολλοί απο δω μέσα
Δεν το ειπα για να νιωσεις καλυτερα. Απορία εξεφρασα γιατι σε εχω για ενημερωμενο ατομο.τώρα με έκανες και ένιωσα καλύτερα.
Η πλακα ειναι οτι τους στηριζουν οι αριστεροι, τους οποιους πρωτους θα εσφαζαν ευχαριστως οι ισλαμιστες.Δεν φταιει ουτε το χασις ουτε ή μαστουρα τους τοσο οσο τα οικογενειακο κομπλεξ που τους κληρονομησαν οι πουστηδες οι πατεραδες!
Βλεπουμε τοση ωρα ενα βρωμοκαθικι αριστερο να δειχνει προκλητικη αδιαφορια για μια τετοια σφαγη βαρβαρη με την αιτιολογια οτι μπορει να ηταν και καθεστωτικος Ρε μουνοπανο αν πιανανε κανενα παιδερεαστη και του ξεριζωνανε ενα ενα τα νυχια και δεν ξερω και γω τι αλλο δεν θα κλαψομουνιαζες για τα ανθρωπινα δικαιωματα?
Μουνοπανα σαν και σενα ποντικα ειναι αιτια και υπαρχει αυτος ο εθνικος διχασμος.
Η πλακα ειναι οτι τους στηριζουν οι αριστεροι, τους οποιους πρωτους θα εσφαζαν ευχαριστως οι ισλαμιστες.
Moυσουλμάνοι κ στο στο Μεξικό;;;Ανακαλυψες την Αμερικη?
Γεματο ειναι εδω και χρονια το διαδικτυο απο αποκεφαλισμους ιδιως σε μουσουλμανικες χωρες ή στο μεξικο.
Αυτη μαλιστα ειναι και αρκετα σοφτ κιολας.
Τον τελευταιο καιρο κυκλοφορει πολυ ο ταυτοχρονος αποκεφαλισμός τεσσάρων 18χρονων στελεχων της ΖΕΤΑ στο Μεξικο. Και εκει δεν καθονται καθολου ησυχα. Ουρλιαζουν και χτυπιουνται.
Οικονομια στα πυρομαχικα.
όταν είδα για πρώτη φορά αυτό το βιντεάκι , με πόναγε το κεφάλι μου μετά, για πολλή ώραΔεν ειναι θεμα αναισθητικου.
Σε αυτα τα μερη ξερουν, οτι αν αντισταθεις ο πονος θα ειναι χειροτερος.
Και υπομενουν για να τελειωσουν γρηγορα.
Στην Αλγερια, πριν 20 χρονια, οταν εκαναν επιδρομες οι ισλαμιστες και εσφαζαν ολοκληρα χωρια, οι χωρικοι πριν κοιμηθουν αλοιβαν με λαδι το λαιμο τους, ωστε αν τους σφαξουν στον υπνο να χωθεί το μαχαιρι πιο γρηγορα.
Δεν φταιει ουτε το χασις ουτε ή μαστουρα τους τοσο οσο τα οικογενειακο κομπλεξ που τους κληρονομησαν οι πουστηδες οι πατεραδες!
Βλεπουμε τοση ωρα ενα βρωμοκαθικι αριστερο να δειχνει προκλητικη αδιαφορια για μια τετοια σφαγη βαρβαρη με την αιτιολογια οτι μπορει να ηταν και καθεστωτικος Ρε μουνοπανο αν πιανανε κανενα παιδερεαστη και του ξεριζωνανε ενα ενα τα νυχια και δεν ξερω και γω τι αλλο δεν θα κλαψομουνιαζες για τα ανθρωπινα δικαιωματα?
Μουνοπανα σαν και σενα ποντικα ειναι αιτια και υπαρχει αυτος ο εθνικος διχασμος.
Και ο μουσουλμανικός από τον Ελληνικό λίγο πριν την καταστροφή στην Σμύρνη....ξέρεις τότε που μπήκε μπρος το όραμα της Μ.Ελλάδας...όταν είδα για πρώτη φορά αυτό το βιντεάκι , με πόναγε το κεφάλι μου μετά, για πολλή ώρα
ενδεχομένως να είχε λιποθυμήσει το θύμα
αλλά πρόκειται για ύψιστη φρικαλεότητα
τέτοιες έχει υποστεί μαζικά και ο ελληνισμός απο το μουσουλμανικό στοιχείο (πόντιοι, αρμένιοι , σμύρνη κτλ κτλ)
Πού αποσκοπεί το σχόλιό σου?Moυσουλμάνοι κ στο στο Μεξικό;;;