Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Επισκέπτης
Εαν θελει κανεις μπορει να δει πως ανεβηκε η ΧΑ απο το 2010(τις δημοτικες εκλογες δηλαδη,οποτε και ο Μιχαλολιακος βγηκε δημοτικος συμβουλος)μεχρι δωθε...

1ον το 2010 το ΛΑΟΣ δεν κατεβηκε στις δημοτικες,οποτε οι ψηφοι του πηγαν ΠΑΚΕΤΟ στη ΧΑ-τοτε δεν υπηρχαν και καμενοι ελληνες.

2ον μετα τις 6/5 η ΧΑ αντι να συνεχισει στο ιδιο χαμηλο προφιλ που ειχε προηγουμενως ανεβασε φουλ τους τονους με επιθεσεις,χαστουκια και τα ρεστα...Τωρα μπορει να πει κανεις οτι τα ψωλοχυματα του Μελιγαλα ξεσαλωσαν με το 7%,σωστο και αυτο...

Ομως μια τετοια αλλαγη γραμμης δεν εξηγειται μονο με αυτο,ειδικα οταν μιλαμε για ενα χαρντκορ σχημα...καποιοι συμβουλευσαν την ΧΑ να ανεβασει τους τονους για να διατηρησει το ποσοστο της,για να μην χασει απο τη ΝΔ που κυρηξε πανστρατια απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ...Ο Μιχαλαγας ειναι υπερβολικα βλαξ για να σκεφτει τοσο αφαιρετικα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Και γιατι να ερθουν ? Τους καλεσε κανεις ? Ζουν τοσο καλα οι Ελληνες ωστε να μπορουν κι αυτοι να βρουν εδω τον "παραδεισο" τους ? Το που θα πανε δε μ΄ενδιαφερει. Ας τους λουστουν οι Ευρωπαιοι, ας πανε Αμερικη, Αυστραλια, ας πανε στο διαολο. Εδω παντως δεν ειναι καλοδεχουμενοι. Βγες λιγο στο δρομο και μιλα με Ελληνες ολων των πολιτικων αποχρωσεων. Ρωτα τη γνωμη τους για τους αλλοδαπους. Το 80% δεν τους θελει. Εκτος απο αυτους που εχουν συμφεροντα απο την υποβαθμιση καποιων περιοχων και καποιους επαγγελματιες αντιρατσιστες.

Συμπληρωματικα, οταν δεν υπηρχαν στην Ελλαδα τοσα εκατομυρια λαθρομεταναστες η χρυση αυγη ηταν εκτος βουλης.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ τα σεβη μου,η ανοδος της ακροδεξιας στην ευρωπη ειναι καρμπον αποτελεσμα -οπως και τις δεκαετιες 20-30-τις αδιεξοδης καπιταληστρικης πολιτικης και νοοτροπιας που εχει επικρατησει....τωρα αν ψαχνεις για αλλοθι τοτε ηταν εβραιοι ,τωρα πακια,αυριο ισως βρωμοελληνες....Υ.Σ ακομα θυμαμαι τη ΣΠΑΣΜΕΝΗ μουρη ενος σουηδου τυροβρωμικουλα που με ειπε "μαυροκεφαλο" ειρωνικα ...
ΠΩς παει η επικοινωνια με τα "θεια"????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εαν θελει κανεις μπορει να δει πως ανεβηκε η ΧΑ απο το 2010(τις δημοτικες εκλογες δηλαδη,οποτε και ο Μιχαλολιακος βγηκε δημοτικος συμβουλος)μεχρι δωθε...

1ον το 2010 το ΛΑΟΣ δεν κατεβηκε στις δημοτικες,οποτε οι ψηφοι του πηγαν ΠΑΚΕΤΟ στη ΧΑ-τοτε δεν υπηρχαν και καμενοι ελληνες.

2ον μετα τις 6/5 η ΧΑ αντι να συνεχισει στο ιδιο χαμηλο προφιλ που ειχε προηγουμενως ανεβασε φουλ τους τονους με επιθεσεις,χαστουκια και τα ρεστα...Τωρα μπορει να πει κανεις οτι τα ψωλοχυματα του Μελιγαλα ξεσαλωσαν με το 7%,σωστο και αυτο...

Ομως μια τετοια αλλαγη γραμμης δεν εξηγειται μονο με αυτο,ειδικα οταν μιλαμε για ενα χαρντκορ σχημα...καποιοι συμβουλευσαν την ΧΑ να ανεβασει τους τονους για να διατηρησει το ποσοστο της,για να μην χασει απο τη ΝΔ που κυρηξε πανστρατια απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ...Ο Μιχαλαγας ειναι υπερβολικα βλαξ για να κανει σκεφτει τοσο αφαιρετικα...
εχουν κλάσει μέντες με τις επιχειρήσεις του Δένδια....
τους παίρνουν ψήφους αβέρτα κουβέρτα.
ετσι κι αλλιώς με την αριστερά σε λίγο καιρό στο 50% ο μελιγαλάς θα φαντάζει εκδρομή στο λουτράκι.

Επισκέπτης
εχουν κλάσει μέντες με τις επιχειρήσεις του Δένδια....
τους παίρνουν ψήφους αβέρτα κουβέρτα.
ετσι κι αλλιώς με την αριστερά σε λίγο καιρό στο 50% ο μελιγαλάς θα φαντάζει εκδρομή στο λουτράκι.
Ενδοδεκσα αντιπαραθεση,αντεπιθεση ΙΜΟ του μαλακαντωνη στην γελοιοποιηση με την υποθεση Παπαχρηστου(ειπαμε ο Μητσοτακης δεν θα πεθανει εαν δε δει τη Ντορα πρωθυπουργο),οταν εδειξε να σερνεται απο τα ρεταλια της ΔΗΜΑΡ...

Αυτο ειναι ενα πραμα,αν και δεν θα πετυχει:Το μονο που εχει να κανει η ΧΑ ειναι να ανεβασει ΚΑΙ ΑΛΛΟ τους τονους σπρωχνοντας το πολιτικο σκηνικο ακομη δεκσοτερα...εκει που ο Σαμαρας θα πρατει στρατοπεδα η ΧΑ θα προτεινει θαλαμους αεριων.

Οσο για την αριστερα με τιποτε...Εφοσον η πολιτικη ατζεντα οριζεται απο την ακροδεκσα,η αριστερα ΧΑΝΕΙ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
γαμώ το σπίτι τους και την οικογένεια που μεγάλωσε αυτά τα μπάσταρδα.
μίσος, φθόνος, αίμα, πόνος, τσαμπουκάδες, μάπες, πεσίματα και όλα αυτά τα όμορφα που συνθέτουν έναν πολιτισμένο κόσμο.

κανείς απο αυτά τα μουνιά δεν εχει αναρωτηθεί γιατί όλοι οι μετανάστες α κοπής πάνε αμερική γερμανία καναδά, αυστραλία κλπ και όλα τα σκουπίδια έρχονται εδώ.
Γιατί τα σκουπίδια μόνο στη χωματερή δε βρωμάνε διαφορετικά.

Ενω οι ελληνες ειναι μεταναστες α κοπης οταν πανε εξω?
Γιατι εγω νομιζω οτι αντιμετωπιζονται μαζι με τους ανατολικοευρωπαιους(γενικως) σαν τους .....πακιστανους της ευρωπης. Sad but true man. Sad but true  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
καλα τα λες εχω δει μερικες κρεμα ενα 50 αρικο στον πουτσο σου και θα
τον φανε μαζι με ο 50αρικο

...οπως κανουν οι ελληνιδες φοιτητριες τωρα τελευταια δηλαδη?  :P
Μπα οχι, αυτες χρεωνουν ακομα 100.....ακομα  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι εγω νομιζω οτι αντιμετωπιζονται μαζι με τους ανατολικοευρωπαιους(γενικως) σαν τους .....πακιστανους της ευρωπης. Sad but true man. Sad but true  :grin:

Δε μπορω να σας καταλαβω ωρες ωρες ειλικρινα. Και τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Δηλαδη εξηγησε μου πρεπει η χωρα εδω να γινει μπουρδελο τρικουβερτο ? Στο πουτσο μας τι κανουν οι ελληνες στο εξωτερικο, τι τους κανουν οι ξενοι και και και. Ειναι αλλο ζητημα
το θεμα ειναι οτι ΕΔΩ εχουμε μια χωρα και πρεπει να περπατησει με βαση πεντε στοιχειωδεις κανονες σα κανονικη χωρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατι εγω νομιζω οτι αντιμετωπιζονται μαζι με τους ανατολικοευρωπαιους(γενικως) σαν τους .....πακιστανους της ευρωπης. Sad but true man. Sad but true  :grin:
οποιος καλλιεργεί το μίσος το φθόνο και την μισαλλοδοξία είναι για μένα στον ίδιο κουβά ανεξαρτήτως ράτσας.
δεν ξέρω ποιά σκουπιδια μεγαλώνουν μουνιά που κάνουν όλα αυτά τα όμορφα, δλδ απο ελληνικής πλευράς ή απο τα αφγάνια.
εγώ ξέρω ότι αυτό το πράγμα πρέπει με κάποιο τρόπο να εκλείψει.
καταλαβαίνω την οργή ενός ανθρώπου που του έκαναν κακό σε αυτόν ή την οικογένεια του να κάνει κακό σε αυτόν που το προκάλεσε.

δε χωράει όμως ο νούς μου να βλέπω βίντεο με μαλακισμένα να μαχαιρώνουν στα καλά καθούμενα έναν φουκαρά γιατί έχει μελαμψό χρώμα και δεν εχει πειράξει ούτε κουνούπι.
ας πούμε είμαι αμείλικτος με την τιμωρία που πρέπει να υποστεί το μουνόπανο που χτυπούσε το κεφάλι ενός παιδιού στο βράχο.
αλλά θέλω να ξεριζώσω και την καρδιά του μπάσταρδου που μαχαιρώνει κάποιον γιατί είναι μαύρος ή ολυμπιακός ή γερμανός η δεν ξέρωγω τι άλλο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
οποιος καλλιεργεί το μίσος το φθόνο και την μισαλλοδοξία είναι για μένα στον ίδιο κουβά ανεξαρτήτως ράτσας.
δεν ξέρω ποιά σκουπιδια μεγαλώνουν μουνιά που κάνουν όλα αυτά τα όμορφα, δλδ απο ελληνικής πλευράς ή απο τα αφγάνια.
καταλαβαίνω την οργή ενός ανθρώπου που του έκαναν κακό σε αυτόν ή την οικογένεια του να κάνει κακό σε αυτόν που το προκάλεσε.

δε χωράει όμως ο νούς μου να βλέπω βίντεο με μαλακισμένα να μαχαιρώνουν στα καλά καθούμενα έναν φουκαρά γιατί έχει μελαμψό χρώμα και δεν εχει πειράξει ούτε κουνούπι.
ας πούμε είμαι αμείλικτος με την τιμωρία που πρέπει να υποστεί το μουνόπανο που χτυπούσε το κεφάλι ενός παιδιού στο βράχο.
αλλά θέλω να ξεριζώσω και την καρδιά του μπάσταρδου που μαχαιρώνει κάποιον γιατί είναι μαύρος ή ολυμπιακός ή γερμανός η δεν ξέρωγω τι άλλο.

:thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε μπορω να σας καταλαβω ωρες ωρες ειλικρινα. Και τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Δηλαδη εξηγησε μου πρεπει η χωρα εδω να γινει μπουρδελο τρικουβερτο ? Στο πουτσο μας τι κανουν οι ελληνες στο εξωτερικο, τι τους κανουν οι ξενοι και και και. Ειναι αλλο ζητημα
το θεμα ειναι οτι ΕΔΩ εχουμε μια χωρα και πρεπει να περπατησει με βαση πεντε στοιχειωδεις κανονες σα κανονικη χωρα.
σαφέστατα
αυτό δε δίνει καμμιά ηθική και νομική νομιμοποίηση σε μουνόπανα να μαχαιρώνουν ή να πλακώνουν στις μάπες δεξιά αριστερά όποιον κυκλοφοράει και είναι μαύρος ή ολυμπιακός ή παναθηναικός.
τι δεν καταλαβαίνεις γαμώ το γαμημένο μορφωμένο εγκέφαλό σου;

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ολοι οι λαθραιοι εισβολεις θελουν κρεμασμα απο τα αντερα τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μεγάλες στεναχώριες για τους Λεβεντομαλ@κες τώρα που συνελήφθη ο πακιστανός της Πάρου...

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο Πακιστανός...

Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο είναι που νοικίασε το σπίτι στην Νέα Χαλκηδόνα στο Πακιστανό και στους δύο φίλους του που δεν είχαν χαρτιά θα διωχθεί;Γιατί σίγουρα -αφου δεν είχαν χαρτιά- μιλάμε για παράνομη ενοικίαση, φοροδιαφυγή...και όχι μόνο...

Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο ξενοδόχος ο οποίος είχε στο ξενοδοχείο του ως κηπουρό τον Πακιστανό (ανάθεμα και αν υπάρχει κήπος στο Πακιστάν) παράνομα...θα διωχθεί;
Θα τιμωρηθούν η θα την γλυτώσουν;;;;;;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

ΕΔΩ εχουμε μια χωρα η οποια περα απο την δημοκρατια(που θελουμε να λεμε) γεννησε ΚΑΙ την ολιγαρχια ΚΑΙ την μοναρχια.
ΚΑΙ τον ρατσισμο(αρχαια Σπαρτη, Αθηνα).

Εχοντας αυτο στο μυαλο καποια στιγμη διαλεγεις στρατοπεδο αδερφε.
Η' ρατσιστης ή ανθρωπος πολιτης αυτου του κοσμου.
Μεσος δρομος σε αυτην την χωρα ποτε δεν υπηρχε. Παντα ημασταν των ακρων σε ολα.

Ελλαδα σημαινει πολιτισμος? Ας πουμε οτι το δεχομαι.
Ο πολιτισμος μου σαν ελληνα λοιπον μου επιβαλλει να σεβαστω και να αγκαλιασω με ολη την δυναμη της ψυχης μου ολους αυτους που ερχονται εδω για να μην τους σκοτωσουν εκει που γεννηθηκαν. Να προσπαθησω να τους βοηθησω.
Να βλεπω τα παιδια τους να μεγαλωνουν εδω και να αγαπανε την χωρα μας, την γλωσσα μας!
Να ΓΙΝΟΝΤΑΙ ελληνες! Συμβαινει ηδη!
Φυσικα και υπαρχουν εγκληματιες αναμεσα τους! Οπως ομως υπαρχουν και καθικια ελληνες. Πολλοι.
Γιατι δηλαδη καθε φορα που ενα αρχιδι αλλοδαπο κανει κατι να πρεπει να γινεται αυτο το απαραδεκτο τσουβαλιασμα?
Οταν ελληνας γαμημενος βιαζει ενα πιδακι γιατι απλα αναφερεται σαν ανωμαλος, τον κραζουν για κανα δυο μερες και μετα το ξεχναμε?
Γιατι με τον Πακιστανο πρεπει να το συρουμε για κανα μηνα?
Λες και το μονο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι μεταναστες. Λες και ολα τα αλλα ειναι μια χαρα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ΕΔΩ εχουμε μια χωρα η οποια περα απο την δημοκρατια(που θελουμε να λεμε) γεννησε ΚΑΙ την ολιγαρχια ΚΑΙ την μοναρχια.
ΚΑΙ τον ρατσισμο(αρχαια Σπαρτη, Αθηνα).

Εχοντας αυτο στο μυαλο καποια στιγμη διαλεγεις στρατοπεδο αδερφε.
Η' ρατσιστης ή ανθρωπος πολιτης αυτου του κοσμου.
Μεσος δρομος σε αυτην την χωρα ποτε δεν υπηρχε. Παντα ημασταν των ακρων σε ολα.

Ελλαδα σημαινει πολιτισμος? Ας πουμε οτι το δεχομαι.
Ο πολιτισμος μου σαν ελληνα λοιπον μου επιβαλλει να σεβαστω και να αγκαλιασω με ολη την δυναμη της ψυχης μου ολους αυτους που ερχονται εδω για να μην τους σκοτωσουν εκει που γεννηθηκαν. Να προσπαθησω να τους βοηθησω.
Να βλεπω τα παιδια τους να μεγαλωνουν εδω και να αγαπανε την χωρα μας, την γλωσσα μας!
Να ΓΙΝΟΝΤΑΙ ελληνες! Συμβαινει ηδη!
Φυσικα και υπαρχουν εγκληματιες αναμεσα τους! Οπως ομως υπαρχουν και καθικια ελληνες. Πολλοι.
Γιατι δηλαδη καθε φορα που ενα αρχιδι αλλοδαπο κανει κατι να πρεπει να γινεται αυτο το απαραδεκτο τσουβαλιασμα?
Οταν ελληνας γαμημενος βιαζει ενα πιδακι γιατι απλα αναφερεται σαν ανωμαλος, τον κραζουν για κανα δυο μερες και μετα το ξεχναμε?
Γιατι με τον Πακιστανο πρεπει να το συρουμε για κανα μηνα?
Λες και το μονο προβλημα αυτης της χωρας ειναι οι μεταναστες. Λες και ολα τα αλλα ειναι μια χαρα.
Νοικιάζεις σπίτια σε αλλοδαπους μεγαλε?
Τους εχεις στα χωράφια σου και δουλεύουν κοψοχρονιας?
Πολύ μεγάλη αγάπη τους εχεις! :)
Ελα ρώτα και μας τους κατοίκους του κέντρου τι τραβάμε με τις καραβιες που έρχονται εδω :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλος ο πολιτισμος απλα καπου το παραχεσαμε το ζητημα. Ειπαμε μη γινουμε και οι μαλακες της υποθεσης

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Νοικιάζεις σπίτια σε αλλοδαπους μεγαλε?
Τους εχεις στα χωράφια σου και δουλεύουν κοψοχρονιας?
Πολύ μεγάλη αγάπη τους εχεις! :)
Ελα ρώτα και μας τους κατοίκους του κέντρου τι τραβάμε με τις καραβιες που έρχονται εδω :)

Για γυρνα κανα δυο σελιδες πισω και διαβασε. Να δεις που μενω κι εγω και σε τι πολυκατοικια.
Και ολα αυτα που εγραψα μετα. Μην διαβαζεις μονο τα τελευταια posts αδερφε   :)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom