kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
δεν ψηφισα χρυση αυγη βρε βλακα
εχετε λυσσαξει με την προπαγανδα σας για τους κακους ξενους τους κατακτητες τους ρατσιστες κ τους καλουληδες κ καλοψυχους ελληνουληδες που δεν φταινε σε τπτ κ ολα γινονται απο συνωμοσιες
εγω παντου μουνοπανα κ πουτανας γιους συνανταω κ ειναι κ περηφανοι γιαυτο
απο τους 10 οι 9 μουνοπανα κ ο 1 ξηγας
Δεν με νοιαζει τι ψηφισες φιλαρακο. Γουστο σου.
Αυτο που ξερω εγω ειναι το εξης.
Στο υπογειο της πολυκατοικιας μας μενουν 2 οικογενειες ινδων και πακιστανων.
Αυτα που τους χωριζουν στις χωρες τους(με την διενεξη ινδιας-πακισταν) εδω δεν υφιστανται.
Εδω ειμαστε ολοι ισοι, αδερφια. Η πολυκατοικια μας ειναι το σπιτι μας και θα το υπερασπιζομαστε ολοι μαζι απενατι στον οποιοδηποτε θελησει να βλαψει το σπιτικο μας.
Ειτε ειναι 'πακιστανος εγκληματιας' ειτε ειναι 'ελληνας ρατσιστης'.
Τα παιδια τους(akshat-ινδος και aakansha-η αδερφη του, prasid-πακιστανος) ειναι παρεακι μας(εμενα και της αδερφης μου) τουλαχιστον 1-2 φορες την εβδομαδα. Βγαινουμε για ουζα με την παρεα μου ολοι μαζι
'H παμε σπιτι τους για ναργιλε
Οι μαναδες τους(των ινδων γιατι η μανα του prasid εχει πεθανει) μας φτιαχνουν σε μας και στις αλλες ελληνικες οικογενειες παραδοσιακα ινδικα φαγητα(παρεπιπτοντως να τρωτε ινδικα φαγητα. Γαμανε! Ειδικα το κοτοπουλο το φτιαχνουν με 20 διαφορετικους τροπους!) 1-2 φορες την εβδομαδα και μεις τους δινουμε ελαιολαδο απο το κτημα μας.
Εχουν ερθει και μια φορα στο χωριο του πατερα μου
Αυτοι ολοι ειναι αδελφια μου. Και οποιος διανοηθει να τους αγγιξει, τελειωσε.
Οπως και να με αγγιξει εμενα ή την αδερφη μου καποιος, ξερω ηδη οτι θα τον 'ταχτοποιησουν' αυτοι.
Αγαπανε την ελλαδα και θα την αγαπησουν ακομα περισσοτερο. Θα φροντισουμε εμεις.
Κι ελπιζουμε καποια στιγμη να αξιωθουμε να παμε ολοι μαζι και στις χωρες τους. Να γνωρισουμε την ιστορια και τον πολιτισμο τους.