Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.521

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
δεν ψηφισα χρυση αυγη βρε βλακα

εχετε λυσσαξει με την προπαγανδα σας για τους κακους ξενους τους κατακτητες τους ρατσιστες κ τους καλουληδες κ καλοψυχους ελληνουληδες που δεν φταινε σε τπτ κ ολα γινονται απο συνωμοσιες
εγω παντου μουνοπανα κ πουτανας γιους συνανταω κ ειναι κ περηφανοι γιαυτο
απο τους 10 οι 9 μουνοπανα κ ο 1 ξηγας

Δεν με νοιαζει τι ψηφισες φιλαρακο. Γουστο σου.
Αυτο που ξερω εγω ειναι το εξης.
Στο υπογειο της πολυκατοικιας μας μενουν 2 οικογενειες ινδων και πακιστανων.
Αυτα που τους χωριζουν στις χωρες τους(με την διενεξη ινδιας-πακισταν) εδω δεν υφιστανται.
Εδω ειμαστε ολοι ισοι, αδερφια. Η πολυκατοικια μας ειναι το σπιτι μας και θα το υπερασπιζομαστε ολοι μαζι απενατι στον οποιοδηποτε θελησει να βλαψει το σπιτικο μας.
Ειτε ειναι 'πακιστανος εγκληματιας' ειτε ειναι 'ελληνας ρατσιστης'.

Τα παιδια τους(akshat-ινδος και aakansha-η αδερφη του, prasid-πακιστανος) ειναι παρεακι μας(εμενα και της αδερφης μου) τουλαχιστον 1-2 φορες την εβδομαδα. Βγαινουμε για ουζα με την παρεα μου ολοι μαζι :)
'H παμε σπιτι τους για ναργιλε  :)
Οι μαναδες τους(των ινδων γιατι η μανα του prasid εχει πεθανει) μας φτιαχνουν σε μας και στις αλλες ελληνικες οικογενειες παραδοσιακα ινδικα φαγητα(παρεπιπτοντως να τρωτε ινδικα φαγητα. Γαμανε! Ειδικα το κοτοπουλο το φτιαχνουν με 20 διαφορετικους τροπους!) 1-2 φορες την εβδομαδα και μεις τους δινουμε ελαιολαδο απο το κτημα μας.
Εχουν ερθει και μια φορα στο χωριο του πατερα μου  :)

Αυτοι ολοι ειναι αδελφια μου. Και οποιος διανοηθει να τους αγγιξει, τελειωσε.
Οπως και να με αγγιξει εμενα ή την αδερφη μου καποιος, ξερω ηδη οτι θα τον 'ταχτοποιησουν' αυτοι.
Αγαπανε την ελλαδα και θα την αγαπησουν ακομα περισσοτερο. Θα φροντισουμε εμεις.
Κι ελπιζουμε καποια στιγμη να αξιωθουμε να παμε ολοι μαζι και στις χωρες τους. Να γνωρισουμε την ιστορια και τον πολιτισμο τους.

:)

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
για να τελειωνουμε, ας φυγουν ολοι οι παρανομοι πρωτα και μετα το συζηταμε

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα που τους χωριζουν στις χωρες τους(με την διενεξη ινδιας-πακισταν) εδω δεν υφιστανται.
Εδω ειμαστε ολοι ισοι, αδερφια. Η πολυκατοικια μας ειναι το σπιτι μας και θα το υπερασπιζομαστε ολοι μαζι απενατι στον οποιοδηποτε θελησει να βλαψει το σπιτικο μας.

Τα παιδια τους(akshat-ινδος και aakansha-η αδερφη του, prasid-πακιστανος) ειναι παρεακι μας(εμενα και της αδερφης μου) τουλαχιστον 1-2 φορες την εβδομαδα. Βγαινουμε για ουζα με την παρεα μου ολοι μαζι :)
'H παμε σπιτι τους για ναργιλε  :)
Οι μαναδες τους(των ινδων γιατι η μανα του prassed εχει πεθανει) μας φτιαχνουν σε μας και στις αλλες ελληνικες οικογενειες παραδοσιακα ινδικα φαγητα(παρεπιπτοντως να τρωτε ινδικα φαγητα. Γαμανε! Ειδικα το κοτοπουλο το φτιαχνουν με 20 διαφορετικους τροπους!) 1-2 φορες την εβδομαδα και μεις τους δινουμε ελαιολαδο απο το κτημα μας.
Εχουν ερθει και μια φορα στο χωριο του πατερα μου  :)

Οπως και να με αγγιξει εμενα ή την αδερφη μου καποιος, ξερω ηδη οτι θα τον 'ταχτοποιησουν' αυτοι.
Αγαπανε την ελλαδα και θα την αγαπησουν ακομα περισσοτερο. Θα φροντισουμε εμεις.
Κι ελπιζουμε καποια στιγμη να αξιωθουμε να παμε ολοι μαζι και στις χωρες τους. Να γνωρισουμε την ιστορια και τον πολιτισμο τους.

:)

Καποια στιγμη θα σε γαμησουν ομως (αν δεν σε γαμανε ηδη)
χαχαχαχαχαχαα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Καποια στιγμη θα σε γαμησουν ομως (αν δεν σε γαμανε ηδη)
χαχαχαχαχαχαα

Πολυ θα γουσταρες να γαμησεις την ινδη στο υπογειο χλεμπονιαρουλη. Σοκολατι χρωμα, πρασινο ματι και ολα τα υπεροχα χαρακτηριστικα μιας Ινδης. Σιγα μην κατσει σε σενα τον τυροβλαχο ελληναρα ομως  :2funny:
Ασε που θα σου κοβαμε τον πουτσο ετσι και πλησιαζες  :grin:

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. Ελληνες και Ινδοι. Φιλιππινεζοι και Πακιστανοι.
Ολοι μια οικογενεια. ΕΔΩ εσεις ουτε απεξω.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
αυτη τη μαλακια ποτε θα την κοψετε?

οταν γινετε κατι βγαινει ο καθε ενας και λεει εγω τους εχω σπιτι μου, κοιμαμε μαζι τους, μια χαρα παιδια ειναι, τρωμε πινουμε παμε διακοπες, δουλευει στη δουλεια μου και ειναι τα καλυτερα παιδια...

ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιγουρα υπαρχουν και ινδοι και πακιστανοι και αλβανοι και ρωσσοι κ βουλγαροι και ρουμανοι καλα παιδια και καλοι ανθρωποι και οικογενιαρχες.....

αλλα ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ που κλεβουν σκοτωνουν βιαζουν κλπ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ??  :uglystupid:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ρε "αντιρατσιστες" συγκρινετε την Αμερικη, την Αυστραλια, τη Γερμανια και οποιες αλλες χωρες πηγαν μεταναστες Ελληνες, με την Ελλαδα του 2012 ? Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι υπαρχουν Ελληνες που δεν εχουν να φανε, αστεγοι, αλλοι που δεν μπορουν να πληρωσουν τη ΔΕΗ, τις τραπεζες, τους φορους. Και μου θελετε ανοιχτα συνορα για τους αλλοδαπους ? Να ερθουν να κανουν τι εδω ? Να ζησουν το ευρωπαικο ονειρο σε μια χωρα που δεν μπορει να θρεψει τους κατοικους της ? Μα τι πορωση ειναι αυτη, τι στρεβλος ανθρωπισμος ? Λυσαμε τα προβληματα μας σαν χωρα, σαν εθνος και θα λυσουμε και τα προβληματα της Αφρικης και της Ασιας ? Σας ειναι δυσκολο να κατανοησετε οτι οσο πιο πολυ λαθρομεταναστες τοσο μεγαλυτερη θα ειναι η ανοδος της ακροδεξιας στην Ελλαδα και την Ευρωπη ? Η μηπως αυτο θελετε τελικα ?

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ολοι μια οικογενεια.
Αυτο  δεν λεμε?
Οτι ΓΑΜΙΕΣΤΕ μεταξυ σας! Για την ακριβεια ολοι εσεις οι τερψιπρωκτοι αριστεροι εχετε τους αλλοδαπους για να  σας γαμανε! χαχαχα!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν με νοιαζει τι ψηφισες φιλαρακο. Γουστο σου.
Αυτο που ξερω εγω ειναι το εξης.
'H παμε σπιτι τους για ναργιλε  :)
Οι μαναδες τους(των ινδων γιατι η μανα του prasid εχει πεθανει) μας φτιαχνουν σε μας και στις αλλες ελληνικες οικογενειες παραδοσιακα ινδικα φαγητα(παρεπιπτοντως να τρωτε ινδικα φαγητα. Γαμανε! Ειδικα το κοτοπουλο το φτιαχνουν με 20 διαφορετικους τροπους!) 1-2 φορες την εβδομαδα και μεις τους δινουμε ελαιολαδο απο το κτημα μας.
Εχουν ερθει και μια φορα στο χωριο του πατερα μου  :)

Ωραίο ποστ και νομίζω πως κανείς λογικός άνθρωπος δεν διαφωνεί .  Νομίζω πως λόγος γίνεται για παρεκκλίνουσες συμπεριφορές  και αυτό προφανώς αφορά και τα δικά μας φιντάνια  .

Επισκέπτης
Ρε "αντιρατσιστες" συγκρινετε την Αμερικη, την Αυστραλια, τη Γερμανια και οποιες αλλες χωρες πηγαν μεταναστες Ελληνες, με την Ελλαδα του 2012 ? Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι υπαρχουν Ελληνες που δεν εχουν να φανε, αστεγοι, αλλοι που δεν μπορουν να πληρωσουν τη ΔΕΗ, τις τραπεζες, τους φορους. Και μου θελετε ανοιχτα συνορα για τους αλλοδαπους ? Να ερθουν να κανουν τι εδω ? Να ζησουν το ευρωπαικο ονειρο σε μια χωρα που δεν μπορει να θρεψει τους κατοικους της ? Μα τι πορωση ειναι αυτη, τι στρεβλος ανθρωπισμος ? Λυσαμε τα προβληματα μας σαν χωρα, σαν εθνος και θα λυσουμε και τα προβληματα της Αφρικης και της Ασιας ? Σας ειναι δυσκολο να κατανοησετε οτι οσο πιο πολυ λαθρομεταναστες τοσο μεγαλυτερη θα ειναι η ανοδος της ακροδεξιας στην Ελλαδα και την Ευρωπη ? Η μηπως αυτο θελετε τελικα ?
Εφοσον θελουν να φυγουν ας φυγουν και ας πανε οπου θελουν.Καμμια αντιρηση.

Οπου θελουν αυτοι ομως,οχι οπου θελει η ΕΕ.

Συμπληρωματικα,η ανοδος της ακροδεξιας ειναι αλλο πραμα.

Επισκέπτης
Εφοσον θελουν να φυγουν ας φυγουν και ας πανε οπου θελουν.Καμμια αντιρηση.

Οπου θελουν αυτοι ομως,οχι οπου θελει η ΕΕ.

Συμπληρωματικα,η ανοδος της ακροδεξιας ειναι αλλο πραμα.

Και γιατι να ερθουν ? Τους καλεσε κανεις ? Ζουν τοσο καλα οι Ελληνες ωστε να μπορουν κι αυτοι να βρουν εδω τον "παραδεισο" τους ? Το που θα πανε δε μ΄ενδιαφερει. Ας τους λουστουν οι Ευρωπαιοι, ας πανε Αμερικη, Αυστραλια, ας πανε στο διαολο. Εδω παντως δεν ειναι καλοδεχουμενοι. Βγες λιγο στο δρομο και μιλα με Ελληνες ολων των πολιτικων αποχρωσεων. Ρωτα τη γνωμη τους για τους αλλοδαπους. Το 80% δεν τους θελει. Εκτος απο αυτους που εχουν συμφεροντα απο την υποβαθμιση καποιων περιοχων και καποιους επαγγελματιες αντιρατσιστες.

Συμπληρωματικα, οταν δεν υπηρχαν στην Ελλαδα τοσα εκατομυρια λαθρομεταναστες η χρυση αυγη ηταν εκτος βουλης.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
πριτιμω να σε γαμαω απο τον κωλο!
ΞΕΚΙΝΑ βρε βλημα με τα σπυρια στη μουρη απο το να μαθεις γραφη και αναγνωση πρωτα και ασε τα ασαλιωτα πρωκτικα κολπα για μετα....αιντα οργιο!

Επισκέπτης
Ωραίο ποστ και νομίζω πως κανείς λογικός άνθρωπος δεν διαφωνεί .  Νομίζω πως λόγος γίνεται για παρεκκλίνουσες συμπεριφορές  και αυτό προφανώς αφορά και τα δικά μας φιντάνια  .
Οχι,δεν γινεται λογος για παρεκλινουσες συμπεριφορες στο νημα.

Γινεται λογος για τους μεταναστες γενικως(με η χωρις χαρτια)που χρεωνονται γενικως ΟΛΟΙ τους παρεκλινουσες συμπεριφορες.

Μιλαμε για 100% ρατσιστικη ρητορικη δηλαδη-που ας το ξαναπω,χρησιμοποιειται για τους μεταναστες ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ,και μονον.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Αυτο  δεν λεμε?
Οτι ΓΑΜΙΕΣΤΕ μεταξυ σας! Για την ακριβεια ολοι εσεις οι τερψιπρωκτοι αριστεροι εχετε τους αλλοδαπους για να  σας γαμανε! χαχαχα!

Θα μπορουσα πολυ ανετα τωρα να σε ξεφτιλισω λεγοντας σου για τον πολιτισμο και την κουλτουρα της Ινδιας. Εσενα του μεγαλου ελληναρα των αρχαιων παραδοσεων και μεγαλειων. Για τα 2 epic(ξερεις τι ειναι αυτο? σου μαθανε στο σχολειο?) που εχει η μυθολογια της(την στιγμη που η ελληνικη και η σκανδιναβικη μυθολογια εχουν μονο 1), για τις πανω απο 2000 διαφορετικες θεοτητες τους, για τα ασυγκριτα κτισματα(παλατια, κηποι) που υπαρχουν σε ολη την Ινδια(κατασκευη των μεγαλων Μογγολων αυτοκρατορων).
Ξερεις τιποτα απ ολα αυτα τυρι? 'Η για σενα Ινδοι ειναι μονο αυτοι που βλεπεις στα βενζιναδικα? Ε?
Εχεις ιδεα οτι μιλας για ενα λαο με ιστορια και πολιτισμο ισαξιο και παλαιο οσο των Ελληνων? Τι να ξερεις. Τυρι εισαι.  ;)
Σε αφηνω λοιπον να τον παιξεις τωρα βλεποντας καμια μουναρα Ασιατισα σε καμια τσοντα, γιατι να γαμησεις Ασιατισα γυναικαρα δεν προκειται ουτε στα ονειρα σου. Εγω ολο και κατι κανω. Και θα κανω πολλα περισσοτερα στο μελλον. Τιμη μου και κμαρι μου. Αλλωστε οταν γυρισουν στην χωρα τους(ευχομαι οχι συντομα) αν ειναι να εχουν εικονα απο ελληνα, λεω ναναι απο μενα κι οχι απο τυρια σαν εσενα ;)

Επισκέπτης
Και γιατι να ερθουν ? Τους καλεσε κανεις ? Ζουν τοσο καλα οι Ελληνες ωστε να μπορουν κι αυτοι να βρουν εδω τον "παραδεισο" τους ? Το που θα πανε δε μ΄ενδιαφερει. Ας τους λουστουν οι Ευρωπαιοι, ας πανε Αμερικη, Αυστραλια, ας πανε στο διαολο. Εδω παντως δεν ειναι καλοδεχουμενοι. Βγες λιγο στο δρομο και μιλα με Ελληνες ολων των πολιτικων αποχρωσεων. Ρωτα τη γνωμη τους για τους αλλοδαπους. Το 80% δεν τους θελει. Εκτος απο αυτους που εχουν συμφεροντα απο την υποβαθμιση καποιων περιοχων και καποιους επαγγελματιες αντιρατσιστες.

Συμπληρωματικα, οταν δεν υπηρχαν στην Ελλαδα τοσα εκατομυρια λαθρομεταναστες η χρυση αυγη ηταν εκτος βουλης.
Εφοσον θελουν να πανε οπου θελουν εγω δεν εχω προβλημα.

Να πανε οπου θελουν με τα χαρτια τους,οσοι θελουν.Δεν ξερω εαν συμφωνουν τα ακροδεκσα ομως,που σκυβουν τη μεση στη Ντορα ντε...

Για την ΧΑ τωρα...η ΧΑ ανεβαινει γιατι προτεινει μια φασιστικη/ναζιστικη εξοδο απο την κριση,γι'αυτο και μονον για αυτο:εαν η ανοδος της ειχε σχεση με το υποτιθεμενο μεταναστευτικο θα ηταν στη Βουλη εδω και κανα 20αρι χρονια,τοσο διαρκει αυτη η προβληματολογια.

Εννοειται οτι οσοι την ψηφιζουν αντιλαμβανονται παρα πολυ καλα(ΙΜΟ και πριν τις 6/5 το αντιλαμβανονταν)τι πρεσβευει η ΧΑ,και το αποδεχονται πληρως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Οχι,δεν γινεται λογος για παρεκλινουσες συμπεριφορες στο νημα.

Γινεται λογος για τους μεταναστες γενικως(με η χωρις χαρτια)που χρεωνονται γενικως ΟΛΟΙ τους παρεκλινουσες συμπεριφορες.

Μιλαμε για 100% ρατσιστικη ρητορικη δηλαδη-που ας το ξαναπω,χρησιμοποιειται για τους μεταναστες ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ,και μονον.
τι ψαχνεις να βρεις ρε συ μαους?τα πιο πολλα σημερινα "αβγα" ειναι οι βλαμμενοι ψηφοφοροι των κΩμματων του χτες που αναβανε πυρσους και κουναγανε σημαιακια σαν να τους ειχες ριξει κερμα....απο την "ανυπαρξια" περασαν γοργα στο "ενεργο τιποτα" και νομιζουν οτι πλεον ειναι κατι...αλλωστε η αποσταση δεν ηταν ποτε μεγαλη...με ενα φιλικο σπρωξιμο,με ενα ακουμπημα στην πλατη με νοημα,με ενα φυσημα του ανεμου,βρεθηκαν εκει που τους ΘΕΛΑΝΕ -στα σκατα!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πολυ θα γουσταρες να γαμησεις την ινδη στο υπογειο χλεμπονιαρουλη. Σοκολατι χρωμα, πρασινο ματι και ολα τα υπεροχα χαρακτηριστικα μιας Ινδης. Σιγα μην κατσει σε σενα τον τυροβλαχο ελληναρα ομως  :2funny:

καλα τα λες εχω δει μερικες κρεμα ενα 50 αρικο στον πουτσο σου και θα
τον φανε μαζι με ο 50αρικο

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ανθρωπιστες της πουτσας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

γαμώ το σπίτι τους και την οικογένεια που μεγάλωσε αυτά τα μπάσταρδα.
μίσος, φθόνος, αίμα, πόνος, τσαμπουκάδες, μάπες, πεσίματα και όλα αυτά τα όμορφα που συνθέτουν έναν πολιτισμένο κόσμο.

κανείς απο αυτά τα μουνιά δεν εχει αναρωτηθεί γιατί όλοι οι μετανάστες α κοπής πάνε αμερική γερμανία καναδά, αυστραλία κλπ και όλα τα σκουπίδια έρχονται εδώ.
Γιατί τα σκουπίδια μόνο στη χωματερή δε βρωμάνε διαφορετικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom