Αυστρία λέμε όχι βαυαρία η βαυαρία είναι η γερμανία!
Ούτε απο που είναι ο όθων δεν γνωρίζεις!
αφου το μοναχο ειναι αυστριακο.......
πασο,,,
αφου το μοναχο ειναι αυστριακο.......
πασο,,,
Ο όθων γεννήθηκε αυστρία. Το μόναχο ναί βαυαρία είναι. Και ο πατέρας του ήταν βασιλιάς εκεί πέρα. Ο όθων παίζει να έχει οικογενειακή σχέση με τον χιτλερ απο μάνα.
Τι γελάς ρε λάθρο? Τράβα άνοιξε τα στραβά σου διάβασε.
Αυτή την ώρα λάθρα με παράνομη πραμάτια την έχουν απλώσει πάνω στην αχαρνών στο ύψος του αγίου νικολάου.
Καθώς εκδιώχθηκαν απο το κέντρο. Η αστυνομία παρατηρητής φοβάται να πλησιάσει! Ακριβώς απο πάνω έχουν μαζευτεί ρώσοι πολωνοί και διάφοροι άλλοι καράφλες και ετοιμάζονται για πέσιμο.
λαθρέλληνα, γελάω που βγαλες τον όθωνα μπατζανάκη του αδολφου....
μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααν ησουν αναρχικη αγαπη μου δεν θα ειχες λαπ τοπ πληρωμενο πιθανον απο τον μπαμπα αλλα θα ησουν σε καποιο χωριο να ασχολεισαι με την κηπουρικη κα την ανθοκομια...μην μπερδευεις την αναρχια με αυτο που εισαι, πιστεψε με εχω φιλους αναρχικους, δεν εχετε καμια σχεση
μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μόλις έγραψες άλλη μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της μαλακίας..
Κι άλλη χρυσή σελίδα.Οι αναρχικοί έχουν αλλεργία σε ότι έχει σχέση με τεχνολογία!
Αφού αυστριακοί είναι. Και απο το ίδιο μέρος. Που το αστείο? Ένα μεγάλο χωριό ήταν η Αυστρία κάποτε.
γι' αυτό γελάω ρε ρεζίλη... από πότε οι βαυαροί είναι αυστριακοί?
Κι άλλη χρυσή σελίδα.
Δε μας λες κι από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα??
Είπα εγώ ρε ντουβάρι ότι η βαυαρία είναι αυστρία? Το κομμούνι το είπε. Ντιπ
Αυστριακός ήταν ο όθων. Και το κρατίδιο του γλυξμπουργκ ήταν ανεξάρτητο μετά τον 2ο παγκόσμιο ενσωματώθηκε στην Γερμανία. Η Γερμανία ακόμα και σήμερα όπως και η Αμερική είναι σαν την αρχαία Ελλάδα. Πόλεις κράτη.
Ο όθων γεννήθηκε αυστρία. Το μόναχο ναί βαυαρία είναι. Και ο πατέρας του ήταν βασιλιάς εκεί πέρα. Ο όθων παίζει να έχει οικογενειακή σχέση με τον χιτλερ απο μάνα.
Αφού αυστριακοί είναι. Και απο το ίδιο μέρος. Που το αστείο? Ένα μεγάλο χωριό ήταν η Αυστρία κάποτε.
Ήδη οι αριστερές οργανώσεις του βρήκαν καλό δικηγόρο. ;)
Την Κωνσταντοπουλπυ?
είμαι κατά της βίας αλλά σε αυτό το ΚΑΘΗΚΙ ότι και αν του κάνουν είναι λίγο!
το πολύ πολύ να μείνει καμιά 20ετία να ζει ζωή και κότα με στέγη και φαί στη φυλακή!
Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ!
τέτοιες ώρες λέω ότι κάποια λιμά δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα λόγου...
γαμώ τα δικαιώματά μου, γαμώ....
σιγα μην κατσει 20 χρονια
στα 5 θα βγει
εκτος αν παει σε φυλακες με ελληνες οπου θα τον φανε στο προαυλιο
Θα αυτοκτονηθει οπως ο Δουρης