Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
οι αριστεροι καλο ειναι να μην εχετε, οταν ειχατε τα κανατε πουτανα

δεν ειμαι ουτε αριστερη,ειμαι ακρα αναρχικη με την εννοια τις επιλογης και οχι των μπαχαλακιδων,αυτοι δεν ειναι αναρχικοι ειναι σκουπιδια

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
εχεις ιδεα τι παιχτηκε στο μελιγαλα, γαργαλιανους, πυλο η απλα θα παραθετεις μαλακιες αποσπασματα του καθε τυχαρπαστου;; το χτυπημα στο σπιτι του στουπα στην μουζουστα 1 χρονο πριν ηταν ασχετο με τα γεγονοτα αυτα;; ελα να σε κανω ρομπα γιατι με εφτιαξες....
τη βικιπεδεια ως πηγη την καθορισε ο αναλφαβητος,οχι εγω.πες μου να μαθω τι εγινε στο σπιτι του στουπα αλλα πες μας και τι ακριβως ηταν ο στουπας για να δουμε αν μπορουμε να συζητησουμε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τη βικιπεδεια ως πηγη την καθορισε ο αναλφαβητος,οχι εγω.πες μου να μαθω τι εγινε στο σπιτι του στουπα αλλα πες μας και τι ακριβως ηταν ο στουπας για να δουμε αν μπορουμε να συζητησουμε
οκ, δεν εχεις ιδεα, πηγαινε για υπνο

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
O Άρης Βελουχιώτης (Λαμία, 27 Αυγούστου 1905 - Μεσούντα Άρτης, 16 Ιουνίου 1945) (πραγματικό όνομα Αθανάσιος Κλάρας ) ήταν καπετάνιος και ηγετικό στέλεχος του ΕΛΑΣ και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Ήταν ηγετική, αλλά και αμφιλεγόμενη μορφή της Εθνικής Αντίστασης κατά την περίοδο της γερμανοϊταλικής κατοχής της Ελλάδας, ιδρυτής του ΕΛΑΣ και στέλεχος του κομμουνιστικού κινήματος στην Ελλάδα, από τους πιο επίμονους υπέρμαχους για τον αντιστασιακό αγώνα και την ελεύθερη διενέργεια δημοψηφίσματος μετά την απελευθέρωση, που θα αποφάσιζε για την επιστροφή του βασιλιά και τον τύπο του πολιτεύματος.[1] Υπήρξε ο ουσιαστικός αρχηγός του ΕΛΑΣ και μία τραγική φιγούρα της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας. Κυνηγήθηκε γιατί ήταν κομμουνιστής και δημιουργός και αρχηγός ενός μεγάλου εθελοντικού στρατού με διαφορετική άποψη για τον ορισμό της έννοιας "καλό"

Προδότες μιά ζωή. Πήρε αυτό που του αξίζει και αυτός.  >:(

πες μου τι πινεις να κανω και εγω κεφαλι και κοψε το βικι.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Ρέ ζώα θέλατε να κάνετε δικό σας στρατό για να γίνει η Ελλάδα κομμουνιστική? Η ρωσία σας είχε εξοπλίσει τότε και είχε βάλει σλάβους να αγωνιστούν μαζί σας?
Βάζατε βόμβες παντού και εξαιτίας σας επέστρεψε ο βασιλιάς? Άντε δρόμο απο δω πέρα.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ρέ ζώα θέλατε να κάνετε δικό σας στρατό για να γίνει η Ελλάδα κομμουνιστική? Η ρωσία σας είχε εξοπλίσει τότε και είχε βάλει σλάβους να αγωνιστούν μαζί σας?
Βάζατε βόμβες παντού και εξαιτίας σας επέστρεψε ο βασιλιάς? Άντε δρόμο απο δω πέρα.

τρικυμια εν κρανιο

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1

μα οι ΧΑ εκανε μετανιες καποτε στο βασιλια και μετα στην χουντα,το δε μεταξα του κανουν αβερτα τρισάγια

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν ειμαι ουτε αριστερη,ειμαι ακρα αναρχικη με την εννοια τις επιλογης και οχι των μπαχαλακιδων,αυτοι δεν ειναι αναρχικοι ειναι σκουπιδια
αν ησουν αναρχικη αγαπη μου δεν θα ειχες λαπ τοπ πληρωμενο πιθανον απο τον μπαμπα αλλα θα ησουν σε καποιο χωριο να ασχολεισαι με την κηπουρικη κα την ανθοκομια...μην μπερδευεις την αναρχια με αυτο που εισαι, πιστεψε με εχω φιλους αναρχικους, δεν εχετε καμια σχεση

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
πες μου τι πινεις να κανω και εγω κεφαλι και κοψε το βικι.

Πρόσεχε εσύ τι πίνεις. Οι μαλακίες που κάνατε πληρώθηκαν ακριβά όμως το ζώο ο καραμανλής σας δέχτηκε σαν κόμμα. Ενώ θα έπρεπε να σας είχε κρεμάσει.
Μέχρι και την χούντα μαζί με τους αμερικάνους την ρίξατε ανθέλληνες.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πρόσεχε εσύ τι πίνεις. Οι μαλακίες που κάνατε πληρώθηκαν ακριβά όμως το ζώο ο καραμανλής σας δέχτηκε σαν κόμμα. Ενώ θα έπρεπε να σας είχε κρεμάσει.
Μέχρι και την χούντα μαζί με τους αμερικάνους την ρίξατε ανθέλληνες.

αντε παμε παλι αλλα τωρα γκουγκλαρε σωστα.......αντε να βοηθησω.....αλλο ελας αλλο εδες
η μεν βελουχιωτη η δε ζερβα

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μα οι ΧΑ εκανε μετανιες καποτε στο βασιλια και μετα στην χουντα,το δε μεταξα του κανουν αβερτα τρισάγια

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις προφανώς... Εξαιτίας της χούντας έφυγε ο βασιλιάς. Δεν τον έδιωξαν μερικοί ξυπόλυτοι!  ;)

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
αν ησουν αναρχικη αγαπη μου δεν θα ειχες λαπ τοπ πληρωμενο πιθανον απο τον μπαμπα αλλα θα ησουν σε καποιο χωριο να ασχολεισαι με την κηπουρικη κα την ανθοκομια...μην μπερδευεις την αναρχια με αυτο που εισαι, πιστεψε με εχω φιλους αναρχικους, δεν εχετε καμια σχεση

μπερδευεσε! και μονο αυτο που ειμαι με κανει αναρχικη!
επισης μεσα επεσες για την κηπουρικη,εχω σπουδασει γεωπονια!
μη βιαζεσε να κανεις κρισεις ειδικα στο νετ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μπερδευεσε! και μονο αυτο που ειμαι με κανει αναρχικη!
επισης μεσα επεσες για την κηπουρικη,εχω σπουδασει γεωπονια!
μη βιαζεσε να κανεις κρισεις ειδικα στο νετ
αναρχικη χαι τεκ.....στο ξαναλεω εσυ και η αναρχια απεχετε παρασαγας

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις προφανώς... Εξαιτίας της χούντας έφυγε ο βασιλιάς. Δεν τον έδιωξαν μερικοί ξυπόλυτοι!  ;)

ο βασιλιας εφυγε για το μαλακογερος εκανε μλκιες και ο μεγαλειοτατος σας ειχε και εχει γραμμενους στα βασιλικα του.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αντε παμε παλι αλλα τωρα γκουγκλαρε σωστα.......αντε να βοηθησω.....αλλο ελας αλλο εδες
η μεν βελουχιωτη η δε ζερβα

Ρε άντε σάλτα βλάκα που θα μου πείς ότι το βρήκα στο google. Ανθέλληνα.
Απο μας πλέον δεν θα το γλυτώσεις το κρέμασμα αφού συμμαχείς πάλι με λάθρα.  >:(

greece_riots_101911_03.jpg

>:(

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Καθε θαυμα 3 μερες!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εσυ δηλαδη πιστευεις πως στην ΧΑ δεν εχουν μαζευτει ελληνιστες,βασιλοφρονες και απλα ψυχακιδες στρατογκαυλοι?
στο τελευταιο μεσα επεσες, ολα τα υπολοιπα καμια σχεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom