Καλά τράβα γράψου σε ανοικτό σχολείο μπάς και μάθεις πέντε πράματα έστω και αργά ντουβάρι.
ρε λοβοτομηνενε πρωην απολιτικ νεολαιε ο εδες με τη ρωσια ηταν?
Καλά τράβα γράψου σε ανοικτό σχολείο μπάς και μάθεις πέντε πράματα έστω και αργά ντουβάρι.
οι αριστεροι καλο ειναι να μην εχετε, οταν ειχατε τα κανατε πουτανα
τη βικιπεδεια ως πηγη την καθορισε ο αναλφαβητος,οχι εγω.πες μου να μαθω τι εγινε στο σπιτι του στουπα αλλα πες μας και τι ακριβως ηταν ο στουπας για να δουμε αν μπορουμε να συζητησουμεεχεις ιδεα τι παιχτηκε στο μελιγαλα, γαργαλιανους, πυλο η απλα θα παραθετεις μαλακιες αποσπασματα του καθε τυχαρπαστου;; το χτυπημα στο σπιτι του στουπα στην μουζουστα 1 χρονο πριν ηταν ασχετο με τα γεγονοτα αυτα;; ελα να σε κανω ρομπα γιατι με εφτιαξες....
οκ, δεν εχεις ιδεα, πηγαινε για υπνοτη βικιπεδεια ως πηγη την καθορισε ο αναλφαβητος,οχι εγω.πες μου να μαθω τι εγινε στο σπιτι του στουπα αλλα πες μας και τι ακριβως ηταν ο στουπας για να δουμε αν μπορουμε να συζητησουμε
O Άρης Βελουχιώτης (Λαμία, 27 Αυγούστου 1905 - Μεσούντα Άρτης, 16 Ιουνίου 1945) (πραγματικό όνομα Αθανάσιος Κλάρας ) ήταν καπετάνιος και ηγετικό στέλεχος του ΕΛΑΣ και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Ήταν ηγετική, αλλά και αμφιλεγόμενη μορφή της Εθνικής Αντίστασης κατά την περίοδο της γερμανοϊταλικής κατοχής της Ελλάδας, ιδρυτής του ΕΛΑΣ και στέλεχος του κομμουνιστικού κινήματος στην Ελλάδα, από τους πιο επίμονους υπέρμαχους για τον αντιστασιακό αγώνα και την ελεύθερη διενέργεια δημοψηφίσματος μετά την απελευθέρωση, που θα αποφάσιζε για την επιστροφή του βασιλιά και τον τύπο του πολιτεύματος.[1] Υπήρξε ο ουσιαστικός αρχηγός του ΕΛΑΣ και μία τραγική φιγούρα της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας. Κυνηγήθηκε γιατί ήταν κομμουνιστής και δημιουργός και αρχηγός ενός μεγάλου εθελοντικού στρατού με διαφορετική άποψη για τον ορισμό της έννοιας "καλό"
Προδότες μιά ζωή. Πήρε αυτό που του αξίζει και αυτός. >
τη βικιπεδεια ως πηγη την καθορισε ο αναλφαβητος,οχι εγω.πες μου να μαθω τι εγινε στο σπιτι του στουπα αλλα πες μας και τι ακριβως ηταν ο στουπας για να δουμε αν μπορουμε να συζητησουμε
Ρέ ζώα θέλατε να κάνετε δικό σας στρατό για να γίνει η Ελλάδα κομμουνιστική? Η ρωσία σας είχε εξοπλίσει τότε και είχε βάλει σλάβους να αγωνιστούν μαζί σας?
Βάζατε βόμβες παντού και εξαιτίας σας επέστρεψε ο βασιλιάς? Άντε δρόμο απο δω πέρα.
Ρέ ζώα θέλατε να κάνετε δικό σας στρατό για να γίνει η Ελλάδα κομμουνιστική? Η ρωσία σας είχε εξοπλίσει τότε και είχε βάλει σλάβους να αγωνιστούν μαζί σας?
Βάζατε βόμβες παντού και εξαιτίας σας επέστρεψε ο βασιλιάς? Άντε δρόμο απο δω πέρα.
αν ησουν αναρχικη αγαπη μου δεν θα ειχες λαπ τοπ πληρωμενο πιθανον απο τον μπαμπα αλλα θα ησουν σε καποιο χωριο να ασχολεισαι με την κηπουρικη κα την ανθοκομια...μην μπερδευεις την αναρχια με αυτο που εισαι, πιστεψε με εχω φιλους αναρχικους, δεν εχετε καμια σχεσηδεν ειμαι ουτε αριστερη,ειμαι ακρα αναρχικη με την εννοια τις επιλογης και οχι των μπαχαλακιδων,αυτοι δεν ειναι αναρχικοι ειναι σκουπιδια
πες μου τι πινεις να κανω και εγω κεφαλι και κοψε το βικι.
τα εχεις μπερδεψει χειροτερα απο τους χρυσαυγιτεςμα οι ΧΑ εκανε μετανιες καποτε στο βασιλια και μετα στην χουντα,το δε μεταξα του κανουν αβερτα τρισάγια
Πρόσεχε εσύ τι πίνεις. Οι μαλακίες που κάνατε πληρώθηκαν ακριβά όμως το ζώο ο καραμανλής σας δέχτηκε σαν κόμμα. Ενώ θα έπρεπε να σας είχε κρεμάσει.
Μέχρι και την χούντα μαζί με τους αμερικάνους την ρίξατε ανθέλληνες.
μα οι ΧΑ εκανε μετανιες καποτε στο βασιλια και μετα στην χουντα,το δε μεταξα του κανουν αβερτα τρισάγια
αν ησουν αναρχικη αγαπη μου δεν θα ειχες λαπ τοπ πληρωμενο πιθανον απο τον μπαμπα αλλα θα ησουν σε καποιο χωριο να ασχολεισαι με την κηπουρικη κα την ανθοκομια...μην μπερδευεις την αναρχια με αυτο που εισαι, πιστεψε με εχω φιλους αναρχικους, δεν εχετε καμια σχεση
τα εχεις μπερδεψει χειροτερα απο τους χρυσαυγιτες
αναρχικη χαι τεκ.....στο ξαναλεω εσυ και η αναρχια απεχετε παρασαγαςμπερδευεσε! και μονο αυτο που ειμαι με κανει αναρχικη!
επισης μεσα επεσες για την κηπουρικη,εχω σπουδασει γεωπονια!
μη βιαζεσε να κανεις κρισεις ειδικα στο νετ
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις προφανώς... Εξαιτίας της χούντας έφυγε ο βασιλιάς. Δεν τον έδιωξαν μερικοί ξυπόλυτοι! ;)
αντε παμε παλι αλλα τωρα γκουγκλαρε σωστα.......αντε να βοηθησω.....αλλο ελας αλλο εδες
η μεν βελουχιωτη η δε ζερβα
στο τελευταιο μεσα επεσες, ολα τα υπολοιπα καμια σχεσηεσυ δηλαδη πιστευεις πως στην ΧΑ δεν εχουν μαζευτει ελληνιστες,βασιλοφρονες και απλα ψυχακιδες στρατογκαυλοι?