alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το μαυρο λαντσια το εχεις ακομη?μα αν παω εγω η χρυσαυγητισα γυναικα σου τι θα κανει? ανεργη?
Η δουλεια πως παει?
Το μαυρο λαντσια το εχεις ακομη?μα αν παω εγω η χρυσαυγητισα γυναικα σου τι θα κανει? ανεργη?
θα σε γαμισει με στραπ ον
μα αν παω εγω η χρυσαυγητισα γυναικα σου τι θα κανει? ανεργη?
σιγα μην ελειπε το παπαδαριο! μα γιατι δεν τους βαζουν σε εκκλησιες ? σε μοναστηρια?
οι παπαδες κόπτονται πως υπαρχει ο θεος του ελεος και της αγαπης!
δεν με νοιαζει ρε πιθηκε τι σου κανει! οταν συμμετεχεις σε μια κουβεντα εχουν ολοι αποψη!
αιντε τραβα παρε τη σημαια και τρεχα στους δρομους για την αγια σοφια και σταματα με το ιντερνετ γιατι εισαι μονο για κλουβι!
τελος η οποια κουβεντα μαζι σου!
Νταξ, οχι ολοι.Το ξέρεις ότι η 17Ν ήταν αριστερή οργάνωση? Που πλέον είναι ελεϋθεροι όλοι τους!
Το μαυρο λαντσια το εχεις ακομη?
Η δουλεια πως παει?
καλως την κυρια διοικητου
Τι ελληνιδα μωρε, κοιτα πού εκανε το πρωτο της ποσταρισμα.Εδώ δεν ξέρεις τα βασικά κορίτσι μου που ζείς... Ελληνίδα είσαι?
Πανε να σε δειξει αυτος την αγαπη
Υ.Γ. αυτοι μουσουλμανοι ειναι
Εισαι αρρωστη? ποιος σε απειλησε?ναι γιατι θες να σε παω βολτα?η μηπως κανεις σερβις να στο εφερνα?
υ.γ απειλες αλλου εγω δεν κανω ουτε δεκατα πυρετο !!
δεν με νοιαζει ρε πιθηκε τι σου κανει! οταν συμμετεχεις σε μια κουβεντα εχουν ολοι αποψη!
αιντε τραβα παρε τη σημαια και τρεχα στους δρομους για την αγια σοφια και σταματα με το ιντερνετ γιατι εισαι μονο για κλουβι!
τελος η οποια κουβεντα μαζι σου!
'Το ξέρεις ότι η 17Ν ήταν αριστερή οργάνωση? Που πλέον είναι ελεϋθεροι όλοι τους!
τεσσερις γραμμες ποσταρισμα, τεσσερις γραμμες μπαρμπουτσαλα.'
ηταν αναρχοαυτονομοι! καμια σχεση με αριστερα! και τονιζω πως προερχομαι απο δεξια!
αντιπαθω την αριστερα και την ΧΑ
στις τελευταιες εκλογες εριξα ακυρο
οσο για την 17Ν εναν απο οσους ειναι εξω τον εχω γνωρισει και ειναι αξιοπρεπεστατος
Εισαι αρρωστη? ποιος σε απειλησε?
Να σε δω μπροστα μου να τα λες αυτα μωρη, αλλα προς τα παπαρια μου θα κοιτας τι να κανουμε
Ποια προσωπικα δεδομενα ρε?δινεις προσωπικα δεδομενα στο δυκτια και δεν ειναι εμεση απειλη ρε?
ελα να μου το πεις μπροστα μου πλζ!
να σου πω ποσο αρρωστη και τι ειμαι
δινεις προσωπικα δεδομενα στο δυκτια και δεν ειναι εμεση απειλη ρε?
ελα να μου το πεις μπροστα μου πλζ!
να σου πω ποσο αρρωστη και τι ειμαι
να σαι σιγουρος οτ εγω τα λεω και μπροστα σου!
Ποια προσωπικα δεδομενα ρε?
Τα δικα σου ποσταρισματα διαβασα.
Μηπως σε ξερω κιολας?
Α δεν εισαι για συζητηση εσυ, μαλλον πιωμενη εισαι.