Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δε ενδιαφέρει. Από επιστημονικής - ψυχολογικής περισσότερο. Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να εθελοτυφλεί και να κρύβει το κεφάλι του στη άμμο για να λέει ότι θέλει. Αν είσαι Έλληνας, αν είσαι Αλβανός δικαιολογείσαι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Ξυπνάτε ρεε. Μόνο εδώ γίνονται αυτά. Μπερδέψαμε τον ανθρωπισμό και τη αλληλοβοήθεια με το μπάχαλο και τον φασισμό με την εθνική υπερηφάνια.

Την δημοκρατια με την αναρχια και την σταθεροτητα με την αλλοιωση της λαικης βουλησης. Πεστα ρε φιλε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ φίλε μου είμαι Έλληνας και οι περισσότεροι άλλοι που κατοικούν σε αυτοί τη χώρα.
Οι χοροί μας είναι από την εποχή του Διονύσου και τα τραγούδια από την εποχή του Αγαμέμνονα.
Το ότι λέγονται τέτοιες, λυπάμαι, ηλιθιότητες, δείχνει τι σόι κράτος μας έχουν καταντήσει οι Ζαχόπουλοι - τουρκόφατσα, καλά να είναι
Η καληνύχτα μου είναι με μία απο τις πολλές ..σοφίες που μας αράδιασες απόψε, αγαπητέ μου οπαδέ της ελληνοφροσύνης.    :dancing:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
πλευρης και βοριδης  για ενα χρονο στην εξουσια και θα στρωσουν ολοι...

Ο Πλευρης τουλαχιστον λεει ανοιχτα τις ακραιες ναζιστικες του αποψεις.
Ο αλλος κρατιεται λιγο.

Παντως ολοι εσεις οι ακροδεξιοι δε καταλαβαινετε οτι αν υπηρχαν στην Ελλαδα τα καθεστωτα που υποστηριζετε δε θα ειχατε το δικαιωμα να μιλατε. Μονο να υπακουετε.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Την δημοκρατια με την αναρχια και την σταθεροτητα με την αλλοιωση της λαικης βουλησης. Πεστα ρε φιλε.
χαχαχαχ τώρα μη το πας αλλού. Δημοκρατικά μιλάω. Και στη Τουρκία δημοκρατία λένε ότι έχουνε όπως και στη Ελβετία. Ποια εφαρμογή όμως

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο Πλευρης τουλαχιστον λεει ανοιχτα τις ακραιες ναζιστικες του αποψεις.
Ο αλλος κρατιεται λιγο.

Παντως ολοι εσεις οι ακροδεξιοι δε καταλαβαινεται οτι αν υπηρχαν τα καθεστωτα που υποστηριζετε δε θα ειχατε το δικαιωμα να μιλατε. Μονο να υπακουτε.

οπως βλεπεις λεω για ενα χρονο.....

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Η καληνύχτα μου είναι με μία απο τις πολλές ..σοφίες που μας αράδιασες απόψε, αγαπητέ μου οπαδέ της ελληνοφροσύνης.    :dancing:

Και αυτή η... σοφία, στη διάθεση του ερευνητικού σου πνεύματος, αν οτιδήποτε είναι λάθος

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Τελικά σοβαρά Αλβανός είσαι, ή μπλέκεις τη κοινωνική δικαιοσύνη με την αντεθνικότητα?

Οχι ρε φιλε φαινεται απο χιλιομετρα. Ελληνας ειναι αριστεριστης ή ακραιος Συνασπιστης.
Οχι αντιεξουσιαστης η ΚΚΕ παντως. Οι αντιεξουσιαστες δε πιστευουν στην εργασια. Διαφωνω αρκετα με τις αποψεις του αλλα τουλαχιστον του αναγνωριζω οτι εχει ενα επιπεδο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πως λοιπόν αλλοιώνεται η λαϊκή βούληση; Θα ήθελα να μάθω. Μπορεί να με χαρακτήρισες -εν ίδει μπάτσου- "αριστεριστή", χωρίς να σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα, αλλά επειδή δείχνεις καλοπροαίρετος, θα ακούσω με προσοχή την άποψή σου.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
Πως λοιπόν αλλοιώνεται η λαϊκή βούληση; Θα ήθελα να μάθω. Μπορεί να με χαρακτήρισες -εν ίδει μπάτσου- "αριστεριστή", χωρίς να σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα, αλλά επειδή δείχνεις καλοπροαίρετος, θα ακούσω με προσοχή την άποψή σου.
Εσύ δεν είπες καληνύχτα; Αντε ξεκίνα για ύπνο να πάρουμε και εμείς σειρά

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545

152 βουλευτες = 50,66%. Η ΝΔ δεν πηρε τοσο στις εκλογες. Ο ψηφος του πολιτη που παει στα μικρα κοματα μετραει λιγοτερο απο αυτον που παει στο πρωτο.
Το καθαρο ποσοστο που πηρε η ΝΔ που κυβερναει δεν ειναι ουτε 30%. Αυτο ειναι μειοψηφικο ποσοστο.
Το 70 % του λαου δεν ψηφισε ΝΔ για κυβερνηση. Αυτο ειναι δημοκρατια?

Επιπλεον υπαρχει κομματικη πειθαρχια. Οι βουλευτες δε παιρνουν αποφασεις απλα εκτελουν αυτα που λεει ο αρχηγος. Τα νομοσχεδια δε τα συζηταει η ολομελια αλλα ολιγοριθμες επιτροπες.

Αυτο ειναι δημοκρατια?

Σημαντικα θεματα αποφασιζονται χωρις δημοψηφισματα οπως γινεται σε ολες τις χωρες τις ΕΕ.

ΟΝΕ-Ολυμπιακοι Αγωνες-Ευρωσυνταγμα και τοσα αλλα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Πείτε μου ρε μην πεθάνω από περιέργεια.

Καλα ρε φιλε εισαι τελειως ανιστορητος?
Συγγνωμη δεν ηθελα να σε προσβαλω αλλα ο Μεταξας ρε φιλε ειναι τοσο γνωστος οσο ο Βενιζελος. Ο δικτατορας που κυβερνουσε πριν τον πολεμο του 40. Που ειπε το ΟΧΙ στον Ιταλο προξενο.

ΗΜΑΡΤΟΝ!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
152 βουλευτες = 50,66%. Η ΝΔ δεν πηρε τοσο στις εκλογες. Ο ψηφος του πολιτη που παει στα μικρα κοματα μετραει λιγοτερο απο αυτον που παει στο πρωτο.
Το καθαρο ποσοστο που πηρε η ΝΔ που κυβερναει δεν ειναι ουτε 30%. Αυτο ειναι μειοψηφικο ποσοστο.
Σωστό. Αλλά που κολλάει με την άποψη που έχω εγώ για τους μετανάστες;
Και που σου την ξαναλέω: "νόμιμη δουλειά για όλους, με ίσο μισθό για ίση εργασία και κοινωνική ασφάλιση"

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Για να μη υπάρχει και άλλη παρεξήγηση, οι Έλληνες είμαστε ανώτεροι, τι κρίμα θα βάλω τα κλάματα που έχουμε 5000 Ιστορία at least όταν για τους περισσότερους ακόμα δεν είχε γίνει η μετάλλαξη, αλλά το μπάχαλο με τους μετανάστες το προκαλεί η εντόπια βλαχοπλουτοκρατία για να τους εκμεταλεύεται. Τόσο αστείοι είστε οι "ορθόδοξοι" αρίστεροί που υποστηρίζετε τέτοιες καταστάσεις. Λες και υπάρχουν τόσες δουλειές για όλους και πρέπει να πέφτουν τα ημερομήσθια.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σωστό. Αλλά που κολλάει με την άποψη που έχω εγώ για τους μετανάστες;
Και που σου την ξαναλέω: "νόμιμη δουλειά για όλους, με ίσο μισθό για ίση εργασία και κοινωνική ασφάλιση"

Η οικονομία της Ελλάδας είναι πολύ μικρή για να συντηρήσει τον ανεξέλεξκτο αριθμό μεταναστών ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.Βάλτο στο κεφάλι σου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να μη υπάρχει και άλλη παρεξήγηση, οι Έλληνες είμαστε ανώτεροι, τι κρίμα θα βάλω τα κλάματα που έχουμε 5000 Ιστορία at least όταν για τους περισσότερους ακόμα δεν είχε γίνει η μετάλλαξη, αλλά το μπάχαλο με τους μετανάστες το προκαλεί η εντόπια βλαχοπλουτοκρατία για να τους εκμεταλεύεται. Τόσο αστείοι είστε οι "ορθόδοξοι" αρίστεροί που υποστηρίζετε τέτοιες καταστάσεις
Οι Έλληνες είμαστε ανώτεροι γιατί ..είμαστε ανώτεροι.
Όπερ έδει δείξαι!    :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η οικονομία της Ελλάδας είναι πολύ μικρή για να συντηρήσει τον ανεξέλεξκτο αριθμό μεταναστών ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.Βάλτο στο κεφάλι σου.
Αν έπαυες να ουρλιάζεις, όπως έκανες πιο πριν, ΙΣΩΣ και να το συζητούσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom