Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.489
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μην περιμενετε απ το κρατος να κανει κατι γι αυτους το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις γιατι ειναι ζωα και δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλο εκτος απο το :knuppel: :hammer:
 

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.868
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
μην περιμενετε απ το κρατος να κανει κατι γι αυτους το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις γιατι ειναι ζωα και δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλο εκτος απο το :knuppel: :hammer:

Θα οπλοφορούμε φιλαράκι σε λίγο...έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα...
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
Θα οπλοφορούμε φιλαράκι σε λίγο...έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα...
ακριβως
πριν 1,5 ετος ομονοια επειδη κυκλοφορουσα βραδυ αναγκαστικα, εαν μ εκαναν ελεγχο θα με πηγαιναν μεσα
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Σύλληψη μέλους κυκλώματος διακινητών παράνομων μεταναστών

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν στο Αιγάλεω έναν 38χρονο αλλοδαπό, μέλος κυκλώματος που προωθούσε παράνομους μετανάστες από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με έρευνα των αστυνομικών αρχών ο 38χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του όπου κατακρατούσε παράνομα τέσσερις υπηκόους Μαρόκου, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ επίσης το κύκλωμα εξανάγκαζε με τη βία τους μετανάστες να καταβάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να τους «εξυπηρετήσει».

Μετά την αρπαγή των τεσσάρων Μαροκινών, απαιτούσε εκβιαστικά χρηματικά ποσά από 2.500 έως 5.000 ευρώ από τον καθένα, για να προχωρήσει στην παράνομη προώθησή τους με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Έξι διαβατήρια αμφιβόλου γνησιότητας, δύο ταυτότητες Μαρόκου, ένα δελτίο αιτουμένου πολιτικού ασύλου, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Μαχαίρωσαν αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Στις 19:00, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Γ’ Σεπτεμβρίου μία ομάδα επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι αλλοδαπό για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αλβανός σκότωσε το ’08, ξανασκότωσε το ’10 και διέφυγε σαν κύριος στην Αλβανία!

Αμεση επαναφορα της θανατικης ποινης ως μοναδικο μετρο σωτηριας της ελληνικης κοινωνιας!
Δυο χρόνια μετά από την τέλεσή της, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ενός 66χρονου Έλληνα, τον Μάρτιο του 2010, στα Πετράλωνα.

Δολοφόνος ένας 27χρονος Αλβανός και κίνητρο της εγκληματικής πράξης, φυσικά η ληστεία.

Ο εγκληματίας διέφυγε ταχέως στη χώρα του. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή και επίκειται και έκδοση Διεθνούς Εντάλματος, ενώ εκκρεμεί από το 2008 ένταλμα σύλληψης και από τον Ανακριτή Σύρου, για ανθρωποκτονία και βιασμό μιας 24χρονης αλλοδαπής στην Μύκονο.

Το συγκεκριμένο απόβρασμα (“οικονομικός μετανάστης” για τη συγκυβέρνηση) ήρθε στην Ελλάδα, σκότωσε, βίασε και ξανασκότωσε, για να διαφύγει ανενόχλητος στη χώρα του.

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα ενός ολόκληρου κράτους, που έχει αφήσει έρμαιο τους ηλικιωμένους πολίτες του στις ορέξεις κάθε διεστραμμένου εγκληματία. Είναι άμεση εθνική ανάγκη να εφαρμοστεί εκ νέου η θανατική ποινή, ως μοναδικό μέτρο σωτηρίας της κοινωνίας μας.

Τα έργα και οι ημέρες των λαθροεισβολέων που αλωνίζουν στην Πατρίδα μας είναι γνωστά. Έρμαα τους και στόχος τους, οι Έλληνες πολίτες.

Πόσες χιλιάδες από αυτούς που κυκλοφορούν στις γειτονιές μας, έχουν βεβαρημένο πρότερο βίο και… κατάμαυρο ποινικό μητρώο; Και παρόλα ταύτα εισβάλλουν στη χώρα μας και εγκληματούν ασυστόλως, χωρίς καμμία όχληση από την ελλαδική πολιτεία. Και διάγουν έναν βίο… σαν άρχοντες, σαν πολίτες α’ κατηγορίες, εις βάρος της ασφάλειας, της ζωής και της οικονομικής ευημερίας του Ελληνικού λαού.

Με την αμέριστη, πάντα, οικονομική και, όχι μόνο, υποστήριξη από τα αριστερίστικα και αναρχικά κυκλώματα των πληρωμένων ανδρείκελων και φυσικά την, και επισήμως νομοθετημένη, συνδρομή από το λαθρολάγνο ελλαδικό κράτος.

 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
η ελλάδα του ΠΑΣΟΚ..

Ας ευχηθούμε να μη επαληθευτεί η είδηση των “Επικαίρων” ότι συγκροτείται παράνομη ισλαμική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία, του θρησκευτικού νόμου του Ισλάμ, κάτω από τη μύτη των επίσημων ελληνικών Αρχών!

Φανατικοί μουσουλμάνοι, ορμώμενοι από τα δεκάδες ανεξέλεγκτα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν σε πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας, εκμεταλλευόμενοι το φόβο και την ανέχεια των συμπατριωτών και ομοθρήσκων τους, αλλά και την παράλυση του κράτους, οργανώνουν ομάδες «εφαρμογής του ισλαμικού Δικαίου».

Η Σαρία για το Ισλάμ είναι ο μόνος νόμος που διέπει την κοινωνική συμπεριφορά αλλά και την ιδιωτική ζωή του πιστού. Το ακάλυπτο πρόσωπο μιας γυναίκας ή η αίτηση διαζυγίου από την πλευρά της -πράγματα αυτονόητα για τη Δύση- είναι αδιανόητα για έναν πιστό του Ισλάμ. Κι αν η μοιχεία, η κλοπή ή η προσβολή της προσωπικότητας συνιστούν υποθέσεις που οδηγούνται στα δικαστήρια για το δυτικό κόσμο, για τους πιστούς του Μωάμεθ τέτοιες υποθέσεις λύνονται λιγότερο περίπλοκα, μέσω της Σαρία αλλά και του τρόπου με τον οποίο την ερμηνεύει ο καθένας.

Αυτό, λοιπόν, το θρησκευτικό - εθιμικό Δίκαιο επιθυμούν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα του 2012 οι ακραίοι μουσουλμάνοι. Ήδη υπάρχουν καταγγελίες για επιθέσεις στην Αθήνα εναντίον ομοθρήσκων τους, που δεν συμπεριφέρονται σύμφωνα με τον ισλαμικό τρόπο ζωής, αλλά ακολουθούν δυτικά πρότυπα.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Μακελειό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης [video]

Πανικός και ανασφάλεια από τις καθημερινές συμπλοκές αλλοδαπών στη πόλη της Θεσσαλονίκης
Στην οδό Ήρωνος έγινε άλλη μια... αιματηρή συμπλοκή με σοβαρά τραυματία έναν άντρα. Ήταν ακόμα ένα περιστατικό που ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις συμπλοκές αλλοδαπών. Συμπλοκές που γίνονται όλες τις ώρες της ημέρας, δίπλα σε ανυποψίαστους περαστικούς, ακόμα και παιδιά...

[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=7fc_zUpqLU4&feature=player_embedded#![/video[/video]]
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών μετά από απαγωγή ομοεθνούς τους…

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας 29χρονος Πακιστανός πήγε από το Άργος Αργολίδας στα Λέπουρα της Εύβοιας προκειμένου να βρει δουλειά. Ωστόσο έπεσε θύμα απαγωγής από 4 ομοεθνείς του, οι οποίοι τον μετέφεραν σε παράπηγμα σε αγροτική περιοχή στα Κριεζά Αλιβερίου όπου και τον κρατούσαν. Αμέσως μετά επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την μητέρα του θύματος από την οποία ζήτησαν 17.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ παράλληλα ασκούσαν βία εις βάρος του.

Σήμερα όμως ομάδα Πακιστανών προσπάθησε να απελευθερώσει τον 29χρονο με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή με τους δράστες. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας από τους απαγωγείς 29 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσυλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν έναν ακόμη από τους δράστες, 19 χρονών, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους καθώς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συμπλοκή.

Επίσης σε βάρος των δύο συλληφθέντων καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πηγή: lamiastar.gr
 

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Μηνύματα
6.218
Like
4
Πόντοι
66
η ελλάδα του ΠΑΣΟΚ..

Ας ευχηθούμε να μη επαληθευτεί η είδηση των “Επικαίρων” ότι συγκροτείται παράνομη ισλαμική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία
η ελλάδα του ΠΑΣΟΚ..

Ας ευχηθούμε να μη επαληθευτεί η είδηση των “Επικαίρων” ότι συγκροτείται παράνομη ισλαμική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία

:2funny: :2funny:
ρε μου βγηκε ο καφες απο την μυτη
ρε τι γραφουν τα ζαβα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.143
Like
0
Πόντοι
16
Συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών μετά από απαγωγή ομοεθνούς τους…

Επίσης σε βάρος των δύο συλληφθέντων καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Πεταμένα λεφτά. Τους καθαρίζεις εκεί επί τόπου και τους θάβεις στον κήπο. Και τέλος.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Καταδίκη της Ελλάδας για βιασμό μετανάστη από Λιμενικό

Αποφάσεις-κόλαφος εξεδόθησαν στις 16 Ιανουαρίου του 2012 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, σε ό,τι αφορά στην υποδοχή και τη στάση των διοικητικών και δικαστικών ελληνικών αρχών απέναντι στους αλλοδαπούς.

Η πρώτη υπόθεση, η «υπόθεση Zontul», όπως ονομάζεται, αφορά σε ένα περιστατικό που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη: τον βιασμό του προσφεύγοντος - κρατούμενου μετανάστη χωρίς χαρτιά - με γκλομπ από άνδρα του Λιμενικού Σώματος παρουσία συναδέλφων του στα Χανιά το 2004. Οι λιμενικοί στη συνέχεια χτύπησαν τους μετανάστες συγκρατουμένους του, τους κατέβρεξαν με νερό και τους περιέλουσαν με χημικές ουσίες.

Η Ελλάδα για την υπόθεση αυτή καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για παραβίαση του άρθρου 3 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (απαγόρευση βασανιστηρίων και απάνθρωπης ή εξευτελιστικής μεταχείρισης).

Το χειρότερο για τις ελληνικές Αρχές είναι πως το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν διεξήχθη επαρκής και αποτελεσματική έρευνα για τον καταλογισμό των ευθυνών στους θύτες και ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον λιμενικό δεν ήταν ανάλογη με την πράξη βασανισμού!

Η δεύτερη υπόθεση, η «υπόθεση Takush», αφορά στην απέλαση νόμιμα διαμένοντος μετανάστη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί αλλά αθωωθεί από το Αυτόφωρο Ποινικό Δικαστήριο. Ωστόσο, η διοικητική απέλαση προχώρησε άμεσα χωρίς να δοθεί στον απελαθέντα η δυνατότητα αποτελεσματικής προσφυγής κατά της απόφασης απέλασης. Η απέλαση εκτελέστηκε χωρίς αιτιολόγηση, αόριστα, για «λόγους δημόσιας τάξης».

Έτσι για πρώτη φορά η Ελλάδα καταδικάστηκε και για παραβίαση του έβδομου Πρωτοκόλλου (άρθρο 1) της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που αφορά στην προστασία των νόμιμα διαμενόντων μεταναστών από αυθαίρετη και αναιτιολόγητη απέλαση.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Φονική συμπλοκή μεταξύ Αφρικανών στη Θεσσαλονίκη

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ Αφρικανών οικονομικών μεταναστών, χθες, το βράδυ, στην...
περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Η φονική συμπλοκή, τα ακριβή αίτια της οποίας παραμένουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ακόμη άγνωστα, σημειώθηκε λίγο πριν το 8 το βράδυ, μέσα σε κατάστημα ψιλικών με παραδοσιακά προϊόντα της «μαύρης ηπείρου» που βρίσκεται επί της οδού Ήρωνος 4.

Όπως έγινε γνωστό, δύο Αφρικανοί εισήλθαν στο κατάστημα, ιδιοκτησίας Νιγηριανού υπηκόου, και μετά από λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια με άλλους Νιγηριανούς.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα στο θώρακα, πιθανότατα από χτύπημα με δρεπάνι, 19χρονος Νιγηριανός, ενώ τραυματίστηκαν δύο συμπατριώτες του που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται, φρουρούμενοι. Όπως έγινε γνωστό, η υγεία των δύο τελευταίων δεν διατρέχει κίνδυνο.

Από το σημείο της συμπλοκής, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν ένα δρεπάνι, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ψάχνoντας μια νέα πατρίδα

www.pixhost.org/show/1876/11129074_tromaktiko.jpg] [/url] :grin:

Θέλω να σας κάνω μια μικρή εισαγωγή καθώς γνωρίζω ήδη τις αντιδράσεις σας μετά την ανάγνωση του κείμενο αυτού,οι μεν δεξιοί θα με αποκαλέσετε αναρχοαριστερό και οι...
μεν αριστεροί δεξιό και φασίστα. Έχω μάθει να μην στρουνθοκαμιλίζω και να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου άσχετα αν ''θίγονται'' κάποιοι.

Το μεταναστευτικό είναι ένα τεράστιο θέμα και σίγουρα δεν μπορούμε να το αναλύσουμε σε κάποιες μόνο γραμμές, γνωρίζω πως οι λαθρομετανάστες είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την χώρα μας το οποίο βιώνω καθημερινά και εγώ καθώς μένω σε ''φτωχή'' περιοχή και όχι στην Εκάλη ή στο Κολονάκι που πιθανόν βλέπουνε ξένο μόνο όταν έρχεται να τους βάψει το σπίτι.

Ας μπούμε στο ψητό όμως, μήπως στην πραγματικότητα τους θέλουμε εδώ; Και με το ''τους θέλουμε'' δεν εννοώ τον οικοδόμο ή τον μπογιατζή που του έχει φάει τη δουλειά ο ξένος που δουλεύει με λιγότερα από τα μισά και ανασφάλιστος, αλλά ο εργατοπατέρας και ο πολιτικός που έχουν κέρδη από τον παράνομο. Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης πως ένα μικρό σε έκταση κράτος όπως η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει όλων αυτόν τον όγκο μεταναστών γιατί εκτός του ότι έχουμε διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία δεν έχουμε και θέσεις εργασίας, και στην τελική οι αποικιοκράτες Γάλλοι και οι Αμερικάνοι με τον πόλεμο έχουνε καταντήσει έτσι αυτές τις χώρες απ' όπου προέρχονται και όχι εγώ. Μήπως όμως πέφτουμε στην λούμπα του κράτους πως για όλα φταίει ο μετανάστης που σου τρώει την δουλειά;
Και ας μιλήσουμε για τα ολυμπιακά έργα π.χ, όπου δουλεύανε οι λαθρομετανάστες ανασφάλιστοι με πολύ λίγα λεφτά ενώ πολλές φορές πεθαίνανε κιόλας χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί. Όσο η χώρα έστω και φαινομενικά ευημερούσε κανείς δεν ασχολούνταν με αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς το θυμηθήκαμε πολύ αργά φίλοι μου και δεν του δώσαμε ιδιαίτερη σημασία όταν έπρεπε.

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί σήμερα και βασικός λόγος είναι ο λαθρομετανάστης, αλλά ας έρθουμε για λίγο στην θέση τους. Είσαι ένας Έλληνας που έχεις καταφύγει λαθραία σε κάποια τόσο ανοργάνωτη χώρα όπως η Ελλάδα(πραγματικά δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάποια τέτοια χώρα γι' αυτό και δεν αναφέρω παράδειγμα) έχεις έρθει από μια χώρα που είναι συνεχώς σε πόλεμο και τα έχεις σκάσει χοντρά σε κάποιον μάγκα που σου έταξε δουλειά και σπίτι και στο τέλος βρίσκεσαι πεταμένος στην ομόνοια, τι θα κάνεις; δεν θα κλέψεις για να εξασφαλίσεις το φαΐ σου; Και εκτός αυτού από την στιγμή που έκανες την μαλακία και ήρθες εδώ σύμφωνα με την συνθήκη του Δουβλίνου(παρεπιπτόντως την ψηφίσαν ο Παπανδρέου και ο Χρυσοχοίδης,ναι καλά διαβάσατε ο Χρυσοχοίδης που λέει πως θα μείνουνε μόνο οι νόμιμοι) είσαι αναγκασμένος να μείνεις εδώ(!) και ένας να θέλει να φύγει είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να μείνει ΕΔΩ. Άντε στην χειρότερη περίπτωση θα τον κλείσουν μέσα όπου ο μαλάκας Έλληνας φορολογούμενος θα τον ταΐζει.

Ο Πακιστανός είναι το ίδιο κορόιδο με εσένα, όλα ξεκινάνε από τον εργοδότη ο οποίος επιλέγει το ''φθηνό'' από το ''ντόπιο'', από τον πολιτικό που στην προκειμένη περίπτωση θα τον ονομάσουμε Γκιόργκο ο οποίος θέλει να κάνει τους λαθρομετανάστες και ψηφοφόρους για να κυβερνάει για μια ζωή, ο μεγαλοδημοσιογράφος (ονόματα δεν λέμε) που νοικιάζει το σπίτι του και βάζει 30 άτομα μέσα με 40 και 50 ευρώ το κεφάλι,ο Ελληνάρας που είχε ανοίξει γραφείο (αν είναι δυνατόν!) μεταφοράς λαθρομεταναστών. Μάγκες θα είμαστε άμα χτυπήσουμε τους ισχυρούς και όχι τον αδύναμο που πηδάει από το καράβι στην μέση του πουθενά για να μην τον γυρίσουν στην χώρα του. Και επειδή ο τροχός γυρίζει με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν φαντάζει αδύνατο το να βρεθούν αντίστοιχοι εξυπνάκηδες που θα τάξουν στους Έλληνες λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος θα τους πετάξουν σε μια ξένη χώρα που δεν θα έχουνε καμία τύχη.

 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366


όλα ξεκινάνε από τον εργοδότη ο οποίος επιλέγει το ''φθηνό'' από το ''ντόπιο'', από τον πολιτικό που στην προκειμένη περίπτωση θα τον ονομάσουμε Γκιόργκο ο οποίος θέλει να κάνει τους λαθρομετανάστες και ψηφοφόρους για να κυβερνάει για μια ζωή, ο μεγαλοδημοσιογράφος (ονόματα δεν λέμε) που νοικιάζει το σπίτι του και βάζει 30 άτομα μέσα με 40 και 50 ευρώ το κεφάλι,ο Ελληνάρας που είχε ανοίξει γραφείο (αν είναι δυνατόν!) μεταφοράς λαθρομεταναστών. Μάγκες θα είμαστε άμα χτυπήσουμε τους ισχυρούς και όχι τον αδύναμο που πηδάει από το καράβι στην μέση του πουθενά για να μην τον γυρίσουν στην χώρα του.
Αυτο το κομματι ειναι ολη η ουσια
 

Επισκέπτης
AtTheEndThereWasNobodyToHelp
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ


Γιώργος Χατζιδάκης
(εμπνευσμένο από ένα ποίημα του Μπ.Μπρεχτ)


Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα: Καλά είναι
Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει
Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ,
Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα; Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι
Κι αυτά το ΟΥΚ και το Λιμενικό, όλοι Φασίστες είναι. Μα συνθήματα ήταν αυτά στην παρέλαση; Εκθέτουν τη χώρα διεθνώς! Πώς; Οι Αλβανοί γράφουν στα σχολικά τους βιβλία για Τσαμουριά και Μεγάλη (Φυσική) Αλβανία; Σιγά μην πέσουμε στο επίπεδό τους! Εμείς είμαστε Ελευθεριακοί!!!


Μετά ήρθαν οι Μαύροι
Και άρχισαν πουλώντας CDs και DVDs πειρατικά, καταστρέφοντας τα μαγαζιά
Κι εγώ, που δεν είχα videoclub ή δισκοπωλείο, είπα: Δεν πειράζει
Αγόραζα και κανένα πειρατικό που και που
Κι έκανα και το μάγκα στην παρέα παζαρεύοντας (άσχετα που τα μισά δεν «παίζανε»)
Και φέρανε πρέζα με AIDS και εξαπλασιάστηκαν τα κρούσματα στους εξαρτημένους
Αλλά εγώ, που εξαρτώμαι μόνο από τα λεφτά, είπα και τι έγινε
Βγαίνουν από τη μέση τα πρεζόνια


Αργότερα ήρθαν οι Κινέζοι
Και έφεραν ρούχα φτηνά και παράνομα και ρήμαξαν τις βιοτεχνίες και τα μαγαζιά
Κι εγώ, που φοράω μόνο ξένα επώνυμα, είπα άσε τη φτωχολογιά να ντυθεί φτηνά
Και τι με νοιάζει που η Ιταλική Μαφία είναι από πίσω
Ή μπας κι έχω φυτείες βαμβάκι και θα χάσω έσοδα;


Κάπου τότε ήρθαν οι Ρουμάνοι
Κλέφτες με ακροβατική δεινότητα που έμπαιναν και στα πιο ψηλά σπίτια
Αλλά αγόρασα συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας και χρηματοκιβώτιο
Και είπα: Άσε τους χαζούς να ανησυχούν
Και θαύμαζα πώς σκαρφαλώνανε τόσο ψηλά κάθε που έκλεβαν γνωστό μου


Μαζί ήρθαν και οι Ανατολικιές
Και οι νέες κι όμορφες έγιναν πουτάνες και οι γριες γηροκομούσαν
Και γαμήσαμε, εγώ κι οι φίλοι μου, μουνιά που δεν βλέπαμε ούτε στα όνειρά μας
Και οι συνταξιούχοι χήροι παντρεύτηκαν με δέλεαρ τη σύνταξή τους
Και οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων τινάχτηκαν στον αέρα
Αλλά είπα: Ας είναι καλά η ιδιωτική ασφάλεια, δεν έχω ν’ανησυχώ
Κι αντί να υπάρχουν οργανωμένα και νόμιμα γηροκομεία,
Όπου οι γέροι θα ζούσαν παρέα με επιστημονική φροντίδα
Οι φίλοι μου τους άφησαν απομονωμένους με γηροκόμες που τους κλέβουν
Και είπα: Καλύτερα, ας μείνουν στα σπίτια τους


Ήρθαν όμως και οι Γεωργιανοί κι οι Ρώσοι
Ανήλεοι εγκληματίες, για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμιά αξία
Και πρώτα πήραν τον έλεγχο της νύχτας και την προστασία
Και οι φυλακές έγιναν το φέουδό τους και τα Καλάσνικωφ καθημερινότητα
Αλλά εμένα τι με νοιάζει; Μήπως έχω νυχτομάγαζο;
Ας φροντίσει η Αστυνομία, τζάμπα (δεν) πληρώνω φόρους;;;


Και οι Πολωνές και οι Ουκρανές
Γίναν καθαρίστριες και υπηρέτριες και ξέμαθα να βάζω πλυντήριο και να σιδερώνω
Και η γυναίκα μου κάνει μανικιούρ κάθε εβδομάδα, οπότε γιατί να τα χαλάει;
Ούτως ή άλλως άμα δεν της έχω «γυναίκα» να καθαρίζει, κουράζεται και τσαντίζεται
Ενώ τώρα είναι ξεκούραστη από το άραγμα όλη μέρα στον καναπέ
Πώς πληρώνω; Εννοείται μαύρα, τρελός είμαι να μου βάλουν τεκμήριο;


Και η Ελλάδα έγινε ένα απέραντο Εργοτάξιο
Κι αντί να ανακαινιστούν τα παλιά, ωραία κτήρια, χτίζονταν ολοένα καινούρια
Και η Αθήνα απλώθηκε σα ροχάλα στο πρόσωπο της Αττικής
Και τινάχτηκε στον αέρα κάθε αστικός προγραμματισμός
Και χρειάστηκαν νέες γραμμές ΜιΜιΜι και ηλεκτροδότησης και υδροδότησης και αποχέτευσης και ΟΤΕ
Αλλά έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και επιτέλους γίναμε «Όπως Αμερική»
Και κονομήσανε χοντρά οι εργολάβοι που χρησιμοποιούσαν ανασφάλιστο προσωπικό και φοροδιέφευγαν


Αρκετά αργότερα έφτασαν οι ΑφγανοΠακιστανοΜπαγκλαντεσιανοί
Καιρός ήταν γιατί οι Αλβανοί είχαν ακριβύνει πολύ
Άσε που σήκωναν κεφάλι και αγόραζαν και ακίνητα και γίνονταν κι εργολάβοι
Και τα σχολεία είχαν γεμίσει Ανατολικάκια (αλλά εγώ το δικό μου σε ιδιωτικό...)
Αυτοί μας έφεραν Ελονοσία (που είχε εκριζωθεί το 1973) και Ηπατίτιδες
Αλλά εγώ καίω ΚΑΤΟΛ όλη μέρα και βάζω ΑΟΥΤΑΝ και δε κινδυνεύω
Κι εμβολιάστηκα (πάντα Δημοσία Δαπάνη – τζάμπα εισφοροδιαφεύγω...)
Αυτοί κυττάνε τις γυναίκες μας σαν πουτάνες, γιατί δε φοράνε χιτζάμπ
Και κλέβουν τσάντες στο δρόμο και μέσα από τ’ αυτοκίνητα
Και χτυπάνε αλύπητα ηλικιωμένους και γυναίκες και κλέβουν τα κοσμήματα σκίζοντάς τους τα αυτιά και τα μούτρα
Κι είπα στη γυναίκα μου: Δε θα φοράς κοσμήματα και αντί για τσάντα θα φορά κατάσαρκα τα χρήματα και καλύτερα να κινούμαστε μόνο με πλαστικό χρήμα. Τι πειράζει που έτσι θα παρακολουθείται κάθε αγορά μας; Είμαστε όμως ασφαλέστεροι


Μετά ήρθαν κι αυτοί από το Μαγκρέμπ
Και η Αραβική «Άνοιξη» γέμισε με τους καρπούς της την Ελλάδα (ας είναι καλά οι Τούρκοι δουλέμποροι που έβγαλαν πάνω από 20 ΔΙΣ ευρώ από όσους μας ξερνάνε)
Κι αυτοί είναι χειρότεροι από όλους τους άλλους, γιατί είναι και φανατικοί Μουσουλμάνοι και απαίτησαν και Τζαμί στην Αθήνα, 200 χρόνια μετά που ξεφορτωθήκαμε το βδέλυγμα
Αλλά εγώ, που δεν έχω πατήσει Εκκλησία 25 χρόνια τώρα, είπα: Τι διαόλο; Φτιάξτε τους ένα Τζαμί να προσεύχονται στο θεό τους που ζητάει τη σφαγή των αλλόθρησκων... Εμείς ας είμαστε ανοικτόμυαλοι!!!


Και οι Γύφτοι όλης της Ευρώπης μαζεύτηκαν εδώ
Διωγμένοι από τις οργανωμένες χώρες, που αναγνωρίζουν τη γάγγραινα και την κόβουν
Και πήραν τον έλεγχο των χωματερών και έστησαν παράνομα παζάρια
Και κλέβουν ζώα και ρήμαξαν τα μέταλλα και τα καλώδια της ΔΕΗ
Και το ρεύμα κόβεται στα χωριά κάθε που κλέβουν μετασχηματιστές
Και ο ΟΣΕ καταστρέφεται από το ρήμαγμα και οι ΟΤΑ το ίδιο
Αλλά εμένα το μόνο που με πείραξε είναι που δεν είχαμε φώτα στο Λυκαβηττό όταν έκλεψαν κι από εκεί τα καλώδια για το χαλκό
Εξάλλου δεν είναι πολιτικά ορθό να καταφέρομαι ενάντια στους Γύφτους, δείτε τι ωραίοι που είναι στις ταινίες και στην Ισπανία (άσχετο που εκεί η Χωροφυλακή ελέγχει κάθε εβδομάδα τους καταυλισμούς τους)
Α, ναι: Και κατέλαβαν οικόπεδα και γη ιδιωτών και κρατική και την έκαναν καταυλισμούς και παράνομα χυτήρια.
Και πληρώνει αποζημιώσεις το Κράτος και η αναπνοή μας γίνεται βαριά από τα ιχνοστοιχεία που γεμίζουν την ατμόσφαιρα, αλλά «άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να ζήσουν»
Άλλωστε βαριέμαι να πάω στην ανακύκλωση ή να φωνάξω το Δήμο. Οι Γύφτοι είναι πάντα εκεί για να πάρουν όποια παλιά συσκευή παρατήσω εκεί που δεν πρέπει...


Μ΄αυτά και μ’ αυτά το Κέντρο έγινε ακατοίκητο
Και πήρα τη γυναίκα και τα παιδιά και πήγα στα Βόρεια Προάστια
Εδώ είναι καλύτερα, άσε τους φτωχομπινέδες να τα βρούνε με το συρφετό
Κι αυτοί στον Άγιο Παντελεήμονα που φωνάζουν είναι Φασίστες
Εγώ, γνήσιο τέκνο της Γενιάς του Πολυτεχνείου, δεν μπορώ να ακούω τις παραφωνίες τους: Ζήτω η Παγκοσμιοποίηση και η Ανεκτική Κοινωνία!!!
Πώς είπατε; 20πλάσια πιθανότητα να εγκληματεί ο Αλλοδαπός; Μα φταίει η κοινωνία μας που δεν τους δίνει όσα ζητάνε! Και πρέπει να πάρουνε και Άσυλο, είναι όλοι Πολιτικοί Πρόσφυγες. Άσχετο που οι εταίροι μας σε αυτή την περίπτωση θα κλείσουν τα σύνορα...
Και που ρήμαξαν τα μαγαζιά του Κέντρου, τι πειράζει; Εγώ μπαίνω στην Τζιπούρα (σιγά μην έπαιρνα station-wagon να με λένε οικογενειάρχη – SUV που δείχνει ότι είμαι περιπετειώδης, άσχετο που το έβαλα μια φορά στην άμμο και φώναζα την ΕΛΠΑ να με βγάλει...), χώνομαι στο, παράνομο – το ξέρω, διαβάζω εφημερίδες – MALL, ψωνίζω όσα αντέχει η κάρτα και φεύγω ασφαλής.
Πώς είπατε; Τα ξενοίκιαστα ανήκουν στα Ταμεία και θα μείνουμε χωρίς συντάξεις; Καλά να πάθετε, είπαμε έχω ιδιωτική!!!


Μόνο που να... τώρα τελευταία άρχισα να φοβάμαι πολύ...
Είναι που μπαίνουν σε σπίτια Προαστίων και όχι μόνο κλέβουν αλλά και βιάζουν και χτυπάνε και σκοτώνουν. Κι ένας φίλος που τον έκλεψαν είπε απλά: Ήταν η σειρά μου
Κι ένα σαν κι εμένα τον έσφαξαν λέει για μια κωλοκάμερα...
Και στο ναό-Βασιλόπουλο μπήκαν μέρα-μεσημέρι με Καλάσνικωφ...
Και οι φυλακές τιγκάρισαν και δε χωράνε άλλους...
Και κάθε μήνα η Αστυνομία συλλαμβάνει 15-20.000, αλλά δεν έχουν πού να τους βάλουν και τους αφήνουν ελεύθερους και αυτοί ξαναεγκληματούν (να, ο Πακιστανός που έσφαξε για την κάμερα είχε αφεθεί με «αποσυμφόρηση» - και τι όρος είναι αυτός, λες και οι φυλακές είναι λεωφόρος...)
Κι ούτε στην Εθνική κυκλοφορείς πια ήρεμος γιατί τρέχουν με κλεμμένα αυτοκίνητα οι λαθροδιακινητές και γίνονται πολύνεκρα όταν τους κυνηγούν. Άσε που πυροβολούν ενάντια στην Αστυνομία και μπορεί να με πάρει καμμιά αδέσποτη
Και γύρισαν τα παιδιά μου δαρμένα και κλεμμένα από κάτι Αλβανάκια 2ης γενιάς...Φαίνεται τελικά δεν ενσωματώνονται (όπως γνωρίζουν οι εταίροι μας εδώ και δεκαετίες) και το περίφημο «χωνευτήρι» αποδείχτηκε ΜΥΘΟΣ σαν τη μπύρα, μόνο που δεν καταπίνεται...
Και με την κρίση δεν έχω πια χρήματα για security και patrol, άσε που κι αυτοί αλλοδαπούς χρησιμοποιούν (βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα)...
Είμαι κι αγύμναστος, γαμώτο.
Και μου έμεινε ξενοίκιαστο και το πατρικό στην Πλ. Βικτωρίας (ποιός πάει να μείνει μέσα στους Μαύρους...) κι έχει κι έξοδα και εισφορές...
Κι ο Στρατός; Τι κάνει ο Στρατός; Ξέχασα που εγώ έκανα μειωμένη σε θέση γραφείου (είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω...) και ζητάω να επέμβει να μας σώσει, γιατί μας τρώνε ζωντανούς...


ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ!!!
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Σύλληψη Αλβανών που νοίκιαζαν παράνομα σπίτια σε λαθρομετανάστες, στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών...
πραγματοποίησαν σήμερα, ελέγχους σε κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.

Συνελήφθησαν μέσα σε πολυκατοικία στην οδό Κολοκυνθούς, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και Μπαγκλαντές, γιατί παρείχαν κατάλυμα σε επτά αλλοδαπούς -3- Παλαιστινιακής καταγωγής – 1 Αφγανιστάν -1 Αλγερίας – 1 Κίνας -1 Μπαγκλαντές, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες λάμβαναν από κάθε αλλοδαπό για τη παροχή καταλύματος, χρηματικό ποσό από 50 έως 190 ευρώ τον μήνα, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη παράνομη διαμονή τους στη Χώρα.
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Χέσε την Ελληνική ιθαγένεια...για τα λεφτά την θέλω μόνο... :o

Ένας Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του. Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά, τώρα μάλιστα που έχουν φύγει πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι από τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι που έμειναν να ασχολούνται με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Μάλιστα, απαίτησε να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί, λέει, βιαζόταν!


Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο Δήμος παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια για τα περαιτέρω. Μούτρωσε όταν του είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα κι όταν η υπάλληλος θέλησε να του εξηγήσει τη διαδικασία για την ιθαγένεια των ενηλίκων νομίζοντας ότι τη θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του, της απάντησε το εξής:

- ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ!

Η υπάλληλος έμεινε εμβρόντητη από τη συμπεριφορά του Αλβανού ο οποίος συνέχισε ακάθεκτος:
- Σιγά μην πληρώσω και παράβολο στο κωλοκράτος για να πάρω την ιθαγένειά σας! Το μόνο που θέλω είναι να την πάρουν τα παιδιά μου για να παίρνει η γυναίκα μου το επίδομα πολυτεκνίας και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, να παίρνει την ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μάνας.

Η υπάλληλος δεν πίστευε αυτά που ακούει και για να τα επιβεβαιώσει επικοινώνησε με τον ΟΓΑ που χορηγεί τα πολυτεκνικά επιδόματα σε όλους, είτε ζουν σε χωριό είτε σε πόλη και ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Η απάντηση του ΟΓΑ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Αλβανού ο οποίο ήταν καλά πληροφορημένος.

Ορίστε η απάντηση από τον ΟΓΑ:
Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σε αλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη.
Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο ΟΓΑ δίνει πλέον πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπό σύζυγο και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!!

Είναι απίστευτο το τι δουλοπρέπεια έχει επιδείξει η κυβέρνηση του Πασόκ απένταντι στους ξένους. Την ώρα που η ελληνική οικογένεια περνάει τέτοια οικονομική κρίση, την ώρα που αντιμετωπίζουμε τέτοια υπογεννητικότητα, αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια, μοιράζει αφειδώς χρήματα σε αλλοδαπές οικογένειες, συνήθως μουσουλμανικές!

Μια άλλη απορία:
Τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις θα κάνει η Ελλάδα; Αφού είναι φανερό σε όλους ότι την ελληνική ιθαγένεια οι οικονομικοί μετανάστες τη ζητούν για λόγους σκοπιμότητος και όχι από αγάπη στη χώρα φιλοξενίας τους.
Ο λαθρονόμος είναι απαραίτητο να αποσυρθεί γιατί λειτουργεί εις βάρος των Ελλήνων και των υποδομών του κράτους μας.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom