Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μεροληπτεις ή ιδεα μου??  :S

Αμάν με τις ηλίθιες εμμονές! Μεροληπτώ και παπάρια μάντολες! Δε θα κάτσω τώρα εγώ να ψάχνω ποιος έβρισε ποιος ξεκίνησε και παπαριες του στυλ " κυριααα με ειπε μαλακα"! Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά εδώ ούτε σχολείο είναι, ούτε δικαστήριο! Εγώ σβήνω με κριτήριο το αν είναι σχετικά ή όχι με το θρεντ τα ποστ και όχι " ποιος ξεκίνησε πρώτος, ποιος έβρισε" κλπ! Αυτά δε με αφορούν! Με ενδιαφέρει να υπάρχει ένα θρεντ που να άμα μπει κάποιος να μπορεί να διαβάσει,να γίνεται μια νορμάλ κουβέντα μεταξύ στοιχειωδώς νοημώνων ανθρώπων και να μπορεί να βγει μια άκρη!

Επισκέπτης
Αμάν με τις ηλίθιες εμμονές! Μεροληπτώ και παπάρια μάντολες! Δε θα κάτσω τώρα εγώ να ψάχνω ποιος έβρισε ποιος ξεκίνησε και παπαριες του στυλ " κυριααα με ειπε μαλακα"! Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά εδώ ούτε σχολείο είναι, ούτε δικαστήριο! Εγώ σβήνω με κριτήριο το αν είναι σχετικά ή όχι με το θρεντ τα ποστ και όχι " ποιος ξεκίνησε πρώτος, ποιος έβρισε" κλπ! Αυτά δε με αφορούν! Με ενδιαφέρει να υπάρχει ένα θρεντ που να άμα μπει κάποιος να μπορεί να διαβάσει,να γίνεται μια νορμάλ κουβέντα μεταξύ στοιχειωδώς νοημώνων ανθρώπων και να μπορεί να βγει μια άκρη!

εχεις δικιο  :-

το να πηδιεμαι με πακιστανους δινει ροη στη συζητηση  :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχεις δικιο  :-

το να πηδιεμαι με πακιστανους δινει ροη στη συζητηση  :dancing:

Eίπαμε σβήστηκαν όλα. Είδες εσύ να τα κράτησα? Τώρα άμα σε έθιξε, βρείτε τα μεταξύ σας! Εγώ τι είμαι, μπάτσος, ή εισαγγελέας?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
To προηγουμενο ποστ τι βρισια ειχε?

Ρωτησα το πολυ απλο. Για ποια ιδανικα και ποιες μανες θα μιλησουν οι φασιστες, οταν οι "πακιδες" που βριζουν ειναι πατερες, μανες, παιδια.
μαλλον κανεις το χαζο ή εισαι τελειως ζωο..
οσοι βριζουν τους πακιδες,βριζουν τον πακη σαν οντοτητα,σαν λαθραιο μεταναστη που προκαλει φθορες στην ηδη φθαρμενη κοινωνια...
δεν βριζουν τον πακη που περνα κατω απο το δρομο επι προσωπικου...

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
μαλλον κανεις το χαζο ή εισαι τελειως ζωο..
οσοι βριζουν τους πακιδες,βριζουν τον πακη σαν οντοτητα,σαν λαθραιο μεταναστη που προκαλει φθορες στην ηδη φθαρμενη κοινωνια...
δεν βριζουν τον πακη που περνα κατω απο το δρομο επι προσωπικου...

ναι ε? και γιαυτο τα περισσοτερα ποστ εδω περα ζητουν να φυγουν ολοι οι μεταναστες και μιλαν για την "μποχα" τους
Οι φασιστες πιστευουν οτι ΟΛΟΙ οι "πακιδες" και ολοι οι μεταναστες αποτελουν προβλημα. Ακομα και αυτοι που ειναι οικογενειαρχες με δουλεια αποτελουν προβλημα γιατι κλεβουν :jerking: τις δουλεις απο τους ελληνες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι ε? και γιαυτο τα περισσοτερα ποστ εδω περα ζητουν να φυγουν ολοι οι μεταναστες και μιλαν για την "μποχα" τους
Οι φασιστες πιστευουν οτι ΟΛΟΙ οι "πακιδες" και ολοι οι μεταναστες αποτελουν προβλημα. Ακομα και αυτοι που ειναι οικογενειαρχες με δουλεια αποτελουν προβλημα γιατι κλεβουν :jerking: τις δουλεις απο τους ελληνες.
δεν μπορεις να ταυτιζεις τους φασιστες με 2-3 μαλακες που γραφουν αυτα που λες..
η κατηγοριοποιηση σε αυτο το σαιτ εχει καταντησει αστεια...απο 2 ποστ μπαινει ταμπελα...
δεν εχω δει κανεναν εδω να λεει οτι ΟΛΟΙ οι μεταναστες ειναι προβλημα...
λεγεται το αυτονοητο..οτι ΔΕΝ αντεχει αλλους αυτη η χωρα...δεν μπορει να τους αφομοιωσει...
διαφωνεις εσυ μ'αυτο??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν είναι φυλετικό το θέμα. Ούτε είναι θέμα ότι κάνουν εγκλήματα. Μια χαρά άνθρωποι είναι οι περισσότεροι μετανάστες στην ελληνική κοινωνία.

Απλά ως κοινωνία δε χρειαζόντουσαν. Η ελληνική κοινωνία μια χαρά ήταν αρμονική, έως τη δεκαετία του 90, δεν είχε ανάγκη εισροής εργατικού δυναμικού. Καμία. Τι ήταν? Η Γερμανία μετά τον πόλεμο που δεν είχε εργατικά χέρια?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ε οτιδηποτε αλλο, καλυτερο ειναι  :rolleyes:
για τον αστυνομο να το καταλαβω...εχει καταντησει τρεντ της εποχης το φακ δε πολις.. :uglystupid:
για τον δικαστικο μου εξηγεις την απεχθεια σου??

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν είναι φυλετικό το θέμα. Ούτε είναι θέμα ότι κάνουν εγκλήματα. Μια χαρά άνθρωποι είναι οι περισσότεροι μετανάστες στην ελληνική κοινωνία.

Απλά ως κοινωνία δε χρειαζόντουσαν. Η ελληνική κοινωνία μια χαρά ήταν αρμονική, έως τη δεκαετία του 90, δεν είχε ανάγκη εισροής εργατικού δυναμικού. Καμία. Τι ήταν? Η Γερμανία μετά τον πόλεμο που δεν είχε εργατικά χέρια?
ετσι..
και τοτε ανοιξε η κανουλα...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τον αστυνομο να το καταλαβω...εχει καταντησει τρεντ της εποχης το φακ δε πολις.. :uglystupid:
ελα ντε και εγω εχω περιεργεια.ασε που βγαζει και πολυ καλα λεφτα.

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
τους πακιδες και ολους αυτους κακως τους αφησαμε να μπουνε στην χωρα μας,αλλα απο τη στιγμη που ειναι εδω και περισευουν και  ξερουμε οτι δημιουργουν προβληματα που στη τελικη ειναι ο καρκινος του κρατους και η κυβερνηση δεν εχει  τα @@ να τους διωξει πρεπει ο λαος μονος του να αναλαβει να τους αφανισει,να παει να γαμηθει η κηβερνηση αν δεν κανει καλα τη δουλεια της .

Επισκέπτης

δεν ειναι τρεντ οπως λες...  :headbang:

τεσπα, και οι δικαστικοι (προφανως δε μιλαμε για το συνολο), δε διαφερουν σε κατι ουσιωδες. η εξουσια στον εναν, παντα διαφθειρει. τοσες υπερογκες αυξησεις, τοσα σκανδαλα στην ελληνικη δικαιοσυνη, τι αλλο θες?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για (ανάμεσα στα άλλα) να επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση & διαμονή των υπηκόων των χωρών-μελών ΤΗΣ ??? ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος είναι εκτός ΕΕ, ΔΕΝ έπρεπε να βρίσκεται εδώ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom