Επισκέπτης
εσυ βρωμοπουτανα σαβουρα βρηκες κανεναν πακη να σε "βιασει" η ακομα δεν βρεθηκε ο τρελος καμικαζι μουτζαχεντιν?
υπο την επειρια ναρκωτικων και μεθης..εσυ βρωμοπουτανα σαβουρα βρηκες κανεναν πακη να σε "βιασει" η ακομα δεν βρεθηκε ο τρελος καμικαζι μουτζαχεντιν?
εσυ βρωμοπουτανα σαβουρα βρηκες κανεναν πακη να σε "βιασει" η ακομα δεν βρεθηκε ο τρελος καμικαζι μουτζαχεντιν?
υπο την επειρια ναρκωτικων και μεθης..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχεις αναγκη εσυ μωρο...εχω κανει κι αποθεμα απο αυτα, για να βοηθησω την κατασταση να 'κυλησει'![]()
Mπραβο.....ευχη!!!οχι ακομα απαρτη ειμαι. ελπιζω το νεο ετος να μου φερει αυτο που επιθυμω.
![]()
![]()
Πού να σκεφτεί ο καμμένος εγκέφαλος ότι μπορεί τα κόκκαλα της μάνας να τρίζουν αυτή τη στιγμήτελειώνετε ρε με τις μάνες
δε σας φταίνε επειδή είστε καμμένοι.![]()
και αν ζει ρε lion??Πού να σκεφτεί ο καμμένος εγκέφαλος ότι μπορεί τα κόκκαλα της μάνας να τρίζουν αυτή τη στιγμή
τελειώνετε ρε με τις μάνες
δε σας φταίνε επειδή είστε καμμένοι.![]()
Παλι για πακια μιλας εσυ? Στο ξαναρωτησα, μηπως καποιο "πακι" σου τριβοταν οταν ησουν μικρος?
εξαρταται παντα την βαρυτητα που δινεις στα λεγομενα του καθε αγνωστου μαλακα..
ε τότε συμφωνάς
ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ και τελειώνει η ιστορία.
Οταν δεν υπάρχει κοινωνική συνοχή παιδεία και δικλείδες ασφαλείας από το ίδιο το κράτος δικαίου τους φταίνε οι εξαθλιωμένοι που αντί ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ζητάνε δουλειά με επαχθείς όρους.
Δλδ ρε μαλάκες για να καταλάβω.
Κλέβουν σπάνε φταίνε,
πιάνουν δουλειά φταίνε
κάνουν παιδιά φταίνε.
Τι στο διάολο;
Αυτοί φταίνε που ήρθαν; Κάποιος δικός σας γαμωμαλάκας δεν τους άφησε να μπουν;
Και αφού τους άφησε πάλι κάποιος δικός σας γαμωμαλάκας δεν τους εκμεταλλεύεται;
Αει σιχτίρ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ.
Έσβησα και τις μαλακισμένς βρισιές σας. Κανονίστε γιατί στα νηπιαγωγεία βλέπεις μεγαλύτερη σοβαρότητα!!!