Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Επισκέπτης
Ρε παίκτη, έχω ένα φιλαράκι που την πεθερά του τη λένε Φρειδερίκη.
Θέλει να της κάνει μνημόσυνο, αλλά υπάρχει μία τεχνική λεπτομέρεια. Η πεθερά του ζει ακόμα.
Αναλαμβάνει ο μπάρμπας σου??

Πῶς θὰ γίνῃ μνημόσυνον εἰς ζώντα; Τὸ ἀντίθετον γίνεται ἑνίοτε, δηλ. λειτουργία πρὸς μακροημέρευσιν... τεθνεώτων

Συνημμένα

• lenin-mausoleum.jpg
    lenin-mausoleum.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 30

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Οι μαφιες δεν εχουν κωδικες τιμης,οι μαφιες πηραν εννοιες οπως μπεσα και φαρα και τις καναν σπορο για να βγαλουν φραγκα.
οχι απαραιτητα...πιο παλια ειχαν κωδικες τιμες αλλα η νεα γενια εγκληματιων πλεον δεν εχει κανενα κωδικα...!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι απαραιτητα...πιο παλια ειχαν κωδικες τιμες αλλα η νεα γενια εγκληματιων πλεον δεν εχει κανενα κωδικα...!

ο παραλιμνιος νομιζει οτι σημερα στις φυλακες οι αλβανοι ειναι ο ντε νιρο και οι σικελοι στο 'godfother' ας μη του το χαλασουμε  :grin:

Επισκέπτης
Ποιος σου ειπε οτι μονο ακροδεξιοι πατανε στο μαγαζι του Αδωνακου,η του Γιαννακενα?

Mεταξύ μας
όντας θαμώνας και φανατικός πελάτης των βιβλιοπωλείων ΝΕΑ ΘΕΣΗ-ΠΕΛΑΣΓΟΣ
δεν έχω δει ποτέ μαλλιάδες , χτικιάρηδες βρωμύλους
με μπλουζάκια με τον Τσε , μαύρα , all star κτλ
που να θυμίζουν αναρχοκουμμουνια.
Από ΝΕΑ-ΘΕΣΗ και ΠΕΛΑΣΓΟ
πρέπει να έχω το 80% των βιβλίων τους, χωρίς υπερβολή ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γραμμενα ειναι ολα."Να συναινουν"...στο διηνεκες δηλαδη.

Πες μου τι καταλαβα λαθος.

Φυσικά και αντιλαμβάνεσαι λανθασμένα διότι συγχέεις τη λέξη "ότι" με τη λέξη "ό, τι".

Η πρώτη, αυτή που χρησιμοποίησα ΕΓΩ σημαίνει ΠΩΣ και η άλλη που νομίζεις (ή θέλεις να νομίζεις) πως έγραψα έχει το νόημα του ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Έτσι, αυτό που έγραψα εγώ σημαίνει "να συναινέσουν στο τείχος" ενώ αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ είναι "να συναινέσουν στο τείχος αλλά και στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ".

Φυσικά με τη δεύτερη έννοια άφησες της φαντασία σου να οργιάσει ότι εγώ συναινώ σε παρελάσεις ατόμων με υψωμένην την δεξιάν, κατσαβιδιάσματα στην Αθηνάς, ξεμοναχιάσματα και σφαγές Πακιστανών στα στενά, βουλιαγμένα πλοιάρια μεταναστών στο βυθό του Αιγαίου, πυρκαϊές σε σπίτια λαθρομεταναστών και ό, τι άλλο τραβάει η ψυχή σου να θέλεις να πιστεύεις.

Ποιός θέλει όλα τα παραπάνω; ΕΓΩ! Άκουσον! Τί άλλο θα διαβάσουμε πια εδώ μέσα;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο Αδωνακος ειναι ενας φασιστας και"το καλυτερο επιχειρημα για ενα φασιστα ειναι ενα τουβλο στο κεφαλι".

Ορίστε!

ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗ ΒΙΑ!

Δεν διαφέρεις από αυτόν που λέει τα ίδια με φυλετικά κριτήρια (φάτε τα Πάκια πχ), από αυτόν που λέει τα ίδια με οπαδικά κριτήρια (φάτε τους γαύρους πχ). ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ με άλλα κριτήρια.!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τωρα σε πηρε και η ψυχοπονια για τα χρυσαυγουλα βλεπω...Μπας και συκοφαντηθηκαν,αχαχαχαχαχα.

Πουτανα ζωη πως τα φερνεις.

πάλι ώς συνήθως η μπάλα στην εξέδρα..

ααα ρε πουτάνα ιστορία ... γράφεσαι από τους νικημένους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οχι και ουτε προκειται.Τα εγκληματα αυτα ειναι του κοινου ποινικου δικαιου πρωτα απ'ολα.

Παρεπιπτοντως,σπεκουλα πανω σε πτωματα εκαναν τα χρυσαυγουλα με την δολοφονια του Κανταρη και τους ξεχεσε η οικογενεια του θυματος.

δηλαδή το πέταγμα των θαμώνων από ένα εστιατόριο και το κάψιμο μιας επιχείρησης δεν είναι εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το να καις βιβιοπωλεια δεν ειναι εγκλημα του κοινου ποινικου δικαιου ? Αν συληφθουν οι τσογλαναραιοι θα πρεπει η αριστερα να τους σταθει αλληλεγγυα ? Εδω δεν κανουμε σπεκουλα, προσπαθουμε να κανουμε διαλογο και εχω καποιες αποριες.
Παντως σε ειχα κοψει για αριστερο και οχι για ανεγκεφαλο χουλιγκανι τως Εξαρχειων :think:

ρε σύ παραλίμνιε.. οι πραγματικοί αριστεροί είναι σοβαροί άνθρωποι (σαν και σένα για παράδειγμα).. τι σχέση μπορεί να έχει ο υπερπόντικας και οι όμοιοι του με την αριστερά πέρα από να την ντροπιάζουν...

Επισκέπτης
πάλι ώς συνήθως η μπάλα στην εξέδρα..

ααα ρε πουτάνα ιστορία ... γράφεσαι από τους νικημένους...
Βασικα η μπαλα στην εξεδρα πεταχτηκε απο σενα που"ξεχασες"κατι κατσαβιδιασματα που ανεφερα-τα πλεον γνωστα και προβεβλημενα κιολας.

Δικαιωμα σου,αλλωστε τις κωλοτουμπες και το ωμο ψευδος το εχεις ψωμοτυρι.
Έτσι, αυτό που έγραψα εγώ σημαίνει "να συναινέσουν στο τείχος" ενώ αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ είναι "να συναινέσουν στο τείχος αλλά και στο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ".
Βασικα εγραψες να ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ και οχι συναινεσουν...Οχι πως θα αλλαζε πολλα πραματα δηλαδη.

Για το αλλο που σκιζεις τα ρουχα σου οτι εσυ ποτε και λοιπα,εδω ειναι οσα γραφτηκαν και οσα ΔΕΝ γραφτηκαν.

Επισκέπτης
Mεταξύ μας
όντας θαμώνας και φανατικός πελάτης των βιβλιοπωλείων ΝΕΑ ΘΕΣΗ-ΠΕΛΑΣΓΟΣ
δεν έχω δει ποτέ μαλλιάδες , χτικιάρηδες βρωμύλους
με μπλουζάκια με τον Τσε , μαύρα , all star κτλ
που να θυμίζουν αναρχοκουμμουνια.
Από ΝΕΑ-ΘΕΣΗ και ΠΕΛΑΣΓΟ
πρέπει να έχω το 80% των βιβλίων τους, χωρίς υπερβολή ...
τα βιβλια τα περνεις για διαβασμα η την ανοιξη τα βαζεις στις πορτες για να μην τις βαραει ο αερας?

Επισκέπτης
Και χαίρετε ο κάθε γραικύλος χοντρομαλάκας.......

Ο φιλαράκος σου ο Άδωνις λαμβάνει δωρεάν διαφήμιση (και συμπάθεια) για να τσεπώνει κανένα 150ρικο ως βουλευτής το χρόνο και ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ χαίρετε γιατί νομίζει ότι τον βλάπτουν οι φθορές στο ασφαλισμένο βιβλιοπωλείο...

Μια ζωή μαλάκας θα μείνεις γραικύλε, θεατής και χειροκροτητής...
για δημοσιοτητα το κραταει το μαγαζι του εκει.ΝΑΙ
να του ασφαλιζουν μετα απο τοσα περιστατικα.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εάν μου έλεγες ότι όλη η περιοχή εξαιρείται από βανδαλισμούς και τρομοκρατικές ενέργειες θα σου έλεγα ότι δεν μου φαίνεται περίεργο.

Σίγουρα δεν του το ασφαλίζουν για βανδαλισμούς. Και να του το ασφάλιζαν κάποτε δλδ, τώρα αποκλείεται

Επισκέπτης
Εάν μου έλεγες ότι όλη η περιοχή εξαιρείται από βανδαλισμούς και τρομοκρατικές ενέργειες θα σου έλεγα ότι δεν μου φαίνεται περίεργο.

Σίγουρα δεν του το ασφαλίζουν για βανδαλισμούς. Και να του το ασφάλιζαν κάποτε δλδ, τώρα αποκλείεται
και να του το ασφαλιζουνε θα ειναι τοσο μεγαλο το ασφαλιστηριο που δεν θα συμφερει.
αρα την νυφη την πληρωνει η loreal γιατι δεν θα παρει καινουργια μασκαρα και κραγιον η μπουμπουκα.
not bad..

Επισκέπτης
τα βιβλια τα περνεις για διαβασμα η την ανοιξη τα βαζεις στις πορτες για να μην τις βαραει ο αερας?

Για διάβασμα.
Ξέρω οι φτασμένοι αριστεροί σαν εσένα
διαβάζουν Καμπουράκη , Καραμπελιά , Ανδρουλάκη (Μουνι-στη-μουνιοστή),
Χαριτόπουλο και άλλες προσωπικότητες ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και να του το ασφαλιζουνε θα ειναι τοσο μεγαλο το ασφαλιστηριο που δεν θα συμφερει.
αρα την νυφη την πληρωνει η loreal γιατι δεν θα παρει καινουργια μασκαρα και κραγιον η μπουμπουκα.
not bad..

Ασφαλιζονται κίνδυνοι που είναι πιθανό να επέλθουν. Όχι που σίγουρα θα επέλθουν και θα επέλθουν πάλι και πάλι και πάλι.

Χάρε το μόνο σίγουρο γεγονός που ασφαλίζεται είναι ο θάνατος και αυτό διότι συμβαίνει μόνο μια φορά.  ;)

Άμα ξέρω ότι εκεί που είσαι πλημμυρίζει το σπίτι σου δεν θα σου το ασφαλίσω για αυτόν τον κίνδυνο. Έτσι και του Αδώνιδος το βιβλιοπωλείο είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα ξανακαεί διότι είναι στόχος. Το ασφάλιστρο, εάν υπολογιζόταν, θα ήταν τόσο βαρβάτο που θα τον συνέφερε να επανορθώνει το μαγαζί χωρίς να αποζημιώνεται...

Εικασίες κάνω βέβαια. Δεν ξέρω από πρώτο χέρι.

Επισκέπτης
Λογικα γι'αυτο το κανει.

Ισχυει βεβαιως οτι ειναι η πιατσα του βιβλιου η περιοχη αλλα του πουστη δηλαδη.

Εκτος αν ειναι τρελος,δεν μπορουμε να το αποκλεισουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom