Επισκέπτης
Τρεις λέξεις αλλά εγώ διαβάζω πάλι ουγκ...
θα προτιμήσω τα εντιτόριαλς του Κωστόπουλου...
Τρεις λέξεις αλλά εγώ διαβάζω πάλι ουγκ...
θα προτιμήσω τα εντιτόριαλς του Κωστόπουλου...
Απο τη στιγμη που δεν εχουν"χαρτια"δεν γινεται και αλλιως.Και για να βοηθήσουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι τις ντόπιες και πολυεθνικές επιχειρήσεις να βρούνε «φτηνό» εργατικό δυναμικό, μεταφέρουν από κάθε γωνιά της γης εκατομμύρια λαθρομετανάστες, πρόθυμους να δουλέψουν σαν απεργοσπάστες, ανασφάλιστοι και χωρίς να υπογράψουν κάποια συλλογική σύμβαση.
Κάνει ωραία φλόγα..
Για κοιτα ρε τι πασαρανε οι γυφτοι στον πατηρ Ψιακη...Ἐγὼ τὸν Βλαδίμηρον γνωρίζω
Ειδικά σε αυτή την περίπτωση, επέτρέψέ μου ν' αμφιβάλλω. Σαν ξερολούκουμα τους περιμένουν στην πτέρυγα των κωλομπαράδων. Σαν την σπηλιά του Νταβέλη θα τους κάνουν τα κωλαράκια στις ντουζιέρες.Και λιγα του κανανε του μπασταρδου. Θα επρεπε να τον δωσουν στους συγγενεις των θυματων του να αποδωσουν δικαιοσυνη. Αντι για αυτο θα τον ταιζουν τον πουστη με λεφτα των Ελληνων φορολογουμενων.
Για κοιτα ρε τι πασαρανε οι γυφτοι στον πατηρ Ψιακη...
"ΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΗΣ Γ΄ ΚΑΙ Δ΄ ΤΑΞΗΣ (ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
1456β/37ος
Έτος έκδοσης:
Συγγραφέας: Ελληνικά θέματα, Σειρά:Κατοχή-Αντίσταση-Εμφύλιος αρ. 17
εκτυπώσιμη έκδοση
Αθήνα 197(?), σελ 110. Ανατύπωση της έκδοσης του 1944 "
Το εχει ακριβα ομως,στα 22 Ευρω.
ο τυπος μουΚαλά, «ἀετόπουλον» ἦτο (ἐξαναγκαστικῶς) καὶ 77χρονος θεῖος μου ὁ ὁποῖος κάμνει μνημόσυνα εἰς τὴν Βασίλισσαν Φρειδερίκην
Κάνει ωραία φλόγα..
Ειδικά σε αυτή την περίπτωση, επέτρέψέ μου ν' αμφιβάλλω. Σαν ξερολούκουμα τους περιμένουν στην πτέρυγα των κωλομπαράδων. Σαν την σπηλιά του Νταβέλη θα τους κάνουν τα κωλαράκια στις ντουζιέρες.
Ειδικά σε αυτή την περίπτωση, επέτρέψέ μου ν' αμφιβάλλω. Σαν ξερολούκουμα τους περιμένουν στην πτέρυγα των κωλομπαράδων. Σαν την σπηλιά του Νταβέλη θα τους κάνουν τα κωλαράκια στις ντουζιέρες.
Κατεχεις πραμα φαινεται,απο εκει ξεκινησε η καριερα σου?Σαν ξερολούκουμα τους περιμένουν στην πτέρυγα των κωλομπαράδων. Σαν την σπηλιά του Νταβέλη θα τους κάνουν τα κωλαράκια στις ντουζιέρες.
77χρονος θεῖος μου ὁ ὁποῖος κάμνει μνημόσυνα εἰς τὴν Βασίλισσαν Φρειδερίκην
Θα τους κλασουν τ΄αρχιδια. Εγγυημενο αυτο που σου λεω. Θα τη χωθουν σε κλικα με αλλους Αλβανους ή αλλοδαπους και θα το παιζουν και μουρες μεσα. Και εσυ και εγω θα τους πληρωνεις με τους φορους. Σε τετοιες περιπτωσεις η αυτοδικια ειναι μονοδρομος.
Καθόλου. Εσύ όμως με ακόμα ένα post σου δείχνεις την αλληλεγγύη σου σε δαύτους, αναρχοκόκκινη πούστρα του ελέους. ;)Κατεχεις πραμα φαινεται,απο εκει ξεκινησε η καριερα σου?
Ειναι αληθεια πως ο Αδωνις ειναι ψιλομαλακακος,και ειναι και ακριβος ο χαμουρης.Και χαίρετε ο κάθε γραικύλος χοντρομαλάκας.......
Ο φιλαράκος σου ο Άδωνις λαμβάνει δωρεάν διαφήμιση (και συμπάθεια) για να τσεπώνει κανένα 150ρικο ως βουλευτής το χρόνο και ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ χαίρετε γιατί νομίζει ότι τον βλάπτουν οι φθορές στο ασφαλισμένο βιβλιοπωλείο...
Μια ζωή μαλάκας θα μείνεις γραικύλε, θεατής και χειροκροτητής...
Και χαίρετε ο κάθε γραικύλος χοντρομαλάκας.......
Ο φιλαράκος σου ο Άδωνις λαμβάνει δωρεάν διαφήμιση (και συμπάθεια) για να τσεπώνει κανένα 150ρικο ως βουλευτής το χρόνο και ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ χαίρετε γιατί νομίζει ότι τον βλάπτουν οι φθορές στο ασφαλισμένο βιβλιοπωλείο...
Μια ζωή μαλάκας θα μείνεις γραικύλε, θεατής και χειροκροτητής...
χμ στη μπουζου και οι αλβανοι γαμανε τους αλβανους. τα αδερφικα κωλομερια ειναι και πιο γλυκα
Oxι φιλαρακο, δεν τα ξερεις καλα. Αμα Αλβανος κανει στραβη σε Αλβανο, ιδιαιτερα στη φυλακη, δεν θα βρει ησυχια πουθενα. Τα αλβανα εχουν κωδικες τιμης και τους κρατανε.
Οι μαφιες δεν εχουν κωδικες τιμης,οι μαφιες πηραν εννοιες οπως μπεσα και φαρα και τις καναν σπορο για να βγαλουν φραγκα.Oxι φιλαρακο, δεν τα ξερεις καλα. Αμα Αλβανος κανει στραβη σε Αλβανο, ιδιαιτερα στη φυλακη, δεν θα βρει ησυχια πουθενα. Τα αλβανα εχουν κωδικες τιμης και τους κρατανε.