Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 696 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.529

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Σου αρέσει η μερέντα χοντρέ?

μου αρεσει, εσενα? προσεχε γιατι αμα σας πετυχω να βαζετε φωτιες θα σας  :s&m_1: :fuck1: κομμουνια. θα σας πατησω με τη bmw. ή μαλλον οχι, εισαι χοντρος και μπορει να μου βουλιαξεις καμια λαμαρινα. κατι αλλο θα σκεφτω :think:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
1) Αν υπολογισει καποιος οτι στην μικρη Ελλαδιτσα των δεκα εκατομμυρίων βρίσκονται δυο εκατομμύρια λαθρομετανάστες εδω και 10 χρόνια θα βρει ότι... 2εκ.Χ 100 ευρω να στελνει ο καθενας τους το μηνα στην πατριδα του ειναι 200,000,000 ευρω το μηνα Χ 12 μηνες το χρονο εχουμε 2,400,000,000 ευρω και αν το πολλαπλασιασουμε επι 10 χρονια που επικρατει αυτη η κατασταση στην χωρα μας θα δουμε οτι μιλαμε για ενα έλλειμμα 24 δισεκατομμυρίων ευρω.
Οπωσδηποτε να φυγουν οι πουτανες που τα σπρωχνουν χοντρα στην αλλοδαπη.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μου αρεσει, εσενα? προσεχε γιατι αμα σας πετυχω να βαζετε φωτιες θα σας  :s&m_1: :fuck1: κομμουνια. θα σας πατησω με τη bmw. ή μαλλον οχι, εισαι χοντρος και μπορει να μου βουλιαξεις καμια λαμαρινα. κατι αλλο θα σκεφτω :think:

τα ωραια μπεμβε,ωραια καιγονται

προσεχε και να το εχεις ασφαλισμενο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Καλά ρε θα του σπάσεις τα δόντια κ θα τον στείλεις για μασέλα στον λάκη δεν είπαμε;;;

Μην τα αλλάζεις τώρα. :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
αυτο λεω ρε συ γτ!πιο πολυ κερδος εχει παρα ζημια νομιζω...ΑΣΕ που δεν ειναι και καιροι να γινονται και οι γραφικοι "ηρωες"!

τύπε σε κάθε εμφάνιση του Άδωνι και της Τζούλιας Αλεξανδράτου συμβαίνει το εξής παράδοξο:
διαφημίζονται 1 και δυσφημίζονται 10
Είναι η αυτονόητη αντίληψη της ηλιθιότητας που ΟΛΟΙ νιώθουν αλλά τους ανέχονται λόγω τέρψης...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Καλά ρε θα του σπάσεις τα δόντια κ θα τον στείλεις για μασέλα στον λάκη δεν είπαμε;;;

Μην τα αλλάζεις τώρα. :birdman: :birdman: :birdman:

κατι θα σκεφτω. τωρα θα φυγω θα παω στο λουτρακι να φαω ψαρι. μετα το  :knockinb: μου ανοιξε η ορεξη

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Να το παραγγειλεις από μαρξιστικό βιβλιοπωλείο ρε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είχα βρει μια άκρη με κάτι εργατοπατέρες και αγόραζα με 60% έκπτωση, και είχα πάρει καλά κομμάτια. Το συγκεκριμένο δεν το είχα πάρει, γιατί δεν ήθελα να του δώσω φράγκο του καριόλη, έχει τα εκδοτικά δικαιώματα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
κατι θα σκεφτω. τωρα θα φυγω θα παω στο λουτρακι να φαω ψαρι. μετα το  :knockinb: μου ανοιξε η ορεξη

πριν το γαμησι τρωνε ρε χαζαμαρα

το καλο γαμησι περναει απο το στομαχι πρωτα

εσυ το εκανες το καλο γαμησι περναει απο τον κωλο πρωτα

τοιούτε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom