pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εσένα δεν πρέπει να σου έχει μείνει δόντι για δόντι...δεν εξηγείται αλλιώς να μην φοβάσαι στάλα τον Αλέκο τον φονιά!!!! :SΆει πηδήξου ρε χοντρέ.
Εσένα δεν πρέπει να σου έχει μείνει δόντι για δόντι...δεν εξηγείται αλλιώς να μην φοβάσαι στάλα τον Αλέκο τον φονιά!!!! :SΆει πηδήξου ρε χοντρέ.
Φυσικα.οι εχθροί της ελευθερίας θα είναι ελεύθεροι να εχθρεύονται;
Αλεκο κοιτα μην σ'αρχισω στα μαπιδια,τωρα που δεν εχεις το μπεμβεδικο
Σε προλαβαινω ανετα με το Σουζουκι Αλτο μου
Οχι δεν υπαρχει τετοιος νομος,αλλα πες μου ειλικρινα,εχεις καλυτερο απο το να βλεπεις
την μουτσουνα του Αδωνη μεσα στην μιρλα και στην κλαψα?????
Λιωνω απο τα γελια λεμεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εσένα δεν πρέπει να σου έχει μείνει δόντι για δόντι...δεν εξηγείται αλλιώς να μην φοβάσαι στάλα τον Αλέκο τον φονιά!!!! :S
Καμμια ελευθερια στους εχθρους της ελευθεριας.
Το γνωστό παραμυθάκι περί φοροφυγάδων δικηγόρων έχω βαρεθεί να το ακούω...
Αν γουστάρεις το συγκεκριμένο,
σου έχω κάτι παρόμοιο
που πωλείται νόμιμα στην ελλάδα
σαν ... κυνηγετικό
σε διαμέτρημα .410 (το γνωστό 36άρι) λειόκανο ...
υπάρχουν γεμιστήρες των 15φ ...
Καλό δεν είναι για ... τσίχλες ;;;
Το έχει φίλος και ομοϊδεάτης.
Απ' ότι είδα κάποιος έχει πάρει πάλι τον ετήσιο οδηγό για το κυνήγι, και μοστράρει φυσίγγια και καραμπίνες...
Αλέκο να σε δώκω καμιά αξύριστη κνίτισσα να γαμήσεις να τον εδείρεις κ για μένα επειδή δεν μπορώ;;;Άει πηδήξου ρε κοντέ.
Και αλλοι κανουν νομους για να φιμωσουν στοματα και μερικοι αλλοι παριστανουν το μαλακα...Άλλοι έχουν το όνομα και άλλη τη χάρη σε αυτή τη ζωή.
Φυσικα.
Υπαρχει το ιντερνετ οπου διαπρεπουν αναπαραγοντας ειδησεις απο δυο και τρια χρονια πισω ως φρεσκες.
Οι μαγκες του πληκτρολογιου...
ετσι!Και αλλοι κανουν νομους για να φιμωσουν στοματα και μερικοι αλλοι παριστανουν το μαλακα...
ααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχ
Αλέκο να σε δώκω καμιά αξύριστη κνίτισσα να γαμήσεις να τον εδείρεις κ για μένα επειδή δεν μπορώ;;;
Μπααα,καλύτερα αμερικάνικες κωμωδίες από αυτό....τύπε δοκίμασε και συνταγή με Έφη Θώδη και λίγο Γαλάτη μαζί, θα τα δεις όλα...
Και αλλοι κανουν νομους για να φιμωσουν στοματα και μερικοι αλλοι παριστανουν το μαλακα...
Πορνοπαπι θα μπορουσες απλα να μας πεις οτι ειναι του -09. Σαν ειδηση του mega το εβγαλες.
Ποσους θες να αφαιρεσεις σημερα?Όπως άρθρα της ελευθεροτυπίας του 2005 ας πούμε;